Ari-Pekka Pajuluoma

Thursday, 17 October, 04:44

Nyheter om Ari-Pekka Pajuluoma

Sortering: Relevans | Senaste
YLE - 10 sep 19 kl. 12:52

Ari-Pekka Pajuluoma lotsar Vasa Sport åtminstone ända till våren 2021: "Fint att föreningen uppskattar vårt jobb"

Vasa Sport har förlängt kontraktet med chefstränare Ari-Pekka Pajuluoma. Avtalet är 1-årigt och Pajuluomas avtal gäller utöver den kommande säsongen också säsongen 2020–2021..

YLE - 22 dec 18 kl. 10:20

Stark lagmoral och fräsch atmosfär har hjälpt Sport vända på trenden – nu är marginalerna på Vasalagets sida: ”Men vi är inte färdiga ännu”

Vasa Sport vädrar morgonluft. Med knappt hälften av grundserien kvar håller Sport tag i en slutspelsplacering – men det är något tränaren Ari-Pekka Pajuluoma inte stirrar blint på. Några förstärkningar ska man inte heller förvänta sig, berättar han för Yle Sporten..

YLE - 18 aug 18 kl. 09:53

Med ny tränare ska Sport gå tillbaka till rötterna: ”Örnlogon har varit lite smutsig men nu ska vi tvätta av den”

Att hitta tillbaka till klubbens identitet och återfå supportrarnas förtroende står högt i kurs för Ari-Pekka Pajuluoma inför den kommande ligasäsongen. Pajuluoma har ersatt Tomek Valtonen på tränarbänken och står inför sitt elddop i ligan. Det gäller att njuta och göra ett bra jobb, säger han till Yle Sporten..

YLE - 13 mar 18 kl. 14:19

Sport valde Vasasonen Ari-Pekka Pajuluoma till chefstränare: "Vi vet att han har ett örnhjärta som slår"

Sports klubbledning har inte legat på latsidan sedan säsongen tog slut. Tomek Valtonen fick snabbt sparken och i dag blev det klart att Ari-Pekka Pajuluoma ska leda laget framåt..

YLE - 11 mar 18 kl. 20:31

Ilta-Sanomat: Skrällnamnet Pajuluoma uppges ta över efter Valtonen i Sport

Ett dygn efter att Sport har gjort sig av med Tomek Valtonen kommer uppgifter om hans ersättare. Enligt Ilta-Sanomat är oprövade Ari-Pekka Pajuluoma på väg att ta över tränarsysslan..

YLE - 21 feb 14 kl. 13:27

Pasi Räsänen sparkad från Sport

Ishockeylaget Vasa Sport meddelar att huvudtränaren Pasi Räsänen får sparken. Lagledaren Ari-Pekka Pajuluoma tar över som huvudtränare och Saku Martikainen blir hjälptränare. Sportchef Markus Jämsä säger inget mer än att man ser det här som den bästa lösningen i det här läget.

YLE - 12 dec 13 kl. 11:22

Tomek Valtonen ny tränare i Sport

Jokerits assisterande tränare Tomek Valtonen kommer från och med nästa säsong bära huvudansvaret för Vasa Sport. Valtonen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över två år med option på ett till. De senaste dagarna har det varit mycket spekulationer kring Mestisklubben Vasa Sports framtid.

YLE - 12 dec 13 kl. 11:33

Tomek Valtonen blir Vasa sports nya tränare

Ishockeylaget Vasa sport tränas nästa säsong av Tomek Valtonen. Avtalet är för två år med option på ett år till. Avtalet gäller både för Mestis spel och liga spel.

YLE - 01 mar 13 kl. 13:17

Saku Martikainen ny tränare för Vasa Sports A-juniorer

Vasa Sports A-juniorer får en ny huvudtränare till nästa säsong. Saku Martikainen ersätter nuvarande tränaren Mikko Manner. Kaj Katajalehto fortsätter som andra tränare.

VBL - 01 mar 13 kl. 11:52

Manner lämnar Sport

ISHOCKEY. Mikko Manner lämnar jobbet som tränare för Sports A-juniorer efter säsongen. Det bekräftade Sport på fredagen.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.