Bottenår

Thursday, 17 January, 03:34

Nyheter om Bottenår

Sortering: Relevans | Senaste
Affärsvärlden - 27 dec 18 kl. 11:33

Tvärvändning - ståljätten i botten

Efter de senaste dagarnas börsturbulens på Wall Street och i Tokyo lyfte Stockholmsbörsen när handeln åter öppnade efter julledigheten..

Expressen - 25 dec 18 kl. 13:17

Nostalgin tenderar att tynga ned Mary Poppins

Det är tveksamt om det någonsin går att återskapa den rena oskuldsfulla glädje som Julie Andrews utstrålade först i ”Mary Poppins” (1964) och sen ”Sound of music” (1965). Men med en rejäl dos nostalgi i botten, så går den här flygande barnflickans återkomst faktiskt ned..

PrivataAffärer - 21 dec 18 kl. 11:17

Hernhag: Fem aktietips inför 2019

Camilla: Hej Marcus! Vilka fem aktier skulle du välja inför 2019 och varför? God Jul och Gott Nytt År!

Sydöstran - 25 dec 18 kl. 06:00

Låg lärarbehörighet i länets gymnasieskolor

Blekinge ligger i botten vad gäller lärarbehörighet bland gymnasielärare i landet. Sämst ställt är det i Olofströms kommun, medan Karlshamns kommun har störst andel behöriga och dessutom uppvisar en rekordökning..

Magazin24 - 23 dec 18 kl. 11:53

Inbrott slår hårt mot ishockeyklubben

”Julstämningen i botten”.

Blekinge Läns tidning - 23 dec 18 kl. 15:19

KHK ger sin syn på sponsorpengarna

Tjänstemännen sa nej och politikerna ja till sponsring genom kommunala pengar till KHK. I botten ligger bland annat tolkningen av flera kommunala villkor..

DN - 09 dec 18 kl. 15:48

Nobelpristagaren James Allison har gett cancerpatienter hopp

James Allison hittade ett sätt att utnyttja immunförsvaret för att angripa cancer. Det har lett till att människor som tidigare dog inom något år har varit fria från cancer i flera år. Nu vill han gå till botten med varför behandlingarna inte fungerar hos alla..

Expressen - 11 dec 18 kl. 06:00

Martin satt fast i traktorn – sjönk till havets botten

Maskinföraren Martin Andersson, 47, sjönk till havets botten – fast inuti en dumper på över 20 ton. Då agerade plåtslagarna Christoffer Alperud, 23 och Martin Larsson, 44 – som senare har prisats för sin insats.– Jag tänkte att jag skulle dö, att jag inte skulle klara mig, säger Martin, som förlorade medvetandet under ytan..

GöteborgsPosten - 05 nov 18 kl. 17:49

Sonesson: SD behöver ta fram en vitbok om sin historia

Att SD stoppat den utlovade vitboken i malpåse tyder på att partiet inte vill, orkar eller vågar gå till botten med sina rötter i nynazism och vitmaktrörelse. Så länge partiet har denna inställning kommer det aldrig helt kunna tas på allvar som seriös parlamentarisk kraft. Vill partiledningen göra upp med historien har man fortfarande en lång väg att gå.

Skånskan - 21 dec 18 kl. 17:21

Näringslivet tar nya tag efter kritik och avhopp

SVEDALA Tre företagarföreningar lämnar samarbetet Svedala business grupp, SBG, och kommunen ligger i botten i nationella näringslivsrankingar.
Nu tas hjälp av en konsult för att styra Svedalas näringsliv med sikte på att nå ”ett företagsklimat i toppklass”.– Många fokuserar väldigt mycket på rankingen.

GöteborgsPosten - 21 dec 18 kl. 10:25

Gais förlänger med Andersén: "Det får vara slut med att kriga i botten"

Niclas Andersén, 26, har vuxit ut till en nyckelspelare i Gais. Nu har han förlängt sitt kontrakt med två år trots ett ekonomiskt stålbad i klubben.
– Jag kan vara ärlig med att det var långtifrån det jag hoppades på, säger han om det nya kontraktet..

GöteborgsPosten - 21 dec 18 kl. 10:25

Gais förlänger med Andersén: "Jag bär lika mycket skuld som många andra"

– Nu får det vara slut att kriga i botten, säger han..

GöteborgsPosten - 21 dec 18 kl. 10:25

Gais förlänger med Andersén – hyllas av Bosko

Klubben genomgår ett ekonomiskt stålbad, målsättningen om allsvenskan är skrotad och spelartruppen ska krympas. Men Niclas Andersén, han tvekade aldrig på att förlänga med Gais.
– Nu får det vara slut att kriga i botten, säger han..

Västerbottens Folkblad - 21 dec 18 kl. 10:00

”En budget som ger mer till vården”

För någon vecka sedan röstade riksdagen ja till Moderaternas och Kristdemokraternas budget. Med det har Sverige en statsbudget för 2019 som prioriterar välfärden och tryggheten, samtidigt som drivkrafterna för jobb stärks. Det är bra för Sverige och Västerbotten i synnerhet.

DN - 29 nov 18 kl. 06:06

”Jag insåg vilken loser jag var, skuldsatt och jagad”

Hans liv som kriminell ledde honom långt ner mot samhällets botten. Jagad, skuldsatt och beväpnad levde han i ständig ångest. I dag, fri och på väg att bli socialpedagog, kan han inte nog understryka vikten av att satsa på förebyggande arbete – riktad redan mot barn i unga åldrar.

DN - 15 dec 18 kl. 07:59

Julfrågan som alla vill ha svar på

Var bor tomten? Det är en av de julfrågor svenskarna helst vill ha svar på, om man ska tro Google. DN antog utmaningen och beslöt sig för att gå till botten med vem tomten är och var han kommer ifrån..

Skånskan - 18 dec 18 kl. 10:57

Lövestad ska gå från botten till toppen

FOTBOLL Tack vare en ”bragdseger” i sista omgången mot toppstridande Brösarp räddade Lövestads IF i år nytt kontrakt i division 6.– Nästa år siktar vi på topp 4, hälsar Bengt Tykesson, Lövestads lagledare.
Han grundar sin optimism på en frimånad som slutat på plus.

SmålandsPosten - 17 dec 18 kl. 15:20

Toppen tar emot botten i bandyallsvenskan

Åby/Tjureda har inlett säsongen strålande. Tranås BoIS har haft det desto tyngre. På tisdagen ställs lagen mot varandra på Åbybanan..

Expressen - 15 okt 18 kl. 08:09

Ebba Busch Thors partiledarförtroende har tredubblats

Ebba Busch Thor har på sju månader tredubblat sitt förtroende och har rusat från botten upp till en andraplats bland partiledarna i Expressen/Demoskops oktobermätning av partiledarförtroende.– Det är framför allt bland män som hon får höga siffror, säger Demoskops analyschef Peter Santesson.– Jag tror att det hänger ihop med att vi upplevs som trygga i våra principer i den komplicerade parlamentariska situationen, säger KD-ledaren..

GöteborgsPosten - 12 dec 18 kl. 07:00

Hanhals fantastiska resa – från botten till topp

Hanhals Kings är en seger från spel i Allettan. Och Ludvig Rantanen, 30, njuter av hockeylivet igen.
– Det är jäkligt häftigt att uppleva, säger den assisterande kaptenen..

YLE - 11 dec 18 kl. 14:40

Bottas ställer upp i FM-rallyt tillsammans med Grönholms tidigare kartläsare: "Som tävlingsförare har jag alltid gasen i botten"

Det återstår fortfarande över tre månader tills formel 1-säsongen 2019 inleds för Mercedesföraren Valtteri Bottas. Under uppehållet kommer han att bekanta sig med en ny motorsportsgren då han deltar i Arctic Lapland-rallyt i slutet av januari. Den här utmaningen var för intressant för att tacka nej till, säger kartläsaren Timo Rautiainen som sätter sig bredvid Bottas..

Expressen - 13 dec 18 kl. 17:58

HIF:s kris: "Vet inte hur allvarligt det är"

Ekonomin är körd i botten och elitlicensen är i fara.Nu kommer första spelarreaktionen på krisläget i Helsingborgs IF.– Jag vet inte hur allvarligt det är, säger unge stjärnspelaren Max Svensson, 20..

GöteborgsPosten - 16 dec 18 kl. 20:25

”Jag var redo att checka ut för gott”

Entrepenören, författaren, ­föreläsaren och Trollhätte­sonen Marcus Tallberg har klättrat på karriärstegen, r­amlat ner till botten och tagit sig upp igen. Sedan unga år har Marcus dragits till skrivandet, 2008 publicerade han sin första bok skriven tillsammans med barndomsvännen Emma Björck och förra året startade han ­Tallbergs Förlag..

Blekinge Läns tidning - 13 dec 18 kl. 18:45

110-årigt vrak väntar på nytt skydd

110 år har passerat sedan Baltic gick till botten en regnig vinternatt en bit utanför Busören. Ett smått unikt bygge från Karlshamn, och samtidigt ett fartyg som spelat en central roll för Tjurkös berömda stenhuggeriverksamhet. Nu är frågan om ångaren från 1872 ska få tillbaka sitt lagliga skydd igen..

BT - 15 dec 18 kl. 19:18

Sandared i botten efter halva serien: ”Upp och ner”

Innebandy division I Dam: Skövde–Sandared.

Cornucopia - 15 dec 18 kl. 19:14

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-talet. I blogginlägget nedan finns en prognos för hur det ser ut framöver om denna spegling fortsätter. För procentsats på nedgången från dagsläget, och när botten i kraschen i så fall nås, läs vidare nedan.

Länstidningen i Jämtland - 15 dec 18 kl. 16:02

Jemtland utan chans mot Dalen på hemmaplan: "Sett ut så hela säsongen"

Botten mötte toppen i Östersunds sporthall på lördagen. Vilket också visade sig i slutresultatet,....

Länstidningen i Jämtland - 15 dec 18 kl. 09:00

Stort test av köttbullar: Här är bullarna du bör ha på julbordet – stora skillnader på toppen och botten

Har du redan börjat oroa dig för alla köttbullar som ska rullas i jul? Testfakta lät 43....

SVT - 21 nov 18 kl. 16:49

Nej, man kan inte säga att Sverige slår världsrekord i anlagda skolbränder

Att Sverige skulle vara ”världsmästare” i anlagda skolbränder har närmast blivit en sanning. Men faktum är att det inte finns några uppgifter eller internationella jämförelser som stödjer detta. SVT:s Faktakollen har gått till botten med påståendet – och funnit att det är högst oklart..

DI - 14 dec 18 kl. 17:31

Nordenbörser: Fiskodlaren sjönk mot botten

Nordiska börser var blandade på fredagen tillsammans med övriga världen efter ny oro för den kinesiska ekonomin. .

Skånskan - 14 dec 18 kl. 18:00

”Det här är som jazz fast med ord”

Han är mest känd i egenskap av legendarisk sångare i Iron Maiden, men nu gör han även succé med sin spoken wordföreställning baserad på sitt eget liv. Nu på tisdag, den 18 december kommer Bruce Dickinson till Malmö Live.Han är författare, pilot, bryggare, företagsledare, tidigare fäktare på elitnivå och naturligtvis rösten i legendariska hårdrocksbandet Iron Maiden.

PrivataAffärer - 14 dec 18 kl. 13:28

Meningarna går isär om nästa veckas räntebesked

Riksbanken lämnar nästa räntebesked den 20 december, och enligt fyra av ekonomerna kommer räntehöjningen redan då. Övriga åtta tror dock att den dröjer till i februari. Det betyder också att ekonomerna för första gången på ett bra tag inte eniga om vilket räntebeslut Riksbankens direktion kommer att fatta vid nästkommande penningpolitiska möte.

Affärsvärlden - 14 dec 18 kl. 11:08

Bred nedgång med bilrelaterat i botten

Stockholmsbörsen inledde veckans sista handelsdag med en tydlig nedgång som var något större än vad förhandeln hade indikerat..

DI - 14 dec 18 kl. 09:21

Deutsches säljrekar sänker Veoneer och Autoliv

Stockholmsbörsen öppnar fredagshandeln på minus med Veoneer och Autoliv i botten av storbolagslistan. Aktierna faller efter att Deutsche Bank inlett bevakningen med två säljrekommendationer..

Skånskan - 13 dec 18 kl. 21:23

”Vi är inte så dåliga som tabellen visar”

Innebandy Skurups innebandyherrar har fått en tuff start i division 1 och krigar i botten. På söndag väntar Växjö IBK U på bortaplan i sista matchen före juluppehållet.
- En viktig match.

Cornucopia - 13 dec 18 kl. 13:25

Nedgångar avgör vem som egentligen är bra på aktier

I börsuppgång kan en apa vara expert på börsen. Det är när börsen vänder och går ner som det visar sig vilka som egentligen visste vad de höll på med, och nybörjarna brutalt upptäcker att stockpicking inte innebär samma aktier i alla cykler av konjunktur och börs, inte ens sk value investors högutdelare.Dagschart OMXS30.

SmålandsPosten - 08 dec 18 kl. 08:51

Ungdomarna trampar gasen i botten

Nu växlar det unga gardet upp. Nio tonåringar i Älmhults Motorklubb håller i Silversprinten i Millebygden nu i helgen. Tävlingsledaren Albin Karlsson har rallyenergi i blodet..

BT - 13 dec 18 kl. 09:28

Tung förlust för Golden State

Efter fyra raka vinster förlorade Golden State i natt mot topplaget i den östra konferensen. Samtidigt hamnade Jerebko i botten i plus/minusstatistiken..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.