Ballymena

Wednesday, 21 August, 12:18

Nyheter om Ballymena

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 24 jul 19 kl. 19:52

Het match väntar för Malmö FF i Slovenien

Om man tycker att det är varmt i Skåne för närvarande så är det ändå ingenting jämfört med hettan kring slovenska Ljubljana där Malmö FF i kväll spelar Europa League-kval mot NK Domzale.– Det är varmt. Tror det kan vara runt 35 grader.

Expressen - 26 jul 19 kl. 17:53

Brorsson: ”Det blir en hel del om aktier...”

Malmö–Ballymena–Malmö–Domzale–Malmö–Östersund.Det är inte det mest behagliga reseschemat MFF genomgår just nu, vilket sätter ytterligare press på spelarna att hålla sig i psykisk och fysisk form.– Man måste kunna koppla bort fotbollen när man väl är ledig, säger Franz Brorsson..

Skånskan - 22 jul 19 kl. 15:47

Ingen vinstlott för Malmö FF

Fotboll Det blev ingen drömlottning för Malmö FF i det fortsatta kvalet till Europa League. Om MFF tar sig förbi slovenska Domzale den kommande veckan väntar troligtvis FC Utrecht i nästa runda.I den första kvalrundan till Europa League blev Ballymena United en munsbit för MFF, som tog sig vidare med hela 11-0 totalt.

Skånskan - 17 jul 19 kl. 21:36

Uwe Rösler roterar i MFF:s EL-kvalretur

FOTBOLL Malmö FF har bäddat synnerligen väl för sig med 7-0 från hemmamatchen mot nordirländska Ballymena United FC i den första kvalomgången till Europa League.
I kväll väntar retur på Ballymena showgrunds.– Platser som den här visar hur roligt ett Europaspel kan vara, säger tränare Uwe Rösler i en förhandsintervju på klubbens hemsida.

Skånskan - 18 jul 19 kl. 22:55

Enkelt avancemang för Malmö FF

FOTBOLL Malmö FF följde upp 7-0 hemma med att 4-0-besegra Ballymena United FC på bortaplan och är vidare till andra omgången i kvalet till Europa League.
Nu väntar slovenska Domžale.Behrang Safari, som gjorde sin 91:a Europamatch, öppnade målskyttet på Ballymena showgrounds då han dundrade in 1-0 på halvvolley i minut 27.

Skånskan - 20 jul 19 kl. 22:05

Rosenberg tillbaka i Malmö FF

FOTBOLL Både Markus Rosenberg och Eric Larsson är tillbaka i truppen då allsvenska serieledaren Malmö FF på söndagen möter IK Sirius på hemmaplan.
Dessutom är nyförvärvet Jonas Knudsen uttagen.Malmö FF:s 20-mannatrupp mot IK Sirius
Målvakter: Johan Dahlin, Dusan Melicharek.

Helsingborgs Dagblad - 17 jul 19 kl. 11:47

Rosenberg missar Europa League-kval

Malmö FF:s storstjärna och lagkapten Markus Rosenberg har inte rest med laget till Nordirland för returmötet med Ballymena i Europa League-kvalet, enligt Sydsvenskan. 36-åringen gjorde ett hattrick när MFF besegrade Ballymena med 7–0 på hemmaplan i tors.

Sydsvenskan - 18 jul 19 kl. 23:20

Mål och två assist av Gall: ”Det är en bra omstart för mig”

Romain Gall var en av spelarna som ”äntligen” fick speltid när Malmö FF besegrade Ballymena med 4–0. Och han tog chansen att producera, ett mål och två assist..

Expressen - 18 jul 19 kl. 23:24

MFF-kritiken: ”Jag är väldigt besviken”

Ballymena/STOCKHOLM. Haris Radetinac friades efter stämplingen på Arnor Traustason.Det får MFF:s tränare Uwe Rösler att se rött.

SVT - 18 jul 19 kl. 22:34

Vattenspridaren går igång – träffar Malmös målvakt i ansiktet

Malmö hade nästan vunnit mot Ballymena på förhand så det mest spännande med matchen var inte Malmös övertygande 4-0-vinst eller Behrang Safaris kanonmål, utan när vattenspridaren drog igång och träffade den vikarierande målvakten Dusan Melicharek rätt i ansiktet..

Sydsvenskan - 18 jul 19 kl. 22:39

MFF vidare med 11–0 – efter drömmål av Safari

7–0 i första mötet. Malmö FF hade ingen större press på sig inför returen mot nordirländska Ballymena United i första kvalrundan till Europa League. Ett avslappnat Skånegäng vann också med 4–0 utan att gå hundra och är därmed klart för den andra omgånge.

Expressen - 18 jul 19 kl. 21:18

”Det är helt magisk – fantastisk avslutning”

Malmö stormar mot nästa runda i Europa League.Behrang Safari stänkte in 1-0 mot Ballymena efter ett drömmål.– Den är helt magisk.

Sydsvenskan - 18 jul 19 kl. 19:30

Rösler ruskar om i MFF:s startelva

Så här startar Malmö FF mot Ballymena..

Sydsvenskan - 18 jul 19 kl. 10:00

Historiska vingslag av olika typ – om allt annat än MFF

I sammanhanget är matchen i Ballymena en liten parentes..

Sydsvenskan - 18 jul 19 kl. 09:00

Dusan Melicharek: ”Vi har våra roller och måste veta vår position”

Men den 35-årige tjecken får enligt vad Sydsvenskan erfar chansen mot Ballymena..

Sydsvenskan - 18 jul 19 kl. 00:44

Det blev en helt unik dag på jobbet

Det har blivit några dagen-före-match-dagar i Europabortaspel de senaste åren och det har gett en viss rutin. Men onsdagen i Ballymena blev unik..

Skånskan - 17 jul 19 kl. 21:52

Safari: Ska göra det vi är bra på

FOTBOLL Överkörning modell större på hemmaplan och MFF:s försvarare Behrang Safari tror på något liknande i torsdagens returmatch.– Hoppas vi tar kommandot direkt och rullar boll, flyttar dem. Vi ska göra det vi är bra på och se till att vinna, säger 34-åringen till klubbens hemsida.

Sydsvenskan - 17 jul 19 kl. 17:49

Ska vända 0–7 mot Malmö: ”Inget att förlora”

Med mycket boll och högt tempo ska Malmö FF se till att returen i Europa League-kvalet mot Ballymena blir en rolig historia. Trots 7–0 vinst i första matchen. – Det är bara att gå ut och spela sitt eget spel och ha kul på planen, säger Malmös Erdal Raki.

Helsingborgs Dagblad - 17 jul 19 kl. 17:49

Ska vända 0–7 mot Malmö: ”Inget att förlora”

Med mycket boll och högt tempo ska Malmö FF se till att returen i Europa League-kvalet mot Ballymena blir en rolig historia. Trots 7–0 vinst i första matchen. – Det är bara att gå ut och spela sitt eget spel och ha kul på planen, säger Malmös Erdal Raki.

DN - 17 jul 19 kl. 18:06

Ska vända 0–7 mot Malmö: ”Inget att förlora”

Med mycket boll och högt tempo ska Malmö FF se till att returen i Europa League-kvalet mot Ballymena blir en rolig historia. Trots 7–0 vinst i första matchen. – Det är bara att gå ut och spela sitt eget spel och ha kul på planen, säger Malmös Erdal Rakip till Sydsvenskan.

GöteborgsPosten - 17 jul 19 kl. 17:49

Ska vända 0–7 mot Malmö: "Inget att förlora"

Med mycket boll och högt tempo ska Malmö FF se till att returen i Europa League-kvalet mot Ballymena blir en rolig historia..

SVT - 17 jul 19 kl. 12:19

Rosenberg missar Europa League-kval

Malmö FF:s storstjärna och lagkapten Markus Rosenberg har inte rest med laget till Nordirland för returmötet med Ballymena i Europa League-kvalet, enligt Sydsvenskan..

Sydsvenskan - 17 jul 19 kl. 11:27

Stjärnorna som inte är med på MFF-flyget till Nordirland

Det är inte bara Arnor Traustason som kommer att saknas när Malmö FF på torsdagen möter Ballymena i returen i Europa League-kvalet..

GöteborgsPosten - 17 jul 19 kl. 11:47

Rosenberg missar Europa League-kval

Malmö FF:s storstjärna och lagkapten Markus Rosenberg har inte rest med laget till Nordirland för returmötet med Ballymena i Europa League-kvalet, enligt.

Sydsvenskan - 17 jul 19 kl. 10:04

Rekordlitet MFF-följe på Europaresa till Ballymena

41 (!) supportrar ska ladda upp på ”The smoking monkey”..

Skånskan - 11 jul 19 kl. 15:30

Allt talar för MFF

Ett riktigt bra resultat att ha i ryggen inför bortamatchen. Det är målet för Malmö FF när man i kväll spelar den första matchen i första kvalomgången av Europa League mot Ballymena United FC från Nordirland.
– Vi måste hålla i bollen och spela med högt tempo, menar Oscar Lewicki.

Skånskan - 14 jul 19 kl. 18:51

Fouad Bachirou startar

MFF:s spelmotor Fouad Bachirou gör sin första match från start sedan den femte maj i söndagens toppmöte med Djurgårdens IF.I MFF:s backlinje får veteranen Behrang Safari vila från spel på plasten på det stumma underlaget i Tele 2 arena.
Vikarien Oscar Lewicki får än en gång ta steget ner som mittback igen, medan Eric Larsson får en offensiv roll.

Skånskan - 14 jul 19 kl. 17:37

Bachirou från start i MFF

FOTBOLL MFF:s spelmotor Fouad Bachirou gör sin första match från start sedan den femte maj i söndagens toppmöte med Djurgårdens IF.I MFF:s backlinje får veteranen Behrang Safari vila från spel på plasten på det stumma underlaget i Tele 2 arena.
Vikarien Oscar Lewicki får än en gång ta steget ner som mittback igen, medan Eric Larsson får en offensiv roll.

Skånskan - 13 jul 19 kl. 18:09

Ingen Nielsen mot Djurgården

FOTBOLL Ingen Lasse Nielsen och tre målvakter.
Där har ni överraskningarna i 20-mannatruppen då allsvenska serieledaren Malmö FF på söndagen spelar borta mot tabelltvåan Djurgårdens IF.Malmö FF:s 20-mannatrupp mot Djurgårdens IF
Målvakter: Johan Dahlin, Dusan Melicharek, Mathias Nilsson.

SVT - 11 jul 19 kl. 07:48

Malmös kvalmotståndare: ”Största matchen i klubbens historia”

Idag går Malmö FF och IFK Norrköping in i Europa League-kvalet och för Malmös nordirländska motståndare Ballymena United är det en stor dag. – När vi går ut på planen mot Malmö i morgon är det ett historiskt ögonblick för Ballymena United. För oss är detta troligtvis den största matchen i klubbens historia, säger den rutinerade tränaren David Jeffrey till Kvällsposten..

Expressen - 12 jul 19 kl. 09:08

Rakip förklarar formen: ”Jag känner mig lättare”

Återkomsten till Sverige har varit tuff för Erdal Rakip.Det börjar ändras.Nu trivs han på fotbollsplanen igen, och visade det med två mål mot Ballymena i Europa League-kvalet – hans två första mål för säsongen.

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 22:44

Norrköping höll nollan i EL-kvalseger

IFK Norrköping gjorde som Malmö FF och vann direkt i Europa League-kvalets första omgång. Men några 7–0, som MFF fick hemma mot nordirländska Ballymena, blev det inte för "Peking". Den allsvenska tabellsexan fick nöja sig med 2–0 borta mot Saint Patrick.

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 21:57

Tv: ”Skönt att vinna så stort”

Tvåmålsskytten Erdal Rakip efter 7-0-vinsten mot Ballymena..

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 22:05

Tv: Behrang Safari efter vinsten mot Ballymena

"Det viktigaste är att man tar med sig en bra känsla".

GöteborgsPosten - 11 jul 19 kl. 22:10

Enkel start – nu väntar hektisk tid för MFF

Laget har redan mer än ett ben i nästa omgång av kvalet till Europa League efter 7–0-segern hemma mot Ballymena..

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 20:49

MFF krossade Ballymena United

Rosenberg gjorde hattrick i årets första kvalmatch till Europa League..

SR - 11 jul 19 kl. 20:50

Hattrick av Rosenberg i Malmös sju-ka kross

Nordirländska Ballymena blev en munsbit för Malmö FF när Europa League-kvalet inleddes. Markus Rosenberg stod för ett hattrick i 6-0-segern..

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 20:50

Storseger för MFF i EL-kvalet

Malmö FF fick en pangstart på kvalet till Europa League. Den allsvenska serieledaren hade lekstuga hemma med nordirländska Ballymena och skickade hem gästerna med 7–0 (3–0) i kvalets första omgång – efter ett hattrick av Markus Rosenberg. Anfallsveteran.

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 19 kl. 20:50

Storseger för MFF i EL-kvalet

Malmö FF fick en pangstart på kvalet till Europa League. Den allsvenska serieledaren hade lekstuga hemma med nordirländska Ballymena och skickade hem gästerna med 7–0 (3–0) i kvalets första omgång – efter ett hattrick av Markus Rosenberg. Anfallsveteran.

Expressen - 11 jul 19 kl. 20:49

MFF:s drömstart i Europa – Rosenberg med hattrick

Det tog 30 minuter innan målnollan sprack – men efter det var det aldrig något snack.Malmö FF körde över Ballymena United i kvalet till Europa League.Markus Rosenberg gjorde tre mål – och Erdal Rakip två – i 7–0-krossen på hemmaplan.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.