Bilderna

Thursday, 22 August, 08:53

Nyheter om Bilderna

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 01 aug 19 kl. 14:00

Jonathan, 22: ”Alla tror att min mamma är min flickvän”

Nej, hon är inte Jonathan Nguyens flickvän, även om många tycks tro det.Bilderna på 22-åringens mamma har fått tusentals att undra hur gammal eller ung hon egentligen är..

Mobil - 01 aug 19 kl. 09:26

Bilder På Note 10 läckta i fler färger

Med en vecka kvar till lansering duggar Note-läckorna tätt. De senaste Bilderna visar dels Note 10 Plus i Aura White, dels Note 10 i Pink..

Dagens Media - 01 aug 19 kl. 07:49

Så SEO-trimmar du dina bilder

Glöm inte Bilderna när du optimerar sajten – SEO-experten Albin Sandberg bjuder på fyra tips som hjälper dig att hamna högt i det organiska söket..

Expressen - 31 jul 19 kl. 23:00

Chinedu Obasis besked – efter oroande bilderna

Chinedu Obasi tvingades bryta matchen mot Maribor i första halvlek.Anledningen var att han ådrog sig en vadskada.– Jag har lindat vaden och ska göra MR-undersökning i morgon, säger han..

Expressen - 31 jul 19 kl. 12:44

Osedda bilderna – här lyfter livvakten 19-åringen

På övervakningsfilmen från hamburgerrestaurangen Max syns hur ASAP Rocky storvuxna livvakt lyfter 19-åringen i ett halsgrepp och går med honom på Kungsgatan. Detta efter att livvakten gestikulerat åt 19-åringen att lämna dem i fred. .

Hela Gotland - 31 jul 19 kl. 08:08

BILDERNA: Se stjärnorna från "Diggiloo" i Burgsvik

På tisdagen kom musikfesten "Diggiloo" till Gotland..

Skånskan - 30 jul 19 kl. 16:57

Hotade sin egen far med samurajsvärd

SJÖBO 25-åringen hotade sin egen far med ett 30 centimeter långt samurajsvärd. När polisen kom till huset hotade han dem också.
Hotet var så allvarligt att den polisman som gick först var nära att skjuta mot 25-åringen.

Expressen - 30 jul 19 kl. 17:00

Camilla Läckberg slår tillbaka mot hånade bilden

Verkligheten är inte alltid lika glammig som Bilderna på Instagram.Det vill Camilla Läckberg förmedla och berättar nu om utseendehetsen och viktpressen som hon känner.”Jag kämpar själv som livslång viktpendlare med att känna mig lika vacker oavsett vikt”, skriver hon på Instagram..

Skånskan - 30 jul 19 kl. 15:44

Glasflaskor stor betydelse i målet

Stockholm Under tisdagen, i rättegångens första dag, mot ASAP Rocky och två av hans medarbetare gick åklagaren igenom bevismaterialet som finns i förundersökningen.Åklagare Daniel Suneson visade bland annat bilder på målsägandes skador och på en flaskhals som ska ha använts i misshandeln, samt videor och sms. Åklagaren visar upp en längre filmfrekvens från hamburgerrestaurangen, där man kan se hur målsäganden går upp till ASAP Rockys sällskap.

Hela Gotland - 30 jul 19 kl. 11:45

Se bilderna på skadorna som DG:s fartyg fick

Transportstyrelsen har ansvar för att skadorna på Destination Gotlands fartyg repareras på rätt sätt..

Expressen - 29 jul 19 kl. 21:00

Elizabeth Hurleys son gör succé – bilderna som förvånar

Elizabeth Hurleys son Damian har vuxit upp – och i dag är han en omtyckt modell.Nu medverkar 17-åringen i en kampanj, som får fansen att rycka på ögonbrynen.”Jag är så exalterad över att visa er något hemligt som jag har jobbat med”, skriver han på Instagram..

Expressen - 29 jul 19 kl. 17:31

Svenske stjärnan hotades med sparken efter bilderna

Svenske speedwaystjärnan Fredrik Lindgren har valt att öppet stötta HBTQ-rörelsen.Det har väckt stor uppståndelse i Polen.Supportrar till hans polska klubb vill att han ska få sparken.

Expressen - 29 jul 19 kl. 09:41

Storstjärnan i tårar (?) – nära flytt till United

Vilda spekulationer efter Bilderna på Bruna Fernandes.

Expressen - 29 jul 19 kl. 04:30

Svenska elitens liv i överklassområdet

Daniel Ek, Mats Sundin, Robin Söderling, Sebastian Ingrosso, Björn Ulvaeus, Charlotte Perrelli och Marie Fredriksson – listan över kända svenskar som valt att bo i Djursholm är lång.Expressen har pratat med några av de största stjärnorna om livet i Sveriges mest exklusiva bostadsområde – och Bilderna som målas upp skiljer sig rejält.Inte alla känner sig hemma i området.

DN - 28 jul 19 kl. 09:07

På luffen genom den engelska litteraturen

Byarna, pubarna, gårdarna och godsen. Skogen och kullarna. Den klassiska litteraturen har lärt oss hur England ser ut, hur det smakar och hur det doftar.

UNT - 27 jul 19 kl. 21:49

BILDEXTRA: Se alla bilderna från festivalen

Under lördagen gungade Reggaefestivalen på Fyrishov vidare i den gassande solen..

NSD - 27 jul 19 kl. 18:20

Bildspel: Se bilderna från välgörenhetsmatcherna

Under lördagen spelades välgörenhetsmatcherna för Tobias Forsberg..

Expressen - 27 jul 19 kl. 18:27

Otäcka bilderna – spelarna i chock

Mardrömsbesked för Stoke inför Premier League-premiären. I mötet med Leicester vek sig benet på lagkapten Ryan Shawcross.31-åringen bars ut på bår och fördes omgående till sjukhus..

Dagens PS - 26 jul 19 kl. 10:09

Glänsande Cadillac leder klicktoppen

Njut av Bilderna på det röda metallic-vrålåket av årsmodell 1949. Amerikanare är som bekant poppis bland många bilfantaster i Sverige. Kan det bli bättre än så här, en interiör med vit skinnklädsel till en metallicröd exteriör?

YLE - 27 jul 19 kl. 05:00

Här är alla tävlingsbidrag: Över 30 ville visa sina tatueringar

Vi efterlyste de läckraste tatueringarna - se Bilderna här!.

Kristianstadsbladet - 26 jul 19 kl. 22:18

Uddlöst KDFF frustrerat över domslut-”Det är en solklar frispark”

Efter en dålig första halvlek i derbyt mot Vittsjö GIK inför 1527 åskådare på Kristianstad Fotbollsarena hamnade en situation i fokus för Kristianstad DFF. Målvakten Brett Maron var på väg upp för att plocka ett inlägg men stördes av en motståndare i upphoppet. Bollen landade hos gästerna och 1-0 var ett faktum.

Expressen - 26 jul 19 kl. 17:10

Touren avbröts efter dramatiska bilderna

Den 19:e etappen av Tour de France bjöd på dramatik.Loppet avbröts i förtid på grund av hagel. Ett jordskred uppges också ha utlösts i området.

Expressen - 26 jul 19 kl. 08:51

Rumänska ligan länsade Marias och Oskars villa

De fria gränserna gör det lätt för de utländska ligorna att snabbt lämna landet med stöldgods.Bara dagar efter ett inbrott hos familjen Lorentzon greps en rumänsk liga i Trelleborgs hamn med värdesaker och student- och balbilder. – När vi fick Bilderna från polisen och äldsta dottern fick se sin dator brast det, säger mamma Maria Lorentzon..

Hela Gotland - 25 jul 19 kl. 08:03

SE BILDERNA: Så rustar de sitt drömhus

Med återvunnet och begagnat rustas mangårdsbyggnaden varsamt..

Expressen - 24 jul 19 kl. 22:53

Udda bilderna – på stjärnan och Norling

MARIBOR/STOCKHOLM.Direkt efter AIK:s 1-1-mål utspelade sig märkliga scener mellan Rikard Norling och Karol Mets.Mittbacken var rejält uppretad och gestikulerade i en diskussion med sin tränare.

Skånskan - 24 jul 19 kl. 19:30

Park ska avtjäna fängelsestraffet

Malmö Högsta domstolen meddelar inte Dan Park prövningstillstånd gällande domen om hets mot folkgrupp samt förtal av artisten Adam Tensta och riksdagspolitikern Momodou Jallow (V). Därmed står det klart att den kontroversielle gatukonstnären ska avtjäna fyra månader i fängelse.Det var i november förra året som tingsrätten dömde Dan Park, gatukonstnär från Malmö, för hets mot folkgrupp i fem fall och förtal i ett fall.

Skånskan - 24 jul 19 kl. 14:00

Historier som föds ur den skånska miljön

Karaktärer som genomgår en inre förändring och idylliska skånska smultronställen är teman som följer Caroline Säfstrands romaner.
Nu har Helsingborgsförfattaren även fått en utlandslansering för sin femte feelgood-roman ”Villa Havsbris”.Med ungefär en bok per år sedan sin debut som författare är Caroline Säfstrand i år uppe i sin femte feelgood-roman.

Expressen - 23 jul 19 kl. 13:07

Stjärnan får dödshot efter bilderna i VM

Mack Horton tog ställning emot doping genom att protestera öppet mot konkurrenten Sun Yang.Som en konsekvens av detta har Horton fått motta dödshot mitt under pågående sim-VM, rapporterar AFP.  .

Jönköpingsnytt - 23 jul 19 kl. 11:35

Ny partykväll - se bilderna från Måndag JKPG

På måndagskvällen och natten var det ny fest i Munksjömagasinen. På scenen stod LBSB. Christopher Schauz var på plats och fotade, fastnade du eller någon du känner på bild?

Expressen - 22 jul 19 kl. 03:16

Prins George firas med nya bilder tagna av mamma Kate

Prins George, nummer tre i den brittiska tronföljden, fyller sex och firas med nya bilder från familjens semester och trädgården på Kensington Palace.Bilderna på den skrattande prinsen är tagna av mamma Kate, hertiginnan av Cambridge..

Expressen - 20 jul 19 kl. 21:00

Liz Hurley avslöjar sanningen bakom avklädda bilderna

Den brittiska skådespelerskan Elizabeth Hurley är känd för sina roller i ”The Royals”, ”Gossip Girl” och ”Austin Powers”-filmerna.Stjärnan har en bred följarskara på sociala medier, och nu har hon lagt ut en avklädd bild på sociala medier – som lett till starka reaktioner.”Ja, jag borde lära mig mina repliker, men jag är i poolen”, skriver hon på Instagram..

SR - 19 jul 19 kl. 07:00

Teknikjournalisten: "Sociala medier har ett ansvar"

I veckan mördades den 17-åriga amerikanska instagrammaren Bianca Devins. Den misstänkta gärningsmannen publicerade bilder på hennes döda kropp på sociala medier och Bilderna fick snabbt spridning. Instagram har sedan dess kritiserats för att ha varit för långsamma med att ta bort Bilderna..

GöteborgsPosten - 19 jul 19 kl. 21:30

Full fart för Falkenbergs fordonsfest

Se Bilderna från cruisingen i Falkenberg..

Expressen - 19 jul 19 kl. 14:09

De Ligt avslöjar sanningen bakom Ronaldo-bilderna

Under torsdagen presenterades Matthijs de Ligt för Juventus. Och turerna kring varför valet föll på den klubben har varit många. Bland annat sågs Cristiano Ronaldo prata med honom under Nations League-finalen.

Expressen - 19 jul 19 kl. 06:59

Stjärnan fick kritik för sin kropp på bilderna

Greg Rutherford fick höra att han har fått en ”dad bod” sedan han slutade med idrotten.Då svarade OS-guldmedaljören med ett nytt Instagram-inlägg. .

Dagensanalys.se - 18 jul 19 kl. 15:04

Fokusera på bilden och inte antalet likes

Så vill Instagram ändra om på sin plattform när de nu testar dolda likes i ett flertal länder. Jakten på likes har blivit ett fenomen på Instagram som inte gynnar plattformen. Bilderna blir allt mer vågade och äktheten försvinner längre och längre bort.

Cornucopia - 18 jul 19 kl. 09:28

Ryska FaceApp får fullständiga rättigheter till dina bilder och data

De senaste dagarna har den S:t Petersburg-baserade ryska appen FaceApp fått stor spridning i sociala medier tack vare nya algoritmer för att främst åldra folk på bild. Få läser användarvillkoren, som bland annat ger ett oåterkallelig rätt för bolaget Wireless Lab att använda dina bilder och data för all framtid, inklusive lämna detta vidare till tredje part (=Kremldiktaturen).
Bloggaren åldrad med +30 år och skägg i Faceapp.

Magazin24 - 17 jul 19 kl. 19:48

Bildspel: Sjönära bilträff i strålande kvällssol

Se Bilderna från onsdagens bilträff vid Athos..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.