Bali

Sunday, 25 February, 14:31

Nyheter om Bali

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 17 nov 17 kl. 12:00

Jag erkänner – jag väcker känslor

Isobel Hadley-Kamptz skriver att moderaten Hanif Bali är en sämre version av Donald Trump i sin debattstil. Här svarar han på kritiken..

Expressen - 29 dec 17 kl. 22:49

Olinda riskerar allt – för porren

Olinda Castielle, tidigare Borggren, och maken Patrick lämnade Sverige för Spanien och porrbranschen. Nyligen skaffade paret även ett hus på Bali i Indonesien, där deras karriärval kan leda till fängelse.  Men Olinda Castielle låter sig inte stoppas – utan riskerar allt för porren.

Dagens PS - 17 jan 18 kl. 09:53

Här räknar Volvo med rejäl tillväxt

Verkstadsbolaget tror på en årlig tillväxt på mellan 10 och 15 procent i jättelandet. Verkstadsbolaget Volvo spår att den årliga tillväxten för verksamheten i Indien kommer att växa mellan 10-15 procent under de kommande sju till tio åren. Det rapporterar Livemint.

GT - 22 dec 17 kl. 18:40

Isaks drömresa blev en mardröm

Isak Assia och hans flickvän skulle äntligen få anlända till drömresmålet Bali. Men vägen dit blev allt annat än enkel. Försenade flyg, borttappat bagage och brist på information gjorde att lyckan blev kortvarig.

Corren - 02 jan 18 kl. 13:00

Tillbaka på svensk mark – igen

Rebecca Sahlén har pluggat internationell marknadsföring på Bali..

Cornucopia - 31 dec 17 kl. 20:02

Ledarsidorna.se: Religiös militärkupp på gång i Iran

Ledarsidorna.se rapporterar uppgifter om att en religiös militärkupp kan vara på gång i Iran. Protesterna mot regimen hade normalt inte tolererats av revolutionsgardet, och sägs enligt uppgift vara en förevändning för att en religiös militärkupp ska kunna genomföras, som sedan slår ner protesterna med blodig kraft.

Expressen - 26 nov 17 kl. 06:57

Vulkanutbrott hotar semesterö

Sedan september har aktivitet uppmätts från vulkanen Gunung Agung på Bali.Tjock rök ses nu välla 1 500 meter upp i luften över vulkanen – och flygbolagen har utfärdat röd flagg.Den överhängande risken för vulkanutbrott har fått över 25 000 personer att evakuera..

Expressen - 13 nov 17 kl. 20:46

Hani Bali – en sämre version av Donald Trump

Isobel Hadley-Kamptz undrar hur länge Moderaterna ska låta hetsandet pågå..

Expressen - 16 dec 17 kl. 10:00

Olinda stoppas utomlands – olagligt

Olinda Castielle, tidigare Borggren, lämnade livet som skandaldrottning i Sverige - för att göra porr tillsammans med maken Patrick i spanska Marbella.Paret har även skaffat ett nytt boende på Bali i Indonesien nyligen – men där kan paret stöta på rejält med problem.I Indonesien är nämligen parets porrliv olagligt – med risk för långa fängelsestraff som följd..

DN - 31 okt 17 kl. 14:09

M-ledamot kallar domare ”jävla syltryggar”

Riksdagsledamoten Hanif Bali (M) får kritik från partiledningen för sitt uttalande om "jävla syltryggar som sitter i domstolarna". Hos jurister väcker det förvåning..

Expressen - 04 jan 18 kl. 10:30

Bali tar nya krafttag – för att rädda paradisstränder

Larmen om den omfattande nedsmutsningen av stränderna på semesterparadiset Bali har fått de lokala myndigheterna att agera. Nu tar man krafttag för att minska mängden plast och annat miljöförstörande skräp som skrämmer bort turisterna. .

SVT - 28 nov 17 kl. 07:12

Svenska Maryam: Många går runt med ansiktsmask

Oron på Bali är stor för att vulkanen Gunung Agung på Bali i Indonesien ska få ett utbrott. – Vad som helst kan hända, säger svenska Maryam Ghafoory som befinner sig på Bali..

Expressen - 01 dec 17 kl. 22:05

Forskare söker ledtrådar efter utbrottet på Bali

Vulkanen Gunung Agungs utbrott har tvingat över 100 000 människor att evakuera. Men forskare dras till vulkanen – i jakten på ledtrådar för att tygla klimatförändringarna, skriver Scientific American..

Expressen - 31 okt 17 kl. 14:38

Moderatledamot kallar domare "jävla syltryggar"

Riksdagsledamoten Hanif Bali (M) får kritik från partiledningen för sitt uttalande om "jävla syltryggar som sitter i domstolarna". Hos jurister väcker det förvåning..

News55 - 01 dec 17 kl. 15:11

Påstod sig vara bankman – lurade pensionärer på miljonbelopp

Klockan halv två på morgonen fick Lennart Eriksson, 85, i Bromma ett telefonsamtal, skriver Expressen. – Mannen som ringde sa att de gick igenom konstiga uttag på konton och att de hade hittat en utbetalning på 8 000 kronor till ett spelbolag på Bali, säger Lennart Eriksson till Expressen och fortsätter: – Jag var förvirrad och gick på hans snack, så jag lämnade ut mina kontouppgifter.       LÄS MER: Påstod sig vara vårdpersonal – stal äldres mediciner Lurade äldre på totalt 1,8 miljoner kronor Och redan nästa dag upptäckte Lennart Eriksson att en utbetalning på totalt 150 000 kronor hade gjorts till ATG.

Nya Wermlands Tidningen - 27 nov 17 kl. 17:24

Chefredaktören hann ut från vulkanön

Vulkanutbrott på Bali både före och efter hemresan.

Expressen - 20 okt 17 kl. 06:00

Vuxna måste visa mer hyfs på nätet

M-riksdagsmannen Hanif Bali häcklade mina elever på nätet. Ouppfostrade vuxna ska inte få tysta ungas röster, skriver läraren Maria Wiman..

Kristianstadsbladet - 29 nov 17 kl. 13:30

”Det var så klart väldigt obehagligt”

Kristianstadstjejen Emelie Eklund, 26, befinner sig på Bali med sina vänner. Hon hoppas kunna åka hem som planerat på lördag. ”Vi får hoppas att vinden inte vänder”, säger hon..

DN - 04 dec 17 kl. 07:26

Supermånen lyste över natthimlen

Supermånen har gett natthimlen extra lyster i natt. Se bilder på månen från Bali, Peking och Malmö..

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 17 kl. 06:38

Rök från vulkan leder till inställda flyg

Tusentals resenärer påverkas av att flyg ställts in på grund av vulkanen Gunung Agung på den indonesiska ön Bali. Rök och aska sprids från vulkanen. Minst 28 flygavgångar har ställts in, enligt en talesperson på flygplatsen.

Trelleborgs Allehanda - 28 nov 17 kl. 11:00

”Det är en overklig situation”

I lördags fick vulkanen Agung på indonesiska Bali ett mindre utbrott, som lett till att tusentals resenärer strandats. En av dem är 19-åriga Nora Ahlström från Trelleborg. – Just nu är det väldigt stressigt, säger hon..

Nya Wermlands Tidningen - 27 nov 17 kl. 15:48

Vulkandrabbade Arvikabor: "Det är lite nervigt"

Allt fler människor evakueras på grund av vulkanutbrottet på Bali, och tusentals turister är strandsatta på grund av att den internationella flygplatsen är stängd.– Det är lite nervigt, säger Arvikabon Bengt Kling som är med sin familj på Bali..

Vagabond - 01 dec 17 kl. 08:00

Krönika: "Så skapas ett paradis"

Vagabonds krönikör Per J Andersson spanar efter Edens lustgård på Bali..

DI - 26 nov 17 kl. 09:03

Vulkanutbrott hotar - flyg ställs in

Tusentals resenärer påverkas av att flyg ställts in på grund av vulkanen Gunung Agung på den indonesiska ön Bali. Rök och aska sprids från vulkanen..

Sydsvenskan - 28 nov 17 kl. 13:17

Agung kan sänka jordens temperatur

Varje dag Balis flygplats är stängd beräknas kosta flygbolagen över 40 miljoner kronor. Men om vulkanen Agung nu ska få ett riktigt stort utbrott är det bara början. Askan kan påverka klimatet över hela världen, säger experter.

Sydsvenskan - 30 nov 17 kl. 06:26

Detta hände när du sov – snabbkoll på nattens nyheter

Pendeltåg har spårat ur i Stockholm, alltfler turister lämnar Bali efter vulkanutbrottet, svagt nedåt på Tokyobörsen – och golfstjärnan Tiger Woods gör comeback igen. Det är några av nyheterna som inleder den här dagen..

Helsingborgs Dagblad - 30 nov 17 kl. 06:26

Detta hände när du sov – snabbkoll på nattens nyheter

Pendeltåg har spårat ur i Stockholm, alltfler turister lämnar Bali efter vulkanutbrottet, svagt nedåt på Tokyobörsen – och golfstjärnan Tiger Woods gör comeback igen. Det är några av nyheterna som inleder den här dagen..

SR - 27 nov 17 kl. 12:17

Svenska Isabelle: Vi är mest oroliga för askan

Svenska Isabelle bor och verkar på Bali sedan fem år tillbaka. Hon berättar för Ekot över att invånarna på Bali har varnats för vulkanutbrottet sedan september i år..

Helsingborgs Dagblad - 27 nov 17 kl. 13:05

Landskronapar på semesterresa fast på Bali

Flygplatsen är stängd vilket nu äventyrar hemresan..

UNT - 28 nov 17 kl. 15:29

Siriusspelarna fast på Bali

På måndag drar Sirius igång träningen igen efter två veckors ledighet..

Expressen - 07 nov 17 kl. 11:37

Flygplan tvingades nödlanda – efter fruns upptäckt i makens mobil

Paret var på flyget på väg till Bali.Då mannen somnade fick hans fru för sig att låna hans telefon.Det slutade med en nödlandning..

NSD - 29 nov 17 kl. 14:07

Saris hemresa hotas av vulkanen

Vulkanutbrottet på Bali har strandsatt tusentals människor på ön..

SVT - 29 nov 17 kl. 09:45

Askmolnet skingras – Balis flygplats öppnas igen

Den internationella flygplatsen på den indonesiska Bali i Indonesien öppnar igen på onsdagseftermiddagen efter att ha hållits stängd i tre dagar på grund av ett vulkanutbrott..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.