Bete

Monday, 24 July, 22:36

Nyheter om Bete

Sortering: Relevans | Senaste
GT - 11 maj 17 kl. 19:06

GW sågar de pressande barnförhören: "Olagligt"

Leif GW Persson sågar Kevin-utredningen längs fotknölarna.Särskilt hårt går han åt förundersökningsledaren Rolf Sandbergs bryska förhör med den mordutpekade Robin, då 5 år gammal, som visats i SVT:s "Dokument inifrån".– Fruktansvärt.

YLE - 26 jun 17 kl. 14:52

Hamilton vill inte mäkla fred: ”Vettel har inte mitt telefonnummer”

Sebastian Vettel vill reda ut incidenten i Baku – men Hamilton är inte intresserad av att mäkla fred med tysken. Först och främst: han har inte mitt telefonnummer, säger Hamilton till Motorsport. Vettel och Hamiltons kollisioner bakom säkerhetsbilen var ett av de största samtalsämnena efter GP-loppet i Baku.

YLE - 25 jun 17 kl. 18:49

Vettel och Hamilton i ordkrig: ”Vettel gjorde sig till åtlöje”

De stora rivalerna Sebastian Vettel och Lewis Hamilton krockade samtidigt som säkerhetsbilen var ute i Baku. Jag tycker det är skamligt. Han gjorde sig till åtlöje, säger Hamilton enligt Motorsport.

Nyan - 18 jun 17 kl. 10:00

Nu utbildas fler ordningsvakter

Med sommarens alla evenemang uppstår ett större behov av ordningsvakter, det gäller allt från restauranger till idrottsevenemang och konserter.

En ordningsvaktsutbildning ledd av Tor-Erik Bonn har nu dragit igång för att utbilda nya ordningsvakter. Bonn drar utbildningen för sjätte året i rad.

Polisen - 04 jun 17 kl. 20:33

Terrorism - polisens arbete och råd i samband ett attentat

Med anledning av de terrorattentat som de senaste månaderna inträffat i Sverige och utomlands vill polisen informera om hur svensk polis arbetar samt påminna om polisens rekommendationer för hur var och en bör Bete sig i händelse av ett attentat..

YLE - 10 jun 17 kl. 15:33

Fina frisbeegolfbanor lockar till Västnyland: En del kör flera hundra kilometer för att slänga på banorna här

Discgolf, eller frisbeegolf, har allt fler utövare i Västnyland. Lokala tävlingar är välbesökta och lockar spelare från hela Finland. Discgolfbanan i Västerby i Ekenäs bjuder på variation.

DI - 12 jun 17 kl. 19:21

FI: Alla kan inte bete sig som tyska banker

EU vill att Sverige vidtar åtgärder för att undvika en bostadskrasch. Men kommissionens rekommendationer riskerar i själva verket att försvaga den finansiella stabiliteten, varnar Finansinspektionen. ”Det finns en ironi i att kommissionen är oroliga för svenska banksystemets stabilitet”, sa FI:s chefsekonom Henrik Braconier på måndagen under ett seminarium på Europahuset i Stockholm..

Helsingborgs Dagblad - 16 jun 17 kl. 09:12

Nazistisk skadegörelse inför skolavslutning

Avspärrningstejp med Nordfronts logga framför huvudentrén, klotter och plakat med nazistiska slagord. Inför skolavslutningen har Oxievångsskolan i Malmö utsatts för skadegörelse, rapporterar Sydsvenskan. – Det är fruktansvärt att man kan Bete sig på det.

YLE - 05 jun 17 kl. 18:36

Frisbeegolfspelaren Marcus Råberg har nerver av stål

Frisbeegolfen har varit på frammarsch i Västnyland i flera års tid. Ett succéexempel är Marcus Råberg som har tagit guld i juniortävlingarna både på nationell och europeisk nivå. Marcus Råberg är 28 år gammal och hemma från Västerby i Ekenäs.

Dagensanalys.se - 13 jun 17 kl. 12:31

Facebook och andra nätverk måste bli mer transparenta

Att moderera ett så stort nätverk som Facebook är inte lätt, men nu höjs allt fler röster för att Facebook måste bli mer öppna med vad som är ok och inte, samt hur reglerna efterföljs. Det finns massor med innehåll på Facebook som upprör och kan uppfattas som både kränkande och direkt hotfullt. Men Facebook måste ta hänsyn till flera olika intressen när de modererar sitt nätverk.

YLE - 31 maj 17 kl. 19:30

Nej, ta inte en selfie med drottningen!

På torsdag är det kungligheter från hela Norden på besök i Helsingfors. Här följer råden för hur du tilltalar dem om du träffar dem på stan, samt det korrekta sättet att räcka fram en blombukett. Presidentparet välkomnar drottning Margrethe II av Danmark, kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia av Sverige, kung Harald V och drottning Sonja av Norge och Islands president Guðni Thorlacius Jóhannesson och hans maka Eliza Jean Reid på torsdag klockan 10.

YLE - 10 jun 17 kl. 15:33

Frisbeegolfen växer i Västnyland

Discgolf, eller frisbeegolf, har allt fler utövare i Västnyland. Lokala tävlingar är välbesökta och lockar spelare från hela Finland. Discgolfbanan i Västerby i Ekenäs bjuder på variation.

YLE - 08 jun 17 kl. 09:23

Polisöverdirektör Kolehmainen: Polisen har smutstvätt att tvätta

Diskussionen om vem som kände till polisernas Facebookgrupp, där det verkar ha förekommit rasism, är irrelevant, säger polisöverdirektör Seppo Kolehmainen. Det viktiga är enligt honom att man tar tillfället i akt att utrota rasismen från polisväsendet. – Jag fick höra rykten om gruppen redan i höstas.

YLE - 21 maj 17 kl. 07:24

Våga vägra vågen - kampanj manar till lugna livsstilsförändringar och barmhärtighet mot sig själv

På finska Yle pågår hela året 2017 en satsning kring ämnet vikt, hälsa och utseende under namnet Vaakakapina (Revolten mot vågen). Den webbaserade kampanjen uppmanar läsare att medverka i "Finlands största resning kring viktkontroll och positiv kroppsuppfattning". Kampanjen arbetar för en barmhärtig, långsam och bestående livsstilsförändring.

Norrtelje Tidning - 08 jun 17 kl. 04:00

Tyckte att kor luktade illa – nu är de hennes stora passion

Den svartvita kon Alida går omkring förvirrad och verkar vara osäker på hur hon ska Bete sig mot den lilla varelsen hon nyss fött. Till slut stannar hon upp och sniffar på den nyfödda kalven, samtidigt som den blir flaskmatad av mjölkbonden Anette Gustawson. Korna i de omkringliggande boxarna kollar nyfiket på händelseförloppet.

Barometern - 05 jun 17 kl. 17:14

Polis ber om tips efter fräcka stölder: "Verkligen lågt"

Två äldre kvinnor på Skomakargatan utsattes under helgen för fräcka stölder. Polisen misstänker att samma gärningsman ligger bakom. – Det är verkligen lågt att Bete sig så mot äldre människor, säger Glenn Adolfsson vid Nybropolisen..

YLE - 26 maj 17 kl. 10:53

Ramadan och studentdimission på samma gång - en rolig månad

Nästa lördag får omkring 28 000 nya studenter runtom i landet den vita mössan på huvudet och också i år är några tiotals av dem muslimer. Nordsjö gymnasiums abiturienter Aya Elshafei och Hala Eltapgi väntar med iver på nästa vecka när de får klä på sig de nya studentmössorna. Jag håller min studentfest samtidigt som alla andra.

DN - 01 jun 17 kl. 12:48

”Hon har ingenting med mordet och mordförsöket att göra”

Hon chockades så svårt när hon fick veta att någon mördat hennes far att hon gick in i ett förnekelsestadie. När hon sedan insåg att det var hennes pojkvän som dödat hennes far insåg hon att hon själv kunde bli misstänkt. Då börjar hon Bete sig märkligt.

Expressen - 30 maj 17 kl. 15:51

Kultskådisarna i vilt slagsmål på mässa

Kultskådespelarna bakom Hulken och Blixt Gordon, Lou Ferrigno och Sam Jones, kom i bråk med varandra på seriemässa i London – och fans tvingades sära på dem.Vittnen berättar att de gamla superhjälteprofilerna hamnade i slagsmål, något Jones förnekar, enligt New York Post.–  Jag sa åt dem att Bete sig som vuxna och växa upp, eftersom de var där för fansens skull, berättar ett fan som var på plats..

YLE - 30 maj 17 kl. 19:58

Spelare försökte kyssa reporter i direktsändning – slängs ut från franska öppna

Maxime Hamou har kastat ut från franska öppna i tennis efter att ha försökt kyssa en tv-reporter under en intervju. Förkastligt Beteende, meddelar det franska tennisförbundet. Det var i måndags som Maxime Hamou, rankad 287:a i världen, föll ut ur Grand Slam-turneringen i Paris efter en förlust mot uruguayanen Pablo Cuevas i den första omgången.

YLE - 28 maj 17 kl. 08:47

Din # kan locka folk till Västnyland

Du ser en spång gjord av lärkträd som löper över en mosse. Du ser ett vackert berg som vågorna slår mot. En fågelholk är fastsatt i en tall.

Hela Gotland - 28 maj 17 kl. 17:40

19 kalvar försvunna på södra Gotland

Just nu befinner sig 19 stycken kalvar på rymmen från sitt Bete i Levide..

ÖstersundsPosten - 20 maj 17 kl. 13:51

Kosläpp på Torsta med få ystra krumsprång – solvärmen på lördagen dämpade djuren

Det var närmare 1 500 personer som på lördagen kom till naturbruksgymasiet på Torsta i Ås när 47 mjölkkor släpptes ut på Bete. De hade ovanligt lite spring i benen..

Expressen - 17 maj 17 kl. 09:04

Måste vuxna bete sig skamligt så fort det blir sommar?

De lämnar platsen ser det ut som en soptipp och stegar därifrån med orden "det finns folk som tar hand om det där", skriver Emelie Jonstad..

YLE - 26 maj 17 kl. 14:37

HD: Kvinnan som knivhögg man i Hangö ska avtjäna hela straffet i fängelse

Den kvinna som knivhögg en tidningsutdelare i Hangö i augusti 2014 ska avtjäna hela sitt straff i fängelse. Det har Högsta domstolen beslutat. Domstolen konstaterar att det är ett exceptionellt beslut.

YLE - 15 maj 17 kl. 04:30

Translagen släpar efter: Varför räcker inte en människas egna ord?

Den finländska translagen släpar efter ur europeisk synvinkel och beskrivs ofta som en riktig skamfläck i fråga om mänskliga rättigheter. Finland tog ett juridiskt kliv framåt i och med den könsneutrala äktenskapslagen som trädde i kraft i mars 2017, men många frågor är fortfarande på samma nivå som under förra seklet. En ändring från tidigare är att det numera räcker med ett meddelande till maken/maken då den andra korrigerar sitt kön - tidigare måste den andra ge tillstånd till korrigeringen.

Nerikes Allehanda - 22 maj 17 kl. 05:00

Mer natur ska skyddas vid anrika Herrfallsäng

Århundraden av slåtter och Bete ligger till grund för den artrika ängsmiljön i naturreservatet Herrfallsäng i Hallsberg. Nu ska området utökas med 34 hektar till..

DalaDemokraten - 06 maj 17 kl. 15:46

Här släpps korna ut ur ladugården – "En tradition för mig"

Vad är cocosbollar och strumpor mot små lamm och ystra kor som efter en hel vinter i ladugården får springa ut på Bete?
– Det är en tradition som jag har, säger Sandra Bernt,Falun, som tagit med sig Melody Fridlund till lördagens kosläpp vid Stiernhööksgymnasiet..

Helsingborgs Dagblad - 21 maj 17 kl. 13:30

Hbtq-aktivister i USA: Vi räknas inte

Hbtq-aktivister i USA rasar mot Donald Trumps regering sedan det framkommit att frågor om en persons sexuella identitet ska utelämnas i nästa folkräkning 2020. – Genom att inte räkna oss kan Trump Bete sig som om vi inte finns, säger en ilsken Michael.

Sydsvenskan - 21 maj 17 kl. 13:30

Hbtq-aktivister i USA: Vi räknas inte

Hbtq-aktivister i USA rasar mot Donald Trumps regering sedan det framkommit att frågor om en persons sexuella identitet ska utelämnas i nästa folkräkning 2020. – Genom att inte räkna oss kan Trump Bete sig som om vi inte finns, säger en ilsken Michael.

Dagens PS - 18 maj 17 kl. 12:55

Krönika: Din och min bekvämlighet vår mardröm

Samhället är i rasande takt på väg att bli kontantlöst, vilket många inte verkar ha några som helst problem med. Frågan är dock hur sunt detta egentligen är? Den dagen du har lämnat ifrån dig din möjlighet att ”lämna” systemet blir du dess fånge.

Dagens PS - 17 maj 17 kl. 07:00

Krönika: Pudla och dra lärdom om du blir arg

Du får ett utbrott på en kollega på jobbet, som inte alls förtjänar en utskällning. Du får ångest och känner dig dum. Vad gör du då?

Skånskan - 20 maj 17 kl. 14:00

”Allting börjar med barnen”

sjöbo I samarBete med Sparbanken Skåne vill Lantbrukarnas riksförbund visa upp sin bild av det svenska lantbruket. ERWP.fif(0)Att få elever närmare matens ursprung genom utflykter till lantbruk är något som Lantbrukarnas riksförbund, LRF, redan är engagerade i.

Expressen - 19 maj 17 kl. 22:02

Aggressiv man utslängd från Talang-finalen

Under kvällens final i Talang 2017 började en man plötsligt Bete sig aggressivt.– Vi har inte upplevt något liknande tidigare, säger Lotta Andersson, exekutiv producent på TV4 för Talang..

YLE - 28 apr 17 kl. 15:33

Press från föräldrar kan döda barnens idrottsglädje

Vad frågar du ditt idrottande barn efter en match? Vad slutade matchen? Gjorde du mål?

Kristianstadsbladet - 10 maj 17 kl. 13:43

Carolin Dahlman: Varför gnäller inte Shekarabi när Skanska gör vinst?

När välfärdsföretag tjänar pengar på sin verksamhet talas det om vinstjakt och att våra skattepengar ”rinner iväg”. Men de som verkligen gör bra business på den offentliga marknaden är byggföretagen, vilket ingen pratar om. Hur kan politikerna Bete sig så orättvist?.

Cornucopia - 16 maj 17 kl. 13:06

Svenska Institutet ber om ursäkt - häver blockeringarna

Svenska Institutet ber nu uppriktigt om ursäkt och häver förra veckans samtliga blockeringar av kontot @sweden. Samtidigt medger man återigen att blockningen skedde med myndighetens godkännande.

Myndigheten skriver i ett nytt uttalande:"Under sin vecka som @sweden använde [kuratorn] med SI:s godkännande en blockeringslista och SI beslutade att låta listan ligga kvar även då en ny twittrare gick in i rollen som @sweden.

Expressen - 07 maj 17 kl. 06:27

Arbogakvinnans anhöriga: Hon utnyttjade sitt utseende

Bilden av Arbogakvinnan går isär: sexfixerad, känslokall och manipulativ, säger några. En idéspruta, jordnära och snäll, säger andra. Det pratas också om "förbannelsen" och att Arbogakvinnan trodde hon kunde Bete sig hursomhelst för att hon var så snygg..

Skånskan - 09 maj 17 kl. 11:09

Hundägare anmäld för sparkar

Röstånga ERWP.fif(3)En 29-årig hundägare boende i Röstånga har anmälts till Länsstyrelsen för att Bete sig aggressivt mot sina husdjur. Enligt vittnen ska kvinnan och hennes sambo vid flera tillfällen sedan i höstas ha setts sparka på sina hundar, två amstaff och en mindre hund, och Betett sig aggressivt mot dem.

Västerbottens Folkblad - 28 apr 17 kl. 20:00

”Topp tre: Moderaternas ursäkter för M-krisen”

Det går knac­kigt för Moderaterna. Se­dan de gjorde ut­spelet om sam­ar­Bete med SD (ex­akt vad de me­nade har de inte lyc­kats för­klara än) har de rasat i opi­ni­onen. Och nu tyc­kts det som att de har sta­bi­li­serat sig runt 16,5 pro­cent.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.