Avvakta

Thursday, 17 October, 04:50

Nyheter om Avvakta

Sortering: Relevans | Senaste
PrivataAffärer - 23 sep 19 kl. 07:47

Tre köpvärda aktier

Kambi växer starkt och gör framsteg i USA men på sista raden blir det inte mycket och värderingen är skyhög, anser Börsveckan. ”Det är mycket som står på spel om inte bolaget kan möta höga förväntningar”, skriver Börsveckan och upprepar rådet Avvakta. Däremot är Kindred ett bra långsiktigt köp, enligt Börsveckan.

Världen Idag - 23 sep 19 kl. 15:29

KD-politiker: Pausa könskorrigeringarna

Mikael Oscarsson (KD) anser att man ska dra i nödbromsen avseende könskorrigerande behandling av barn och unga tills tillräckligt kunskapsunderlag finns. – Försiktighetsprincipen måste gälla, inte minst för barn och unga. Vet vi inte så måste vi Avvakta, säger han..

GöteborgsPosten - 23 sep 19 kl. 16:10

Rolfs planerade resa i farozonen: "Ingen info"

Konsumentverkets jurists råd till framtida Vingresenärer: Avvakta..

Skånskan - 21 sep 19 kl. 05:00

Blentarpsgården avgör besparingar

Sjöbo Flera besparingar kan behövas inom vård- och omsorgsnämnden.
Men på mötet i torsdags kväll beslutade politikerna att Avvakta tills att fullmäktige nästa vecka har tagit beslut om den kommunala budgeten. Då blir det klart om Blentarpsgården stängs eller inte.

Dagens PS - 19 sep 19 kl. 08:16

AFV lyfter fram två heta börsbolag

Affärsvärlden ger köpråd för Kinnevik och Lindab i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet Avvakta för Dometic samt lämnar säljråd för Kindred. Ingen kan anklaga investmentbolaget Kinnevik för passivt maktkramande, men börsen sätter ändå omotiverad rabatt på tillväxtstrategin.

Realtid - 19 sep 19 kl. 14:35

Oscar Properties skjuter upp återköpsförslag

Styrelsen i Oscar Properties beslutar att bolaget ska Avvakta med återköpserbjudandet till preferensaktieägarna..

DI - 19 sep 19 kl. 13:34

Oscar Properties lägger återköpsförslag på is

Styrelsen i Oscar Properties har beslutat att Avvakta med erbjudandet till preferensaktieägarna och återkallar därför….

Dagens PS - 16 sep 19 kl. 07:12

Triss i köptips från aktieproffsen

Börsveckan rekommenderar köp av Boozt, Jetpak och Camurus i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet Avvakta för Bygghemma och Slitevind samt lämnar säljråd för Vertiseit och Netent. E-handelsbolaget Boozt har en bra marknadsposition och med en stark underliggande trend är det en intressant aktie, bedömer Börsveckan som ger köpråd.

PrivataAffärer - 18 sep 19 kl. 07:45

Marknaden räknar med att Fed sänker räntan

Olika enkäter visar att en överväldigande majoritet av tillfrågade analytiker väntar en räntesänkning med just 25 punkter. Ett fåtal tror dock att räntan kommer att lämnas oförändrad nu. Vid mötet den 30-31 juli sänktes målet för Fed funds med 25 punkter, till ett intervall om 2,00-2,25 procent.

PrivataAffärer - 16 sep 19 kl. 07:57

Tre köpvärda aktier – och några du kan strunta i

Med en bra marknadsposition och en stark underliggande trend ser Börsveckan ett köpläge i e-handelsbolaget Boozt. Enligt Börsveckans prognoser för 2020 handlas Boozt till cirka 22,5 gånger rörelseresultatet. Det ser tidningen som en hög värdering i absoluta tal, men påpekar att det är väsentligt lägre än exempelvis Zalando.

BT - 17 sep 19 kl. 13:28

Migrationsverket kommenterar inte fallet Hosein: Vill avvakta.

På grund av att Hosein har ett pågående ärende hos Migrationsverket avböjer de en intervju i nuläget..

YLE - 12 sep 19 kl. 17:49

Oilersbossen beredd att avvakta med Puljujärvi – uppger att intresset svalnat: "Jag tänker inte göra förhastade beslut"

Edmonton Oilers general manager Ken Holland tror fortfarande att Jesse Puljujärvi intresserar andra NHL-klubbar. Holland medger ändå att intresset för 21-åringen svalnat sedan under den senaste tiden..

Sydsvenskan - 12 sep 19 kl. 14:38

Man omkom i husbrand

En man i 65-årsåldern omkom på torsdagen när en brand bröt ut i ett hus i ett sommarstugeområde utanför Torshälla. Huset blev snabbt övertänt med kraftig rökutveckling som följd, vilket gjorde att ambulanspersonal fick Avvakta med att gå in. När räddnin.

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 19 kl. 14:38

Man omkom i husbrand

En man i 65-årsåldern omkom på torsdagen när en brand bröt ut i ett hus i ett sommarstugeområde utanför Torshälla. Huset blev snabbt övertänt med kraftig rökutveckling som följd, vilket gjorde att ambulanspersonal fick Avvakta med att gå in. När räddnin.

Dagens PS - 12 sep 19 kl. 07:58

AFV: Så ska du stuva börsportföljen

Affärsvärlden rekommenderar köp av Rejlers i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet Avvakta för Ericsson samt lämnar säljråd för Climeon och Sectra. Teknikkonsulten Rejlers har efter ett stålbad börjar leverera igen under nytt ledarskap med vd Viktor Svensson.

PrivataAffärer - 12 sep 19 kl. 06:50

Tre aktier med olika råd

Beträffande Rejlers anser tidningen att nuvarande låga värdering skulle kräva att teknikkonsultföretaget åter blev ett bolag med lönsamhetsproblem för att aktien ska ha en betydande nedsida. ”Inget talar för att så ska bli fallet”, skriver Affärsvärlden med brasklappen att konjunkturen tillfälligt kan sätta käppar i hjulet för Rejlers. Affärsvärlden tror även att 2020 blir ett bra år för Ericsson.

BT - 11 sep 19 kl. 21:57

Slant i duschen – nu få Mark vänta på tredje amerikanskan

Marks tredje amerikanska Keyora Wharry har skadat sig hemma i USA. Nu väljer klubben att Avvakta med att flyga över henne. – Vi tyckte det var olämpligt att hon satte sig på planet, säger sportchef Frank Alm..

Dagens PS - 09 sep 19 kl. 07:43

Aktietipsen duggar tätt från Börsveckan

Börsveckan rekommenderar köp av Grieg Seafood, Bakkafrost, Norway Royal Salmon, Inission och Hemfosa i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet Avvakta för Stillfront och ÅF Pöyry. Oslobörsens laxbolag möter ljusa framtidsutsikter och gynnas av starka trender i samhället.

Skånskan - 11 sep 19 kl. 05:00

Kommunen visste inget

HÖRBY För kommunledningen i Hörby kom beskedet från KLS Ugglarps om kontorsflytten som en kalldusch.
För bara några dagar sedan var kommunen på studiebesök på Ugglarps, men då nämnde företaget inget som sina planer.Kommunstyrelsens förste vice ordförande Lars-Göran Ritmer (M) kände inte till att Ugglarps ska flytta kontoret, och att 40 jobb försvinner från Hörby, när SkD på tisdagseftermiddagen bad honom om en kommentar till beskedet.

PrivataAffärer - 09 sep 19 kl. 07:51

Fem heta köptips – och två aktier du kan strunta i

Marknadsutsikterna för Hemfosa bedöms vara ljusa och rörelsens relativt låga risk lockar till köp. Tidningen påtalar i sin köprekommendation en stabil uthyrningsgrad tillsammans med långa hyreskontrakt. Hemfosa handlas till en substanspremie om 15 procent enligt tidningens prognos.

Skånskan - 05 sep 19 kl. 20:30

Malmö vill ha fler spetsutbildningar

Malmö I budget för år 2019 finns en målsättning att etablera fler spetsutbildningar.
Utbildningsdirektören har gett Pauliskola i uppdrag att undersöka möjligheterna för att ansöka om spetsutbildningar, något de väljer att Avvakta med.År 2009 startade försöksverksamheten med gymnasial spetsutbildning och den pågår till 2024 med sista intag av elever hösten 2021.

Skånskan - 07 sep 19 kl. 05:00

Bolag vill bygga seniorbostäder

Sjöbo Fastighetsägaren vill riva ödehusen på Lilla Norregatan för att ge plats för 16 seniorlägenheter. Men planerna måste först godkännas av samhällsbyggnadsnämnden.De två fastigheterna, som är placerade i korsningen Lilla Norregatan och Lillgatan, har stått tomma och förfallit i många år.

Dagens PS - 02 sep 19 kl. 07:41

Börsveckan: Chansaktie får förtroendet

Börsveckan rekommenderar köp av Trianon, Mentice, Munters och finska Fortum i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet Avvakta för Adapteo, Boule Diagnostics och Duroc Fastighetsbolaget Trianon växer snabbt och gynnas av efterfrågan på bostäder i Malmö.
Substansvärdet bedöms kunna stiga med 10 procent per år och insiderägandet är stort.

GT - 03 sep 19 kl. 08:25

Alla barn i Halland erbjuds vaccination mot rotavirus

Alla nyfödda barn i Hallands län erbjuds nu att vaccineras mot rotaviruset, skriver SVT Nyheter Halland. – Vissa regioner har redan infört rotavirusvaccinering lokalt men vi har valt att Avvakta de nationella riktlinjerna som nu kommit, säger smittskyddsläkare Anders Enoksson till SVT..

Nyan - 02 sep 19 kl. 15:45

Åländsk lag om strypta personbilar kan falla

– Vi måste Avvakta och se hur det går i Finland. Om de inte går vidare med lätta bilar så finns inte den grunden, säger infrastrukturminister Mina Nordberg..

DI - 01 sep 19 kl. 12:01

Kraftig kursuppgång efter tipset – men proffsen oeniga om vårdbolaget: ”Avvakta

Fondförvaltarna Max Mitteregger och Lotta Faxén lyfter i veckans Börsrådet fram argument mot att följa varandras börstips..

SVT - 23 sep 19 kl. 10:58

Svenska Anton: ”Har fått besked om att avvakta och njuta av semestern”

Anton Axfors och hans sällskap skulle ha flugit hem från semesterresan på Cypern under måndagen. I stället är de kvar på hotellet – i väntan på ny information från Ving. – Vi har fått beskedet att Avvakta, sitta lugnt i båten och fortsätta njuta av semestern, säger Anton Axfors..

Dagens PS - 29 aug 19 kl. 08:33

Affärsvärlden: Här är två glödheta aktier

Affärsvärlden ger köpråd för finska Stockmann och nykomlingen Adapteo i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet Avvakta för Garo och Boliden. Garo erbjuder högintressanta tillväxtmöjligheter inom affärsområdet e-mobility.

Skånskan - 30 aug 19 kl. 05:00

SD-politiker kan uteslutas

höör Sverigedemokraten Rashida Nord Atac (SD) har kommit på kant med sitt eget parti. Samtidigt riktar hon anklagelser mot en partikamrat som under en partifest ska ha kommit med grova tillmälen.
– Den här personen kallade mig för husneger.

Dagens PS - 26 aug 19 kl. 07:37

Börsveckan tipsar om köpvärd kvartett

Börsveckan rekommenderar köp av SCA, finska UPM-Kymmene, Dist IT och Ambea i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet Avvakta för Rottneros och Humana. SCA är Sveriges största privata skogsägare med en välskött operativ verksamhet som visserligen värderas högt men det kompenseras av enorma skogstillgångar i balansräkningen som värderas konservativt.

PrivataAffärer - 26 aug 19 kl. 08:10

Börsveckan: Fyra aktier att köpa

Skogsbolaget SCA bedöms ha en välskött operativ rörelse, men med en aning hög värdering. Detta kompenseras av skogstillgångarna som bedöms vara konservativt värderade. I jämförelse med UPM ser Börsveckan en högre omsättnings- och resultattillväxt hos SCA än för UPM samt på sikt även potential för högre marginaler.

Skånskan - 27 aug 19 kl. 14:03

Vilket ben för Ebba

Jimmie Åkesson både äter lingonsylten och har den kvar i sitt sommartal vid partiets festival i Sölvesborg. Eller förlåt: rårörda lingon, som han poängterar att det var när han åt köttbullar med Ebba Busch Thor. Han reflekterar över att Busch Thor har kritiserats för lunchen med honom.

Skånskan - 26 aug 19 kl. 17:30

Stor friskolekoncern vill starta förskola

SVEDALA Koncernen Nordlandia förskolor vill etablera verksamhet i Svedala kommun.
I Svedala är åtskilliga förskoleprojekt på gång och en privat verksamhet skulle på sikt kunna drivas i Bara eller Klågerup.– Det krävs ett mer omfattande arbete innan man kan säga ja till ansökan.

Affärsvärlden - 26 aug 19 kl. 13:46

Pareto: Avvakta dessa oljebolag

Oljepriset väntas förvisso stiga från dagens nivåer, men minskad efterfrågan och svagare makroekonomiska utsikter ger en lägre ökningstakt jämfört med tidigare prognoser. Det skriver Pareto i en sektoranalys av oljebolagen.

SVT - 25 aug 19 kl. 08:27

Torneklint om Johanssons skada: ”Hon känner sig okej”

En av svensk friidrotts störtsta talanger Tilde Johansson skadade sig igår under längdhoppstävlingen. Johansson såg att grina illa när tog emot behandling av läkarteamet men enligt förbundskapten Karin Torneklint har talangen hanterat skadan med lugn. – Tilde är lugn mår efter omständigheterna bra, vi får Avvakta undersökning nästa vecka för att se hur allvarlig skadan är, säger Torneklint till SVT Sport..

Dagens PS - 22 aug 19 kl. 07:59

AFV tipsar om köpvärd aktieduo

Affärsvärlden rekommenderar köp av isländska Arion Bank och SCA i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet Avvakta för Creades och lämnar säljråd för Industrivärden. Investmentbolaget Creades onoterade tillväxtbolagsstrategi har framtiden för sig.

Skånskan - 23 aug 19 kl. 05:00

Tjänsteman i Hörby JO-anmäls

Hörby Den mångåriga strandskyddstvisten mellan paret Andersson och Hörby kommun fortsätter.
Nu har paret JO-anmält en enskild tjänsteman och kommunen.Skånskan har skrivit en hel del om strandskyddskonflikten vid Ringsjön som pågått sedan 2017.

Skånskan - 21 aug 19 kl. 21:00

Ny omröstning om Alms framtid väntar

Skurup Ska Magnus Alm (S) entledigas från sina uppdrag i de kommunala bolagen?
Det anser kommunstyrelsen, som återigen kommer lyfta fram förslaget i kommunfullmäktige.I slutet av december attesterade kommunstyrelsens tidigare ordföranden Magnus Alm (S) fakturor från Skurupshems ordförande Staffan Andersson.

Dagens PS - 19 aug 19 kl. 07:45

Köptipsen duggar tätt i Börsveckan

Börsveckan ger köpråd för sju aktier i den första utgåvan efter sommaruppehållet. Köpråden gäller Mentice, Contextvision, Byggpartner, CAG Group, Beijer Electronics, Vostok New Ventures och Vostok Emerging Finance. Tidningen ger rådet Avvakta för Handicare, Litium och Bredband2.

PrivataAffärer - 19 aug 19 kl. 08:48

Två nya köpråd från Börsveckan

Värderingen av medicinteknikbolaget Mentice, som utvecklar system för kirurgiska simuleringar, är vid en jämförelse med andra snabbväxande medicinteknikbolag i linje med snittet. Mentice har dock goda chanser att visa en högre tillväxttakt de kommande åren vilket även lär ge rejäl hävstång i rörelsevinsten, menar tidningen och råder till köp. Även norska Contextvision, som är verksamt inom bildgivande undersökningar i vården, ges en köprekommendation.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.