Auktionshall

Thursday, 21 January, 12:11

Nyheter om Auktionshall

Sortering: Relevans | Senaste
BT - 20 jul 19 kl. 05:00

I Kalv värderas gamla föremål av proffs

Thomas Johansson från Limmareds Auktionshall har en egen ”auktionsrunda” under sommaren. I Kalv värderade han besökares gamla ägodelar i samband med bygdegårdsföreningens årliga loppmarknad..

Skånskan - 19 jan 19 kl. 17:39

Genom auktionshallen ska gammalt få nytt liv

Höör Många nyfikna Höörsbor tog sig till Erikshjälpens gamla lokaler i lördags när Höörs Auktionshall slog upp portarna.Mattias Andersson är det som öppnar Höörs Auktionshall. Han har tidigare jobbat i 20 år på en pantbank i Malmö.

YA - 16 nov 18 kl. 00:01

Näst sista versen för auktionshallen

Slutet närmar sig för Tomelilla Auktionshall – fast inte så fort som auktionsförrättaren Thomas Leandersson trodde i vintras. På söndag är det dags för den sista stora kvalitetsauktionen..

Hela Gotland - 07 jun 18 kl. 11:45

Auktionshall blev 66 bäddar – nu säljs hela anläggningen

Den stora anläggningen stod länge tom, men nu har den renoverats upp till toppskick enligt mäklaren och är till salu för sex miljoner kronor..

YA - 16 feb 18 kl. 00:01

Beslutet fattat – i år greppar han klubban för sista gången.

En epok går mot sitt slut. Någon gång framåt hösten i år kommer Thomas Leandersson att fatta klubban för en sista kvalitetsauktion i Tomelilla Auktionshall – som han och hustrun Kerstin drivit sedan tidigt 80-tal..

UT - 17 apr 17 kl. 13:43

Populär auktion i Limmared

Annandag påsk innebar att många tog chansen att ta sig till Limmareds Auktionshall under måndagen, för att förhoppningsvis komma hem med ett eller annat fyndköp..

UT - 19 mar 17 kl. 10:28

Vårloppis drog mycket folk

Det var gott om både folk och bilar i Limmared när den gamla mataffären gick från Auktionshall till loppishall..

Barometern - 17 okt 16 kl. 06:30

Auktionshall blir ny festlokal i Brömsebro

Den tidigare Auktionshallen i Brömsebro förvandlas till en modern fest- och eventlokal. Premiär blir det i januari med Nya Vikingarna..

Skånskan - 19 apr 16 kl. 11:00

Auktionshall får bli till förskola

SJÖBO Förskolan Lekande lätt får tillfälligt lov att driva verksamhet i den tidigare Auktionshallen på Marknadsvägen i Sjöbo.
Det har samhällsbyggnadsnämnden beslutat.– Vi behöver förskolor och skolor i kommunen och det har inte kommit in någon förfrågan om att göra om fastigheten till bostäder.

YA - 16 apr 16 kl. 03:00

Österlenkonst under klubban

På söndag är det dags för utrop på Tomelilla Auktionshall och den här gången finns ovanligt många av Österlenkonstnärerna representerade. Det kan bli det sista året för Auktionshallen som vuxit ur sina förvaringsutrymmen..

YA - 11 nov 15 kl. 03:00

Österlenkonstnärs donerade verk säljs

Ett batteridrivet bordsur från 20-talet, giftgröna skumpaglas och ett gäng donerade tavlor av Österlenkonstnären Bror Ljunggren - det är några av alla de små och stora ting som snart går under klubban i Tomelilla Auktionshall..

YA - 11 nov 15 kl. 03:00

Österlenkonstnärs donerade verk säljs

Ett batteridrivet bordsur från 20-talet, giftgröna skumpaglas och ett gäng donerade tavlor av Österlenkonstnären Bror Ljunggren - det är några av alla de små och stora ting som snart går under klubban i Tomelilla Auktionshall..

YA - 30 okt 15 kl. 03:00

Auktionshall kan bli förskola

UT - 04 okt 17 kl. 16:30

Han bytte glasbruk mot auktionshall

Thomas Johansson är en samlare av stor mått, han samlar främst på böcker i olika genrer men även på gammalt Limmaredsglas. Hans intresse för antikviteter fick honom att öppna antikbutik och Auktionshall..

YA - 26 nov 13 kl. 10:56

Unik matta under klubban

Foto: Ulrika Wangel
I helgen var det kvalitetsauktion i Tomelilla Auktionshall. En unik rölakansmatta med Österlenblommor som motiv som såldes för mer än 15000 kronor tillhörde ett av de dyraste föremålen.
Inte nog med att rölakansmattan i mjuka färger har ett mönster bestående av rutor med 42 olika på Österlen förekommande blomster.

YA - 08 jul 13 kl. 13:03

Kassaskåp fastnade i dörren

I söndags kväll försökte okända tjuvar stjäla ett kassaskåp från Tomelilla Auktionshall. Men utan framgång ? det tunga kassaskåpet gick inte att få ut genom dörrarna.

Dalarnas tidningar - 17 jun 13 kl. 06:14

Framtidslandetfinns i Tallhed

Den gångna helgen har det hållits en mässa för hållbar utveckling i och kring Kjell Holmstrands Auktionshall i Tallhed. Det hölls utställningar, seminarier och föredrag..

Dalarnas tidningar - 17 jun 13 kl. 06:27

Framtidslandet finns i Tallhed

Den gångna helgen har det hållits en mässa för hållbar utveckling i och kring Kjell Holmstrands Auktionshall i Tallhed. Det hölls utställningar, seminarier och föredrag..

BT - 16 sep 12 kl. 14:04

Konst under klubban i Aplared

Över 300 tavlor, skulpturer och konstböcker från Olle Perssons dödsbo ska i dag auktioneras ut i Aplareds Auktionshall. Olle Perssons var en flitig samlare, och de många verken har efter hans bortgång auktionerats ut i omgångar. Såväl akvareller och oljemålningar om etsningar och teckningar går att ropa in i dag.

BT - 05 aug 11 kl. 09:01

Stora förluster efter stöldräd i Svenljunga

Det var två inbrott i Svenljunga natten till i går. Såg och motortjänst blev av med ett 20-tal motorsågar.
Hos Nylanders Auktionshall i Hillared blev ett kassaskåp stulet.

Sydsvenskan - 19 maj 11 kl. 06:30

Gamla saluhallen saluhall igen?

Malmö kommun annonserar efter fler intressenter.
I sökandet efter någon som vill driva verksamhet i det gula före detta vagnmuseet, har kommunen både uppvaktat och kontaktats av olika parter.Saluhall eller Auktionshall är två koncept som diskuterats.

Vimmerby Tidning - 03 okt 13 kl. 08:41

Auktionshall byggs på Ljungheden

En av de sista tomterna på Ljunghedens handelsplats har blivit såld till Västerviks auktionsbyrå som tänker bygga en Auktionshall där..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.