Börsstormen

Sunday, 16 December, 06:30

Nyheter om Börsstormen

Sortering: Relevans | Senaste
DI - 22 nov 18 kl. 09:30

Amerikanska strategens favoriter i börsstormen

Den senaste tidens börsras i USA är inte början på slutet för högkonjunkturen. Det tror storbanken Citis aktiestrateg. "Det vi ser är en hälsosam justering av förväntningarna".

Dagens PS - 05 nov 18 kl. 09:10

Åtta aktieproffs: Så slutar börsåret

Meningarna är vitt skilda huruvida det blir en stark eller svag avslutning på aktiehandeln. Som vi rapporterat här på Dagens PS blev oktober en rätt så nattsvart börsmånad, även om det varit flera uppåtrekyler efteråt som tagit igen stora delar av tappet. Dagens Industri har pratat med åtta börskunniga som var för sig har en egen åsikt om hur börsåret kan komma att stänga när nyårsklockorna ringer in 2019.

DI - 26 okt 18 kl. 21:01

Privatrådgivaren: Här är fyra trygga hamnar i börsstormen

En tung börshöst och en rapportsäsong som kan beskrivas som allt annat än lugn har gjort det svårare att välja var man ska placera sina pengar.  Carnegie Private Banking har tagit fram fyra investeringsalternativ när börserna är nervösa. .

DI - 26 okt 18 kl. 08:13

Strategen: Fem aktier som står pall i börsstormen

Börsen skakar. Då ska du leta efter bolag med hög värdering och stabil tillväxt, råder marknadsstrategen Erik Hansén. Och han har en absolut favorit börsen.

DI - 19 okt 18 kl. 14:18

Låsbjässen står pall i börsstormen

Nico Delvaux tredje rapport som vd för Assa Abloy byggde på lås- och entrébolagets rykte som stabil växare i en allt mer digital värld. På en stökig börsdag då placerare var rädda för att konjunkturen toppat räckte det väl..

GöteborgsPosten - 11 okt 18 kl. 17:26

Stor risk att börsstormen inte blåser över

Risken är stor att höststormen på aktiemarknaderna inte kommer att blåsa över på ett tag. Det gäller internationellt, i Sverige och för flera ledande Göteborgsföretag..

DI - 23 sep 18 kl. 07:55

Så tar du skydd mot börsstormen – utan att tappa avkastning

Med en långvarig börsuppgång i ryggen, stökiga regeringsförhandlingar och hot om handelskrig vill många sparare dra ned på risken. Här går Di igenom de bästa alternativen för riskskygga..

DI - 12 feb 18 kl. 13:49

Teknisk analys: Tre kvalitetsaktier som klarar börsstormen

Utsikterna för Stockholmsbörsen har försämrats, men med hjälp av teknisk analys har Investtech hittat kvalitetsaktier som står emot i oroliga tider. .

Affärsvärlden - 18 jan 16 kl. 07:15

SEB: Med dessa aktier klarar du börsstormen

SEB skriver i en rapport efter sitt årliga investerarseminarium att den internationella industrikonjunkturen är fortsatt svag men att banken ser fortsatt positivt på ett antal geografier och sektorer..

DI - 16 jan 16 kl. 19:29

SEB: Aktierna som står säkert i börsstormen

SEB skriver i en rapport efter sitt årliga investerarseminarium att den internationella industrikonjunkturen är fortsatt svag men att banken ser fortsatt positivt på ett antal geografier och sektorer..

Affärsvärlden - 04 sep 15 kl. 15:38

Blecher: Verkstadsbolagen som trotsar börsstormen

Carnegie-förvaltaren Simon Blecher tror att vinstprognoserna är alldeles för optimistiska. I den rådande marknadsmiljön har han ändå några förslag på bra aktieval..

DI - 27 okt 14 kl. 19:33

Aktieproffsens favoriter i börsstormen

H&M är fortsatt aktiestrategernas kelgris, tillsammans med Autoliv. Samtidigt nobbas Ericsson och investmentbolaget Kinnevik utesluts helt från proffsens köplistor..

DI - 23 nov 18 kl. 21:22

Skogspriser når nya höjder

Skogen står stadigt i Börsstormen. Di har ringt runt till erfarna mäklare och bilden är entydig – priserna på skogsmark har stigit i höst och intresset för att köpa skog är på topp..

DI - 23 nov 18 kl. 06:59

Nya guldkorn värda att vårda – står emot börsstormen

I och med budrallyt summeras Capios uppgång till 50 procent sedan Di köpstämplade aktien för ett halvår sedan. Nu lockar ett par andra bolag till köp i den konjunkturokänsliga sektorn..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.