Bensinförbud

Sunday, 21 October, 17:17

Nyheter om Bensinförbud

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 13 feb 18 kl. 14:31

MP: Bensinförbud räcker inte – trafiken måste minska

Ett stopp för att sälja fossila drivmedel 2030 är ett nödvändigt steg, anser Miljöpartiet. Men det räcker inte för att få ner utsläppen från lastbilar, flyg och bilar så mycket som krävs.Trafiken och resandet måste också minska..

Sydöstran - 13 feb 18 kl. 16:26

MPs bensinförbud 2030

Miljöpartiet, MP, vill förbjuda bensin 2030. Förbudet gäller även andra kolbaserade, fossila, bränslen som diesel och fotogen..

YA - 22 maj 17 kl. 00:01

Nylander: Rödgrönt bensinförbud

Bilpolitik kan skilja sig ordentligt mellan större städer och mindre orter. I stadskärnan betraktas bilen ofta som ett problem..

Trelleborgs Allehanda - 22 maj 17 kl. 00:01

Nylander: Rödgrönt bensinförbud

Bilpolitik kan skilja sig ordentligt mellan större städer och mindre orter. I stadskärnan betraktas bilen ofta som ett problem..

ÖstersundsPosten - 09 jun 15 kl. 15:50

Bensinförbud är Miljöpartiets vapen mot landsbygden

Miljöpartiet har sedan 1981 uppmärksammat och påskyndat miljödebatten i Sverige. I regeringsställning visas det gång på gång hur orimliga lösningar de har på de problem de påvisat. Trafikutskottets ordförande Karin Svensson Smith (MP) är näst på tur att leverera förslag som skulle avveckla den svenska landsbygden: bensin och diesel ska förbjudas..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.