Boost

Saturday, 25 May, 04:52

Nyheter om Boost

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 24 apr 19 kl. 06:00

Johan Glans tar plats i Enkelstöten

Tv. Humor och deckarmiljö, hur går det ihop? Väldigt väl, om man frågar Johan Glans.

UNT - 25 apr 19 kl. 20:29

Miljoner till Almtuna – "det är en boost"

En kapitalförstärkning på 3,3 miljoner gör att Almtuna i bästa fall kan göra ett bokslut med ett eget kapital på minst 200 000 kronor, som behövs för att inte hamna i ett så kallat kontrollår..

Sydsvenskan - 24 apr 19 kl. 16:40

Sköna beskedet – Pontus Jansson uttagen i Årets lag

En Boost för självförtroendet i jakten på Premier League..

DI - 24 apr 19 kl. 10:25

Di:s expert: Därför blev det ingen ”boost” för rapportbolaget

Analysreportern Ulf Petersson kommenterar Kindreds resultat – och marknadens reaktion – i Börsmorgon..

BT - 22 apr 19 kl. 18:15

Dalstorp i topp efter straffmål av lånet: ”Boost för självförtroendet”

Dalstorp hamnade i underläge men vände och vann med 4-1 mot Nosaby. – Jag var sugen och de var justa och lät mig slå straffen, förklarar Hugo Svensson som gjorde sitt första mål i Dalstorp..

The Local - 19 apr 19 kl. 07:59

How did a football club become Malmö's biggest job charity?

How did a football club become Malmö's biggest job charity? It's a question Filippa Engstrand, head of Boost by FC Rosengård, gets so often that she clearly finds it a bit frustrating..

Skånskan - 02 apr 19 kl. 17:00

Anders Hallberg kan vara förlorad för Lugi

HANDBOLL Anders Hallberg och Lugi kan gå skilda vägar efter torsdagens SM-kvartsfinal mot Skövde.
– Jag stänger inga dörrar, säger lagkaptenen om framtidsplanerna.Efter att ha tappat en jätteledning i fredags är Lugi nere i brygga i SM-kvartsfinalserien.

GöteborgsPosten - 29 mar 19 kl. 14:18

Boost day ska få fler att starta eget

I morgon lördag arrangeras en heldag med workshops och aktiviteter för att inspirera och uppmuntra fler att starta eget företag..

Skånskan - 28 mar 19 kl. 17:44

Avvecklingen kom inte som en överraskning

Hässleholm På arbetsförmedlingen i Hässleholm kom förslaget om avveckling inte som en överraskning. När beskedet kom på torsdagen sjönk stämningen i botten.– Vi fick informationen med kort varsel genom ett extrainkallat fysiskt kontorsmöte på torsdagen.

The Local - 27 mar 19 kl. 08:43

Malmö electric surfboard company gets 20 million kronor boost

Malmö entrepreneur Alexander Lind spent a year as a teen at a high school in California. Now, ten years after exchanging the Pacific for the waveless waters of the Öresund, he's raised 20 million kronor for his electric surfboard company..

Dagensanalys.se - 12 mar 19 kl. 17:44

5 trender inom mobilreklam

Rapporten Quarterly Mobile Index från PubMatic visar fem trender inom mobilreklam som publicister och annonsörer bör dra nytta av under 2019. Rapporten visar att reklaminvesteringarna i video i mobilappar ökade med över 200 procent jämfört med samma period 2018 och köpare har verkligen tagit till sig möjligheterna som in-stream medför. Header bidding-teknologi håller också på att etablera sig i mobilappmiljön med en ökning av visningsvolymerna på över 300 gånger under 2018, jämfört med samma period tidigare år.

Skånskan - 12 mar 19 kl. 04:30

Bäste MFF-junior – nu siktar han uppåt

Bäste juniorspelare i Malmö FF 2018. Den fina utmärkelsen har Hässleholmskillen Amel Crnalic fått.
– Det kändes som ett bra kvitto.

Sydsvenskan - 05 mar 19 kl. 23:20

Strandberg och Rakip måste ha fått en rejäl "boost"

Även Ali Nadic hade mycket positivt att ta hem från London..

Skånskan - 01 mar 19 kl. 18:20

Redhawks slutspurt går vidare

ISHOCKEY Malmö Redhawks jagar vidare mot en SM-slutspelsplats. På lördagen väntar Linköping på bortais.Det är ett minst sagt formsvagt östgötalag som tar emot i Saab arena.

Dagens PS - 01 mar 19 kl. 15:08

Biltest: Audi e-tron tar täten

ÅRE. Förväntningarna har varit stora och de första testrapporterna från Namibia och Abu Dhabi talade om att Audi e-tron verkligen är något att räkna med. Själv valde jag att vänta med test för att se hur den klarade av den svenska vintern under VM-veckan i Åre.

The Local - 27 feb 19 kl. 16:12

Boost for Brits in EU as UK government backs key Brexit amendment

Campaigners for the rights of Britons across the EU were celebrating a small but potentially significant victory on Wednesday when the UK government announced it would back an amendment aimed at protecting the rights of Brits after Brexit..

Helsingborgs Dagblad - 19 feb 19 kl. 20:18

Emma Lindqvist: "Landslaget en boost"

Genombrott i OV Helsingborg. SM-guld med H65 Höör. Nu väntar debut i Blågult för Emma Lindqvist..

SmålandsPosten - 12 feb 19 kl. 22:45

Enestubbe: Lasch 3, Versteeg 2

Jodå, vi kunde alla se det. Se att Kris Versteeg med all sannolikhet skänker den offensiva Boost Växjö Lakers suktat efter. Men vad få kunde undgå att se efter förlustmatchen i Scandinavium är att problemet just nu inte är offensiven utan defensiven..

Skånskan - 12 feb 19 kl. 11:25

Tom Kristensson taggad inför JVM-debuten

MOTORSPORT På torsdag är det dags för Tom Kristensson att göra en spännande debut i Svenska rallyts JVM-klass.Rally Sweden, som tävlingen numera officiellt heter, körs i de värmländska och delvis norska skogarna på vinterväglag.
Den första delsträckan körs inne på Färjestads travbana i Karlstad inför storpublik.

Dagens PS - 11 feb 19 kl. 12:22

60 tips: Så vänder rika fiasko till succé

Travis Bradberry, som är krönikör på sajten Entrepreneur, författare och vd för Talent Smart, konstaterar att framgångsrika människor har förmågan att vända sina misslyckanden till något bra. Den är den attityden som skiljer succéentreprenörer från vanliga dödliga, det handlar om att hantera bristen eller felet som begåtts på rätt sätt. När du står där inför fullbordat faktum är Travis Bradberrys tips att du tar vara på möjligheten att utforska en lösning på problemet i stället för att låta misslyckandet stoppa din framtida business.

Skånskan - 09 feb 19 kl. 20:19

Yngste YIF:aren matchhjälte i derbyt

Gymnasisten Ludvig Hallbäck, 18, var störst på plan när Ystads IF svarade för en heroisk insats och vände ett underläge till seger mot Lugi i ”Slaget i Ystad”. YIF vann till slut med 27-25.– Äh, jag tycker att det var en stark insats av laget.

BT - 09 feb 19 kl. 18:06

Hagström snubblande nära final: ”En boost”

SM-brons i söndags och bara 15 hundradelar från att få köra final i världscupen under lördagen. Ulricehamns Johanna Hagström har haft en fin skidvecka..

The Local - 07 feb 19 kl. 10:33

Volvo reports sales boost after vehicle recalls

Swedish auto manufacturer Volvo Cars announced on Thursday that its already-record sales year of 2018 ended with a 20 percent increase in net revenues in the year's final quarter..

The Local - 06 feb 19 kl. 12:36

Stockholm border checks: can 100 new officers fix criticized system?

Stockholm police have launched a special response plan to Boost the Swedish capital's international borders, after a Schengen report sharply criticized Sweden's border checks..

DI - 04 feb 19 kl. 07:00

Fraktio selects Cinode to boost business growth

Cinode is proud to welcome Finnish Fraktio to its community of customers. A partnership in line with Cinode’s focus on the Finnish market..

PrivataAffärer - 01 feb 19 kl. 10:02

Nordea sänker tillväxtmarknader

Det är i Nordeas ”House Views” för februari som bankens strateger konstaterar att aktier i tillväxtmarknader (EM) överavkastade även i januari, trots en fortsatt svaghet i kinesisk makrodata. Nordea menar att det är tydligt att marknaden prisar in goda nyheter på handelsfronten samt att annonserade stimulansåtgärder ska kunna stabilisera ekonomin längre in i 2019. – Även om dessa förhoppningar skulle kunna realiseras ser vi inte samma värde inom EM som tidigare.

UNT - 26 jan 19 kl. 12:20

"Det här blir verkligen en boost för oss"

Bara en seger och snubblande nära negativt kval..

PrivataAffärer - 25 jan 19 kl. 10:12

Här är fonderna som tjänar mest på Boozts rusning

Läs också: Boozt rusar efter Black Friday-Boost Sett till nordiskt fondägande finns en avsaknad på fonder med större portföljviktningar mot Boozt. Evli Swedish Small Cap har med 3,0 procent störst exponering, följt av Fondsfinans Norden som har en portföljvikt på 2,5 procent. Den svenska fond med störst viktning är Lannebo Nordic Equities, vars innehav motsvarar 1,7 procent av fonden.

DI - 25 jan 19 kl. 09:04

Boozt rusar efter Black Friday-boost

I en resutlatuppdatering på torsdagskvällen meddelade e-handelsbolaget Boozt att 2018 avslutades starkare än väntat delvis tack vara Black Friday. Aktien rusar med omkring 18 procent i fredagens inledande handel. .

Skånskan - 21 jan 19 kl. 13:06

Tom Kristensson klar för Bergslagsrallyt

MOTORSPORT Tom Kristensson är klar för Bergslagsrallyt. Lördagens SM-tävling blir ett viktigt avstamp inför Svenska rallyt.Hörbyföraren är precis hemkommen från ett landslagsläger i Åre, innan det redan på onsdag bär av norrut igen.

Skånskan - 14 jan 19 kl. 13:49

Harlösa flyttas upp i division 5

FOTBOLL/FUTSAL I torsdags i förra veckan hörde Skåneboll av sig och erbjöd Harösa IF en friplats i årets division 5 västra.
På fredagen tackade de ja.
På lördagen firade de gratisavancemanget genom att vinna herrseniorklassen i egna futsalarrangemanget Harlösaspelen.

Sydsvenskan - 10 jan 19 kl. 22:48

Danmark utklassningsvann i en fullsatt arena: ”En fantastisk boost”

Royal arena var fullsatt när Danmark premiärvann mot Chile med 39-16..

Skånskan - 09 jan 19 kl. 16:11

Hörbyförare klar för svenska VM-rallyt

MOTORSPORT Tom Kristensson gör JVM-debut i Svenska rallyt i februari.
– Det här känns otroligt stort, säger den 27-årige Hörbyföraren.Svenska rallyt har anor ända tillbaka till premiären som kördes 1950 längs med vägarna i Värmland.

Sydsvenskan - 02 jan 19 kl. 20:46

Sverige med fullt lag i JVM-kvarten

Juniorkronorna ställer upp med fullt lag mot Schweiz i JVM-kvartsfinalen i kväll. Det meddelade förbundskapten Tomas Montén kort efter att truppen anlänt till matcharenan. – Vi tror att vi ska få en Boost av det här, sade Montén.

SmålandsPosten - 02 jan 19 kl. 20:46

Sverige med fullt lag i JVM-kvarten

Juniorkronorna ställer upp med fullt lag mot Schweiz i JVM-kvartsfinalen i kväll. Det meddelade förbundskapten Tomas Montén kort efter att truppen anlänt till matcharenan. - Vi tror att vi ska få en Boost av det här, sade Montén.

Sydöstran - 02 jan 19 kl. 20:46

Sverige med fullt lag i JVM-kvarten

Juniorkronorna ställer upp med fullt lag mot Schweiz i JVM-kvartsfinalen i kväll. Det meddelade förbundskapten Tomas Montén kort efter att truppen anlänt till matcharenan. - Vi tror att vi ska få en Boost av det här, sade Montén.

Barometern - 02 jan 19 kl. 20:46

Sverige med fullt lag i JVM-kvarten

Juniorkronorna ställer upp med fullt lag mot Schweiz i JVM-kvartsfinalen i kväll. Det meddelade förbundskapten Tomas Montén kort efter att truppen anlänt till matcharenan. - Vi tror att vi ska få en Boost av det här, sade Montén.

YA - 02 jan 19 kl. 20:46

Sverige med fullt lag i JVM-kvarten

Juniorkronorna ställer upp med fullt lag mot Schweiz i JVM-kvartsfinalen i kväll. Det meddelade förbundskapten Tomas Montén kort efter att truppen anlänt till matcharenan. - Vi tror att vi ska få en Boost av det här, sade Montén.

Helsingborgs Dagblad - 02 jan 19 kl. 20:46

Sverige med fullt lag i JVM-kvarten

Juniorkronorna ställer upp med fullt lag mot Schweiz i JVM-kvartsfinalen i kväll. Det meddelade förbundskapten Tomas Montén kort efter att truppen anlänt till matcharenan. – Vi tror att vi ska få en Boost av det här, sade Montén.

Kristianstadsbladet - 02 jan 19 kl. 20:46

Sverige med fullt lag i JVM-kvarten

Juniorkronorna ställer upp med fullt lag mot Schweiz i JVM-kvartsfinalen i kväll. Det meddelade förbundskapten Tomas Montén kort efter att truppen anlänt till matcharenan. - Vi tror att vi ska få en Boost av det här, sade Montén.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.