Betalades

Tuesday, 23 April, 06:50

Nyheter om Betalades

Sortering: Relevans | Senaste
Cornucopia - 25 mar 19 kl. 15:25

Artikel 11 och 13 kommer inte ge författare några mer pengar - var är min privatkopieringsersättning, Copyswede?

Författarförbundet har gått ut och tagit ställning för de destruktiva och kontraproduktiva artikel 11 och 13 i EU:s copyrightdirektiv. I sammanhanget är det lämpligt att påminna om hur jag som författare inte får ett öre av privatkopieringsersättningen från Copyswede trots både bästsäljande och prisbelönta ljudböcker. Att tro att någon svensk författare skulle gynnas av artikel 11 och 13 är djupt naivt, utom möjligen de allra mest säljande författarna (mer än mig).

Skånskan - 20 mar 19 kl. 10:00

Ska bli enklare söka integrationsbidrag

kävlinge 300 000 kronor erbjöds föreningar som ville jobba med integration. Men reglerna ansågs så krångliga att knappt någon sökte. Nu föreslås ett förenklat system som grundas på att man bokar tid med en handläggare.

DN - 18 mar 19 kl. 23:48

Toppchefer kan tvingas betala tillbaka bonusar

Toppar inom Danske Bank kan få betala tillbaka de bonusar som Betalades ut under 2018, ett år då banken varit hårt kritiserad och blivit föremål för ett antal myndighetsutredningar efter en penningtvättsskandal omfattande upp till 2.000 miljarder kronor..

Hela Gotland - 03 apr 19 kl. 12:05

Så mycket betalades för lyxhuset i Visby

Nu är det klart hur mycket som Betalades för det spektakulära huset i Visby innerstad som under 2018 blev en klickmagnet på hemnet..

NT - 14 mar 19 kl. 15:00

Kommunen vägrar betala föreningen

När Östra Ryds IF gick med på att fortsätta hyra ut sin klubblokal till kommunen tog de för givet att den förskottshyra som Betalades ut sist även ska betalas den här gången..

PrivataAffärer - 05 mar 19 kl. 12:53

Autoliv får böta 197 miljoner euro för kartellsamarbete

Av totalsumman betalar Autoliv 179 miljoner euro och TRW 189 miljoner, uppger Bloomberg News. Japanska Takata, som senare gått i konkurs, slapp böter då bolaget var första med att informera om kartellsamarbetet. Autoliv reserverade 210 miljoner dollar, cirka 185 miljoner euro, relaterat till EU-kommissionens utredning i det fjärde kvartalet 2018.

Dagens PS - 04 mar 19 kl. 07:34

Svenskarna sätter nytt skatterekord

Förra året ökade inkomstskatten som inBetalades till Skatteverket till en ny rekordsiffra. Dagens Industri berättar att 799 miljarder kronor Betalades in till myndigheten under fjolåret. Det är en ökning med 29 miljarder kronor, framgår det.

UNT - 13 feb 19 kl. 06:41

Nyheterna från natten som var

LKAB varnar om missbildade abborrarAustralien återöppnar flyktinganläggningMiljoner Betalades felaktigt utUllmark vann svenska målvaktsduellenActivision Blizzard skär i personalstyrkan.

DN - 08 feb 19 kl. 15:32

Så många miljoner kronor betalar SL ut till försenade resenärer

Veckans kraftiga störningar och förseningar i Stockholms kollektivtrafik kommer med stor sannolikhet att kosta SL en hel del. Under 2018 Betalades över 29 miljoner kronor ut till resenärer som ansökte om förseningsersättning – tre gånger så mycket som fem år tidigare. .

PrivataAffärer - 05 feb 19 kl. 08:45

Resurs ökade vinsten

Resurs redovisar ett rörelseresultat om 375 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (371). De totala intäkterna uppgick till 883 miljoner kronor under det gångna kvartalet (808). Kvartalets kostnader i förhållande till intäkter (K/I), före kreditförluster och exklusive insurance, uppgick till 40,7 procent (39,2 i slutet av tredje kvartalet).

Expressen - 04 feb 19 kl. 19:49

Coop-vd:n tvingades gå – fick 31 miljoner kronor

Sonat Burman-Olsson kallades för succé-vd när hon vände röda siffror till svarta på Coop Sverige efter att hon tagit över vd-posten 2014.2017 fick hon oväntat sparken.Men hon gick inte lottlös för det: Drygt 30 miljoner kronor Betalades ut i slutlön.

Länstidningen i Jämtland - 04 feb 19 kl. 16:41

Lista: Rotavdrag gillar jämtlänningen – men städar helst själv

Det Betalades ut närmare tre gånger så mycket rotavdrag som rutavdrag i Jämtlands län i fjol. Det....

Skånskan - 02 feb 19 kl. 05:00

Pastor får fängelse för miljonsvindel

MALMÖ
En pingstförsamling i Malmö har dragits in i organiserad brottslighet. Miljonbelopp från internationella bedrägerier sattes in på bankkontot hos Redeemed Christian Church of God.
Församlingens huvudpastor har nu dömts till ett år och två månaders fängelse för grovt penningtvättsbrott.

Nyan - 30 jan 19 kl. 12:08

Rättegång i dag för CDON Alandia

I dag inleds förhandlingarna inför rättegången för näthandelsföretaget CDON Alandia ab. Rättegången vid Ålands tingsrätt förväntas bli omfattande där totalt fem personer misstänkts för grovt skattebedrägeri. Tre av dem åtalas också för bokföringsbrott.

Sydöstran - 23 jan 19 kl. 07:29

Polisen varnar: Falska sedlar i omlopp

Vid en försäljning av en mobiltelefon i Sölvesborg Betalades säljaren med falska 500-lappar. Polisen går nu ut med en varning för falska sedlar..

Skånskan - 24 jan 19 kl. 20:00

Attesterade för dyr nota

Skurup En felaktigt attesterad faktura satte ljuset på Staffan Anderssons ersättning för sitt arbete i Skurupshem.
Kommunstyrelseordförande Johan Bolinder (M) anser att han fått för mycket betalt.
Och kommunkansliet har anmält den felaktiga attesteringen till revisionen.

SmålandsPosten - 24 jan 19 kl. 15:59

Mobilbedragare anmäld

En 23-årig man från Älmhult skulle köpa en mobiltelefon genom en säljsajt. Pengar Betalades in. Men någon mobil har kunden inte fått..

GöteborgsPosten - 23 jan 19 kl. 10:26

Efter långa kampen: Matilda opererades utomlands

Matilda Nordling nekades livsviktig operation i Barcelona av Försäkringskassan som i sista stund i stället Betalades av Skaraborgs sjukhus. Och där fixade läkarna det som vården i Sverige misslyckats med i flera år – och hittade ytterligare en skada som fick tas om hand..

GöteborgsPosten - 23 jan 19 kl. 07:19

Efter långa kampen: Matilda opererades utomlands

Matilda Nordling nekades livsviktig operation i Barcelona av Försäkringskassan som i sista stund i stället Betalades av Skaraborgs sjukhus. Och där fixade läkarna det som vården i Sverige misslyckats med i flera år – och hittade ytterligare en skada som fick tas om hand..

GöteborgsPosten - 21 jan 19 kl. 19:05

Matilda opererades utomlands efter lång kamp – fler fel hittades

Matilda Nordling nekades livsviktig operation i Barcelona av Försäkringskassan som i sista stund i stället Betalades av Skaraborgs sjukhus. Och där fixade läkarna det som vården i Sverige misslyckats med i flera år – och hittade ytterligare en skada som fick tas om hand..

Sydsvenskan - 20 jan 19 kl. 17:00

Vårdpersonal nappade inte på utbildning i mindfulness

Mindre än en femtedel av bidragspotten Betalades ut. Höga krav spred osäkerhet..

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 19 kl. 17:00

Vårdpersonal nappade inte på utbildning i mindfulness

Mindre än en femtedel av bidragspotten Betalades ut. Höga krav spred osäkerhet..

Kristianstadsbladet - 20 jan 19 kl. 05:00

Färre betalade sina p-böter

Det utfärdades färre p-böter i Kristianstad i fjol jämfört med 2017, men samtidigt var det en lägre andel av dem som Betalades. Bäst i nordöstra Skåne på att betala sina böter är man i Östra Göinge..

Magazin24 - 17 jan 19 kl. 11:10

Så många av p-böterna betalades

Här är statistiken för din kommun..

GöteborgsPosten - 07 jan 19 kl. 05:00

Över 300 barn går miste om simundervisning

I Trollhättan går flera hundra barn i förskoleklass miste om simundervisning under våren.
Anledningen är att det riktade statliga bidraget som Betalades ut efter årsskiftet dras in och kommuner tvingas betala tillbaka överskottet..

SmålandsPosten - 05 jan 19 kl. 08:44

Så mycket kostade Kronfönsters produktionsbolag

Kronfönsters nye ägare Green Core AB köpte aktierna i det litauiska bolaget som drev produktionsanläggningen för en miljon kronor. Samtidigt Betalades 1,8 miljoner för inventarier, maskiner, fordon och immateriella rättigheter i Kronfönster AB. Priset för aktierna i det polska produktionsbolaget var symbolisk – en krona..

Skånskan - 30 dec 18 kl. 05:00

Malmö Pride får efterlängtat bidrag

MALMÖ Lagom till jul betalade Malmö stad ut det efterlängtade bidraget till Malmö Pride, som gör att föreningen kan överleva.– Vi har levererat de uppföljningar och den ekonomiska analys som både revisorn och kommunens efterlyste. Därför är vi glada att vi kunde komma med den glädjande nyheten till våra medlemmar precis till jul, säger en nöjd tillförordnad ordförande Anders Södergren i interimsstyrelsen.

Kristianstadsbladet - 28 dec 18 kl. 07:00

Fritidspolitikerna som får ut mest i arvode

En miljöpartist har i år fått ut mest i arvode följt av en vänsterpartist. Fritidspolitikerna har ofta flera arvoderade uppdrag. Förra året Betalades nästan 2,7 miljoner ut i arvode till politikerna i Bromölla..

DI - 17 dec 18 kl. 11:50

Uppgifter: Shell och Eni kände till att mutor betalades ut i Nigeria

En italiensk domare sade på måndagen att det finns bevis för att oljebolagen Eni och Royal Dutch Shell kände till att deras köp av ett nigerianskt oljefält skulle medföra korrupta betalningar till politiker och tjänstemän, rapporterar Reuters..

Dalarnas tidningar - 11 dec 18 kl. 16:54

Igeland: Kriserna avlöser varandra – nu skulle en konkursande elitserieklubb inte ens förvåna

För två veckor sedan fick vi tips om att lönerna i Hammarby inte Betalades ut som de skulle. För....

Helsingborgs Dagblad - 13 feb 19 kl. 03:57

Miljoner betalades felaktigt ut

Kronofogdemyndigheten har vid minst fyra tillfällen gjort felaktiga utbetalningar till fordringsägare, rapporterar Ekot. I maj ledde exempelvis en omstart av it-systemet till att sju miljoner Betalades ut två gånger till samma mottagare. Flera av felen.

Sydsvenskan - 13 feb 19 kl. 03:57

Miljoner betalades felaktigt ut

Kronofogdemyndigheten har vid minst fyra tillfällen gjort felaktiga utbetalningar till fordringsägare, rapporterar Ekot. I maj ledde exempelvis en omstart av it-systemet till att sju miljoner Betalades ut två gånger till samma mottagare. Flera av felen.

BT - 13 feb 19 kl. 03:57

Miljoner betalades felaktigt ut

Kronofogdemyndigheten har vid minst fyra tillfällen gjort felaktiga utbetalningar till fordringsägare, rapporterar Ekot. I maj ledde exempelvis en omstart av it-systemet till att sju miljoner Betalades ut två gånger till samma mottagare. Flera av felen har upptäckts av en slump.

Blekinge Läns tidning - 13 feb 19 kl. 03:57

Miljoner betalades felaktigt ut

Kronofogdemyndigheten har vid minst fyra tillfällen gjort felaktiga utbetalningar till fordringsägare, rapporterar Ekot. I maj ledde exempelvis en omstart av it-systemet till att sju miljoner Betalades ut två gånger till samma mottagare. Flera av felen har upptäckts av en slump.

YA - 13 feb 19 kl. 03:57

Miljoner betalades felaktigt ut

Kronofogdemyndigheten har vid minst fyra tillfällen gjort felaktiga utbetalningar till fordringsägare, rapporterar Ekot. I maj ledde exempelvis en omstart av it-systemet till att sju miljoner Betalades ut två gånger till samma mottagare. Flera av felen har upptäckts av en slump.

Sydöstran - 13 feb 19 kl. 03:57

Miljoner betalades felaktigt ut

Kronofogdemyndigheten har vid minst fyra tillfällen gjort felaktiga utbetalningar till fordringsägare, rapporterar Ekot. I maj ledde exempelvis en omstart av it-systemet till att sju miljoner Betalades ut två gånger till samma mottagare. Flera av felen har upptäckts av en slump.

Kristianstadsbladet - 13 feb 19 kl. 03:57

Miljoner betalades felaktigt ut

Kronofogdemyndigheten har vid minst fyra tillfällen gjort felaktiga utbetalningar till fordringsägare, rapporterar Ekot. I maj ledde exempelvis en omstart av it-systemet till att sju miljoner Betalades ut två gånger till samma mottagare. Flera av felen har upptäckts av en slump.

SmålandsPosten - 13 feb 19 kl. 03:57

Miljoner betalades felaktigt ut

Kronofogdemyndigheten har vid minst fyra tillfällen gjort felaktiga utbetalningar till fordringsägare, rapporterar Ekot. I maj ledde exempelvis en omstart av it-systemet till att sju miljoner Betalades ut två gånger till samma mottagare. Flera av felen har upptäckts av en slump.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.