Bandidos

Saturday, 25 November, 02:38

Nyheter om Bandidos

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 09 nov 17 kl. 07:34

Danska mc-miljön skakas av brandattentat: "Signal till Bandidos"

Flera brandattentat mot tatuerare utreds av dansk polis.Attentaten misstänks vara en del i en blodig konflikt mellan mc-klubbarna Bandidos och Satudarah som rasar sedan några veckor.– Min uppfattning är att någon vill sända en tydlig signal till Bandidos, säger den före detta Bandidosmedlemmen, och tatueringsstudioägaren, Lars Toxværd till Ekstrabladet..

Expressen - 26 okt 17 kl. 06:00

Hells Angels krav på ex-medlemmen

Efter mer än 20 år i toppskiktet bland de danska mc-gängen hoppade Brian Sandberg av.Nu försörjer han sig på att hålla föredrag om livet i Hells Angels och Bandidos men har förbjudits av HA att nämna klubben vid namn.– De vill inte det, och det finner jag mig i, säger Brian Sandberg till Ekstra Bladet..

GT - 30 okt 17 kl. 19:59

Bandidos-man våldtog annan man – med gren

En 22-årig man som nyligen dömdes för en grov våldtäkt med en avklippt trädgren är enligt honom själv medlem i Bandidos undergruppering Chicanos MC.Han uppger själv i en personutredning att han tidigare har begått brott – men vill inte prata om saken med polisen.Nu ska han tillbringa de kommande åren i fängelse..

GT - 13 okt 17 kl. 06:00

Fruktade mc-gänget kan slå sig ner – i Västsverige

I Nederländerna är en av grundarna till det fruktade mc-gänget på flykt undan polisen och efterlyst av Interpol.I Danmark hittades förra året en av deras medlemmar styckmördad i en skogsdunge.Nu kan Satudarah MC vara på väg att slå sig ner i Västsverige för att utmana Hells Angels och Bandidos.

Expressen - 19 okt 17 kl. 19:43

Hoppade av Bandidos – Rene Lobos berättar om sitt nya liv

När Rene Lobos kom ut från fängelset förra året möttes han av champagne och kokain i en limousin.Ett år senare lyfts den tidigare Bandidosmedlemmen fram som ett lyckat exempel från Fryshusets avhopparverksamhet i Stockholm.Dikter och teater har ersatt våld och droger.

Helsingborgs Dagblad - 12 okt 17 kl. 14:04

Vapen hittade hos gängman – tillslag på flera platser

Husrannsakan hos Bandidos i Helsingborg efter beslag i Klippan och Ängelholm..

Expressen - 28 okt 17 kl. 18:36

Gömde startpistol i Bandidos pannrum

När polisen gjorde en razzia mot mc-gänget Bandidos i Halmstad hittades en startpistol med pepparpatroner undangömd i pannrummet.– Jag hade haft den för att spela in en film om Bandidos, hävdade en 50-årig man i Halmstad med koppling till gänget.Han har dömts för vapenbrott och både pistolen och ammunitionen har förverkats..

GT - 23 sep 17 kl. 10:36

Mc-gängens taktik: Vill värva vilsna unga män

Genom att sikta in sig på vilsna, unga män i de medelstora städerna blir mc-gängen fler i Västsverige.Nu har ännu en, enligt polisen, Bandidos-anknuten organisation etablerat sig i området. Den här gången i Vänersborg.

GöteborgsPosten - 18 sep 17 kl. 16:44

Hackade Swedbank, Gekås och NCC - kopplingar till Göteborg

Det beskrivs som de kanske mest raffinerade IT-bedrägerierna någonsin, riktade mot Sverige. En hackare och hans kamrater ska ha blåst bland annat Swedbank, Gekås och NCC. Härvan har vissa kopplingar till Bandidos Mc i Göteborg..

GT - 20 aug 17 kl. 07:00

Hells Angels expanderar: Så ska polis stoppa mc-gänget

Husrannsakningar, punktmarkeringar, och underrättelseinformation från hemliga källor.Här är polisens taktik för att stoppa mc-gängen Hells Angels och Bandidos från att begå brott – samtidigt expanderar klubbarna i Västsverige.– De växer i sin fart.

DalaDemokraten - 10 okt 17 kl. 14:52

Hade hagelgevär och armborst i bakluckan – hävdar att han var hotad av Bandidos

En Gagnefsbo har dömts för vapenbrott efter att ha ertappats med både ett hagelgevär och ett armborst i bilen. Själv förklarar han det hela med att han levde under hot – från Bandidos..

Dalarnas tidningar - 10 okt 17 kl. 14:52

Hade hagelgevär och armborst i bakluckan – hävdar att han var hotad av Bandidos

En Gagnefsbo har dömts för vapenbrott efter att ha ertappats med både ett hagelgevär och ett armborst i bilen. Själv förklarar han det hela med att han levde under hot – från Bandidos..

Dalarnas tidningar - 08 aug 17 kl. 11:00

Bandidos och Stockholmsgangsters – mest populära bland interner

Det finns ett tydlig trend som visar att kriminalromaner och actionfilmer är det som är populärast – i alla fall bland internerna på Hall.
Landets anstalter erbjuder de intagna ett brett utbud av låneböcker och filmer.
MittMedia tog reda på vad internerna på Hallantalten läser och tittar på medan de sitter inne..

DalaDemokraten - 08 aug 17 kl. 11:00

Bandidos och Stockholmsgangsters – mest populära bland interner

Det finns ett tydlig trend som visar att kriminalromaner och actionfilmer är det som är populärast – i alla fall bland internerna på Hall.
Landets anstalter erbjuder de intagna ett brett utbud av låneböcker och filmer.
MittMedia tog reda på vad internerna på Hallantalten läser och tittar på medan de sitter inne..

Expressen - 07 sep 17 kl. 13:00

Bandidos-mannen misstänks för utpressning – vid Ica

Mannen förklarar att hans uppgift i Bandidos supportergruppering var att vara "en kamrat och god vän".Nu misstänks han för att ha försökt utpressa sitt offer på tiotusentals kronor efter en garagetvist – på parkeringen utanför Ica.– Du kan inte gömma dig någonstans i Sverige, säger Bandidos-mannen i telefon i ett i hemlighet inspelat telefonsamtal..

YLE - 08 sep 17 kl. 12:01

Polisen undersöker motorcykelgänget Bandidos föreningslokal

Polisen undersöker som bäst motorcykelgänget Bandidos föreningslokal i Helsingfors. Enligt uppgift står det fem polisbilar utanför lokalen på Byholmen. Poliser ska också befinna sig inne i byggnaden, utanför ingången och på gatan nära Hermanstads strandväg.

GT - 16 aug 17 kl. 18:23

Polischefen: Hells Angels och Bandidos på nedgång

Hells Angels och Bandidos status i den undre världen i Göteborg är på nedåtgående – mc-gängen har trängts undan av gängen i förorterna.Det menar Erik Nord, polischef i Storgöteborg.– Jag tror att de börjar bli till åren komna.

Expressen - 24 maj 17 kl. 13:57

Man sköts ihjäl i kök – far och son får sin dom

Mannen med kopplingar till Bandidos bjöds in till en lägenhet i Jönköping.Besöket slutade med att han blev ihjälskjuten med hagelbössa.En far och hans son åtalades för mordet – men tingsrätten släppte dem fria i väntan på domen faller klockan 14 på onsdagen.

YA - 26 maj 17 kl. 19:00

Mc-gäng hyr i Folkets park

Cobra mc, en underavdelning till det kriminella gänget Bandidos, hyr Sjöbo Folkets park hela helgen..

GöteborgsPosten - 24 maj 17 kl. 14:11

Erkände att han sköt ihjäl man med Bandidoskoppling - nu döms han

Mannen, med koppling till Bandidos kom till Sverige för att kräva in en skuld på 20 000 kronor, från en man i 20-årsåldern. Men under ett möte gick något snett och Bandidosmannen sköts till döds. Den unge mannen teg sig igenom förhör men under första rättegångsdagen erkände han att det var han som höll i vapnet när skotten avlossades - men påstod att det var en olyckshändelse och i självförsvar, rapporterade lokala medier då.

Expressen - 18 maj 17 kl. 06:00

Förre Bandidos- och HA-profilen Brian Sandbeg om kokaindomen

I två månader har den förre gängmannen Brian Sandberg legat hemma på soffan med en boja runt ena foten.På onsdagen åkte den av och därmed har Danmarks mest kända gängman avtjänat det sista straff han fick som "rocker".– Nu har jag betalat min skuld till samhället, säger Brian Sandberg till tidningen BT..

ÖstersundsPosten - 16 maj 17 kl. 16:04

Två män åtalas efter bråk med ordningsvakter – hotade med IS och Hells Angels

En krogkväll i september slutar med åtal för två män i Östersund. Enligt åtalet ska männen ha gjort vårldsamt motstånd och hotat vakterna. Den ena mannen ska ha sagt att han var medlem i IS och i Bandidos..

Expressen - 09 maj 17 kl. 17:51

JUST NU: Bandidosmedlem döms till livstids fängelse

En medlem i Bandidos, beskriven som mc-gängets krigsminister, döms till livstids fängelse av en domstol i Köpenhamn.Den 33-årige Bandidosmedlemmen anses ha varit den som dödade tre unga män som låg och sov i en lägenhet i stadsdelen Frederiksberg i Köpenhamn i hösten 2015. .

GöteborgsPosten - 10 maj 17 kl. 13:28

Teorin: Bandidosman sköts till döds - för skuld på 20 000

Mannen med koppling till Bandidos sköts till döds med två skott från ett hagelgevär. En pappa och hans son i 20-årsåldern misstänks ligga bakom mordet och upprinnelsen tros vara en skuld - på 20 000 kronor. I ett sms som offret skickade dagen innan sin död framgår hans krav på den misstänkte mördaren..

GT - 08 maj 17 kl. 18:46

Far och son kan ha mördat ihop

Under måndagen inleddes rättegången i Jönköpings tingsrätt mot en man i 60-årsåldern och hans son i 20-årsåldern som båda står åtalade för mordet på en 42-årig man i Jönköping. Förhandlingen hölls i tingsrättens säkerhetssal.42-åringen ska ha kopplingar till Bandidos..

Corren - 26 apr 17 kl. 11:05

Tiotal personer anföll frisörsalong

Konflikten mellan det så kallade Bergagänget och anhängare till den kriminella mc-klubben Bandidos verkar ha trappats upp ytterligare..

GöteborgsPosten - 28 apr 17 kl. 04:01

Så gick Bandidosmannen i polisens fälla

Polisen fick uppgifter om att en medlem i Bandidos pressade en företagare från Skaraborg på pengar. För att kunna gripa de inblandade gillrade polisen en fälla - som en av de misstänkta klampade rakt in i. Nu ställs trion inför rätta..

GT - 27 jul 17 kl. 06:00

Här slår polisen till mot Bandidos näste

Baren är fylld med sprit – och på andra våningen ska det finnas ett vaktrum.Här är polisens egna bilder inifrån Bandidos lokaler mitt i Göteborg.I jakten på narkotika slog de till med full kraft mot en man som själv anser sig vara "en go gubbe" som bara förberedde för fest..

DalaDemokraten - 31 mar 17 kl. 15:19

Misshandlad kvinna hotades med Hells Angels när hon skulle göra polisanmälan

Först ska han ha misshandlat en kvinna genom att bland annat ta stryptag om hennes hals och kasta in henne i en vägg. Sedan ska han ha hotat henne med Hells Angels och Bandidos när hon ville göra en polisanmälan. Nu ställs han inför rätta..

Dalarnas tidningar - 31 mar 17 kl. 15:19

Misshandlad kvinna hotades med Hells Angels när hon skulle göra polisanmälan

Först ska han ha misshandlat en kvinna genom att bland annat ta stryptag om hennes hals och kasta in henne i en vägg. Sedan ska han ha hotat henne med Hells Angels och Bandidos när hon ville göra en polisanmälan. Nu ställs han inför rätta..

Expressen - 30 jan 17 kl. 06:00

Ny lag: Förbjudet att bära mc-väst

Folk känner sig hotade redan av att se de kriminella mc-klubbarnas ryggmärken. Därför förbjuds nu både Hells Angels och Bandidos att bära sina västar.Inte i Sverige – men i Tyskland.

GT - 19 feb 17 kl. 07:00

Tolv svenska myndigheter – i kamp mot Hells Angels

Myndigheternas kamp mot Hells Angels och Bandidos hårdnar.Men det är en tuff strid – och nu vädjar polisen om hjälp från allmänheten.– Man ska våga stå upp för det som är rätt i samhället och så ska vi tillsammans lösa det här, säger Lars Wirén, polisområdeschef i Värmland..

Expressen - 20 mar 17 kl. 22:57

Bandidoshöjdare greps på Arlanda

En ledande medlem i finska Bandidos greps på Arlanda på måndagskvällen, skriver Aftonbladet. Mannen är en av Finlands mest eftersökta brottslingar och ska vara våldsam och farlig..

Sydöstran - 21 mar 17 kl. 00:31

Internationellt efterlyst gripen på Arlanda

En av Finlands mest eftersökta brottslingar har gripits på Arlanda, rapporterar Aftonbladet. - Han har en lång historia som våldsam och farlig i Finland, säger en inspektör vid polisens Fast-grupp, till tidningen. Mannen i 40-årsåldern är en ledande medlem i det kriminella mc-gänget Bandidos.

Blekinge Läns tidning - 21 mar 17 kl. 00:31

Internationellt efterlyst gripen på Arlanda

En av Finlands mest eftersökta brottslingar har gripits på Arlanda, rapporterar Aftonbladet. - Han har en lång historia som våldsam och farlig i Finland, säger en inspektör vid polisens Fast-grupp, till tidningen. Mannen i 40-årsåldern är en ledande medlem i det kriminella mc-gänget Bandidos.

BT - 21 mar 17 kl. 00:31

Internationellt efterlyst gripen på Arlanda

En av Finlands mest eftersökta brottslingar har gripits på Arlanda, rapporterar Aftonbladet. - Han har en lång historia som våldsam och farlig i Finland, säger en inspektör vid polisens Fast-grupp, till tidningen. Mannen i 40-årsåldern är en ledande medlem i det kriminella mc-gänget Bandidos.

Barometern - 21 mar 17 kl. 00:31

Internationellt efterlyst gripen på Arlanda

En av Finlands mest eftersökta brottslingar har gripits på Arlanda, rapporterar Aftonbladet. - Han har en lång historia som våldsam och farlig i Finland, säger en inspektör vid polisens Fast-grupp, till tidningen. Mannen i 40-årsåldern är en ledande medlem i det kriminella mc-gänget Bandidos.

Kristianstadsbladet - 21 mar 17 kl. 00:31

Internationellt efterlyst gripen på Arlanda

En av Finlands mest eftersökta brottslingar har gripits på Arlanda, rapporterar Aftonbladet. - Han har en lång historia som våldsam och farlig i Finland, säger en inspektör vid polisens Fast-grupp, till tidningen. Mannen i 40-årsåldern är en ledande medlem i det kriminella mc-gänget Bandidos.

YA - 21 mar 17 kl. 00:31

Internationellt efterlyst gripen på Arlanda

En av Finlands mest eftersökta brottslingar har gripits på Arlanda, rapporterar Aftonbladet. - Han har en lång historia som våldsam och farlig i Finland, säger en inspektör vid polisens Fast-grupp, till tidningen. Mannen i 40-årsåldern är en ledande medlem i det kriminella mc-gänget Bandidos.

SmålandsPosten - 21 mar 17 kl. 00:31

Internationellt efterlyst gripen på Arlanda

En av Finlands mest eftersökta brottslingar har gripits på Arlanda, rapporterar Aftonbladet. - Han har en lång historia som våldsam och farlig i Finland, säger en inspektör vid polisens Fast-grupp, till tidningen. Mannen i 40-årsåldern är en ledande medlem i det kriminella mc-gänget Bandidos.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.