Beyond Meat

Tuesday, 16 July, 23:07

Nyheter om Beyond Meat

Sortering: Relevans | Senaste
DI - 20 jun 19 kl. 19:30

Följ pengarna, tänk bortom kött

LEDARE. Tillväxten finns inte bara i den digitala världen. En av årets bästa amerikanska börsintroduktioner hittills är Beyond Meat.

DN - 18 jun 19 kl. 14:41

Köttfritt bolag stor snackis på Wall Street

En av Wall Streets stora snackisar de senaste veckorna har varit Beyond Meat. I tisdagens förhandel rusade aktien ånyo över 10 procent, efter att ha rusat 12,2 procent på måndagen. Kursen nådde över 200 dollar under tisdagen, upp från noteringen på 25 dollar i början av maj..

PrivataAffärer - 18 jun 19 kl. 11:35

Trading Direkt: Teknisk analys på 23 tittarönskemål

Därefter intervjuar vi reporter Michael Bernander om varför man inte följer priset på virke lika noga som exempelvis oljan och vad man istället kan hålla koll på vad gäller skogsbolagen. Största delen av programmet består av teknisk analys på över 20 aktier med, som vanligt, Tobbe Rosén. Dessutom gästas vi av makrochefen Mikael Sandbladh som bland annat diskuterar centralbankernas räntekapplöpning och situationen mellan USA och Iran.

Dagens PS - 13 jun 19 kl. 15:24

Bostadstvist och bostadsbrist i länet

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Förlorade ångrat bostadsköp: ”Allvarligt”
Ett par köpte en bostadsrätt i Brf West Side Solna men ångrade sig sedan och krävde pengarna tillbaka. Orsaken var flera års förseningar, men enligt tingsrätten kan förseningar av nya bostadsrätter tillåtas på obestämd tid vilket parets advokat, Jörn Liljeström, anser är orimligt.

DI - 11 jun 19 kl. 19:45

USA-börserna faller tillbaka – Beyond Meat rasar

Efter en munter öppning vände Wall Street nedåt under tisdagskvällen och svid kvart i åtta svensk tid rörde sig de ledande indexen strax under nollan. I bräschen för nedgången går industrikoncernen United Technologies som backar med drygt 4 procent. .

Affärsvärlden - 11 jun 19 kl. 13:34

JP Morgan sänker köttsubstitutbolaget efter tokrusning

Investmentbanken JP Morgans analytiker sänker rådet för Beyond Meat, fabrikanten av grödobaserat köttsubstitut, efter att aktien rusat med 572 procent sedan noteringen i början av maj..

DI - 11 jun 19 kl. 13:38

Storbanken sänker köttsubstitutbolag – rasar efter ruset

Investmentbanken JP Morgans analytiker sänker rådet för Beyond Meat, fabrikanten av grödobaserat köttsubstitut, efter att aktien rusat med 572 procent sedan noteringen i början av maj.  .

Affärsvärlden - 07 jun 19 kl. 08:13

Beyond Meat rusade på Wall Street

De ledande börserna i New York fortsatte upp på torsdagen, delvis på optimism om att Mexikotullar ska kunna undvikas efter uppgifter om att Trumpadministrationen överväger en senareläggning av tullarna..

Supermiljöbloggen - 04 jun 19 kl. 07:52

Det nya köttet spås en allt ljusare framtid

Den växtbaserade marknaden har på senare tid exploderat. Nya köttfria, men köttliknande, produkter dyker upp till höger och vänster i form av blödande burgare, salt bacon, kryddiga korvar och nymalen köttfärs. Nu spår en ny analys att köttsubstituten kan roffa åt sig allt större marknadsandelar från köttindustrin.

DI - 28 maj 19 kl. 16:48

Lyft för Fiat Chrysler och Beyond Meat på försiktigt Wall Street

De ledande börserna i New York steg något i den inledande tisdagshandeln efter en helgstängd måndag. Handelskonflikten mellan USA och Kina har fortsatt att vara i fokus under veckoinledningen. .

NSD - 23 maj 19 kl. 08:08

Kändisburgarens succé på Wall Street

Beyond Meat, som säljer vegetariska, "blödande" hamburgare börsnoterades i början av maj på Nasdaq..

DI - 18 jun 19 kl. 13:46

Beyond Meat rusar återigen i förhandeln

En av Wall Streets stora snackisar de senaste veckorna har varit Beyond Meat. I tisdagens förhandel rusade aktien ånyo över 10 procent, efter att ha rusat 12,2 procent på måndagen. Kursen nådde över 200 dollar under tisdagen, upp från noteringen på 25 dollar i början av maj..

PrivataAffärer - 17 maj 19 kl. 11:22

Hernhag: Fem småbolag för långsiktiga

Anders: Hej Marcus, kan du nämna några bra aktier på Mid och Small Caps för att behålla minst i fem år?
Marcus: Hej! Beijer Alma när vi ser en botten i den här konjunkturavmattningen.

Dagens PS - 13 jun 19 kl. 14:44

Tyson satsar vegetariskt – Beyond Meat faller

Tyson Foods satsar på växtbaserade proteiner under det nya varumärket Raised & Rooted. Bolaget planerar att senare i år lansera en rad nya produkter, däribland vegetariska nuggets och hamburgare. Separat kommer Tyson-märket Aidells att erbjuda kyckling och köttbullar gjorda av växtbaserade ingredienser, uppgavs det i ett uttalande.

DI - 12 jun 19 kl. 14:29

Sista köpreken borta på Beyond Meat – men aktien stiger ändå

Beyond Meat, som säljer vegetariska hamburgare, har sett sista mäklarhuset ta bort sin köpstämpel på bolaget. Men aktien stärks ändå i den amerikanska förhandeln på onsdagen..

DI - 11 jun 19 kl. 15:30

Wall Street stiger för sjätte dagen i rad – Beyond Meat mot strömmen

Wall Street inledde tisdagen med stigande kurser för sjätte dagen i rad. Mot strömmen går köttsubstitutbolaget Beyond Meat som rasar omkring 12 procent efter de senaste dagarna tokrusning. .

DI - 10 jun 19 kl. 16:30

Beyond Meat fortsätter mot nya höjder – rusar 30 procent

Beyond Meat, som producerar ett grödobaserat köttsubstitut, rusar med drygt 30 procent i måndagens inledande handeln. Sedan noteringen i början av maj är aktien nu upp drygt 600 procent. .

DI - 10 jun 19 kl. 15:31

Uppåt på Wall Street – Beyond Meat fortsätter rusa

USA-börserna inledde måndagen med stigande kurser efter att hotet om Mexiko-tullar avblåsts. Bland måndagens vinnare hittar vi köttsubstitutbolaget Beyond Meat som rusar med omkring 10 procent i den inledande handeln. .

DI - 02 maj 19 kl. 19:43

Vegoburgarbolaget dubblerar kursen under första handelsdagen på Wall Street

Börsnykomlingen Beyond Meat handlas runt 53 dollar per aktie i inledningen av bolagets första handelsdag i New York på torsdagen. Det är mer än dubbelt så högt som teckningskursen 25 kronor..

DI - 06 jun 19 kl. 22:21

Beyond Meat slår förväntningarna – rusar i efterhandeln

Veganburgarbolaget Beyond Meat slår förväntningarna i den första kvartalsrapporten efter noteringen. Aktien rusar i efterhandeln..

Dagens PS - 23 apr 19 kl. 12:15

Trendigt vegankött ska marineras på börsen

Det amerikanska bolaget Beyond Meat går mot börsintroduktion, rapporterar Bloomberg. Beyond Meat vill ta in 184 miljoner dollar, motsvarande 1,7 miljarder kronor i kapital. Planen är att 8,75 miljoner aktier ska släppas till försäljning i början på maj, och ett snittpris på mellan 19 och 21 dollar styck skulle betyda en bolagsvärdering på drygt 1,2 miljarder dollar, eller motsvarande 11,2 miljarder svenska kronor, skriver Bloomberg (betallänk).

DN - 23 apr 19 kl. 13:38

Kött av ärtprotein ska in på Nasdaq-börsen

Amerikanska livsmedelsbolaget Beyond Meat, som tillverkar växtbaserat kött, siktar på en värdering på drygt 1,2 miljarder dollar när bolaget noteras på Nasdaq. Det skriver Marketwatch..

VA - 23 apr 19 kl. 13:38

Kändisarnas blödande veganburgare går snart till börsen – här är villkoren

Hajpade Beyond Meat siktar på att ta in drygt 1,6 miljarder i sin börsnotering..

DI - 23 apr 19 kl. 09:53

Kändistäta veganburgare mot börsen med mångmiljardvärdering

Veganburgarbolaget Beyond Meat har avslöjat detaljer kring sin börsnotering som väntas dra igång under maj. I ägarlistan finns namn som Bill Gates och Leonardo Di Caprio..

Dagens PS - 30 maj 19 kl. 08:21

Beyond Meat producerar i Europa – aktien rusar

Det kändistäta bolaget Beyond Meat är ett av bolagen som ligger i framkant i köttalternativsindustrin. Sedan börsintroduktionen tidigare i maj har aktien stigit med över 200 procent.  Det rapporterar CNBC.

VA - 16 apr 19 kl. 13:14

Superentreprenören som kämpar mot socker och kött: ”Det blev en sex år lång katastrof”

Han bekämpade sockerepidemin och sålde sin första banbrytande startup till Coca-Cola, idag går Seth Goldman som ägare och styrelseordförande i Beyond Meat i bräschen i veganindustrin. För Veckans Affärer berättar han om alla sina framgångar - och motgångar..

VA - 28 maj 19 kl. 16:43

Europa-nyhet får hajpade Beyond Meat att rusa på Wall Street

Beyond Meat stiger nära 7 procent i den tidiga handeln på Wall Street efter att ha aviserat att bolaget ska börja producera sitt växtbaserade köttsubstitut i Europa..

DI - 28 maj 19 kl. 16:28

Beyond Meat stiger på Wall Street – ska producera i Europa

Beyond Meat stiger nära 7 procent i den tidiga handeln på Wall Street efter att ha aviserat att bolaget ska börja producera sitt växtbaserade köttsubstitut i Europa.   .

VA - 23 maj 19 kl. 07:45

Svenska Max tar upp kampen med Beyond Meat med "blödande" veganburgare

Vegantrenden växer sig allt starkare och allra tydligast i hamburgerbranschen där kampen om de nya "blödande" burgarna nu hårdnar ytterligare när svenska pionjären Max utmanar Bill Gates-stöttade Beyond Burger och de andra internationella uppstickarna. .

Affärsvärlden - 03 maj 19 kl. 09:27

Beyond Meat tokrusade i börspremiären

Beyond Meat, ett bolag som producerar ett grödobaserat köttsubstitut, rusade 163 procent i premiärhandeln i USA under torsdagen. Det är den starkaste förstadagen i en IPO sedan år 2000 på Wall Street..

Affärsvärlden - 02 maj 19 kl. 14:11

Beyond Meat värderas till 1,5 miljarder dollar

Beyond Meat, som säljer vegetariska hamburgare, har satt teckningskursen till 25 dollar per aktie, vilket är i toppen av det höjda intervallet 23-25 dollar..

VA - 19 nov 18 kl. 08:24

Kändisarnas blödande veganburgare till börsen

Hajpade Beyond Meat, som säljer blödande veganburgare, går till börsen..

DI - 17 nov 18 kl. 16:59

Kändisarnas vegetariskta köttbolag på väg mot börsen

Beyond Meat, som säljer vegetariska hamburgare, har ansökt om börsnotering på Nasdaq. Det skriver Axios..

DI - 08 dec 17 kl. 13:07

Låtsasköttbolag tar in halv miljard

Beyond Meat har tagit in ytterligare 55 miljoner dollar, motsvarande 468 miljoner kronor, i nytt kapital..

DI - 4 timmar sedan

Blue Apron rusar över 50 procent efter Beyond Meat-avtal

Amerikanska Blue Apron, vars verksamhet är hemleveranser av mat, har tecknat avtal med det kaliforniska köttsubstitutbolaget Beyond Meat. Blue Aprons aktie rusar med över 50 procent på Wall Street..

DI - 1 timme sedan

Dämpad avslutning på amerikanska börserna

Efter att ha öppnat försiktigt dämpades entusiasmen än mer på de amerikanska börserna inför stängning. Blue Apron, som sysslar med hemleverans av mat, rusade efter att ha tecknat avtal med köttsubtitutbolaget Beyond Meat..

Dagens PS - 14 timmar sedan

Köper du växtbaserade köttalternativ?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. Växtbaserade köttsubstitut har utvecklats till en miljardindustri, där racet just nu pågår för att utveckla den bästa, billigaste och blodigaste produkten, skriver Svenska Dagbladet.

DN - 04 jul 19 kl. 10:43

Gula ärter i köttproduktion får köpare att bunkra baljväxten

Gula ärter har på kort tid rullat upp på listan över hajpade livsmedel efter att bolag som Beyond Meat och Nestlé valt den anspråkslösa baljväxten som huvudingrediens i köttersättningsprodukter, skriver Financial Times..

Sydsvenskan - 04 jul 19 kl. 09:59

Oro för hajpad baljväxt får köpare att bunkra

Gula ärter har på kort tid rullat upp på listan över hajpade livsmedel efter att bolag som Beyond Meat och Nestlé valt den anspråkslösa baljväxten som huvudingrediens i köttersättningsprodukter, skriver Financial Times. Vår aptit för ärter har fördubbla.

GöteborgsPosten - 04 jul 19 kl. 10:06

Oro för hajpad baljväxt får köpare att bunkra

Gula ärter har på kort tid rullat upp på listan över hajpade livsmedel efter att bolag som Beyond Meat och Nestlé valt den anspråkslösa baljväxten som huvudingrediens i köttersättningsprodukter, skriver Financial Times..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.