Arenan

Sunday, 22 July, 16:39

Nyheter om Arenan

Sortering: Relevans | Senaste
IDG - 02 jul 18 kl. 06:07

AI ritar om affärssystemkartan – men hänger de svenska aktörerna med? 


Utvecklingen av plattform som tjänst och AI utmanar de traditionella affärssystemen. In på Arenan träder nya aktörer – Amazon, Google, Facebook och Baidu. Och det kan bli svårt för de nordiska leverantörerna att hänga med.

Computer Sweden - 02 jul 18 kl. 06:07

AI ritar om affärssystemkartan – men hänger de svenska aktörerna med? 


Utvecklingen av plattform som tjänst och AI utmanar de traditionella affärssystemen. In på Arenan träder nya aktörer – Amazon, Google, Facebook och Baidu. Och det kan bli svårt för de nordiska leverantörerna att hänga med.

Kristianstadsbladet - 02 jul 18 kl. 00:00

10 år med Martin & Martin

När Martin Nygren och Martin Walkenfors öppnade upp nattklubben i Åhus 2008 hade de en målsättning att på sikt bygga ett varumärke. Nu, inför tionde upplagan, skulle nog många säga att de lyckats. På lördag slår portarna upp till nattklubben på Arenan..

Supermiljöbloggen - 21 jun 18 kl. 10:59

VM-fans från Japan och Senegal städade upp arenan efter sig

Japans och Senegals fans blev lyriska när de vann sina matcher i fotbolls-VM. I yran kastades en hel del skräp runt, men innan de gick städade de upp efter sig. Senegals lag var det första afrikanska laget att vinna sin match.

Expressen - 27 jun 18 kl. 13:52

JUST NU: Spelarna åker till VM-arenan

JEKATERINBURG. Sverige är på väg till ödesmatchen mot Mexiko.Strax innan klockan 14 lämnade 23-mannatruppen hotellet – sammanbitna och fokuserade.

BT - 28 jun 18 kl. 15:48

Legnemark: ”Rimliga åtgärder som behöver göras”

Fritid- och folkhälsonämnden har granskat förslaget från Elfsborg och Borås Arena AB om en utökad kommunal borgen på 55 miljoner kronor plus moms för att fräscha upp Arenan. – Vi tycker det är rimliga åtgärder som behöver göras, säger Ida Legnemark..

SVT - 27 jun 18 kl. 06:59

Uppgifter i natt: Maradona på bättringsvägen

Fotbollsvärlden kan andas ut. Diego Maradona, som i går fick fick behandlas av sjukvårdspersonal, mår bättre. Legendaren lämnade Arenan på egen hand efter matchen i går..

SVT - 27 jun 18 kl. 14:42

En gul sommaräng på väg mot arenan

Se de svenska fansen marschera mot Jekaterinburg Arena..

SR - 27 jun 18 kl. 12:20

Svenska fans laddar upp inför avgörande matchen

Det ser ut att bli kraftigt övertag av mexikanska fans inne på Arenan i Jekaterinburg. Men Radiosporten har träffat på några av de svenska fansen som är optimistiska inför avgörandet mot Mexiko..

GöteborgsPosten - 19 jun 18 kl. 11:26

Oväntade hyllningen till Sverige

Mitt i landslagets träning sattes högtalarna på i Arenan och någon, med rysk brytning, började sjunga den svenska nationalsången. Tilltaget förvånade alla, men möttes av applåder..

SmålandsPosten - 26 jun 18 kl. 06:00

Inger Björkman Konneus: Startskott för sommaren 2018

De tävlande har anlänt till Arenan. Funktionärerna är på plats. Ett fåtal åskådare cirkulerar i utkanten av tävlingsområdet..

DN - 22 jun 18 kl. 17:30

Svenska fansen om övergrepp på reporter: ”Får inte hända igen”

SOTJI. Sill, färskpotatis, öl och snaps, lax, ost och korv. På midsommarafton firades det vid Krasnodar Kraj, ett stenkast från VM-Arenan Fisjt Stadium i Sotji.

YLE - 08 jun 18 kl. 12:01

Morden i Sandhamn - svensk krimserie i sol och skärgård fortsätter med nya fall på Yle Arenan och Yle Fem - möt regissören Mattias Ohlsson

Över en miljon svenskar såg den vackra krimserien "Morden i Sandhamn" då den nyaste säsongen hade premiär i Sverige i maj. Nu är det dags för Finlandspremiär måndag 11.6.

Sydsvenskan - 19 jun 18 kl. 22:07

Trots ryska festen – ikväll kändes fotbollen inte bra

”Hur enormt trycket än var, ville tankarna inte stanna kvar inne på Arenan”, skriver HD och Sydsvenskans Fredrik Lindstrand..

Magazin24 - 19 jun 18 kl. 09:54

VM-bloggen: "Sångerna vällde över arenan"

Busta-Lasses tankar efter premiärsegern..

SVT - 20 jun 18 kl. 17:56

Blatter på plats VM-arenan: ”Det känns lite som mitt VM”

Den avstängde före detta Fifa-presidenten Sepp Blatter är på plats i Ryssland för VM. Han får inte jobba men väl titta och några sura miner verkar inte synas på Blatter..

Skånskan - 20 jun 18 kl. 17:16

Nilsson Lindelöf med på Sveriges träning

Victor Nilsson Lindelöf var med på svenska herrlandslagets träning i dag, rapporterar SVT Sport.

Detta efter febersjukdomen som stoppade honom från VM-premiären mot Sydkorea. Träningen hölls på Spartak-stadion i Gelendzjik.

DN - 18 jun 18 kl. 13:01

Svenska fansen på plats – all öl slut

Tusentals svenska fans på plats vid nya Arenan i Nizjnij Novgorod. DN:s Lisa Edwinsson och Johan Esk ger dig allt du behöver veta inför Sveriges VM-premiär mot Sydkorea..

Barometern - 20 jun 18 kl. 06:00

”Det känns bra att lämna över - grisåren är gjorda”

Herrarna är i Superligan, Kim Nilsson är hemma och Arenan på gång. Nu kliver Ted Linde av som ordförande efter sex år. – Nu är det upplagt för framtiden, säger han..

Expressen - 14 jun 18 kl. 23:10

Stor irritation efter premiären: ”Skäms”

MOSKVA. Saudiarabien förlorade med 5-0 i VM-premiären.Efter matchen låste spelarna in sig i omklädningsrummet – och lämnade sen Arenan utan att prata med någon.

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 18 kl. 22:07

Trots ryska festen – ikväll kändes fotbollen inte bra

”Hur enormt trycket än var, ville tankarna inte stanna kvar inne på Arenan”, skriver HD och Sydsvenskans Fredrik Lindstrand..

Nya Wermlands Tidningen - 19 jun 18 kl. 16:33

"Det var bra drag i stan"

Sverige vann VM-premiären i fotboll mot Sydkorea med 1-0.42 300 åskådare fanns på plats på Nizhny Novgorod Stadium, och några var från Kristinehamn. – Bästa och finaste Arenan jag besökt, säger Peter Lindgren..

GT - 17 jun 18 kl. 16:12

Handbollsdamerna är först ut mot Sydkorea

Först en egen match mot Sydkorea i huvudstaden Söul.Sedan ska de svenska handbollstjejerna stanna kvar i Arenan och i landslagströjor se på storbilds-tv när de svenska fotbollsherrarna möter Sydkorea i VM.– Vi får hoppas att det blir två segrar mot Sydkorea, säger Sävehofs landslagsdebutant Johanna Forsberg..

Nya Wermlands Tidningen - 19 jun 18 kl. 06:00

Nordmark höll familjedag på Hedvallen

I lördags stod spontanidrotten i centrum när Nordmark höll sin familjedag på Hedvallen.Alla som ville fick möjlighet att komma till Arenan för att umgås, spela fotboll och ha roligt.– Vi ville göra ett nytt försök med den här dagen, säger Nordmarksledaren Kenneth Persson..

GöteborgsPosten - 18 jun 18 kl. 17:35

Glada svenskar i österled

VM-premiären gladde utresta svenskar i blått och gult både på Arenan och i Moskva. Men om glädjen överlever nästa match är en annan sak..

GöteborgsPosten - 18 jun 18 kl. 17:35

Glada svenskar i österled

VM-premiären gladde utresta svenskar i blått och gult både på Arenan och i Moskva. Men om glädjen överlever nästa match är en annan sak..

YLE - 18 jun 18 kl. 15:38

Titta live klockan 21 i kväll – president Sauli Niinistö intervjuas om diskussionerna på Gullranda

Hur gick Gullrandadiskussionerna om utrikes- och säkerhetspolitik? President Sauli Niinistö svarar på frågor i tv-programmet A-studio på Arenan och i Yle TV1 klockan 21 på måndagen. Sändningen är på finska..

Expressen - 10 maj 18 kl. 17:03

Finalen bruten efter inkastade bengaler

I slutminuterna av cupfinalen, då Malmö FF låg under med 0-3, utspelades det skandalscener på Tele2 arena. Flera maskerade män klev ut från MFF-sektionen på Arenan och började bete sig aggressivt och kastade in bengaler mot planen. Domare Bojan Pandzic bestämde sig då för att temporärt avbryta matchen.

BT - 01 jul 18 kl. 19:31

Hon följer Sverige på plats - utanför arenan

I dag åker Camp Swedens ordförande Lena Hunt tillbaka till Ryssland för att följa Sveriges resa i VM-slutspelet. Hennes vidskeplighet gör dock att hon tänker uppleva matchen utanför Arenan..

Dalarnas tidningar - 11 jun 18 kl. 10:49

Läsarsport: Medaljregn över Domnarvets BK i fristils-SM

Det var en fullspäckad och underhållande helg i Örnsköldsvik. Fristils-SM hade landat i den norrländska staden och över 200 matcher av spänning, nerv och spektakulär brottning utspelade sig i Arenan..

GT - 29 maj 18 kl. 07:30

Arenanamnet som fortfarande förvirrar

I dag fyller Ullevi 60 år.Arenan byggdes till fotbolls-VM 1958 och under de sex decennier som passerat har otaliga fester hållits där.Första målet gjordes av den tidens göteborgske fotbollsgigant Gunnar Gren.

Skånskan - 15 jun 18 kl. 14:00

Med järnkoll på Sydkorea

Igår sparkades fotbolls-VM igång med öppningsmatchen Ryssland-Saudiarabien.
På måndag gör Sverige sitt intåg i turneringen när landslaget ställs mot Sydkorea, en nation som Markaryds IF:s tränare och en av Sveriges scouter Lasse Jacobsson har haft i uppdrag att kartlägga.
– Jag har sett alla deras matcher sedan i höstas och tre matcher live.

YLE - 16 jun 18 kl. 12:43

Flygvapnets jubileumsuppvisning pågår - se direkt på Arenan!

Under lördagen firar Flygvapnet hundra år med en jubileumsuppvisning i Tikkakoski i Jyväskylä. Bland annat visar man upp de flygtyper som finns på förslag till att efterträda Hornet-planen..

YLE - 14 jun 18 kl. 06:40

Lokalt live: Unga kvinnliga musiker coachas för att klara sig i en mansdominerad bransch - se hur de övar på Rock Donnas läger i Tenala

Föreningen Rock Donna vill se flera unga kvinnor ta plats på scenerna i Finland. Se vår direktsändning på Yle Arenan klockan 10..

DN - 15 jun 18 kl. 15:02

Stormatch men ingen publikfest i Jekaterinburg

Ombyggnationen av Arenan i Jekaterinburg, där Sveriges spelar sin sista gruppspelsmatch, verkar ha varit förgäves. Bilderna från matchen mellan Uruguay och Egypten visar mängder av tomma stolar.  .

Sydöstran - 13 jun 18 kl. 15:45

Sotji - Svarta havets pärla

Arenan där vinter-OS 2014 både invigdes och avslutades ska Sverige VM-spela mot Tyskland. Själva Sotji - Svarta havets pärla - ligger dock en bra bit bort. Till den klassiska badorten vid Svarta havet är det ungefär tre mil från det betydligt mindre Adler, där både flygplatsen och VM-Arenan ligger.

Barometern - 13 jun 18 kl. 15:45

Sotji - Svarta havets pärla

Arenan där vinter-OS 2014 både invigdes och avslutades ska Sverige VM-spela mot Tyskland. Själva Sotji - Svarta havets pärla - ligger dock en bra bit bort. Till den klassiska badorten vid Svarta havet är det ungefär tre mil från det betydligt mindre Adler, där både flygplatsen och VM-Arenan ligger.

SmålandsPosten - 13 jun 18 kl. 15:45

Sotji - Svarta havets pärla

Arenan där vinter-OS 2014 både invigdes och avslutades ska Sverige VM-spela mot Tyskland. Själva Sotji - Svarta havets pärla - ligger dock en bra bit bort. Till den klassiska badorten vid Svarta havet är det ungefär tre mil från det betydligt mindre Adler, där både flygplatsen och VM-Arenan ligger.

YA - 13 jun 18 kl. 15:45

Sotji - Svarta havets pärla

Arenan där vinter-OS 2014 både invigdes och avslutades ska Sverige VM-spela mot Tyskland. Själva Sotji - Svarta havets pärla - ligger dock en bra bit bort. Till den klassiska badorten vid Svarta havet är det ungefär tre mil från det betydligt mindre Adler, där både flygplatsen och VM-Arenan ligger.

BT - 13 jun 18 kl. 15:45

Sotji - Svarta havets pärla

Arenan där vinter-OS 2014 både invigdes och avslutades ska Sverige VM-spela mot Tyskland. Själva Sotji - Svarta havets pärla - ligger dock en bra bit bort. Till den klassiska badorten vid Svarta havet är det ungefär tre mil från det betydligt mindre Adler, där både flygplatsen och VM-Arenan ligger.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.