Bigbank

Tuesday, 12 November, 20:51

Nyheter om Bigbank

Sortering: Relevans | Senaste
PrivataAffärer - 15 okt 19 kl. 06:39

Här får du högst sparränta

I dag är den högsta rörliga sparräntan utan restriktioner 0,90 procent. Det får du hos SevenDay Bank, Nordax Bank, Avida Finans, Instabank och Qliro. Tätt därefter hittar vi Santander Consumer Bank, Aros Kapital och PRA Spar som alla erbjuder 0,80 procents ränta.

PrivataAffärer - 09 aug 19 kl. 06:56

Så hög sparränta kan du få

För att få någon ränta att tala om i dagens lågräntemiljö är det nischbanker eller kreditmarknadsbolag du får vända dig till. Om du till exempel har 50 000 kr som du vill parkera på ett sparkonto med fria uttag får du just nu högst ränta hos Nordax, Qliro och PRA Spar som alla ger 0,95 procent. Tätt därefter hittar vi Sevenday Bank, Avida Finans och Instabank som ger 0,90 procent medan du får 0,85 procent hos Svea Ekonomi.

PrivataAffärer - 30 jul 19 kl. 07:45

Här får du högst sparränta

För att få någon ränta att tala om i dagens lågräntemiljö är det nischbanker eller kreditmarknadsbolag du får vända dig till. Om du till exempel har 50 000 kr som du vill parkera på ett sparkonto med fria uttag får du just nu högst ränta hos Nordax, Qliro och PRA Spar som alla ger 0,95 procent. Tätt därefter hittar vi Sevenday Bank, Avida Finans och Instabank som ger 0,90 procent medan du får 0,85 procent hos Svea Ekonomi.

PrivataAffärer - 26 feb 19 kl. 04:00

Här får du högst sparränta just nu

Om du till exempel vill sätta in 50 000 kr på ett konto utan bindningstid och med fria uttag får du just nu högst ränta hos Nordax Bank och PRA Spar som båda ger 0,95 procent. Något mindre (0,90 procent) får du hos Sevenday Bank och Avida Finans medan du får 0,85 procent hos Svea Ekonomi och GCC Capital. Vill du ha högre sparränta än så måste du vara villig att avvara pengarna under en längre period.

PrivataAffärer - 07 dec 18 kl. 10:17

Här är aktörerna som höjt sparräntorna

Svenskarna fortsätter att spara på konton med usel ränta. SCB:s senaste finansmarknadsstatistik visar att hushållens genomsnittsränta för nyinsättningar på bankkonton var 0,07 procent i oktober. Den låga genomsnittsräntan tyder på att storbankerna fortfarande dominerar svenskarnas kontosparande.

PrivataAffärer - 13 nov 18 kl. 07:05

Här får du högst sparränta just nu

Svenskarna fortsätter att spara på konton med usel ränta. SCB:s senaste finansmarknadsstatistik visar att hushållens genomsnittsränta för nyinsättningar på bankkonton var 0,07 procent i september. Den låga genomsnittsräntan tyder på att storbankerna fortfarande dominerar svenskarnas kontosparande.

PrivataAffärer - 09 okt 18 kl. 06:58

Så usel sparränta har svenskarna

Enligt statistik från SCB satte svenskarna in 53 miljarder kr på vanliga sparkonton under det andra kvartalet i år. Men samtidigt visar siffror att avkastningen på sparkonton i det närmaste är obefintlig. Enligt SCB:s finansmarknadsstatistik var hushållens genomsnittsränta för nyinsättningar på bankkonton i augusti endast 0,07 procent.

Expressen - 30 jun 16 kl. 11:45

Så mycket pengar lägger vi på semester

Svenskarna fläker plånboken vidöppen under sommaren. I snitt gör varje hushåll av med 12 000 kronor på semestern, bland annat på att resa mest i hela Europa. – Vårt karga klimat gör sommarsemestern enormt viktig för svenskar, säger Anders Welin på Bigbank..

DI - 13 maj 16 kl. 19:54

Svenskar oroliga för Trump

Donald Trump har lågt förtroende i Sverige. Mer än var tredje svensk tror att det skulle vara negativt för privatekonomin om han väljs till amerikansk president. Det visar en ny undersökning från Sifo och Bigbank..

Realtid - 23 sep 15 kl. 14:37

Stark rapport från Bigbank

Estländska bankens totala balansräkning ökade med 8,2 miljoner euro under andra kvartalet 2015..

Västerbottens Folkblad - 23 dec 13 kl. 08:53

Pappa får sämst julklappar

Nu är det bevisat – pappa får sämst julklappar. I alla fall om man får tro en undersökning från banken Bigbank. Enligt den anser nästan en femtedel, 19 procent, av svenskarna att deras pappa oftast får sämst julklappar, tätt följt av partnern.

DI - 08 aug 13 kl. 13:59

Bigbank bröt räntelöftet

I början av sommaren lockade estniska Bigbanks med Sveriges bästa fasta insättningsräntor. Men redan nu har banken brutit sitt löfte, skriver Privata Affärers sajt..

PrivataAffärer - 07 aug 13 kl. 13:00

Banken bröt räntelöftet

Bigbank lanserade i början av sommaren fasträntekonton med räntor som ständigt skulle ligga högre än konkurrenternas. Men det löftet har banken redan brutit....

Magazin24 - 31 dec 12 kl. 13:09

Hur mycket pengar lägger du på nyår?

Var tredje svensk spenderar mindre än fem hundra kronor. En färsk undersökning från Bigbank visar hur mycket pengar vi svenskar väljer att lägga på nyårsfirandet. Och enligt denna är var tredje svensk lågspenderare och lägger under fem hundra kronor.

Nya Wermlands Tidningen - 23 dec 12 kl. 18:27

Många ställer upp under julen

Sju av tio svenskar drar på sig skägget gratis om grannen skulle fråga om man kan ställa upp som tomte.Det visar en ny under sökning från Bigbank..

Västerbottens Folkblad - 23 dec 12 kl. 14:04

7 av 10 svenskar ställer upp som tomte gratis

En ny undersökning från Bigbank, med kontor i Sverige, visar att 7 av 10 svenskar ställer upp som tomte gratis. Några få önskar dock över [...].

PrivataAffärer - 30 okt 19 kl. 11:58

Här får du högst sparränta just nu

Kontosparande gör dig knappast rik och avkastningen är minst sagt blygsam om man jämför med börsen som stigit över 20 procent i år. Räknar man dessutom in inflationen så blir det svårt att räkna hem något reell vinst. Men om du har behov av att parkera en summa pengar på ett vanligt konto så gäller det att välja rätt.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.