Bandidos

Monday, 05 December, 09:33

Nyheter om Bandidos

Sortering: Relevans | Senaste
Dalarnas tidningar - 02 nov 16 kl. 17:31

Polis slog till mot Bandidos tidigare klubblokal i Borlänge

Polis bröt upp dörren och fann den bil som eftersöktes. En bil som anmälts stulen och med ett värde på närmare en halv miljon kronor. Tillslaget, vid Bandidos tidigare klubblokal i Borlänge, genomfördes under onsdagen..

GT - 11 nov 16 kl. 21:02

Bandidosman misstänkt i massiv bedrägerihärva

En Bandidosman har häktats misstänkt för åtta fall av bedrägeri.Detta efter att polisen gjort en specialinsats mot en lägenhet och mot Bandidos klubblokal utanför Vänersborg, vilket P4 Väst var först med att skriva om.– Företaget har beställt varor och tjänster, som de inte har haft avsikt att betala för, säger förundersökningsledare Klas Lundgren, till Ttela..

GT - 11 nov 16 kl. 21:02

Polisens specialinsats – Bandidosman gripen

En Bandidosman har häktats misstänkt för åtta fall av bedrägeri.Detta efter att polisen gjort en specialinsats mot en lägenhet och mot Bandidos klubblokal utanför Vänersborg, vilket P4 Väst var först med att skriva om.– Företaget har beställt varor och tjänster, som de inte har haft avsikt att betala för, säger förundersökningsledare Klas Lundgren, till Ttela..

GöteborgsPosten - 30 okt 16 kl. 12:27

Polis skottskadad i insats mot Bandidos

Polisen var under lördagen på plats vid lokalen i Halmstad under större delen av eftermiddagen. I samband med en husrannsakan skottskadades en polis..

GöteborgsPosten - 16 nov 16 kl. 10:20

Bandidos nya avancemang i Västsverige

Bandidos mc Trestad har blivit en fullvärdig Bandidosavdelning. – Det krävs hundra procent respekt och lojalitet till organisationen Bandidos mc och det har de ju uppnått nu, säger Sven Lindgren. Men flera medlemmar sitter frihetsberövade misstänkta och dömda för brott vilket påverkar klubben..

Expressen - 29 okt 16 kl. 15:42

Polispådrag vid Bandidos-lokal

Utanför Bandis lokal Halmstad pågår ett stort polispådrag. Enligt uppgifter till Kvällsposten står flera personer uppradade med händerna mot ett fönster i lokalen – som ska vara ett känt tillhåll för MC-gänget. – Det är någon fest på gång, säger Peter Adelsson, presstalesperson för polisen i Halland.

Nerikes Allehanda - 15 nov 16 kl. 11:27

Bandidos-medlem blev av med herrtidningar – får ersättning

Före och i samband med att den 35-årige Bandidos-medlemmen flyttades till Kumla-anstalten försvann ett stort antal tidningar. Bland annat handlar det om herrtidningar. Nu ersätts mannen med 663 kronor..

Nerikes Allehanda - 13 nov 16 kl. 19:23

26-åring med cannabis till polisen: "Bam bam, jag är med i Bandidos"

"Bam bam, jag är med i Bandidos."
Det var ungefär så 26-åringen uttryckte sig när han greps av polisen förra sommaren..

Nya Wermlands Tidningen - 13 nov 16 kl. 16:31

Polisinsats mot Bandidos

Under lördagen fick polisen i Värmland in tips om att det skulle vara en större fest i Bandidos lokal i Skoghall. – Det stämmer. Det är någon form av fest och vi vill ha koll på vilka som är där, sa Ronny Brattström, vakthavande befäl under lördagskvällen.

GT - 15 okt 16 kl. 06:12

Bandidosmannens dubbelliv – som vd

Här, på Drottninggatan i centrala Göteborg, driver Bandidos-mannen en handfull bolag som tillsammans omsatt över 100 miljoner på fem år. I förra veckan slog polisen till mot adressen för andra gången på kort tid – och tre män sitter nu häktade misstänkta för grovt penningtvättsbrott. Den mc-västklädde vd:n själv avtjänar ett längre fängelsestraff för bland annat grovt vapenbrott..

GöteborgsPosten - 29 okt 16 kl. 16:11

Massivt polispådrag utanför Bandidos lokaler

En stor polisinsats pågår för närvarande utanför Bandidos lokaler i Halmstad. - Vi har ett antal patruller på plats som kontrollerar personer i anslutning till den här platsen, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i Region Väst..

Corren - 09 sep 16 kl. 14:00

Hotade väktare med Bandidos

Den 26-årige mannen blev ertappad med att snatta på Systembolaget..

Expressen - 07 aug 16 kl. 06:35

Från hög ledare inom HA – till sopgubbe

Danmarks mest kända gängman, Brian Sandberg, 50, har varit medlem i både Hells Angels och Bandidos. Men nu har "jet setrockaren" tröttnat – och blivit sopgubbe. – Det är ett mycket tungt arbete, det går inte en dag utan att jag svettas i pannan, säger han till tidningen BT..

Expressen - 01 aug 16 kl. 06:10

Fogden lade beslag på Bandidos reskassa

Bandidosgängets utlandssemester fick en oväntad start. På flygplatsen mötte tjänstemän från Kronofogden upp göteborgarna och lade beslag på flera av medlemmarnas reskassor. Smycken och kontanter utmättes på plats för att betala gängmedlemmarnas obetalda böter, underhållsstöd och andra skulder.

GT - 13 aug 16 kl. 12:17

Svenska Bandidosmän kastas ut ur Serbien

Flera svenska Bandidos-medlemmar har de senaste dagarna kastats ut från Serbien med förbud att återvända. Bakgrunden ska vara en blodig uppgörelse i förra veckan i den serbiska staden Kragujevac mellan de kriminella mc-gängen Bandidos och Hells Angels som lockat medlemmar från flera europeiska länder till Balkan. Tre Bandidosmedlemmar från Västsverige som har varit aktiva i uppbyggandet av Bandidos på Balkan togs av polisen och sattes på ett plan tillbaka till Sverige..

DalaDemokraten - 24 okt 16 kl. 09:42

Tvingades lagra knark åt Bandidos - slipper fem fängelsemånader

När han greps och polisen hittade hasch och kokain i hans hem skyllde 24-åringen på att han under hot tvingats förvara narkotikan åt Bandidos. En förklaring som nu besparar honom fem månader i fängelse..

DalaDemokraten - 04 sep 16 kl. 13:12

Lägenheten där gängmännen gömmer sig

Det är en vanlig hyreslägenhet i Borlänge. Formell hyresgäst är en idag 29-årig man. Men just den här adressen uppger också minst fyra andra kriminella män i olika handlingar.

GT - 13 aug 16 kl. 12:17

Svenska Bandiosmän kastas ut ur Serbien

Flera svenska Bandidos-medlemmar har de senaste dagarna kastats ut från Serbien med förbud att återvända. Bakgrunden ska vara en blodig uppgörelse i förra veckan i den serbiska staden Kragujevac mellan de kriminella mc-gängen Bandidos och Hells Angels som lockat medlemmar från flera europeiska länder till Balkan. Tre Bandidosmedlemmar från Västsverige som har varit aktiva i uppbyggandet av Bandidos på Balkan har gripits och sattes på ett plan tillbaka till Sverige..

DalaDemokraten - 03 okt 16 kl. 16:11

Skjutne mannen knuten till mc-gänget Bandidos

2014 var han framträdande medlem i den etablering av det kriminella nätverket Bandidos i Borlänge som dömdes för narkotikahantering. På måndagsmorgonen blev den idag 28-årige mannen skjuten vid sitt hem utanför Borlänge..

BT - 27 jul 16 kl. 14:12

Stoppades med pistol - döms till fängelse

Man som misstänks ha kopplingar till Bandidos stoppades vid centralstationen i Borås med skarpladdad pistol..

Jmini.se - 15 jul 16 kl. 19:48

Bandidosmän får skaka galler

Det var i april som tre män med kopplingar till den kriminella organisationen Bandidos ska ha utpressat en man från Jönköping på 20 000 kronor. Bakgrunden ska vara att offret pratat med en av Bandidosmedlemmarnas flickvän på en krog. Efter det s.....

Jmini.se - 06 jul 16 kl. 17:29

Stort säkerhetspådrag vid Bandidosrättegång

På onsdagen ställdes tre män med kopplingar till den kriminella organisationen Bandidos inför rätta vid Jönköpings tingsrätt. Säkerhetspådraget var större än vanligt, med säkerhetskontroll och flera poliser på plats. De tre åtalade misstänks ha .....

Expressen - 22 jun 16 kl. 09:25

Åklagare döms för tjänstefel: "Pinsamt"

För elva år sedan tog polisen en kassaapparat i beslag under skatterazzian mot en restaurang med band till Bandidos. Åren gick. Utredningen lades ner.

GT - 15 jun 16 kl. 20:01

Bandidosman i kupp i populära mobilappen

En av Bandidos medlemmar i Västsverige åtalas grov penningtvätt. Mannen misstänks med hjälp av sin sambo ha försökt fiffla undan mer än en miljon kronor. Pengar som tros ha kommit från brottslig verksamhet.

GT - 07 sep 16 kl. 19:12

Så stoppade polisen Bandidos etablering

Polisen och kommunen förenades i kampen mot den kriminella mc-klubben - och hyresavtalet sades upp för att hindra en etablering.Supporterklubben till Bandidos kunde därmed inte öppna sin nya filial i Skara. – När det gäller arbetet mot etableringar av motorcykelgäng arbetar vi med åtgärdsplaner, säger Robert Moosberg, lokalpolisområdeschef i Skaraborg.

Expressen - 04 jun 16 kl. 22:52

Man misstänkt för trippelmord hittad död

En av de sex män som suttit häktade som misstänkta för trippelmord i Köpenhamn tros ha tagit sitt liv. Mannen, en 25-årig medlem i mc-gänget Bandidos, hittades på fredagen död i sin cell i Holbæk Arrest. "Vår älskade bror har gått bort.

GT - 29 maj 16 kl. 19:41

Bandidosman ska ha planerat sprängdåd

En Bandidosmedlem i 20-årsåldern från Vänersborg sitter häktad misstänkt för att ha planerat någon form av sprängning, skriver Ttela. I mitten av maj stoppade polisen en bil utanför Bandidos lokaler i Öxnered – i bilen hittades ett föremål för explosiv användning..

DN - 11 apr 16 kl. 14:08

Bråk med Bandidos fick Soldiers of Odin att lägga ner

Den nazistgrundade gruppen Soldiers of Odin lägger ner flera lokalavdelningar. Bråk med det kriminella mc-gänget fick exempelvis Dalarna-avdelningen att upphöra med sin verksamhet, skriver DT.se..

Expressen - 19 aug 16 kl. 21:01

Bandidos-mannen Big Mac:s grav skändad

Bandidos "bankir" Poul Joachim Hansen "Big Mac", 42, dödades under ett våldsamt slagsmål. Nu har hans grav blivit skändad och polisen misstänker att någon försökte gräva upp liket. – Gravstenen är vält men det ser inte ut som om man har tagit sig ner till kistan, säger Kenneth Støvhase vid polisen på Nordsjälland till tidningen BT..

Expressen - 19 maj 16 kl. 06:56

Husrannsakan vid Bandidoslokal

Polisen genomförde på onsdagskvällen en husrannsakan mot Bandidos lokaler i Vänersborg. Två personer medtogs till polisstationen. – Båda två var narkotikapåverkade, säger Hans Lippens, presstalesperson hos polisen i region Väst..

Expressen - 10 maj 16 kl. 06:09

Här är mc-gängens pensionärsförening

Många har ett förflutet i Hells Angels eller Bandidos, någon är huligan och en annan helt okänd i mc-miljön. Här är Outsider's MC Afield, mc-gängens okända klubb för pensionerade gängmedlemmar. – Vi är inte Guds bästa barn, men vi bryter inga tår om tårna inte trampat på oss först, säger klubbens president till Ekstrabladet..

GT - 05 maj 16 kl. 06:05

Mc-gängets kriminella toppar till helgens fest

Årets största Bandidos-fest anordnas i Göteborg i helgen. Det kriminella mc-gängets toppskikt från Skandinavien förväntas delta. – Man kan likna det vid en företagsfest.

Sydsvenskan - 07 maj 16 kl. 21:41

600 kontroller vid mc-fester

Mc-gängen Bandidos och Hells Angels har fest i sina respektive klubblokaler i Göteborg under lördagen. Polisen har sedan i torsdags genomfört omkring 600 kontroller av festdeltagarna.I torsdags greps en man i närheten av Bandidos lokal.

Barometern - 07 maj 16 kl. 21:39

600 kontroller vid mc-fester

Mc-gängen Bandidos och Hells Angels har fest i sina respektive klubblokaler i Göteborg under lördagen. Polisen har sedan i torsdags genomfört omkring 600 kontroller av festdeltagarna. I torsdags greps en man i närheten av Bandidos lokal.

Kristianstadsbladet - 07 maj 16 kl. 21:39

600 kontroller vid mc-fester

Mc-gängen Bandidos och Hells Angels har fest i sina respektive klubblokaler i Göteborg under lördagen. Polisen har sedan i torsdags genomfört omkring 600 kontroller av festdeltagarna. I torsdags greps en man i närheten av Bandidos lokal.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.