Berntzon

Wednesday, 18 September, 00:41

Nyheter om Berntzon

Sortering: Relevans | Senaste
Barometern - 22 aug 19 kl. 21:33

Dackarna vann serien – stjärnorna stannar

Dackarna vann elitserien. Och svenska stjärnorna stannar. Mitt under matchen skrev svenska stjärnorna Jacob Thorssell och Oliver Berntzon på nya kontrakt.

Barometern - 21 aug 19 kl. 21:24

Dackarna krossade Masarna – på väg mot serieseger

Semifinalplatsen är säkrad. Nu räcker det med oavgjort mot Indianerna för serieseger. – Vi körde som gudar i dag, säger Oliver Berntzon..

Barometern - 06 aug 19 kl. 06:00

Berntzon tillbaka i revanschsuget Dackarna

Torsk senast mot Lejonen och storförlust i våras mot Masarna. Dackarna har dubbel revansch att ta i kväll. – Hemmaformen är viktigt att hålla i..

SR - 16 jul 19 kl. 21:04

Otäck krasch när Dackarna vann derbyt

Oliver Berntzon kraschade, men kunde resa sig för egen kraft..

SVT - 16 jul 19 kl. 21:05

Dackarna körde över rivalen i toppmötet

Det blev en drömstart för hemmalaget Dackarna, trots att deras Oliver Berntzon kraschade i heat tre, i derbyt och toppmötet mot Västervik. Efter totalt fem femettor var både krossen och segern ett faktum..

Dalarnas tidningar - 05 jul 19 kl. 14:30

Oliver Berntzon om GP-chansen: ”Alltid trivts bra i Hallstavik”

I fjol var han banreserv och tog en heatseger av tre möjliga i Målilla. På lördag kommer Oliver....

Barometern - 02 jul 19 kl. 21:55

"Vispens" plan B säkrade segern

Rospiggarna hade käkat sig ikapp. Då plockade Oliver Berntzon fram plan b. – Det gick ju bra till slut..

Barometern - 02 jul 19 kl. 06:00

Berntzon: ”Jag funderade på att lägga släpskon på hyllan flera gånger”

Full elitseriepott senast, en rejäl höjning av snittet och på lördag kör han i GP-serien. Men Oliver Berntzons karriär har varit allt annat än spikrak. – Jag grävde ner mig djupare än helvetet, säger Dackestjärnan..

Barometern - 25 jul 19 kl. 08:46

Beskedet: Berntzon kan missa flera matcher

En magnetröntgen i Polen gav ett oönskat besked. Nu kan Oliver Berntzon missa flera matcher..

Barometern - 18 jul 19 kl. 18:27

Berntzon: "Hade all vikt på höger sida och slog över”

Två dagar efter den otäcka smällen. Nu hoppas Oliver Berntzon vara tillbaka nästa helg. – Det hänger på vad röntgen av handen visar, säger 25-åringen..

SR - 27 jun 19 kl. 21:04

Berntzon ledde Dackarna till finalrevansch

Dackarna tog en viktig seger när Smederna bortabesegrades i SM-finalreprisen. Oliver Berntzon var högst delaktig i 55-35-segern..

SVT - 12 jun 19 kl. 18:51

Berntzon får wildcard till VM

Oliver Berntzon är klar för VM-deltävlingen i speedway i Hallstavik. 25-åringen har fått ett wildcard till GP:t som avgörs 7 juli..

Expressen - 20 feb 19 kl. 18:45

Här är Zlatans lyxhus i Åre: ”Maximalt värde”

ÅRE. Det är inte bara alpin stjärna som besöker Åre med jämna mellanrum. Även Sveriges största fotbollsprofil är förtjust i de svenska fjällen – och har byggt ett hus inte långt från backarna där VM-tävlingarna avgörs.

Barometern - 28 maj 19 kl. 21:43

Glödhet Berntzon visade vägen: ”Fantastisk känsla”

De stora stjärnorna saknas. Då har Oliver Berntzon klivit fram och leder Dackarna. – Det är många år av dåliga starter som tagit mig hit..

Expressen - 20 nov 18 kl. 18:31

Nya trenden för rika: Superlägenheter för över 100 miljoner kronor

Det byggs allt fler superlägenheter i Sverige – exklusiva våningar i hundramiljonersklassen för de allra rikaste.Mäklaren bakom de största affärerna är Niklas Berntzon.Nu har han en ny storaffär på gång.

Dagens PS - 22 okt 18 kl. 12:01

PS-podden: Stjärnmäklarens sanning

Väldigt många människor har erfarenheter av olika slags mäklare.  I PS-podden ger Sveriges mest framgångsrika och uppmärksammade mäklare Niklas Berntzon sin version av yrket, kändisskapet och historien bakom några av de stora affärer han varit med om. Efter ett år med nedgångar på bostadsmarknaden verkar läget nu ha stabiliserats sig.

Dagens PS - 15 sep 18 kl. 06:38

Stjärnmäklaren ruvar på ett hemligt projekt

Att träffa Niklas Berntzon är lite som att bli omkullvräkt av ett slagregn. Han är intensiv och extremt närvarande. Det är inte svårt att förstå att han anses vara Sveriges bästa mäklare just nu.

Dagens PS - 28 sep 18 kl. 11:36

PS-podden: Så lever toppmäklaren

Det är inte ofta som suveränt framgångsrika människor faktiskt vågar öppna sina hjärtan om det svåra i livet. Men Niklas Berntzon, stjärnmäklaren från ESNY och Toppmäklarna i Kanal 5, vågar göra det i PS-podden. Efter sommaren kom försiktiga prognoser om att bostadsmarknaden återhämtat sig något efter en tid av sjunkande priser.

Dagens PS - 20 sep 18 kl. 08:42

PS-podden möter en stjärnmäklare

Sveriges mest kända och framgångsrika stjärnmäklare vilar inte på gamla meriter. Fokus är hela tiden framåt mot nya utmaningar. Lyssna när Niklas Berntzon från mäklarfirman Eklund Stockholm New York gästar PS-podden.

Dagens PS - 25 sep 18 kl. 10:39

PS-podden med Sveriges bästa mäklare

Möt Sveriges mest framgångsrika mäklare i PS-podden. Hör varför Niklas Berntzon blivit så framgångsrik och vad hans nästa stora projekt handlar om. Väldigt många människor har relationer och åsikter om mäklare.

SR - 26 sep 18 kl. 16:27

Guldläge för Smederna inför finalreturen

Smederna har kopplat ett guldgrepp inför kvällens andra och avgörande SM-final i speedway mot Dackarna. Men Dackarnas Oliver Berntsson tror laget kan vända i bortareturen. – Vi ligger två poäng efter, men det är ingen omöjlighet, säger Berntzon till Radiosporten..

DN - 25 sep 18 kl. 22:43

Stenhård fajt om speedwayguldet

Dackarna ledde nästan hela kvällen. Men med en stark avslutning vände gästande Smederna på steken. Efter 46–44 på bortaplan har de regerande mästarna nu grepp om SM-finalen inför onsdagens retur hemma i Eskilstuna.

Dagensanalys.se - 14 sep 18 kl. 15:23

H&H Group förvärvar BB Communications Group

H&H Group förvärvar samtliga aktier i BB Communications Group med den strategiska reklambyrån BerntzonBylund, PR-byrån Mindmakers, social mediebyrån Socialminds och eventbyrån Wonderland. Joachim Berntzon och Hans Bylund som är huvudägare i BB Communications Group blir genom affären tillsammans med de övriga delägarna Sten Åkerblom, Martin Stadhammar, My Söderholm och Mia Jorpes delägare i H&H Group. ”För oss är det här ett attraktivt steg i vårt fortsatta entreprenörskap.

Barometern - 12 aug 18 kl. 13:42

Berntzon fick chansen: ”Jäkligt skönt”

Han fick chansen redan i det femte heatet. I det 18:e fick han den igen – och tog den. – Det var jäkligt skönt, säger han..

Barometern - 09 aug 18 kl. 08:29

Aldrig kört speedway – har redan dömt eliten

20 år gammal och en av tre kvinnliga speedwaydomare i landet. Vilka som stod på startlinjen i hennes första match? Joel Kling och Oliver Berntzon.

Barometern - 03 jul 18 kl. 22:01

TV: Här kraschar Dackarnas Oliver Berntzon våldsamt: ”Otäckt”

Derbyfajten slutade oavgjort. Men matchens stora snackis var Oliver Berntzons krasch. – Det var fan otäckt, säger Peter ”PK” Karlsson..

Dalarnas tidningar - 15 jun 18 kl. 22:57

GP-tävling i Hallstavik – nu får Andreas Jonsson wildcard på hemmabanan

Andreas Jonsson kommer till start i GP-tävlingen i Hallstavik i juli. Under fredagen meddelade arrangören att han blivit tilldelad ett wildcard. Samtidigt har Oliver Berntzon och Kim Nilsson utsetts till banreserver..

GT - 29 mar 18 kl. 12:45

Lyxvåning i supertornet såld – för rekordsumma

66 miljoner blev prislappen för den 370 kvadratmeter stora lägenheten 240 meter upp i luften i Nordens högsta byggnad.– Det är kanske svårt att riktigt förstå för en utomstående, men det här är bostäder som knappt har sin motsvarighet i New York, Hong Kong eller Tokyo, säger Niklas Berntzon, fastighetsmäklare på Eklund Stockholm New York, i ett pressmeddelande.  .

Barometern - 03 apr 18 kl. 14:44

Dackeförare uttagen till landslaget

Dackarnas nyförvärv Oliver Berntzon är uttagen i årets landslagstrupp..

Dagens Media - 20 dec 18 kl. 10:23

Berntzon Bylund och Hilanders slås ihop

Ännu en sammanslagning inom H&H Group när Hilanders och Berntzon Bylund går samman..

Dagensanalys.se - 05 mar 18 kl. 12:14

Årets bästa strateger

Handelshögskolan har tagit fram nomineringslista för årets Strategy Awards, Den 21/3 är det seminarie och prisutdelning på Handels! Under en heldag på Handelshögskolan har Strategy Awards jury diskuterat sig fram till vilka bidrag som kommer att belönas den 21 mars. I ledning av juryordförande Jerker Winther tittade de 43 jurymedlemmarna på årets inskickade bidrag, först genom egen bedömning och sedan genom diskussioner i grupper i varje kategori.

Expressen - 10 jan 18 kl. 07:00

Måns Zelmerlöws nya miljonkrav

Måns Zelmerlöw vill ha mer pengar för sin ungkarlslya.Nu har priset på lyxlägenheten höjts med drygt 600 000 kronor.– Det är många som är nyfikna på att titta på Måns lägenhet, säger kändismäklaren Niklas Berntzon..

Dagens PS - 16 dec 17 kl. 08:58

Rea på rockikonens terrassvåning i New York

Keith Richards lyxiga takvåning svårsåld – trots bedårande utsikt över metropolen. Den fashionabla lyxbostadens läge har tre terrasser, men ändå har den firade gitarrvirtuosen och rocklegendaren inte fått våningen såld. Därför är priset nu nedsatt.

Expressen - 16 okt 17 kl. 11:59

Måns Zelmerlöw säljer sin lyxvåning – titta in i den här

Nu säljer artisten Måns Zelmerlöw, 31, sin lyxvåning mitt i Stockholm.Kungsholmens bästa penthouse, enligt kändismäklaren Niklas Berntzon.För 10 miljoner får du vindsvåningen med takbjälkar, extraloft och enorm utsikt..

Expressen - 14 okt 17 kl. 01:05

Måns Zelmerlöw säljer sin lyx- våning – för mångmiljonbelopp

Måns Zelmerlöw säljer sin vindsvåning i centrala Stockholm. Den lyxiga lägenheten säljs av kändismäklaren Niklas Berntzon och utropspriset är nära 10 miljoner kronor. "Smakfull och påkostad design genomsyrar hela våningen", står det i annonsen..

Dagens Media - 14 sep 18 kl. 14:49

H&H Group köper Berntzon Bylund

UPPDATERAD. H&H Group köper alla aktier i BB Communications Group där både Berntzon Bylund, Mindmakers, Socialminds och Wonderland ingår. "En stor drivkraft är att få en styrelse att rapportera till", säger Joachim Berntzon, grundare och seniorkonsult..

Dagens Media - 14 sep 18 kl. 14:49

H&H Group köper Berntzon Bylund, Mindmakers och Socialminds

H&H Group köper alla aktier i BB Communications Group där både Berntzon Bylund, Mindmakers, Socialminds och Wonderland ingår..

DI - 20 jul 17 kl. 14:56

Miljontapp för kändismäklaren

Under fjolåret minskade Fredrik Eklunds svenska mäklarbyrå Esny sin omsättning med 25 miljoner kronor. Men vd Niklas Berntzon är ändå optimistisk om framtiden och menar att priserna på Sveriges mest exklusiva bostäder fortsatt kommer att stiga.  .

GöteborgsPosten - 21 jul 17 kl. 14:58

Stjärnmäklaren tar miljontapp med ro

Fredrik Eklunds svenska mäklarbyrå ESNY(Eklund Stockholm New York) tappade hela 25 miljoner kronor i omsättning 2016, jämfört med föregående år. Det är dock inget som oroar vd Niklas Berntzon. "Affärerna rullar på som de ska", säger han till Dagens Industri..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.