Barnbarn

Tuesday, 20 October, 17:09

Nyheter om Barnbarn

Sortering: Relevans | Senaste
SR - 15 sep 20 kl. 16:50

91-åriga Barbro: ”Har längtat efter barnbarnen”

Besöksförbudet på landets äldreboenden tas bort den första oktober. Det beslutade regeringen idag. Beslutet välkomnas av 91-åriga Barbro Sterner som bor på Österlånggatans äldreboende i Borås.

GöteborgsPosten - 15 sep 20 kl. 05:00

Lysekils kommun – ta ansvar för barn och barnbarn!

Lysekil har dussintals alternativ att satsa på istället för en utbyggnad av Preemraff. Sol, vind och vatten håller än, skriver insändarna..

NT - 11 sep 20 kl. 10:00

"Vuxna har mycket att lära av barn och barnbarn"

Eon trycker extra hårt på värdet av källsortering under Städa Norrköping-veckan. Avfall som inte kan återvinnas blir värme och el..

Aftonbladet - 11 sep 20 kl. 07:45

”Stör mig inte alls att jag heter det”

▸ Nu vimlar det av Bengans Barnbarn (!) i ligan.

News55 - 05 sep 20 kl. 18:18

De här fiskarna älskar både barnbarn och vuxna!

Sällan blir man så lycklig som när fyraåriga Penny hojtar att "farfars fisk är super!" Här är tre fiskrätter från de senaste dagarna som du nog också gillar!.

Expressen - 03 sep 20 kl. 08:00

Amelia Adamos coronatrots – umgåtts med barnbarnen

Amelia Adamo tycker inte om att klumpas ihop med 95-åringar – något hon upplevt varit fallet under coronapandemin, med restriktionerna mot personer över 70 år.I ”Sverige möts: Direkt” på SVT berättar medieprofilen att hon har umgåtts med sina Barnbarn utan att hålla avstånd – trots rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.– Jag har umgåtts med mina Barnbarn.

Världen Idag - 28 aug 20 kl. 17:19

Frälsning, foster och frihet i fokus på partikonvent

Abortfrågan, omvändelse och religionsfrihet var ämnen som lyftes fram under Republikanernas partikonvent förra veckan. Bland talarna fanns Prolife-aktivisten Abby Johnson, Billy Grahams Barnbarn Cissie Graham Lynch och en person som vittnade om sin frälsning. – Biden-Harris vision för USA lämnar inget utrymme för troende människor, sade Graham Lynch..

Expressen - 23 aug 20 kl. 00:16

Två av Larry Kings barn dog inom några veckor

Programledarveteranen Larry King, 86, har inom loppet av tre veckor förlorat två av sina barn, rapporterar flera medier.– Alla är förkrossade. Larry är verkligen ledsen, säger hans Barnbarn Jillian King, 31, till Daily Mail..

UNT - 22 aug 20 kl. 06:52

Minnesord över Claes Risinger

Claes Risinger har avlidit 86 år gammal. Han efterlämna makan Märta-Stina, sonen Carl med familj samt svärsonen Edouard med sönerna Robin, Alec och Adam, Barnbarn efter framlidna dottern Sophia..

UNT - 22 aug 20 kl. 06:52

Minnesord över Claes Risinger

Claes Risinger har avlidit 86 år gammal. Han efterlämna makan Märta-Stina, sonen Carl med familj samt svärsonen Edouard med sönerna Robin, Alec och Adam, Barnbarn efter framlidna dottern Sophia..

UNT - 22 aug 20 kl. 07:00

Minnesord över Christel Lagerström

Christel Lagerström har som tidigare nämnts avlidit i en ålder av 81 år. Närmast sörjande är sonen Calle, sonhustrun Eva-Lena och två Barnbarn..

UNT - 22 aug 20 kl. 07:00

Minnesord över Christel Lagerström

Christel Lagerström har som tidigare nämnts avlidit i en ålder av 81 år. Närmast sörjande är sonen Calle, sonhustrun Eva-Lena och två Barnbarn..

PrivataAffärer - 21 aug 20 kl. 11:12

Hernhag: Tre stekheta tillväxtaktier

Missa inte Hernhags utdelare i höst: Nollränta gör utdelningsaktier till högvilt. Ta rygg på Marcus Hernhag när han plockar ut de bästa och bygg din egen utdelningsmaskin. I höst går Marcus Hernhag åter på jakt efter aktierna som levererar.

UNT - 19 aug 20 kl. 06:00

Minnesord över Laila Nordquist

Laila Nordquist har lämnat oss efter en tid av vacklande hälsa. Hon sörjs närmast av maken, språkläraren Lennart Kihlander, av döttrarna Anja, Marit och Eva med livskamrater, samt sju Barnbarn och av alla som lärde känna henne..

UNT - 19 aug 20 kl. 06:00

Minnesord över Laila Nordquist

Laila Nordquist har lämnat oss efter en tid av vacklande hälsa. Hon sörjs närmast av maken, språkläraren Lennart Kihlander, av döttrarna Anja, Marit och Eva med livskamrater, samt sju Barnbarn och av alla som lärde känna henne..

Dalarnas tidningar - 17 aug 20 kl. 07:00

En podcast hjälpte Olle hålla kontakten med sina barnbarn: "Inte startats tack vare corona utan trots corona"

Tillsammans har Jacob och Johannes med sin farfar Olle startat en podcast. En viktig del för att....

Cornucopia - 16 aug 20 kl. 21:17

Johannesört, sill och hembakt vört - social distansering i coronakrisens Smögens öppna landskap

I Bohuslän märks coronakrisen tydligt på den totala frånvaron av norrmän, köerna till de fullsatta krogarna på Smögenbryggan, och rean på upp 30 - 90% i alla butiker. Samtidigt verkar faktiskt social distansering skötas av krogarna och besökarna, åtminstone tills det blir tillräckligt sent på kvällen och desperationen stiger bland de frånskilda 40+ män som är ute och raggar på 20+ blonda kvinnor. Själv trivs man ju bäst i fred och frihet och spenderade solnedgången tillsammans egenkryddat johannesörtbrännevin, sill och hembakt vört inför studierna av etablissemangen i nattmörkret.

Expressen - 13 aug 20 kl. 19:45

Bebislycka för Ernst – sonen väntar barn

Det råder bebislycka i familjen Kirchsteiger – Ernst Kirchsteigers äldsta son Sebastian ska bli pappa.”Sommar med Ernst”-programledaren är överlycklig över att bli farfar, och grät när han fick beskedet.– Det kan ha kommit en liten tår.

Expressen - 12 aug 20 kl. 11:57

Anna, 107, överlevde spanska sjukan – och coronapandemin

För drygt 100 år sedan överlevde Anna Del Priore spanska sjukan.Nu har 107-åringen också lyckats knäcka covid-19.– Jag tänkte när hon blev sjuk att det här klarar hon inte, säger Del Priores Barnbarn, Darlene Jasmine, till New York Post..

Expressen - 03 aug 20 kl. 07:00

Beyoncés mammas ord – saknaden efter barnbarnen

Det är många som inte ses under coronapandemin. Beyoncés mamma Tina Knowles är en av de som tar viruset på allvar och har inte träffat sina Barnbarn på åtta månader. ”Mitt Barnbarn är väl säkert i min längd när vi ses igen”, skriver hon på Instagram.

Världen Idag - 04 aug 20 kl. 00:00

Familjen är en av de allra viktigaste beståndsdelarna i hur en nation byggs.

Häromkvällen fick jag förmånen att natta vårt lilla Barnbarn, 1,5 år gammal, när hon sov över hemma hos oss. Jag sjöng och bad för henne och talade ut Guds godhet och trofasthet över hennes liv. Vilken glädje och nåd att få ge vidare den välsignelse som jag själv fick genom min mormor Olivias förböner och genom min mamma och pappa.

Nyan - 28 jul 20 kl. 15:47

Svenska stugägares familjer får komma hit

Alla som äger en fastighet i Finland får nu ta emot sina familjer, det gäller också vuxna barn och Barnbarn.
Gränsbevakningen uppmanar dock fortsättningsvis alla inresande från Sverige att följa karantänsrekommendationerna. Uppdateringen av gränsrestriktionerna som började gälla under måndagen berör bland annat fastighetsägare utan finländskt medborgarskap och deras familjer.

Expressen - 23 jul 20 kl. 14:00

Priscillas sorg över barnbarnets tragiska död: ”Varit förkrossande”

Elvis Presleys Barnbarn, Benjamin Keough, gick tragiskt bort i självmord förra veckan.Nu berättar mormor Priscilla Presley för första gången om sorgen efter sitt förlorade Barnbarn.”Det här är några av de mörkaste dagarna i min familjs liv.

Expressen - 15 jul 20 kl. 06:00

Biancas svar på tal efter äldre kvinnornas hat

Bianca Ingrosso får utstå strila strömmar av hat på sociala medier – inte minst från äldre kvinnor.Nu har ”Wahlgrens värld”-profilen tröttnat, och säger ifrån mot kritiken, samtidigt som hon påpekar att kvinnornas Barnbarn antagligen följer henne på sociala medier.”Är det den typen av förebild du vill vara till dina barn/Barnbarn?

GöteborgsPosten - 13 jul 20 kl. 09:52

Elvis barnbarn har dött

Benjamin Keough blev 27 år gammal, rapporterar TMZ..

Expressen - 13 jul 20 kl. 02:53

Elivs barnbarn Benjamin Keough har dött

Benjamin Keough, 27, hittades död i Calabasas i Kalifornien under söndagen, skriver TMZ. Han var son till Lisa Marie Presley och Elvis var hans morfar. Lisa Marie säger att hon avgudade Benjamin och att han var hennes livs kärlek..

Aftonbladet - 13 jul 20 kl. 02:31

JUST NU: Elvis Presleys barnbarn har dött

▸ Blev 27 år gammal.

Expressen - 12 jul 20 kl. 14:00

Drottning Silvias saknad: ”Gör ont”

Drottning Silvia berättar i ett tal för telekomchefer att tekniken hjälpt henne och kungen att ha digital kontakt med sina Barnbarn. Men det har ändå varit smärtsamt att inte kunna vara nära dem.– Det här är så klart svårt.

Världen Idag - 09 jul 20 kl. 00:00

Sverige behöver en kristen ”68-rörelse”

Har du känt dig frustrerad över att dina barn i skolbänken drillas i idéer och värden som strider mot allt du som förälder står för? Till exempel i ämnen som genus, sexualitet och yoga. Och har du upprörts över hur tv och annan massmedia verkar rapportera utifrån samma destruktiva agenda?

GöteborgsPosten - 08 jul 20 kl. 12:00

Anita Wall älskar att åldras och vill fortsätta jobba

​”Jag måste bli minst 90 så att jag kan ha lite koll på mina Barnbarn”..

Länstidningen i Jämtland - 07 jul 20 kl. 18:10

Björnattack mot barn i Ångeskog – skrämdes bort av elvaårige Hugo: ”Höll upp händerna och skrek”

Från ingenstans kom en björn framrusande – mot Kjell och Anettes Barnbarn. Då skyddade Hugo sin....

ÖstersundsPosten - 07 jul 20 kl. 18:10

Björnattack mot barn i Ångeskog – skrämdes bort av elvaårige Hugo: ”Höll upp händerna och skrek”

Från ingenstans kom en björn framrusande – mot Kjell och Anettes Barnbarn. Då skyddade Hugo sin....

GöteborgsPosten - 06 jul 20 kl. 21:01

Hemtjänstpersonal stal smycken från 90-åringar

Drabbad kvinna: ”Ville ge det vidare till mina barn och Barnbarn.”.

Nerikes Allehanda - 05 jul 20 kl. 20:46

Anna Jansson inför sommarpratet: ”Mina barnbarn frågar ibland: Ska du dö snart, mormor?”

I dagarna släpps sommarens Örebropratarprogram, tio lokala profiler som under en timme pratar....

Helsingborgs Dagblad - 03 jul 20 kl. 19:28

Roy Orbisons svenske sonson i rampljuset

Roy Orbisons fyraårige svenske Barnbarn Roy Orbinson III uppmärksammas av amerikanska musiktidningen Rolling Stone för sina musikaliska kvaliteter. I videoklippet som lagts ut på Youtube spelar sonen ihop med sin gudfar Joe Walsh från rockgruppen "The E.

Sydsvenskan - 03 jul 20 kl. 19:28

Roy Orbisons svenske sonson i rampljuset

Roy Orbisons fyraårige svenske Barnbarn Roy Orbinson III uppmärksammas av amerikanska musiktidningen Rolling Stone för sina musikaliska kvaliteter. I videoklippet som lagts ut på Youtube spelar sonen ihop med sin gudfar Joe Walsh från rockgruppen "The E.

GöteborgsPosten - 03 jul 20 kl. 19:55

Roy Orbisons svenske sonson i rampljuset

Roy Orbisons fyraårige svenske Barnbarn Roy Orbison III uppmärksammas av amerikanska musiktidningen Rolling Stone för sina musikaliska kvaliteter..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.