Bandidos MC Sweden

Monday, 25 June, 00:11

Nyheter om Bandidos MC Sweden

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 10 nov 16 kl. 18:00

Mc-gängs klubbhus ödelagt av brand

PERSTORP MC-klubben Rock Machine Mc Swedens klubblokal på Röstångavägen 1 i Perstorp totalförstördes tidigt på torsdagsmorgonen.
Branden rubriceras initialt som mordbrand. ERWP.

Expressen - 30 jul 13 kl. 20:57

Bar HA-tröja ? kniv- höggs i ändtarmen

Mannen, som bar en tröja med motiv kopplat till Hells Angeles, valde helt fel ställe att kissa på under Sweden rock festival. Precis intill fanns en mc-camping med personer med koppling till Bandidos. Det slutade med att mannen knivskras allvarligt i ändtarmen..

Expressen - 30 jul 13 kl. 20:57

Bar HA-tröja ? höggs med kniv i ändtarmen

Mannen, som bar en tröja med motiv kopplat till Hells Angels, valde helt fel ställe att kissa på under Sweden rock festival. Precis intill fanns en mc-camping med personer med koppling till Bandidos. Det slutade med att mannen knivskras allvarligt i ändtarmen..

Nyheter 24 - 30 jul 13 kl. 11:11

Bar Hells Angels-tröja ? knivhöggs i ändtarmenSweden Rock 2013

SÖLVESBORG. Mitt under den stora Sweden Rock-festivalen i Sölvesborg rapporterades det om att en man anhållits efter ett knivbråk. Nu visar det sig att allt handlade om en kissande man, rivaliserande mc-gäng och ett knivhugg i ändtarmen.

The Local - 01 nov 14 kl. 17:19

Sweden Democrats oust former biker gang boss

A senior Sweden Democrat in Svenljunga municipality in western Sweden has resigned after it emerged that he had a long criminal past and served as a boss in the notorious criminal gang Bandidos..

The Local - 26 okt 14 kl. 09:14

Sweden Democrat led biker gang chapter

A senior Sweden Democrat in Svenljunga municipality in western Sweden has a long criminal past and has previously served as a chapter head in the notorious criminal gang Bandidos..

Kristianstadsbladet - 06 nov 13 kl. 17:07

Straff för knivhugg på Sweden Rock mildras

Hovrätten mildrar straffet för 26-åringen som knivhögg en man i rumpan på Sweden Rock Festival i somras. I tingsrätten dömdes han till 2,5 års fängelse. Hovrätten sänker straffet till två år.

Kristianstadsbladet - 29 aug 13 kl. 19:03

Fängelse för knivhugg på Sweden rock

Mannen stod vid ett matstånd på Sweden Rock Festival när en man kom fram och knivhögg honom i rumpan. Nu döms en 26-årig man, med tillhörighet till mc-klubben Bandidos, för grov misshandel.
Det var på fredagen, den näst sista dagen på festivalen, som händels-en inträffade.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen specialbevakade mc-gäng

Mordet på en mc-ledare i Bergamåla utanför Ronneby i mars fick polisen att höja säkerheten på Sweden Rock-festivalen i Sölvesborg i somras. Polisen befarade bråk mellan mc-gängen Hells Angels, Outlaws och Bandidos.Poliser med erfarenhet av mc-gäng från Västra Götaland och Skåne kallades in som förstärkning.

Sydöstran - 09 jun 18 kl. 15:00

Narkotikabrott på festival - kopplas till MC-gäng

Polisen har under Sweden rock festival upprättat flera anmälningar om narkotikarelaterade brott som har kopplingar till Bandidos och Hells Angels. Det skriver polisen på sin Facebook..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.