Boost

Wednesday, 21 November, 02:31

Nyheter om Boost

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 25 okt 18 kl. 16:57

Within Temptation håller fanan högt

Recension. Within Temptation,
Valbyhallen, Köpenham den 24 oktober
BETYG: FYRAWithin Temptation fortsätter växa. Samtidigt sviker de inte.

The Local - 27 sep 18 kl. 12:42

H&M boosts online sales even as profits shrink

Swedish fashion giant H&M saw a major Boost in online sales in the third quarter, but a cumbersome shift to faster logistics weighed down on profits..

Skånskan - 30 sep 18 kl. 02:31

LB07 grabbade chansen hemma

FOTBOLL En svag första halvlek men en fantastisk andra.
Efter seger med 2-1 över Växjö finns skäl för optimism i bottenkrigande LB07.– De tog ledningen på frispark redan efter nio minuter.

Computer Sweden - 28 sep 18 kl. 06:02

Nya lagar och regler ger en boost åt svensk teknik


Bara under 2018 har en rad nya stora lagändringar införts av EU. För flera unga svenska teknikbolag har det här inneburit en rejäl skjuts – då de skräddarsytt produkter efter till exempel GDPR eller PSD2..

IDG - 28 sep 18 kl. 06:02

Nya lagar och regler ger en boost åt svensk teknik


Bara under 2018 har en rad nya stora lagändringar införts av EU. För flera unga svenska teknikbolag har det här inneburit en rejäl skjuts – då de skräddarsytt produkter efter till exempel GDPR eller PSD2..

Nyan - 25 sep 18 kl. 18:00

Mer pengar till Ung resurs

Så mycket beviljades Ung resurs som ett tilläggsbidrag ur 2018 års budgeterade penningautomatmedel. Ung resurs beviljades tidigare i år ett verksamhetsstöd om 200 000 euro för upprätthållande av ungdomshuset Boost. Föreningen anhöll nu om ett tilläggsbidrag om 30 000 euro för 2018 med hänvisning till att kostnaderna under 2017 steg markant jämfört med 2016.

Dalarnas tidningar - 26 sep 18 kl. 23:57

Kross borta mot Arboga – motståndarna fick knappt låna pucken: ”Är en boost i självförtroendet”

Borlänge Hockey pulveriserad sina motståndare i onsdagens match. Det hela skulle sluta med en....

Skånskan - 25 sep 18 kl. 21:48

Malmö FF ute efter nionde raka segern

FOTBOLL Toppkampen går vidare för Malmö FF som har åtta raka segrar i Allsvenskan före onsdagens bortadrabbning mot andraplacerade IFK Norrköping.
Två poäng och två placeringar skiljer.Malmö FF:s trupp mot IFK Norrköping
Målvakter: Walter Viittala och Johan Dalin.

YLE - 12 sep 18 kl. 08:22

Peter Sauber gav Räikkönen chansen i formel 1 – nu gläds han över återkomsten: ”Kommer att ge hela stallet en enorm boost”

Han kommer att använda sin erfarenhet för att hjälpa stallet på många sätt, säger Peter Sauber, tidigare ägare av formel 1-stallet Sauber där Kimi Räikkönen kommer att köra från och med nästa säsong..

Corren - 06 sep 18 kl. 09:00

"En boost för hela föreningen"

Mjölby HC dukar för hockeyfest..

Skånskan - 05 sep 18 kl. 10:00

Fotbollsspelare får mat av Yallatrappan

MALMÖ FC Rosengård har skrivit ett avtal med Yallatrappan som ska leverera mat till fotbollsspelarna och på olika arrangemang.– Det känns bra att vi kan lyfta fram Yallatrappan som jobbar med samma fivärderingae som vi: att stärka jämlikheten, lyfta fram kvinnorna på Rosengård och göra en insats för integrationen, säger Erling Nilsson, klubbchef i FC Rosengård.
Fotbollsklubben på Rosengård är unik i förhållande till många andra idrottsklubbar genom att man driver flera sociala projekt, som Boost by FCR.

Kristianstadsbladet - 09 okt 18 kl. 22:50

Silver gav nya guldkorn inför slutstriden: ”Boost för killarna”

Det blev inget DM-guld. Men Bromölla tar med sig guldkornen in i upplösningen i tvåan. – Lund är bra, men jag tycker att vi gör dem svaga i första halvlek och att vi har så bra kontroll är en Boost för killarna, säger tränaren Hampus Lundquist..

The Local - 23 aug 18 kl. 13:22

Design against crime: a look at plans to boost safety in a Gothenburg park

At a public park in Gothenburg, city authorities plan to tackle rising crime rates with a redesign aimed at making the area feel safer. The Local spoke to residents and those working on the project to find out more..

Skånskan - 21 aug 18 kl. 14:00

Tillbaka till arbetslinjen

Alliansens partiledare presenterade sin integrationspolitik på det framgångsrika arbetsmarknadsprojektet Boost by FC Rosengård i bostadsområdet med samma namn, som verkar skrämma rikspolitiker så mycket. Kanske berodde det på platsen och att man var omgiven av utlandsfödda, men till och med Ulf Kristersson var sparsam med ”hårda tag”- retoriken. Eller så har Moderaterna insett att man inte får bilda någon regering om man sänker sina allianskamrater i kapplöpningen om att vara tuff i migrationsfrågan.

Kristianstadsbladet - 20 aug 18 kl. 22:50

Tränarskifte ska få fart på krisande Åsum: ”Hoppas på ett uppvaknande”

Åsums BK är i fritt fall i femman med åtta raka förluster. Nu kliver tränaren av i hopp om att ge laget en nödvändig Boost. – Jag hoppas att det kan ge ett uppvaknande, säger Andreas ”Boven” Svensson..

Skånskan - 20 aug 18 kl. 16:43

Alliansen presenterade stora förändringar

Malmö Lägg ner Arbetsförmedlingen, ge nyanlända med hög utbildning ett eget visum och sätt nyanlända barn i obligatorisk språkförskola. Alliansen presenterade flera stora förslag under sitt besök i Malmö.Med doften av nybakat bröd i lokalen anlände Alliansen till Malmö och sitt besök hos Boost by FC Rosengård som ligger granne med Pågen.

Dagens PS - 16 aug 18 kl. 09:28

Stå upp för hälsan – skippa kontorsstolen

Känner du att ryggen får lida och att humöret försämras efter en lång dag i kontorsstolen? Det kan bero på att du spenderar får lång tid stillasittandes. Topphälsa listar sju anledningar till att stå upp och jobba.

Expressen - 07 aug 18 kl. 08:30

Middlesbrough fick en boost senast – tar första segern här?

Bomben 1: 07 augustiSpelstopp: 19.14Spelexpert: Pontus Hellberg.

YA - 31 jul 18 kl. 00:00

Kockproffset Myllymäki

Stjärnkocken Tommy Myllymäki tog pallplats i världens mest uppmärksammade mattävling. Egentligen är han en väldigt blyg person, men uppståndelsen efter segern i Årets kock 2007 tvingade fram en förändring som gav självförtroendet en Boost. Numera är offentliga framträdanden en del av vardagen..

DN - 30 jul 18 kl. 06:00

DN gratulerar: Tommy Myllymäki, kock

Stjärnkocken Tommy Myllymäki är egentligen en väldigt blyg person. Men uppståndelsen efter segern i Årets kock 2007 tvingade fram en förändring som gav självförtroendet en Boost. .

Barometern - 30 jul 18 kl. 05:30

"Mitt efternamn fastnar på något vis"

Stjärnkocken Tommy Myllymäki tog pallplats i världens mest uppmärksammade mattävling. Egentligen är han en väldigt blyg person, men uppståndelsen efter segern i Årets kock 2007 tvingade fram en förändring som gav självförtroendet en Boost. Numera är offentliga framträdanden en del av vardagen..

GöteborgsPosten - 29 jul 18 kl. 20:41

Stjärnkocken har övervunnit sin blyghet

Stjärnkocken Tommy Myllymäki tog pallplats i världens mest uppmärksammade mattävling. Egentligen är han en väldigt blyg person, men uppståndelsen efter segern i Årets kock 2007 tvingade fram en förändring som gav självförtroendet en Boost. Numera är offentliga framträdanden en del av vardagen..

Kristianstadsbladet - 21 sep 18 kl. 22:00

Kristianstadsfrisör tävlar i hårfärg – ”en boost för självförtroendet”

Malin Magnusson från Skägg & Lockar är en av fem frisörer som tävlar i hårfärgning i Stockholm under lördagen. ”En Boost för självförtroendet”, säger hon..

DI - 03 jul 18 kl. 15:45

Hållbarheten hetast i Almedalen

För tredje året i rad dominerar hållbarhet samtalet i och kring Almedalen. ”Att företag har insett kopplingen mellan vinst och hållbarhet ger en enorm Boost för ämnet”, säger Svante Axelsson, nationell samordnare för Fossilfritt Sverige..

Länstidningen i Jämtland - 19 jun 18 kl. 21:00

Över 200 barn fick chansen att träna med ÖFK: "Det ger oss spelare en boost"

Drygt 200 barn från tretton olika orter i länet fick under tisdagen chansen att träffa och spela fotboll med ÖFK–spelarna. Det var något som som spelarna tyckte var minst lika roligt som barnen. – Att få se barnen så exalterade och glada, det är fint, säger Curtis Edwards..

Dagens PS - 26 jun 18 kl. 15:45

BILTEST: ”Nya” Mercedes C-Klass – uppgraderad på 6 500 punkter

Hösten 2013 visade Mercedes upp nuvarande generation av sin mellanklassbil, C-Klass. En bil som blivit den tyska tillverkarens mest sålda modell…förutom i Sverige där E-Klass har täten. I trakterna runt Trier i Tyskland fick vi testa den kraftigt uppgraderade versionen som ska leva ytterligare ett par år.

GöteborgsPosten - 27 jun 18 kl. 15:21

Det ska Öis göra för pengarna från talangförsäljningarna

Jens Cajuste och Mohamed Said ut. Cirka tre miljoner kronor in. För första gången sedan försäljningen av Ken Fagerberg har Örgryte fått en ekonomisk Boost av spelaraffärer.

Skånskan - 20 jun 18 kl. 18:32

Naivt att tro att inte en seger hjälper en ny tränare

Krönika Att vinna en tävlingsmatch är givetvis mycket större och viktigare än att vinna en träningsmatch.
Men det är ändå bra att vinna och det gjorde MFF mot Molde.Så även om MFF gjorde elva byten och det var en likadan bytesbonanza i det norska laget och trots att de spelmässiga och individuella beskeden var viktigare än resultatet var det absolut inte fel att nye tränaren Uwe Rösler fick en 2-0-vinst med sig från sin premiärmatch.

Dagensanalys.se - 20 jun 18 kl. 16:35

Byt jobb ofta så lär du dig mer och tjänar dessutom bättre

Att vänta på guldklockan är något som numera hör till en svunnen tid. Nu visar det sig snarare att om du byter jobb ofta så lär du dig mer, blir snabbare på att ta till dig saker och kan dessutom vara med attraktiv för en arbetsgivare än den som stannat på samma företag länge. För den som nyter jobb med ca tre års mellanrum är utväxlingen som störst.

SmålandsPosten - 16 jun 18 kl. 19:12

Anvegård visade hög klass på nytt

Landslagsuttagningen gav Anna Anvegård en rejäl Boost. Anfallsstjärnan sköt alla mål när Växjö DFF besegrade Kristianstads DFF med 3–0 hemma på Myresjöshus Arena..

Dagensanalys.se - 14 jun 18 kl. 12:01

Samarbetet mellan Google och Salesforce gör det möjligt för annonsörer att bli effektiva

Google har nu gjort det möjligt för varumärken att nå ut till sina målgrupper med hjälp av jätte-crm-systemet Salesforce. Samarbetet är en klar Boost för båda företag. Med bara ett klick kan du nu slå ihop Googles targeting med Salesforce CRM-trolleri.

Skånskan - 08 jun 18 kl. 14:33

Ungdomligt Sjöbo IF tar för sig i division 5

FOTBOLL Det är Sjöbo IF i topp efter de tio första omgångarna i herrfotbollens division 5 sydöstra.Aktuell skytteliga i division 5 sydöstra:
10 mål: Kasper Wallström, Skivarp
9 mål: Edin Sarhatlic, YIF. Mattias ”Skinkan” Andersson, Liga06.

Skånskan - 08 jun 18 kl. 14:38

En mjukstart och en lång väntan

Recension. Sweden Rock Festival den 6 och 7 juniTiden flyger. Ännu ett år har förflutit.

Helsingborgs Dagblad - 06 jun 18 kl. 11:00

Unikt SM i Båstad ska lyfta cykelsporten

Arrangören: "Kan ge en Boost för tävlingscyklingen.".

VA - 30 maj 18 kl. 15:57

”Kvinnor behöver skaffa sig ett ekonomist självförtroende, och sluta se hindren i aktiesparande”

Det finns en stor privatekonomisk splittring mellan tjejer och killar i Sverige, visar en ny undersökning. Nu vill Tove Zander, vd för Unga Aktiesparare, att svenska kvinnors ”ekonomiska självförtroende” får en rejäl Boost. Deras ekonomiska framtid står på spel..

Västerbottens Folkblad - 02 jun 18 kl. 21:32

[PLUS] 250 mil i bil – för Bike Boost

CYKEL. Efter 250 mil parkerade de bilen och hoppade upp i sadeln. – Det var en trevlig tur fast det....

Skånskan - 30 maj 18 kl. 16:47

Roland Larsson i dokumentärfilm

FOTBOLL MFF:s U19-tränare Roland Larsson är en av blott två tränare i Sverige som är kvar av de allra första som anställdes när Tipselitverksamheten drogs igång. Därför är han en given huvudrollsinnehavare i en dokumentär om projektet.
Markus Rosenberg kommer också att vara med.

DN - 15 maj 18 kl. 20:00

Löpningen gör att Saras tankar blir klarare

När Sara Rönne sprungit en dryg mil brukar hon nå den där känslan hon eftersträvar. Tröttheten har sakta kommit smygande, men samtidigt upplever hon en ”Boost”. ”Tankarna blir klarare och jag får en massa nya idéer”, säger hon..

Skånskan - 23 maj 18 kl. 17:43

TFF vill fortsätta vinna på hemmaplan

Trelleborgs FF lyckades äntligen vinna hemma på Vångavallen senast det begav sig. Nu är det dags igen.– Vi lyckades vinna senaste matchen på hemmaplan och vill fortsätta att ta våra poäng hemma och känna att vi är starka här, förklarar TFF-tränaren Patrik Winqvist inför matchen mot brommapojkarna.

Västerbottens Folkblad - 14 maj 18 kl. 16:36

Leder Umeå BSKT vidare

Jesper Gustavsson fortsätter leda Umeå BSKT ytterligare två år. – Vi kommer vi in i säsongen med en Boost av självförtroende och en känsla av att allt är möjligt.” säger Jesper Gustavsson i ett pressmeddelande.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.