Bianca

Monday, 12 November, 19:30

Nyheter om Bianca

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 11 okt 18 kl. 21:02

Bianca & Phillipes bråk – nu flyttar han ut

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe har flyttat isär. Nu berättar profilen om parets bråk – vännerna blir chockade av informationen. – Jag tror hundra procent att varenda förhållande har det tufft, säger Bianca i programmet..

Expressen - 04 okt 18 kl. 06:00

Pernillas stöd – efter Biancas tvivel om Phillipe

Bianca Ingrosso är ”livrädd” för att flytta ihop med sin pojkvän efter fyra år på distans.I ”Wahlgrens värld” berättar hon för sin mamma om oron – och får stöd.– Hon måste komma över sin toalettfobi, säger Pernilla Wahlgren i programmet..

Expressen - 26 sep 18 kl. 13:45

Benjamin Ingrosso avslöjar hemligheten om sin kropp

Benjamin Ingrosso gick ner 12 kilo i vikt för ett år sedan.Nu berättar artisten om sin kroppskomplex – och hur han hanterar de jobbiga tankarna.– Jag har ju aldrig vågat visa min kropp för någon, säger han i podcasten "Alice och Bianca – Har du sagt A få du säga B"..

Expressen - 23 sep 18 kl. 13:50

Bianca Ingrosso berättar om allt hat

I ”Hellenius hörna” berättar Bianca Ingrosso om hur hon egentligen hade tänkt sig sitt liv. Hon säger att hon aldrig har längtat efter rampljuset. – Jag har alltid velat jobba på Coop i kassan.

Expressen - 16 sep 18 kl. 06:00

Biancas vändning efter orden om Carl Philip

Prins Carl Philip ska ha förstört en festkväll för Bianca Ingrosso –  och hon uttryckte sin ilska på sin blogg. Nu avslöjar Bianca sina riktiga känslor för prinsen i sin podcast "Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B", som hon driver med Alice Stenlöf. – He's a cutie, säger Alice Stenlöf och Bianca håller med.

Expressen - 15 aug 18 kl. 17:26

Ingrosso i bråk med vakt – polis tillkallades

I helgen hamnade Bianca Ingrosso i bråk med en vakt och polis fick tillkallas.Nu berättar hon om vad det var som hände.– Jag blev arg, vi står och bråkar och jag frågar om vakten inte bara kan vara en människa, berättar Ingrosso i podcasten "Har man sagt A får man säga B"..

Expressen - 01 sep 18 kl. 10:05

Ginas bluff lurade alla –  vad var det som hände?

Kvinnorna vägde tyngst denna kväll.Pernilla och Bianca sprutade glädjetårar, veteranen Ann-Britt Ryd-Pettersson tog samlad emot Hederspriset och Gina Dirawi var en perfekt programledare..

Expressen - 27 sep 18 kl. 05:00

Pernillas stöd till Bianca i sjukdomen

Under uppväxten kämpade Bianca Ingrosso mot ätstörningar, och när det är dags att skriva sommarprat vill tv-profilen berätta om sjukdomen. I torsdagens "Wahlgrens värld" besöker Ingrosso en ätstörningsklinik – något som rör upp jobbiga känslor. – Jag gör ju skillnad på riktigt, och då är det jätteviktigt att jag pratar om det, även om det är jättejobbigt för mig, för det gör skillnad, säger hon och gråter i programmet..

Skånskan - 25 sep 18 kl. 04:30

Körning i Vinslöv

Det var nästan 20 år sedan det var körningstävling i Vinslöv senast.
Men i helgen kunde de hästintresserade göingarna se körning av hög klass på hemmaplan.
– De fick se allt från Clear Round till småklasser, säger Catharina Eneroth.

Expressen - 11 jul 18 kl. 19:05

Biancas ärliga åsikt om SD – nu berättar hon

I det senaste avsnittet av Bianca Ingrosso och Alice Stenlöfs podcast, "Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B", passar Ingrosso på att ge en känga till Sverigedemokraterna.Profilerna uppmanar sina lyssnare att läsa på om politik och att rösta i Riksdagsvalet i september.– Det finns partier som kanske inte ska få ta makten och därför måste man läsa på, säger Bianca Ingrosso i podcasten.

SVT - 29 aug 18 kl. 07:57

Nya akademien nominerar fyra till ”alternativt Nobelpris”

Lo Kauppi, Alexandra Pascalidou och Bianca Kronlöf var med och startade Nya akademien för att se till att åtminstone ett litteraturpris delades ut 2018, när det nu inte blir något Nobelpris i litteratur. Nu har fyra kandidater tagits fram..

Expressen - 23 aug 18 kl. 09:44

Pernillas beslut – för lyxhuset i Spanien

I säsongspremiären av "Wahlgrens värld" visar Pernilla Wahlgren upp sitt nya hus i Marbella, som hon köpte i februari i år. Hon har bestämt sig för att måla om väggarna i en mintgrön färg men det tror hon inte att dottern Bianca Ingrosso kommer att gilla.– Hon vill ju helst ha det vitt, vitt, vitt.

Expressen - 27 sep 18 kl. 21:58

Bianca Ingrossos fräcka skämt om Pernilla – inför alla

Bianca Ingrosso delar hotellrum med mamma Pernilla Wahlgren – med speciell inredning.I torsdagens "Wahlgrens värld" kan hon inte låta bli att dra fräcka skämt med sin mamma.– Det var lite sexig känsla, lite kinky över hela rummet.

Expressen - 23 aug 18 kl. 14:06

Salming: ”Det är det sjukaste jag har hört”

Vissa EM-stjärnor tvingades betala stora belopp om de inte tog medalj.Det finska friidrottsförbundets policy rör om känslor i både hemlandet och här i Sverige. – Det låter helt horribelt.

Expressen - 26 jul 18 kl. 21:00

Bianca avslöjade makens mörka lögn på sjukhuset

Paret hade varit gifta i 18 månader när den nyblivna pappan föll ihop medvetslös och fick åka akut till sjukhus.Hustrun satt i ett väntrum utom sig av oro – när ett sms på makens telefon avslöjade hans lögn.– Hela min värld gick i spillror, säger hon..

Expressen - 19 aug 18 kl. 06:00

Biancas bröstavslöjande – om mamma Pernilla

Bianca Ingrosso beundrar mamma Pernilla Wahlgrens bröst och kallar dem för "drömbröst".Det avslöjar hon i ett avsnitt av Kanal 5-programmet "Wahlgrens värld". – De är liksom fasta, runda, de är hårda - de är drömbröst!

Expressen - 09 aug 18 kl. 20:59

Klüft rasar: ”Jag blir så arg när jag hör det”

Sjukamparna Bianca Salming och Lisa Linnell fick minimalt med tid mellan kulstötningen och 200 metersloppet. Det får SVT-experten Carolina Klüft att rasa. – Jag blir så arg, man ger inte dem en rättvis chans, säger hon.

Dagensanalys.se - 03 sep 18 kl. 15:55

Svenska influencers drar in miljonbelopp

I en kartläggning som Di Digital gjort visar att våra största influencers drar in mångmiljonbelopp till sina egna bolag. Bianca Ingrosso omsatte 6,7 miljoner kronor under förra året och resultatet landade på 4,4, miljoner kronor. Margaux Dietz bolag Margaux Dietz AB ökade omsättningen till 2,5 miljoner kronor under 2017 med ett positivt reslutat på nästan 1,6 miljoner kronor.

GöteborgsPosten - 31 aug 18 kl. 23:32

Tittarnas val: "Wahlgrens värld" årets program

De tog hem det tunga tittarpriset som Årets program – och prisades dessutom som Årets tv-personligheter. Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är årets stora vinnare på Kristallengalan..

Blekinge Läns tidning - 27 aug 18 kl. 21:45

Nu är klätterväggarna invigda

Holjebadets senaste attraktion är på plats. - Klätterväggarna kan användas både av yngre och äldre, och det är väldigt bra träning, säger badchefen Bianca Gustafsson..

DN - 20 aug 18 kl. 11:27

Här är årets populäraste sommarpratare

Anders Berglund fick flest "Sommar i P1"-lyssnare att slå på radion. Samtidigt lockade Bianca Ingrosso flest poddlyssnare – och Sara Danius blev mest omtalad i sociala medier. – Det har varit en väldigt stark sommar, säger Bibi Rödöö, programchef för "Sommar i P1"..

BT - 20 aug 18 kl. 11:34

Här är årets populäraste sommarpratare

Anders Berglund fick flest "Sommar i P1"-lyssnare att slå på radion. Samtidigt lockade Bianca Ingrosso flest poddlyssnare med sitt sommarprat. - Det har varit en väldigt stark sommar, säger Bibi Rödöö, programchef för "Sommar i P1".

SVT - 10 aug 18 kl. 11:09

Salming avbryter sjukampen

Det blev ingen fullständig sjukamp för Bianca Salming. Hon avslutade efter fyra grenar, en krånglande högerfot gjorde att hon aldrig kom till start i längdhoppet på fredagförmiddagen..

SmålandsPosten - 21 aug 18 kl. 19:49

"Jag glömde bort vem jag är"

Hon föddes rakt in i stålkastarljuset och i dag är Bianca Ingrosso både en tv-personlighet och sociala medier-profil. Men branschen är inte bara en dans på rosor. – Det är en fasad och jag är sjukt trött på den, berättar hon..

Kristianstadsbladet - 20 aug 18 kl. 14:47

Här är årets populäraste sommarpratare

Anders Berglund fick flest "Sommar i P1"-lyssnare att slå på radion. Samtidigt lockade Bianca Ingrosso flest poddlyssnare med sitt sommarprat..

GöteborgsPosten - 20 aug 18 kl. 11:21

Här är årets populäraste sommarpratare

Anders Berglund fick flest "Sommar i P1"-lyssnare att slå på radion. Samtidigt lockade Bianca Ingrosso flest poddlyssnare med sitt sommarprat..

Dagens Media - 20 aug 18 kl. 12:28

De stod för årets mest lyssnade sommarprat

Anders Berglund, Bianca Ingrosso och Sara Danius toppar årets listorna över de mest populära programmen i årets Sommar i P1..

SmålandsPosten - 20 aug 18 kl. 12:25

Växjöaktuell: Dirigenten populäraste sommarprataren i radio

Anders Berglund fick flest "Sommar i P1"-lyssnare att slå på radion. Samtidigt lockade Bianca Ingrosso flest poddlyssnare med sitt sommarprat. – Det har varit en väldigt stark sommar, säger Bibi Rödöö, programchef för "Sommar i P1"..

Kristianstadsbladet - 20 aug 18 kl. 12:27

Här är årets populäraste sommarpratare

Anders Berglund fick flest "Sommar i P1"-lyssnare att slå på radion. Samtidigt lockade Bianca Ingrosso flest poddlyssnare med sitt sommarprat. ”Det har varit en väldigt stark sommar”, säger Bibi Rödöö, programchef för "Sommar i P1"..

Sydsvenskan - 20 aug 18 kl. 11:21

Här är årets populäraste sommarpratare

Anders Berglund fick flest "Sommar i P1"-lyssnare att slå på radion. Samtidigt lockade Bianca Ingrosso flest poddlyssnare med sitt sommarprat. – Det har varit en väldigt stark sommar, säger Bibi Rödöö, programchef för "Sommar i P1".

Barometern - 20 aug 18 kl. 11:21

Här är årets populäraste sommarpratare

Anders Berglund fick flest "Sommar i P1"-lyssnare att slå på radion. Samtidigt lockade Bianca Ingrosso flest poddlyssnare med sitt sommarprat. - Det har varit en väldigt stark sommar, säger Bibi Rödöö, programchef för "Sommar i P1".

Kristianstadsbladet - 20 aug 18 kl. 11:21

Här är årets populäraste sommarpratare

Anders Berglund fick flest "Sommar i P1"-lyssnare att slå på radion. Samtidigt lockade Bianca Ingrosso flest poddlyssnare med sitt sommarprat. - Det har varit en väldigt stark sommar, säger Bibi Rödöö, programchef för "Sommar i P1".

Blekinge Läns tidning - 20 aug 18 kl. 11:21

Här är årets populäraste sommarpratare

Anders Berglund fick flest "Sommar i P1"-lyssnare att slå på radion. Samtidigt lockade Bianca Ingrosso flest poddlyssnare med sitt sommarprat. - Det har varit en väldigt stark sommar, säger Bibi Rödöö, programchef för "Sommar i P1".


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.