Bevakar

Sunday, 31 May, 17:49

Nyheter om Bevakar

Sortering: Relevans | Senaste
Helsingborgs Dagblad - 10 maj 20 kl. 13:53

22 döda i nya stridigheter i norra Syrien

Minst 22 personer har dödats i strider i nordvästra Syrien, uppger det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR). Det är den högsta dödssiffran för en dag sedan vapenvilan infördes för två månader sedan, enligt SOHR, som Bevakar kriget fr.

GöteborgsPosten - 10 maj 20 kl. 13:55

22 döda i nya stridigheter i norra Syrien

Minst 22 personer har dödats i strider i nordvästra Syrien, uppger det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR). Det är den högsta dödssiffran för en dag sedan vapenvilan infördes för två månader sedan, enligt SOHR, som Bevakar kriget från Storbritannien..

DalaDemokraten - 06 maj 20 kl. 16:27

Debattreplik: Bra att de röda ihop med Kommunal bevakar anställdas intressen

Svar till Camilla Andersson Sparring Skrämmande att du Camilla tycker att (S) och (V)  har....

Nerikes Allehanda - 05 maj 20 kl. 12:21

JUST NU: Därför bevakar polisen rådhuset

Vid lunchtid på tisdagen samlades en större mängd poliser och ordningsvakter vid Stortorget..

SVT - 04 maj 20 kl. 22:16

Korrespondenterna om lättade restriktioner: ”Leder till att livet känns lite lättare”

Runt om i världen lättar nu vissa länder på restriktionerna. Finland har meddelat att grundskolorna ska öppnas i ett första skede och senare ska bland annat större sammankomster tillåtas. Ett välkomnande skifte menar SVT:s Europakorrespondent Christoffer Wendick.

BT - 30 apr 20 kl. 16:05

Efter fadäsen: Facket inte främmande för skyddstopp

Fackförbundet Kommunal vidtar i nuläget inga åtgärder efter fadäsen med ytdesinfektionen, men Bevakar så att Borås stad säkerställer så att medlemmarna inte utsätts för onödiga risker..

Länstidningen i Jämtland - 29 apr 20 kl. 05:43

NATTENS NYHETER: Explosion vid flerfamiljshus – polisen bevakar platsen

God morgon! Här kommer en uppdatering av vad som har hänt..

SVT - 17 apr 20 kl. 16:14

RF bevakar Svenska Bilsportförbundet

Svenska bilsportförbundets revisor föreslår att styrelsen inte ska få ansvarsfrihet på grund av en dyr USA-resa. Flera distrikt kommer inte ge styrelsen ansvarsfrihet och nu kommer Riksidrottsförbundet att följa SBF extra noggrant..

PrivataAffärer - 09 apr 20 kl. 11:00

Tänk långsiktigt – och investera bara i sådant du förstår

BLI:s PPM fonder: BL-Equities Europe finns på Pensionsmyndighetens fondtorg där BLI en av de större utländska förvaltarna med hela 17 fonder och närmare två miljarder kronor under förvaltning. Läs mer om fonden här  Ivan Bouillot är ansvarig för förvaltningen av europeiska aktier på BLI- Banque de Luxembourg Investments. Tillsammans med sitt team förvaltar Ivan fonderna BL-Equities Europe och BL – European Family Businesses med lite olika inriktning.

UNT - 06 apr 20 kl. 07:00

Så har Uppsalapolisen använt sina drönare

Sedan januari Bevakar polisen fyra av Uppsalas stadsdelar från luften med drönare..

Expressen - 06 apr 20 kl. 06:15

Guillou trivialiserar hoten mot Sverige

I Jan Guillous och hans likasinnades världsbild ägnar sig Säpo åt propagandautspel, medan journalister som Bevakar hoten mot rikets säkerhet agerar som Säpo:s släpphänta lakejer. I stället för att trivialisera borde vi alla ta utvecklingen på allvar, skriver Daniel Schatz. .

Sydsvenskan - 05 apr 20 kl. 14:03

Drönare bevakar utegångsförbud i Jordanien

”Militären och säkerhetstjänsten kommer att säkerställa att utegångsförbudet respekteras.”.

UNT - 05 apr 20 kl. 14:03

Drönare bevakar utegångsförbud i Jordanien

Jordanien kommer att använda drönare och övervakningskameror för att se till att invånarna följer det utegångsförbud som införts för att bromsa virusutbrottet..

Aftonbladet - 05 apr 20 kl. 14:03

Drönare bevakar utegångsförbud i Jordanien

▸ Jordanien kommer att använda drönare och övervakningskameror för att se till att invånarna följer det utegångsförbud som….

Helsingborgs Dagblad - 05 apr 20 kl. 14:03

Drönare bevakar utegångsförbud i Jordanien

”Militären och säkerhetstjänsten kommer att säkerställa att utegångsförbudet respekteras.”.

GöteborgsPosten - 05 apr 20 kl. 14:04

Drönare bevakar utegångsförbud i Jordanien

Jordanien kommer att använda drönare och övervakningskameror för att se till att invånarna följer det utegångsförbud som införts för att bromsa virusutbrottet..

Kristianstadsbladet - 02 apr 20 kl. 10:11

Öka EU-kunskaperna

Svenska medier Bevakar inte EU-besluten i nog hög grad. Risken är att det leder till okunskap och att beslut fattas utan relevant kritisk granskning..

SVT - 01 apr 20 kl. 12:20

Så jobbar SVT kritiskt i coronatider

Det är ett exceptionellt läge i Sverige nu. Coronaviruset berör och påverkar människor och samhälle oerhört starkt på väldigt många sätt. För oss journalister innebär spridningen av viruset att vi dagligen Bevakar presskonferenser, myndighetsbeslut och politiska beslut på lokal, regional och riksnivå i en omfattning som vi inte har varit med om tidigare..

PrivataAffärer - 31 mar 20 kl. 12:31

”Fokusera på det som går att kontrollera”

Fakta – BLI:s PPM fonder: BLI är en av de större utländska förvaltarna på Pensionsmyndighetens fondtorg med hela 17 fonder och närmare två miljarder kronor under förvaltning. Läs mer här!   BLI står för Banque de Luxembourg Investments men det står också för Business Like Investing  – bolagets förvaltningsfilosofi som Guy Wagner lade grunden till redan på 1980-talet och som känns mer aktuell än någonsin.

SR - 31 mar 20 kl. 08:57

Nedskalad ceremoni för Litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne

Viveca Bladh som Bevakar barn- och ungdomskultur om priset idag, en nedskalad prispresentation och lite funderingar vem som kan få priset.kultur.

Länstidningen i Jämtland - 30 mar 20 kl. 07:00

Tord Andersson: Vem bevakar de äldstas intressen om hälften av stans busslinjer ska tas bort?

Det är många som är arga på att Vy buss slutar med papperstidtabeller och tar bort skyltarna med....

SVT - 28 mar 20 kl. 15:42

Daniela Lindgren fast i finska Nyland: ”Jag är glad över regeringens beslut”

Poliser och värnpliktiga soldater Bevakar nu vägar och tåg runt finska Nyland efter att regeringen beslutat att isolera landskapet. Daniela Lindgren bor med sin man och fyra barn inom avspärrningarna i tätorten Ekenäs. – Jag är glad över det här beslutet, säger hon..

SVT - 28 mar 20 kl. 06:05

Nu vaktar militären gränserna till Helsingforsregionen

Nyland – där Helsingfors ingår – har isolerats från övriga landskapen i Finland, i en åtgärd som saknar motstycke i fredstid. Poliser och värnpliktiga soldater Bevakar vägar och tåg, för att bromsa spridningen av det nya coronaviruset..

Sydsvenskan - 28 mar 20 kl. 01:07

Nyland isolerat från övriga Finland

Nyland – där Helsingfors ingår – har isolerats från övriga landskapen i Finland, i en åtgärd som saknar motstycke i fredstid. Poliser och värnpliktiga soldater Bevakar vägar och tåg, för att bromsa spridningen av det nya coronaviruset. Sent på fredagskv.

DN - 27 mar 20 kl. 17:20

Nya ryska dopningsfall – fyra misstänks

Fyra ryska friidrottare misstänks ha dopat sig under karriären, enligt organisationen AIU (Athletics Integrity Unit) som Bevakar….

Helsingborgs Dagblad - 27 mar 20 kl. 16:50

Nya ryska dopningsfall – fyra misstänks

Fyra ryska friidrottare misstänks ha dopat sig under karriären, enligt organisationen AIU (Athletics Integrity Unit) som Bevakar dopningsfrågor åt det internationella friidrottsförbundet. En av dem, Andrej Silnov, tog bland annat OS-guld i Peking 2008 f.

SR - 25 mar 20 kl. 18:48

19:15: Sportextra med live-idrott – ”Tickan” mot Falck

Radiosporten bjuder denna onsdagskväll på live-idrott. Tidigare pingis-stjärnan Ulf "Tickan" Carlsson möter nutida stjärnan Mattias Falck i en bordtennismatch som Radiosporten Bevakar på plats i Halmstad och refererar ifrån. Missa inte det.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 20:30

Första kvinnliga biskopen

PIONJÄR. Hon är Sveriges första kvinnliga biskop och har varit präst i över 50 år. Vid 80 bistår Christina Odenberg fortfarande kyrkan – men som pensionär unnar hon sig lugn och ro till morgonkaffet.

SVT - 24 mar 20 kl. 12:56

Så bevakar SVT coronaviruset

SVT Nyheter arbetar sedan flera veckor tillbaka intensivt med coronapandemins följder. Våren 2020 har ställt Sverige, Europa och hela världen inför en helt oväntad och oförutsägbar situation..

Sydsvenskan - 22 mar 20 kl. 07:59

Misstänkt föremål vid försvarets högkvarter

Ett misstänkt farligt föremål har hittats vid Försvarsmaktens högkvarter på Lidingövägen på Östermalm i Stockolm, skriver Aftonbladet. Nationella bombskyddet är tillkallat och området är avspärrat. – Vi har säkerhetsvakter som förtjänstfullt Bevakar och.

Helsingborgs Dagblad - 22 mar 20 kl. 07:59

Misstänkt föremål vid försvarets högkvarter

Ett misstänkt farligt föremål har hittats vid Försvarsmaktens högkvarter på Lidingövägen på Östermalm i Stockolm, skriver Aftonbladet. Nationella bombskyddet är tillkallat och området är avspärrat. – Vi har säkerhetsvakter som förtjänstfullt Bevakar och.

Helsingborgs Dagblad - 21 mar 20 kl. 22:00

Helikoptrar bevakar fransk virusdisciplin

Frankrike sätter in helikoptrar och dönare för att kontrollera att invånarna följer förbuden mot att besöka vissa platser, bland annat parker. – Helikoptrarna kommer att ge oss bättre överblick och en panoramavy av läget i realtid som hjälp till patrull.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.