Berner

Friday, 28 February, 01:04

Nyheter om Berner

Sortering: Relevans | Senaste
PrivataAffärer - 20 jan 20 kl. 12:28

Nu drar rapportperioden i gång

Först ut av tungviktarna är Sandvik som redan på tisdagsmorgonen rapporterar. På onsdag är det dags för Essity och Investor att bekänna färg medan torsdagen bland annat bjuder på Bonava och Creades. På fredag får vi i stället höra hur det gått för bland annat Ericsson och Öresund.

DI - 29 nov 19 kl. 13:09

Osäkerhet kring Christian Berners stororder – aktien faller

Teknikhandelsbolaget Christian Berner meddelar att motparten i de pågående förhandlingarna om en större order på 200….

Alingsås tidning - 10 nov 19 kl. 16:21

Katter i kubik och kvadrat

Korthåriga och långhåriga. Randiga, bruna och blå. I Tångahallen stod skönhetsmissarna på rad när föreningen Elfsborgskatten arrangerade kattutställning.

Affärsvärlden - 06 nov 19 kl. 21:45

”Budgivning ger för höga multiplar”

Bo Söderqvist, vd på Christian Berner, säger att bolaget ska öka uppköpstakten. Man ger sig dock inte in i någon budgivning..

DI - 21 okt 19 kl. 12:24

Christian Berners resultat i linje med samma period i fjol

Teknikhandelsföretaget Christian Berner redovisar ett resultat efter skatt på 10,6 miljoner kronor för det tredje….

Expressen - 17 okt 19 kl. 07:17

Polis larmad efter bråk på boende – personal fick låsa in sig

Under natten mot torsdagen blev polisen larmad om ett bråk på ett HVB-hem i Marks kommun. – Dt vi just nu vet är att ungdomarna ska använt sig av bland annat pulversläckare för skadegörelse på boendet, säger Edvard Berner stationsbefäl vid Boråspolisen, till Borås Tidning.  .

PrivataAffärer - 11 okt 19 kl. 04:39

Nu kommer rapporterna

Först ut denna rapportperiod var Industrivärden och Creades och senare i dag får vi veta hur det gått för Öresund under det tredje kvartalet. Men detta är bara en västanfläkt mot vad som väntar kommande veckor. Nästa vecka (v.

Computer Sweden - 08 okt 19 kl. 11:22

"Ett statligt moln kräver bättre samordning – hög tid att införa en nationell cio"


Behovet av samordning av statens it är större än någonsin. Det är dags att införa en nationell cio, skriver VMwares Sverige-vd Marie Berner Moberg..

Trelleborgs Allehanda - 07 okt 19 kl. 17:00

Paret Wall om tv-serien: ”Vi är övertygade om att det kommer att bli bra”

Ingrid och Joachim Wall är nöjda med valet av de skådespelare som ska spela dem i en kommande tv-serie om mordet på dottern Kim Wall. ”Vi tror att de kommer att gestalta oss på ett bra och värdigt sätt”, säger Ingrid och Joachim Wall som också avslöjar att deras egen hund, sjuårige Berner sennen Iso, är med..

Sydsvenskan - 06 okt 19 kl. 14:14

Skånskt silver i wordfeud-SM

Johan Berner plockade hem andraplatsen i den gångna helgens turnering..

Skånskan - 03 okt 19 kl. 20:30

Hon gillar hundar och att organisera

HUNDLIV. – Jag älskar att organisera och administrera. Och med mitt intresse för hundar blir ju hundutställningar en rätt så perfekt kombination.

Alingsås tidning - 30 aug 19 kl. 05:30

Vill sprida glädje med pappavitsar

Nu har alingsåsaren Tomas Berner låtit vitsarna från Instagramsuccén Pappavitsar hamna på papper. Med boken Pappavitsar 1.0 hoppas han sprida glädje, även utanför nätet.

Expressen - 31 aug 19 kl. 21:28

Misstänkt knivskärning vid ungdomsfest

I samband med att en ungdomsfest spårat ur i Borås misstänks en pojke ha blivit knivskuren, skriver Borås Tidning.Enligt de första uppgifterna ska han ha skadats i handen.– Det är pågående och vi arbetar för fullt, säger Edvard Berner, stationsbefäl vid polisen i Borås till tidningen..

DI - 20 aug 19 kl. 12:07

Lägre vinst för teknikhandelsbolaget – aktien backar

Teknikhandelsbolaget Christian Berner rapporterar en högre omsättning men ett fallande resultat i det andra kvartalet..

DI - 12 nov 19 kl. 15:53

Handelsstopp i Christian Berner

Teknikhandelsbolaget Christian Berner har handelsstoppats på börsen. Aktien var upp över 7 procent inför handelsstoppet….

DI - 07 nov 19 kl. 08:27

Christian Berner Tech Trade växer med nya lokaler i Stockholm

Nu satsar Christian Berner Tech Trade ytterligare i Stockholmsrådet. Ett längre hyresavtal med Tungel Fastighets AB för….

Expressen - 15 jul 19 kl. 16:51

Henrietta, 20, kämpar för en mer jämlik fotbollskultur

20-åriga fotbollsdomaren Henrietta Berner vill få fler tjejer att börja döma. Och hon vill påverka Fifa (Internationella Fotbollsförbundet) med sina tankar. – Jag har svårt att förstå varför de inte har bytt till könsneutralt pronomen i sitt utbildningsmaterial, säger hon..

PrivataAffärer - 08 jul 19 kl. 13:00

Nu drar rapportfloden igång på allvar

Varje dag bjuder på rapporter den här veckan (v.28). Men den rapporttätaste dagen är på fredag då nästan 30 bolag släpper sina resultat.

DI - 21 okt 19 kl. 12:04

Christian Berner ökar rörelseresultatet under tredje kvartalet

Teknikhandelsbolaget Christian Berner redovisar ökande omsättning och vinst under tredje kvartalet jämfört med samma….

Computer Sweden - 05 jun 19 kl. 14:03

Nu lämnar hon Dell – tar över på svenska VMware


Dells chef för offentlig sektor Marie Berner Moberg kliver över till VMware där hon tar rollen som Sverigechef..

GöteborgsPosten - 18 maj 19 kl. 15:00

Joachim Berner vill inte göra revansch

Björn Werner har läst den forne GP-chefen Joachim Berners självbiografi..

GöteborgsPosten - 16 maj 19 kl. 08:03

"När det small var det ett fullständigt helvete"

18 år efter fallet från tidningstronen ger Joachim Berner sin egen version av händelserna i boken "Den förlorade sonen"..

Dagens PS - 10 maj 19 kl. 20:00

Mediestjärnan om kraschen: ”Jag var för fåfäng”

Berättar i öppenhjärtig intervju om karriärens snabba uppgång och smärtsamma fall. ”Det fick mig att helt tappa musten.” Joachim Berner, den exceptionellt firade tidningschefen kring millennieskiftet, blottar sig i en stor intervju i Di Weekend.

Nyan - 08 maj 19 kl. 17:00

Logo för 100 år

Men anledning av att Ålands självstyrelse firar 100 år bjuder landskapsregeringen in till en logotyptävling. Tävlingen är öppen för alla personer och företag med hemort på Åland och den vinnande logon ska sedan användas för marknadsföringen av jubileet. En jury som består av lantrådet Katrin Sjögren, Lotta Berner Sjölund, Irina Bendukidze-Fisun, Dan Ferna, Gunilla G Nordlund, Oscar Johansson och Peter Winquist väljer ut tre finalister.

DN - 02 maj 19 kl. 17:10

Politisk polarisering och aggression ger ökad grogrund för hatet mot judar

Helgens dödsskjutning mot Chabadsynagogan i Poway i USA är det senaste exemplet på antisemitismens livskraft. Särskilt illavarslande är situationen i Frankrike. Där visar historien tydligt att när antiparlamentariska stämningar växer så ökar också antisemitismen, skriver Benedicte Berner-Eyde.

Affärsvärlden - 24 apr 19 kl. 15:09

Christian Berner dubblar vinsten

Vinsten steg kraftigt för teknikhandelsföretaget under årets första kvartal..

PrivataAffärer - 23 apr 19 kl. 16:15

Analytikernas fokus inför onsdagens rapporter

Rapporter onsdagen den 24 april: Tele2 (kl 7.00)
Enea (kl 7.20)
Volvo (kl 7.

PrivataAffärer - 23 apr 19 kl. 06:19

Rapportperiodens mest intensiva vecka är här

Men redan på tisdagen får vi höra hur det gått för Getinge, AAK och Millicom för att nämna några. Onsdagen bjuder på över 20 bolag, bland annat Tele2, Volvo, Kindred, Husqvarna, Investor och Alfa Laval. Den 25:e är något av en ”supertorsdag” då dryg 50 av Stockholmsbörsens bolag rapporterar.

PrivataAffärer - 15 apr 19 kl. 13:00

Nu drar rapportfloden igång – här är alla datum

Investmentbolagen Öresund och Creades och fastighetsbolagen Atrium Ljungberg och Fabege fanns med bland de bolag som i förra veckan var först ut att släppa delårsrapporter för det första kvartalet. Men den här veckan intensifieras rapportfloden. I morgon tisdag får vi till exempel höra hur det gått för Avanza och Beijer Ref.

GöteborgsPosten - 14 sep 19 kl. 21:46

Nils Berner matchhjälte för Vänersborg hemma mot IFK Uddevalla

Matchens enda mål kom genom Nils Berner när Vänersborg vann i division 2 norra Götaland i fotboll med 1–0 mot IFK Uddevalla på hemmaplan..

DI - 26 mar 19 kl. 19:50

Arne Myhrman tar över klubban i Eniro

Problemtyngda Eniros valberedning föreslår att Arne Myhrman väljs till ny ordförande. Nuvarande ordförande Joachim Berner har undanbett sig omval..

PrivataAffärer - 25 mar 19 kl. 13:00

Nu kommer utdelningarna – här är alla datum

Mellan mars och maj väntas börsen dela ut hundratals miljarder till aktieägarna. Men när utdelningarna avskiljs sjunker förstås kurserna, vilket allt annat lika kan sätta press på index. Nordnets investeringscoach Alexander Gustafsson har räknat ut hur mycket avskiljda utdelningar teoretiskt sett påverkar indexet.

Expressen - 22 mar 19 kl. 16:59

Styvpappan ställd inför rätta – pojkens mamma bröt ihop

Styvpappan misstänks ha misshandlat den treåriga pojken så svårt att han avled.Han hävdar dock att treåringen själv åsamkat sig skadorna.När rättegången startade under fredagen blev det för mycket för pojkens mamma, som lämnade salen, rapporterar P4 Skaraborg.

VA - 14 mar 19 kl. 12:15

H&M stiger för tredje dagen i rad – efter rykten om utköp från börsen

Klädjätten H&Ms kursuppgång bidrar till Stockholmsbörsens stigande trend på torsdagen. Andra bolag som sticker ut i nyhetsflödet är Boozt och Christian Berner som rusar efter färska köprekommendationer..

PrivataAffärer - 14 mar 19 kl. 07:16

Tre aktier du ska köpa

  Affärsvärlden anser att Stockholmslistade danska Better Collective premievärderas med rätta bland nätgamblingens marknadsförare, men om man lyfter blicken har aktien liknande frågetecken kring uthålligheten som övriga affiliates. Antalet säkra år av fortsatt hög vinstmarginal för affiliates är nu i bästa fall en ovisshet, enligt Affärsvärlden. ”Affärsvärlden ger Better Collective säljråd mot en ettårig riktkurs på 45 svenska kronor, där aktien blir mer tydligt värd risken för dem som vill investera i gambling”, heter det.

Affärsvärlden - 13 mar 19 kl. 18:00

Förvärv lyfter aktien

Christian Berner Tech Trades storförvärv i fjol framstår som ett riktigt fynd. Affärsvärlden bedömer att aktien har mer att ge..

Dagens PS - 10 mar 19 kl. 21:07

Triss i köpråd från Börsveckan

Börsveckan rekommenderar köp av Christian Berner, norska Europris och Cavotec i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Precio Fishbone, Attendo och Mag Interactive. Teknikhandelsbolaget Christian Berner kunde tack var ett succéförvärv uppvisa ett starkt fjolår.

DI - 21 feb 19 kl. 12:04

Teknikhandelsbolaget höjer utdelningen – aktien lyfter

Teknikhandelsbolaget Chrisitan Berner Tech Trades styrelse föreslår en utdelning på 0,75 kronor per aktie aktie vilket var en höjning från de 0,5 kronor bolaget delade ut i fjol. Aktien stiger med omkring 4 procent. .

YLE - 20 feb 19 kl. 20:17

Uusi Suomi: SEB-styrelsen träffas redan i mars - kan ändra justitiekanslerns bedömning om Berners ministerpost

På onsdagen kom nyheten att Berner ställer sig till förfogande för en styrelsepost i Skandinaviska Enskilda Banken SEB. Hon bad justitiekanslern ta ställning till ärendet, och fick grönt ljus men den bedömningen kan komma att ändras..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.