Bete

Sunday, 22 April, 23:41

Nyheter om Bete

Sortering: Relevans | Senaste
Corren - 25 mar 18 kl. 21:00

LHC-supportrarnas ilska: "Får bete sig hur de vill"

Det var många Djurgårdsfans på plats under kvartsfinal fyra i Saab Arena..

DN - 30 mar 18 kl. 00:50

Amerikanska UD: Ryssland bör inte bete sig som offer

Ryssland bemöter USA:s sanktioner med att ge tillbaka med samma mynt. De utvisar nu 60 amerikanska diplomater, vilket som väntat får hård kritik från utrikesdepartementet i USA. Nu växer även kraven på att USA måste börja frysa ryska oligarkers tillgångar..

Cornucopia - 25 mar 18 kl. 14:27

Svenskt jordbruk kan försörja hela Sverige - om flottan skyddar oljetransporterna

Svenskt jordbruk producerar tillräckligt med kalorier för att kunna försörja hela Sverige, inklusive med högvärdig protein från animalier (kött, mjölk och ägg). Vår egentliga sårbarhet när det gäller livsmedelssäkerhet handlar om logistik och främst importen av drivmedel till jordbruk och transporter. Den svenska marinens förmåga att skydda främst oljetransporterna och farlederna blir därmed avgörande för svensk livsmedelsförsörjning vid krig och flottan behöver alltså expanderas kraftfullt.

GöteborgsPosten - 25 mar 18 kl. 18:05

Är ditt barn en gamer?

Jargongen är ofta rå och påhoppen många. I en värld där det ofta saknas vuxna i rummet är det viktigt att prata med sina barn om hur man Beter sig på nätet.
– Inom spelvärlden finns en jargong där det är lite häftigt att Bete sig illa, säger Liza Lind från spelföreningen Female Legends..

SR - 23 mar 18 kl. 06:57

De riskerar sina liv – för djurens skull

De senaste dagarna har det rasat stora bränder i södra Australien. Utvecklade larmsystem gör att invånarna är förberedda på hur de ska Bete sig vid bränder – men många djurägare riskerar livet när de försöker rädda sina djur..

GöteborgsPosten - 23 mar 18 kl. 12:00

Etikettexperten: Så uppför man sig i lunchrummet

Får man prata i telefon under lunchen? Eller ha med sig starkt doftande mat? GP har tagit hjälp av etikettexperten Gerd Riccius för att reda ut hur man ska Bete sig i lunchrummet på arbetsplatsen..

GöteborgsPosten - 19 mar 18 kl. 13:22

Så ska du göra för att bussen ska stanna

Ett av de vanligare klagomålen till Hallandstrafiken handlar om att bussen inte har stannat på hållplatsen. I senaste numret av Hallandstrafikens tidning till hushållen ges därför handfasta tips om hur man bör Bete sig som bussresenär..

DN - 13 mar 18 kl. 17:12

Ewa Stenberg: S tuffa linje om religiösa friskolor ska locka SD-väljare

Socialdemokraterna går till val på att förbjuda alla religiösa friskolor, ett förslag som är mer långtgående än de som Sverigedemokraterna och Liberalerna driver.  Vallöftet blir en del av det Bete som S nu agnar med för att locka väljare från SD.  .

Ekonomistas - 09 mar 18 kl. 09:39

Sportlovsparadoxer

Sportlovet erbjuder för en del forskare en möjlighet att uppleva den så kallade verkligheten och att studera hur invanda teoretiska föreställningar stämmer överens med denna. Själv är jag dock ganska bra att sänka den teoretiska garden och helt enkelt Bete mig som folk gör mest. Det är först i efterhand jag slås av att mitt Beteende ibland står helt i konflikt med vad jag undervisar mina studenter.

Skånskan - 13 mar 18 kl. 14:00

Fler problem med åldersbedömning

ERWP.fif(0)Statistik kan vara svårbegripligt för den som inte arbetar med det. Det krävs mycket data för att man ska kunna dra slutsatser och det kan vara svårt att veta hur olika typer av data ska tolkas.

GöteborgsPosten - 07 mar 18 kl. 09:00

Etikettexperten: Så ska du bete dig på Facebook

Vett och etikett är minst lika viktigt på internet som i verkliga livet. Hur gör man ett gott intryck på Facebook? GP har frågat etikettexperten Gerd Riccius..

Helsingborgs Dagblad - 10 mar 18 kl. 13:00

Kafé i stallet med egen skridskobana

På Kullabygdens Bakgård kan kafébesökarna ta en skridskotur när Beteåkern fryser till..

GöteborgsPosten - 07 mar 18 kl. 09:00

Etikettsexperten: Så ska du bete dig på Facebook

Vett och etikett är minst lika viktigt på internet som i verkliga livet. Hur gör man ett gott intryck på Facebook? GP har frågat etikettsexperten Gerd Riccius..

SVT - 06 feb 18 kl. 08:33

Skoleleverna vill lära vuxna bete sig på nätet

En högstadieklass i Stockholm är en av tre finalister som kan vinna Surfa lugnt-priset, för ett projekt som syftar till att lära även vuxna att ta ansvar för tonen på nätet. – Vuxna verkar inte heller förstå riktigt, säger elev Alice Lundberg..

Expressen - 28 feb 18 kl. 15:06

Vinter i paradiset – vilket är ditt kulturella stilideal?

Snösmockan har drabbat Sverige med full kraft. Hur ska man Bete sig när trafiken står stilla, näsan rinner och äventyret kallar? Kulturredaktionen listar sju kulturella förebilder i vinterkaoset..

Expressen - 22 feb 18 kl. 11:36

Trump hade fusklapp om empati under möte med offer

Den 14 februari sköt en elev 17 av sina skolkamrater till döds i Parkland, Florida.Under onsdagen hölls ett möte mellan Donald Trump och människor som på olika sätt drabbades av skjutningen.För att komma ihåg hur han skulle Bete sig empatiskt hade presidenten med sig en fusklapp, skriver CNN..

News55 - 30 jan 18 kl. 13:46

Bråket mellan Per Morberg och Anders “Arge snickaren” Öfvergård

Det blev bråk och dålig stämning när Anders Öfvergård besökte Per Morberg, i det nya tv-programmet ”Anders knackar på”, skriver Expressen. Anders Öfvergård kom hem till paret Per och Inese Morbergs lägenhet i Stockholm, för att hjälpa till och renovera köket. Lägenheten har paret tidigare köpt  till en av sina döttrar, men planerar nu att själva börja använda den.

Expressen - 28 dec 17 kl. 09:19

Nya lagar att ha koll på 2018

Nästa år skärps reglerna för hur man får Bete sig på nätet och på sociala medier.Det blir bland annat lättare att straffa spridning av kränkande bilder..

DN - 27 jan 18 kl. 09:00

Katrine Marçal: Är du en robot, lille vän?

KRÖNIKA. Vad är värst: att Bete sig som en robot på nätet eller att låta sig luras av en? Ju fler robotar som rör sig online, desto svårare att skilja dem från människor.

DN - 03 feb 18 kl. 06:00

OS-reglerna: Förbjudet att retweeta en rysk flagga

169 ryska idrottare tillåts delta i OS i Sydkorea, men de får inte Bete sig hur som helst. IOK har satt upp detaljerade regler, som bland annat innebär att deltagare inte får ta emot ryska flaggor från publiken, eller sjunga nationalsången..

Expressen - 30 jan 18 kl. 20:51

Friad från bedrägeri – "han var förälskad"

En medelålders man från nordvästra Skåne som löst in falska resecheckar för tusentals kronor frias av Helsingborgs tingsrätt.– Han har varit väldigt förälskad. I en sådan situation är det lätt att Bete sig naivt och godtroget, skriver rätten.

Dalarnas tidningar - 31 jan 18 kl. 17:53

Magnusson: Nonchalant av Olsson – men MIK måste se sig själva i spegeln

Morasupportrarna och plötsliga idrottstyckare skriker åt Jens Olsson; hur kan en vuxen karl ta i en tonåring så där!? Malmösupportrarna pekar sina fingrar mot den unge ispojken; hur kan man Bete....

Nya Wermlands Tidningen - 25 jan 18 kl. 12:12

Alex har livsfarlig väg till skolan

MAMMA ANETTE: "Det är otroligt hur kommunen kan Bete sig. Det går ju inte att gå på 61:an, det är ju livsfarligt för Alex.".

SmålandsPosten - 25 jan 18 kl. 04:00

Jakträtt i förändring

Nu har hovrätten sagt sitt i det omfattande Girjasmålet där Girjas sameby utmanat staten om rätten till småviltsjakt och fiske i markerna som byn använder till Bete åt sina renar..

Expressen - 31 dec 17 kl. 07:00

Tänk om hoppet hindrar oss från att handla

Vi får inte förlora hoppet, sägs det. Men kanske är förtvivlan mer fruktbart.Helena Granström funderar över hur en kristen tro på frälsning får vuxna att Bete sig som olydiga barn inför klimathotet..

Nya Wermlands Tidningen - 21 jan 18 kl. 18:00

Division 1-tränare sågar spelarna

Division 1-innebandydamernas tränare Thomas Gustafsson var allt annat än nöjd med sina spelare efter förlust 2–8 i söndags.– Vi börjar Bete oss på ett sätt som inte är värdigt om man ska bära den här tröjan..

Sydsvenskan - 28 dec 17 kl. 09:17

Nya lagar att ha koll på 2018

Nästa år skärps reglerna för hur man får Bete sig på nätet och på sociala medier. Det blir bland annat lättare att straffa spridning av kränkande bilder. Vid årsskiftet träder en rad nya lagar och förordningar i kraft.

Regeringen - 16 jan 18 kl. 13:21

Uppdrag till Statens jordbruksverk att utvärdera välfärden hos minkar inom pälsdjursproduktionen

Regeringen uppdrar åt Statens jordbruksverk att utvärdera välfärden hos minkar inom pälsdjursproduktionen och bedöma om produktionen, så som den bedrivs i dag, innebär att djuren ges möjlighet att Bete sig naturligt. I det ligger att djuren hålls och sköts i en god djurmiljö så att deras välfärd främjas, att de kan utföra sådana Beteenden som de är starkt motiverade för och som är viktiga för deras välbefinnande samt att Beteendestörningar förebyggs..

Expressen - 13 jan 18 kl. 20:00

Clintons angrepp mot Trump: "Rasist"

Hillary Clinton kallar Trump "ignorant" och "rasistisk" efter hans påstådda uttalande om "skithålsländer".Flera andra amerikanska politiker har uttryckt sin bestörtning över presidentens syn på Haiti, El Salvador och afrikanska länder.– Det här är inte hur en president ska prata.

GöteborgsPosten - 28 dec 17 kl. 09:17

Nya lagar att ha koll på 2018

Nästa år skärps reglerna för hur man får Bete sig på nätet och på sociala medier. Det blir bland annat lättare att straffa spridning av kränkande bilder..

GöteborgsPosten - 28 dec 17 kl. 15:23

Det är dags att börja bete sig rimligt mot varandra

2018 krävs hänsyn, stringens och värdighet i debatten, skriver Johan Lindqvist..

NSD - 05 jan 18 kl. 20:33

Här är orsakerna bakom rendöden

Det är inte bara dåligt Bete som tvingar upp renarna på vägarna..

NSD - 05 jan 18 kl. 20:33

Här är orsakerna bakom rendöden

Det är inte bara dåligt Bete som tvingar upp renarna på vägarna..

DN - 28 dec 17 kl. 10:44

Nya lagar att ha koll på 2018

Nästa år skärps reglerna för hur man får Bete sig på nätet och på sociala medier. Det blir bland annat lättare att straffa spridning av kränkande bilder..

Helsingborgs Dagblad - 28 dec 17 kl. 09:17

Nya lagar att ha koll på 2018

Nästa år skärps reglerna för hur man får Bete sig på nätet och på sociala medier. Det blir bland annat lättare att straffa spridning av kränkande bilder. Vid årsskiftet träder en rad nya lagar och förordningar i kraft.

Sydöstran - 28 dec 17 kl. 14:55

Nya lagar att ha koll på 2018

Nästa år skärps reglerna för hur man får Bete sig på nätet och på sociala medier..

Hela Gotland - 29 dec 17 kl. 05:15

Ny lag mot kränkningar på nätet

Nästa år skärps reglerna för hur man får Bete sig på internet..

Barometern - 28 dec 17 kl. 10:24

Nytt år och nya lagar – de här bör du ha koll på

Nästa år skärps reglerna för hur man får Bete sig på nätet och på sociala medier. Det blir bland annat lättare att straffa spridning av kränkande bilder. Dessutom gäller det att låta bli mobiltelefonen när du kör bil..

Kristianstadsbladet - 28 dec 17 kl. 10:58

Nya lagar att ha koll på 2018

Nästa år skärps reglerna för hur man får Bete sig på nätet och på sociala medier. Det blir bland annat lättare att straffa spridning av kränkande bilder..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.