Blocket

Friday, 22 February, 18:10

Nyheter om Blocket

Sortering: Relevans | Senaste
DN - 28 jan 19 kl. 19:06

Viktors val: Så funkar den nya inte-politiken

“Inte SD-Blocket” mot “Inte Inte SD-Blocket”..

Dagensanalys.se - 25 jan 19 kl. 12:20

Rekordår för Swish under förra året med 397 miljoner betalningar

Under 2018 genomfördes 397 miljoner betalningar genom Swish, en tillväxt med 56% i jämförelse med 2017. Med fler anslutna företag och handlare förutspås en stor ökning även framåt. Den kraftiga tillväxten drivs primärt av tjänsten Swish Handel som under 2018 hade en tillväxt på cirka 280 % procent och ökade från 13,5 miljoner betalningar under 2017 till 52 miljoner betalningar 2018 – Vi är glada och stolta över att Swish är en så naturlig del av svenska folkets vardag.

Skånskan - 24 jan 19 kl. 05:00

Zlatans lyx-Merca säljs i Eslöv

ESLÖV Den som vill kunna susa fram på någon tysk motorväg i 330 km/h i en bil som ägts av Zlatan har nu chansen.
Zlatan Ibrahimovics Mercedes-Benz som han köpte när han spelade för italienska fotbollsklubben Inter 2008 finns till salu i Eslöv.Det är bilföretaget Makkina i Eslöv som säljer.

Skånskan - 27 jan 19 kl. 09:53

Bedragare dömdes igen

YSTAD En 25-årig bedragare hann lura sex kunder på pengar innan han åkte fast förra året. Nu får han sona sitt brott med tre månaders fängelse. Han hade sålt biljetter till föreställningar och sportevenemang och en iphone via Tradera och Blocket utan att leverera produkterna.

Dagens PS - 24 jan 19 kl. 07:00

Goda råd: Så övervintrar din ekonomi

Små, enkla tips på hur du sparar pengar de tuffaste månaderna efter jul. Vi befinner oss en bra bit in i januari och decemberlönen är antingen slut eller på väg att bli det. När den nya lönen dimper ner för de allra flesta på fredag den 25:e är det ett lika välkommet som efterlängtat tillskott i hushållskassan.

Skånskan - 28 dec 18 kl. 14:32

Märklig höst i svensk politik

Centerpartiet och Liberalerna har förfäktat att Stefan Löfven är den som ska driva liberal politik. Det har gått så långt att C och L inte själva vill driva liberal politik tillsammans med sina alliansvänner, utan istället ska de rödgröna partierna göra detta på entreprenad. Denna tanke bygger på att för socialdemokraterna gäller makten framförallt och då spelar politiken inte så stor roll.

Alingsås tidning - 03 jan 19 kl. 06:00

Second hand-butik – deras hjärtesak

Den 8 januari öppnar systrarna Therese och Amanda Bolinder barnklädesbutiken Estrid och Moa, belägen på Kungsgatan, som genomsyras av såväl miljötänk som omtanke om hjärtebarn.
Med Estrid och Moa satsar systrarna Bolinder på second hand-kläder för barn samtidigt som de slår ett slag för, och stöttar, Hjärtebarnsfonden. Idén formades 2016, då Amandas dotter Estrid tragiskt nog gick bort till följd av en medfödd hjärtmissbildning.

Expressen - 25 jan 19 kl. 06:52

Zlatans bil är till salu – ligger ute på Blocket

Zlatan Ibrahimovic gamla lyxbil är till salu på Blocket. Intresset? Inte direkt större bara för att Zlatan ägt den.

Cornucopia - 20 jan 19 kl. 11:55

Gästinlägg: Min motivering till köp av elbil

Nedanstående är ett gästinlägg signerad INTJ.
Eltaxi vid Operahuset i Wien. Notera att detta är äldre Nissan Leaf med 15-20 mils räckvidd.

Expressen - 27 dec 18 kl. 23:48

Louise Erixon om historiska koalitionen med M och KD

I blekingska Sölvesborg leder SD den allra första koalitionen med M och KD.Kommunstyrelsens ordförande Louise Erixon (SD) beskriver det nya konservativa Blocket som "politisk historia".– Alliansen dog i Sölvesborg, helt enkelt, säger hon i en intervju med DN..

Expressen - 18 jan 19 kl. 10:30

Experternas bästa spartips – inför årets fattigaste dag

Årets fattigaste dag närmar sig.Enligt en undersökning från Blocket har tre av tio svenskar gjort slut på decemberlönen i januari – många redan den 20.Här är spartipsen som får dig att överleva till nästa lön..

Skånskan - 18 jan 19 kl. 12:09

Kvinna blev lurad på affär – man försvann med maskiner för 52 000

Vollsjö En kvinna i 50-årsåldern har anmält att hon blev lurad när hon skulle sälja jordbruksmaskiner till en man. De träffades för att göra upp affären den 1 januari och mannen visade på telefonen att han hade fört över pengar på kvinnans konto. Mannen försvann sedan med maskinerna.

GöteborgsPosten - 17 jan 19 kl. 12:10

Den här bilen säljer snabbast i Göteborg

30 miljarder kronor – för så mycket annonserade svenska folket bilar på Blocket förra året. Vissa modeller är tydligt hetare än andra – och det är inte bara Volvo som gäller i bilstaden Göteborg..

GöteborgsPosten - 17 jan 19 kl. 12:10

Här är bilarna som säljer snabbast i Göteborg

30 miljarder kronor – för så mycket annonserade svenska folket bilar på Blocket förra året. Vissa modeller är tydligt hetare än andra – och det är inte bara Volvo som gäller i bilstaden Göteborg..

NSD - 01 feb 19 kl. 20:51

Ex-rådet lurades på Blocket

En bedragare från Värmland har dömts för att ha lurat folk via Blocket..

Cornucopia - 11 jan 19 kl. 15:53

Annie Lööf (C) bekräftar - låter Stefan Löfven (S) bli statminister

På en pressträff bekräftar Centerpartiets Annie Lööf att man låter Stefan Löfven (S) bli statsminister i en rent socialistisk S+MP-regering.
Tomt inte bara i Centerpartiets monter i Almedalen.C tänker alltså inte ens ingå i en S-regering, utan i utbyte mot att Stefan Löfven och Socialdemokraterna har lovat jätte-jätte-säkert-tummis-på-det att möta några av C:s krav så röstar man inte nej till Stefan Löfven som statsminister.

Dagens Media - 15 jan 19 kl. 10:17

Hon är Blockets nya vd

Tidigare Tele2-chef utses till Blockets nya vd. "Av närmare 300 kandidater var det hon som visade just den kompetens och drivkraft som krävs för att leda Blocket", säger Anders Skoe på Nordic marketplaces i Schibsted..

Skånskan - 15 jan 19 kl. 19:00

Par blev blåsta på lägenheten

eslöv Ett par hemmahörande i Blekinge har polisanmält att de lurades på pengar när de letade lägenhet i Eslöv.Enligt anmälan fick paret kontakt med en lägenhetsinnehavare i Eslöv via annonssajten Blocket. De gjorde upp om att paret skulle få hyra lägenheten av honom i andra hand.

DN - 15 jan 19 kl. 14:09

Fyra personer kommer begäras häktade för Blocket-rån

De fyra personer som greps efter ett rån i Upplands Väsby på söndagskvällen kommer under tisdagen att begäras häktade. Det uppger åklagaren Ashraf Ahmed för DN. – Vi kommer att begära dem häktade nu i eftermiddag, säger han..

Cornucopia - 11 jan 19 kl. 19:52

Fredagsmys: Vila i frid, Alliansen

Dags för lite härligt fredagsmys. Vad kan denna historiska fredag vara mysigare än att proklamera Alliansen är död?Alliansen.

GöteborgsPosten - 09 jan 19 kl. 14:55

Blivande föräldrarna Anna och Erik har hittat bostad

Anna Edding och Erik Wallström väntar sitt första barn i mitten av februari men riskerade att bli hemlösa i januari. Men tack vare en annons på Blocket kan paret nu andas ut..

Skånskan - 02 jan 19 kl. 21:00

Över 30 dömda för Blocketbedrägerier

Malmö Tingsrätten i Malmö har bedömt att tre personer varit huvudmän för bedrägerierna, som pågått under perioden februari till april 2018.
Ytterligare drygt trettio personer har också dömts som delaktiga i brottsligheten.
I huvudsak har det handlat om att personer svarat på annonser på Blocket där köparen krävts på handpenning.

UNT - 28 dec 18 kl. 16:55

Så säljs klapparna vidare i jul

Tv-spel, surfplattor och mobiler – det vill länets invånare köpa i jul, enligt siffror från Blocket..

Västerbottens Folkblad - 27 dec 18 kl. 07:00

”Effekten av Lööfs nej till allt”

Om vi går tillbaka i tiden efter valnatten, så hade det rödgröna partiet ett mandat mer än Alliansen och vågmästare blev SD. Alliansen utsåg sig till segrare som det största Blocket och då räknade Ulf Kristersson (M) in SD. När man sedan skulle rösta om Löfven som statsminister i riksdagen röstade Alliansen, med hjälp av […].

Skånskan - 12 dec 18 kl. 05:00

Maktskiftet: SD kniper topposterna i kommunen

HÖRBY På måndag, när kommunfullmäktige sammanträder, kan Cecilia Bladh in Zito (SD) bli vald till kommunstyrelsens ordförande och kommunalråd i Hörby kommun. Hon är som väntat valberedningens förslag.
Sverigedemokraterna ser dessutom ut att ta hand om ordförandeposterna i alla de tunga nämnderna.

Skånskan - 27 dec 18 kl. 10:56

Betalade med falska sedlar

ESLÖV En datorförsäljning i Eslöv slutade i söndags med att säljaren polisanmälde köparen sedan han förstått att han fått betalt med falska sedlar.
Datorn var utannonserad på Internetsajten Blocket. En spekulant kom dit tillsammans med en annan person och fann att datorn var till belåtenhet.

Hela Gotland - 20 dec 18 kl. 12:45

Gotländsk silverskatt till salu på nätet

En gotländsk silverskatt låg ute till försäljning på Blocket och Tradera..

DN - 17 dec 18 kl. 05:00

Så mycket har andrahandshyrorna ökat i Sveriges tre största städer

Andrahandshyrorna fortsätter att öka i rikets tre största städer. I Stockholm har den genomsnittliga andrahandshyran för en etta ökat med nästan 65 procent på åtta år. – Det här är ett tecken på att det råder stor brist på bostäder, säger Linnéa Aguero på Blocket.

Skånskan - 20 dec 18 kl. 19:47

”Liberalerna har svikit sina vallöften”

MALMÖ Monopolpengar och dörrar som fortfarande är vidöppna var beskrivningar som förekom i torsdagens budgetdebatt.Magnus Olsson, SD beklagade att inte en historisk budget klubbades i stället för den från S och L.
– Vi utgår från att väljarna inte är dumma och att det här blir en hård dom för Liberalerna, konstaterade han.

Dagensanalys.se - 20 dec 18 kl. 14:33

Dora Streiffert Tolstoy ny kommunikationschef på Schibsted Growth

Dora Streiffert Tolstoy får jobbet som Schibsted Growths kommunikationschef. Rollen innebär att arbeta med kommunikation och verksamhetsutveckling, både för Schibsted Growth som investmentbolag samt för portföljbolagen. Hon kommer också att ingå i Schibsted Growths ledningsgrupp.

Kristianstadsbladet - 19 dec 18 kl. 18:00

Bedrägeri: Man blev lurad på köpsajt

En Bromöllabo i 40-årsåldern har polisanmält bedrägerier genom köpsajten Blocket..

Skånskan - 18 dec 18 kl. 15:00

Misstänkt bedrägeri utreds

TJÖRNARP En kvinna i 40-årsåldern från Halland begav sig till Tjörnarp tisdagen den 11 februari för att köpa en bil som hade varit utannonserad på Blocket.
Affären gjordes upp och kvinnan betalade 9 000 kronor för bilen och lämnade sin egen bil i inbyte. Några dagar efteråt fick hon ett brev från ett finansservicebolag som upplyste henne om att det fanns en skuld på 45 000 kronor på bilen som hon nyss hade köpt.

Skånskan - 18 dec 18 kl. 15:00

Blev blåst på datorköpet

HÖÖR Den 30-åriga mannen köpte en dator på Blocket. Han betalade 1 000 kronor i handpenning genom att swisha pengarna till säljaren. Men någon dator fick han aldrig.

Skånskan - 13 dec 18 kl. 04:30

Oppositionen bojkottar julmat

Skurup Oppositionen vägrar delta i årets julbuffé
i protest mot de besparingar det nya styret har lagt.
Sex miljoner ska sparas på sex veckor innan nyår i verksamheterna.
– Sparbeting förlamar, jag har själv jobbat i offentlig verksamhet, säger Eva Hallmer Lindahl (L).

DI - 15 dec 18 kl. 14:50

Vinterpriser på båtar: ”Köparnas marknad”

Funderar du på att köpa båt? Passa på nu. Enligt Blocket är december köparnas marknad.

Barometern - 07 dec 18 kl. 00:30

En M+KD-budget för hela Alliansen kan bli Sveriges

”Det konservativa Blocket” prioriterar välfärden. Så var det med det..

Uppsalanyheter.se - 11 dec 18 kl. 00:28

Stämde träff med rånare - bestals på två mobiler

En man som skulle sälja två mobiler stämde träff med en köpare, men istället för en affär rånades mannen på mobilerna under knivhot.En man som skulle sälja två mobiler stämde träff med en köpare, men istället för en affär rånades mannen på mobilerna under knivhot.   Det var strax före 22 på måndagskvällen som polisen fick in en anmälan om ett personrån på Vaksalagatan i Uppsala.

Dagens PS - 15 jan 19 kl. 10:04

Blocket plockar ny vd från Tele2

Schibsted-ägda köp- och säljsajten Blocket har rekryterat Pernilla Nissler från Tele2 som ny vd med tillträde i dag. ”Vi har sökt efter en vd med förmågan att se hur Blocket kan uppnå full potential och som har siktet inställt på tillväxt”, säger Anders Skoe, ansvarig för Schibsteds nordiska marknadsplatser. Han har fram tills nu varit tillförordnad vd för Blocket.

Expressen - 06 sep 18 kl. 12:25

Löfven överväger att avgå direkt efter valet

Statminister Stefan Löfven överväger att avgå direkt efter valet – oavsett hur stort det rödgröna Blocket blir, erfar SvD. .


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.