Artisten

Friday, 07 August, 12:03

Nyheter om Artisten

Sortering: Relevans | Senaste
Aftonbladet - 15 jul 20 kl. 12:25

Kanye West hoppar av presidentvalskampanjen

▸ Artisten Kanye West hoppar av presidentvalskampanjen, uppger New York Magazine..

Expressen - 15 jul 20 kl. 09:00

Carolas pik – mot sitt eget kärleksliv

Carola Häggkvist lever singelliv, efter uppbrottet från långtida pojkvännen Jimmy Källqvist.Nu skämtar Artisten med sin egen civilstatus med en oväntad video på Instagram story – där hon misslyckas med att spela trumpet.”Mitt kärleksliv just nu är lika illa som mina försök att spela trumpet!!

Expressen - 15 jul 20 kl. 05:00

Molly Sandéns plötsliga namnbyte: ”Passar inte”

Molly Sandén är rösten för Rachel McAdams i nya succéfilmen ”Eurovision: The story of Fire Saga”.Men för den som vill lyssna på låtarna på Spotify dyker inte Sandéns namn upp – i stället står Artisten listad som My Marianne.– My Marianne är lite av mitt 14-åriga alter ego, som stod i källaren och försökte ta höga Celine Dion-tonartshöjningar, säger Molly Sandén i Dagens Nyheter..

Expressen - 14 jul 20 kl. 07:00

Eric Saades framtidsplaner – efter uppbrottet: ”Bra till slut”

Eric Saade har släppt nytt album – som han får mängder av beröm för. Samtidigt flyttar han i nästa vecka in i sin nya lägenhet. Enligt Artisten själv mår han väldigt bra – trots uppbrottet från Nicole Falciani.

GT - 13 jul 20 kl. 21:03

Sean Banan om flytten från Göteborg: ”Flydde”

Sina Samadi är mer känd som den folkkäre Artisten Sean Banan. I podden Värvet berättar han nu om uppväxten i Göteborg, mammans cancer och hoten som fick honom att fly till huvudstaden.– Jag hade hamnat i strul med lite folk och hamnade i en jätteknipig situation så jag flydde upp till Stockholm, säger Sean Banan i podden.

Aftonbladet - 12 jul 20 kl. 19:58

Sköts till döds – medan han körde

▸ Artisten blev 27 år ✓ Stjärnan: ”Vila i frid broder”.

Expressen - 11 jul 20 kl. 07:00

Zara Larssons rädsla att göra fansen besvikna

Hon är en av de mest beundrade kvinnorna i hela landet, men att bli igenkänd på stan kan vara jobbigt för Zara Larsson – hon är rädd att göra sina fans besvikna för att hon är osminkad.Nu berättar Artisten om det jobbiga med att ständigt bli missförstådd och kampen med skönhetsideal och andras förväntningar.– Så undrar jag om jag lever upp till folks förväntningar när jag går på stan osminkad och träffar ett fan.

Expressen - 11 jul 20 kl. 12:00

Niall Horan hittade kärleken – under coronapandemin

One Direction-stjärnan Niall Horan har skaffat ny flickvän, skriver MailOnline.Sko-inköparen Amelia Woolley och Artisten har dejtat de två senaste månaderna, och relationen har gått framåt snabbt till följd av coronapandemin.– Han tycker att Amelia är underbar men de kommer också bra överens.

Aftonbladet - 11 jul 20 kl. 00:33

Artisten till attack efter bandets drag

▸ ”Ännu en vit person som försöker ta något från en svart”.

Sydsvenskan - 10 jul 20 kl. 22:48

Paul Weller i kapp Lennon och McCartney

Paul Weller går rakt in på den brittiska albumlistans förstaplats med sin nya skiva "On sunset". Därmed skriver han också in sig i historieböckerna som den tredje Artisten att toppa listan fem decennier i rad. Enligt Official Charts, som sammanställer d.

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 20 kl. 22:48

Paul Weller i kapp Lennon och McCartney

Paul Weller går rakt in på den brittiska albumlistans förstaplats med sin nya skiva "On sunset". Därmed skriver han också in sig i historieböckerna som den tredje Artisten att toppa listan fem decennier i rad. Enligt Official Charts, som sammanställer d.

GöteborgsPosten - 10 jul 20 kl. 22:49

Paul Weller i kapp Lennon och McCartney

Paul Weller går rakt in på den brittiska albumlistans förstaplats med sin nya skiva "On sunset". Därmed skriver han också in sig i historieböckerna som den tredje Artisten att toppa listan fem decennier i rad..

Expressen - 10 jul 20 kl. 20:00

Familjens oro över Eilish besatthet av Justin Bieber

Att Billie Eilish är ett stort Justin Bieber-fan har ingen missat.Men när ”Bad guy”-stjärnan var yngre var hon så besatt av Artisten att hennes föräldrar funderade på att låta henne gå i terapi.– Vi övervägde att ta dig till terapi för att du mådde så dåligt över Justin Bieber, säger Billie Eilish mamma Maggie Eilish i podcasten ”Me and dad radio”..

DN - 10 jul 20 kl. 16:30

Sarah Dawn Finer återkallar krisstöd på drygt halv miljon

Artisten Sarah Dawns Finers bolag drar tillbaka ansökan om det krisstöd som hon fått beviljat av Kulturrådet, rapporterar Expressen..

Aftonbladet - 10 jul 20 kl. 16:33

Efter kritikstormen: Återkallar krisstöd

▸ Artisten beviljades 650 300 kronor i bidrag.

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 20 kl. 16:33

Sarah Dawn Finer betalar tillbaka krisstöd

Häromdagen valde rapparen Petter att betala tillbaka de 223 800 kronor hans bolag beviljats av Kulturrådet. Nu gör Artisten och programledaren Sarah Dawn Finer samma sak, skriver Expressen. Sarah Dawn Finers bolag SDF Entertainment hade ansökt om 867 00.

GöteborgsPosten - 10 jul 20 kl. 16:38

Sarah Dawn Finer betalar tillbaka krisstöd

Häromdagen valde rapparen Petter att betala tillbaka de 223 800 kronor hans bolag beviljats av Kulturrådet. Nu gör Artisten och programledaren Sarah Dawn Finer samma sak, skriver.

DalaDemokraten - 10 jul 20 kl. 16:00

TV: Se när Kishti Tomita och Tusse Chiza besökte gruvan i Tuna Hästberg inför festival: "Kommer bli riktigt fett"

Under torsdagen besökte låtskrivaren och Artisten Kishti Tomita äventyrsgruvan Tuna-Hästberg....

Expressen - 10 jul 20 kl. 16:01

Sarah Dawn Finer återkallar sitt krisstöd efter kritikstormen

Artisten Sarah Dawn Finers bolag, SDF Entertainment AB, beviljades krisstödspengar från Kulturrådet. Nu återkallar hon bidraget. ”SDF Entertainment AB har återkallat sin ansökan innan stöd har utbetalats”, skriver Kulturrådet i ett mejl.

SVT - 10 jul 20 kl. 09:16

Petter betalar tillbaka krisstöd

Rapparen Petters bolag beviljades 223 800 kronor i krisstöd från Kulturrådet. Nu betalar Artisten tillbaka pengarna, skriver Aftonbladet..

Expressen - 23 jul 20 kl. 21:00

Britney försvunnen från rätten – samtalet om artisten frihet

På onsdagen skulle Britney Spears möta en domare tillsammans med sina föräldrar för att diskutera sitt förmyndarskap – men Artisten dök inte upp på det digitala mötet, skriver The Blast.Samtidigt tar lillasyster Jamie Lynn Spears sin storasyster i försvar, när Artistens mentala hälsa ifrågasätts, skriver The Mirror..

Helsingborgs Dagblad - 09 jul 20 kl. 20:41

Petter betalar tillbaka krisstöd

Rapparen Petters bolag beviljades 223 800 kronor i krisstöd från Kulturrådet. Nu betalar Artisten tillbaka pengarna, skriver Aftonbladet. – Det stämmer att Bananrepubliken AB lämnat tillbaka de 223 800 kronor de fick i krisstöd av Kulturrådet, säger Kaj.

Sydsvenskan - 09 jul 20 kl. 20:41

Petter betalar tillbaka krisstöd

Rapparen Petters bolag beviljades 223 800 kronor i krisstöd från Kulturrådet. Nu betalar Artisten tillbaka pengarna, skriver Aftonbladet. – Det stämmer att Bananrepubliken AB lämnat tillbaka de 223 800 kronor de fick i krisstöd av Kulturrådet, säger Kaj.

GöteborgsPosten - 09 jul 20 kl. 20:43

Petter betalar tillbaka krisstöd

Rapparen Petters bolag beviljades 223 800 kronor i krisstöd från Kulturrådet. Nu betalar Artisten tillbaka pengarna, skriver.

DN - 09 jul 20 kl. 17:02

Rapparen Petter betalar tillbaka stort krisstöd

Artisten Petters bolag betalar tillbaka krisstödspengar som de tilldelats av Kulturrådet, skriver Aftonbladet. – Det stämmer att….

Aftonbladet - 09 jul 20 kl. 16:11

JUST NU: Petter betalar tillbaka efter hård kritik

▸ Artisten beviljades 223 800 kronor i krisstöd.

Expressen - 08 jul 20 kl. 15:00

Madonnas kryckbild får fansen att reagera

”Alla har en krycka”.Ja, i alla fall om man ska tro Madonna, som skriver så till en bild där hon står klädd i trosor och hatt, och lutar sig mot en krycka.Artisten skadade knät efter ett fall på scenen i mars..

Expressen - 08 jul 20 kl. 06:00

Agnes paus – efter läkarens varning

Tio år efter vinsten i ”Idol” tog Agnes Carlsson en paus – och hennes blodprover visade att hon var nära att bränna ut sig.Nu är Artisten tillbaka i rampljuset, och den här gången är hon ärlig mot sig själv.– Tempot var så högt och det satte sig till slut i kroppen.

Dalarnas tidningar - 07 jul 20 kl. 19:04

Anna Ihlis om sitt nya album: "Hela skivan är ett experiment"

Den tolfte juni släppte Artisten och Gagnef-tjejen Anna Ihlis sitt femte fullängdsalbum "Röd".....

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 20 kl. 16:47

Timberlake: Sydstatsstatyerna måste bort

Taylor Swift har redan argumenterat för att statyer föreställande sydstatsledare ska tas bort. Nu ger sig även Justin Timberlake in i debatten, skriver Billboard. Artisten uppmanar myndigheterna i Tennessee, hans hemstat, att antingen ta bort eller ompl.

Expressen - 07 jul 20 kl. 17:00

Måns stöd till Sanna – efter Allsång-beslutet

Måns Zelmerlöw har tidigare varit programledare för ”Allsång på Skansen”.Artisten avundas inte Sanna Nielsens uppgift att få i gång allsångerna – utan det traditionella publikhavet framför sig.– Väldigt mycket av programmets nerv ligger i publiken, och den är inte där, säger han..

Aftonbladet - 07 jul 20 kl. 15:54

Mellostjärnan: Visste inte om jag var tondöv

▸ Allsångs-aktuella Artisten om vägen till succén.

Dagen - 07 jul 20 kl. 10:11

Kanye West för sent ute i flera delstater

Inte troligt att Artisten kan göra allvar av sin plan att ställa upp i presidentvalet..

Dagen - 07 jul 20 kl. 10:11

Kanye West för sent ute i flera delstater

Inte troligt att Artisten kan göra allvar av sin plan att ställa upp i presidentvalet..

Expressen - 07 jul 20 kl. 05:00

Little Jinders tuffa graviditet: ”Sliten”

Artisten Little Jinder får snart sitt första barn tillsammans med sin hemliga kärlek. Nu berättar hon hur hon mår under graviditeten. ”Nu mot slutet börjar jag bli jävligt sliten psykiskt och fysiskt”.

Expressen - 05 jul 20 kl. 20:30

Artisten Duffy kritiserar Netflix: ”Filmen 365 dagar glorifierar våldtäkt”

Sångerskan Duffy, 36, riktar kritik mot Netflix och filmen ”365 dagar”. I ett öppet brev menar hon att filmen glorifierar våldtäkt och sexhandel, och uppmanar streamingjätten att ta bort filmen. .

Aftonbladet - 04 jul 20 kl. 22:52

Ber om ursäkt efter sexanklagelserna

▸ Artisten: ”Hoppas de jag skadat kommer läka”.

Aftonbladet - 04 jul 20 kl. 22:52

Ber om ursäkt efter sexanklagelserna

▸ Artisten: ”Hoppas de jag skadat kommer läka”.

Aftonbladet - 04 jul 20 kl. 21:49

166 döda efter våldsamheter i Etiopien

▸ Minst 166 människor har dödats i våldsamheterna i Etiopien efter mordet på den populäre Artisten Hachalu Hundessa i….

Aftonbladet - 04 jul 20 kl. 21:46

Många dödade, skadade och gripna i Etiopien

▸ Minst 166 människor har dödats i våldsamheterna i Etiopien efter mordet på den populäre Artisten Hachalu Hundessa i….


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.