Arbete

Saturday, 08 August, 02:22

Nyheter om Arbete

Sortering: Relevans | Senaste
Nyteknik - 16 jul 20 kl. 10:37

Fler trafikböter när polisen får använda mobilen

Polisen tar fast allt fler som mobilsurfar vid ratten eller kör för fort. Antalet utfärdade böter har ökat kraftigt det senaste halvåret när digitala lösningar underlättat polisens Arbete..

Sydsvenskan - 16 jul 20 kl. 10:04

Rattsurfare åker dit med ny teknik

Polisen tar fast allt fler som mobilsurfar vid ratten eller kör för fort. Antalet utfärdade böter har ökat kraftigt det senaste halvåret när digitala lösningar underlättat polisens Arbete. – Nu har man allt i telefonen och det går snabbare och är mer rä.

GlobeNewswire - 16 jul 20 kl. 07:30

Bufab Group: Delårsrapport januari - juni 2020

Stabilt resultat trots mycket svag marknad. Gradvis återhämtning under kvartalet. Besparingsprogram utökas till 100 MSEK.

GlobeNewswire - 16 jul 20 kl. 07:45

Bergman & Beving AB: Kallelse till Bergman & Bevings årsstämma den 26 augusti 2020

Pressmeddelande Kallelse till Bergman & Bevings årsstämma den 26 augusti 2020 Aktieägarna i Bergman & Beving AB (publ), org.nr 556034-8590 (”Bolaget” eller ”Bergman & Beving”), kallas härmed till årsstämma den 26 augusti 2020 klockan 16:00 på IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16 i Stockholm. Inregistrering till stämman påbörjas klockan 15:15.

DI - 15 jul 20 kl. 13:14

SEB håller inte med FI – sväljer ändå miljardboten: ”Vi kan stå för det vi har gjort”

SEB:s vd Johan Torgeby köper inte Finansinspektionens, FI:s, slutsatser om brister i bankens Arbete mot penningtvätt, men väljer ändå att….

Sydsvenskan - 15 jul 20 kl. 11:39

United-stjärna blir rekordung hedersdoktor

Manchester United-stjärnan Marcus Rashford blir som yngst någonsin utnämnd till hedersdoktor vid universitet i Manchester. Den 22-årige fotbollsspelaren får utmärkelsen för sitt Arbete mot barnfattigdom, skriver United på sin hemsida. Universitetet i ha.

SVT - 15 jul 20 kl. 11:51

United-stjärna blir rekordung hedersdoktor

Manchester United-stjärnan Marcus Rashford blir som yngst någonsin utnämnd till hedersdoktor vid universitet i Manchester. Den 22-årige fotbollsspelaren får utmärkelsen för sitt Arbete mot barnfattigdom, skriver United på sin hemsida..

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 20 kl. 11:39

United-stjärna blir rekordung hedersdoktor

Manchester United-stjärnan Marcus Rashford blir som yngst någonsin utnämnd till hedersdoktor vid universitet i Manchester. Den 22-årige fotbollsspelaren får utmärkelsen för sitt Arbete mot barnfattigdom, skriver United på sin hemsida. Universitetet i ha.

GlobeNewswire - 15 jul 20 kl. 07:01

Förändringar i SEB:s verkställande ledning

Pressmeddelande
Stockholm 15 juli 2020 Förändringar i SEB:s verkställande ledning
Som tillkännagetts i dagens rapport för det andra kvartalet 2020 kommer följande förändringar i SEB:s verkställande ledning att träda i kraft den 1 november 2020.

– Kundbeteende, teknik och marknadsdynamik förändras snabbare än någonsin, och för att SEB ska fortsätta att vara förstahandsvalet för våra kunder måste vi öka takten i vår förändringsresa. Med de förändringar vi presenterar idag ämnar vi stärka vårt fokus på digitalisering och hållbarhet men också utveckla våra satsningar inom kundupplevelse, kommunikation och marknadsföring, vilka är mycket viktiga för våra långsiktiga relationer med kunder, aktieägare samt våra medarbetare, säge

GöteborgsPosten - 14 jul 20 kl. 20:19

Pandemin stoppar stjärnans tv-serie

Tv-serien "Evel", om motorocykelvåghalsen Evel Knievel, läggs ned på grund av coronapandemin. Serien skulle ha spelats in under våren då den tilltänkte huvudrollsinnehavaren Milo Ventimiglia var ledig från sitt Arbete med succéserien "This is us"..

UNT - 14 jul 20 kl. 09:00

Den jobbiga tiden gjorde Siriusbasen starkare

Jimmy Helmersson hade sett en halv bandymatch när han blev klubbchef i Sirius. Trots detta har han en gedigen idrottsbakgrund. Här berättar han om sitt Arbete – och om den jobbiga tiden..

GlobeNewswire - 14 jul 20 kl. 07:30

Klövern AB (publ): Delårsrapport januari - juni 2020

  » Intäkterna uppgick till 1 649 mkr (1 817). Minskningen beror på nettoförsäljning av fastigheter under 2019, bland annat hela beståndet i Karlstad och samtliga förvaltningsfastigheter i Örebro. I jämförbart bestånd, dvs fastigheter som ägts under hela 2019 och 2020, ökade intäkterna med 1 procent till 1 579 mkr (1 565).

SVT - 14 jul 20 kl. 03:29

Polisen har sparat miljoner under coronakrisen

Polisens Arbete under våren har sett annorlunda ut på grund av coronakrisen. Inställda fotbollsmatcher, konserter och andra tillställningar har gjort att polisen sparat miljontals kronor..

GöteborgsPosten - 13 jul 20 kl. 20:04

Polisen har sparat miljoner under coronakrisen

Polisens Arbete under våren har sett annorlunda ut, på grund av coronakrisen. Inställda fotbollsmatcher, konserter och andra tillställningar har gjort att polisen sparat in miljontals kronor..

Helsingborgs Dagblad - 13 jul 20 kl. 20:01

Polisen har sparat miljoner under coronakrisen

Polisens Arbete under våren har sett annorlunda ut, på grund av coronakrisen. Inställda fotbollsmatcher, konserter och andra tillställningar har gjort att polisen sparat in miljontals kronor. Inga ropande fotbollssupportrar på arenor, ingen allsång på u.

Sydsvenskan - 13 jul 20 kl. 12:03

Spritjättens klimatknep: Whisky i pappflaska

En av världens största sprittillverkare Diageo intensifierar sitt miljöArbete..

Helsingborgs Dagblad - 13 jul 20 kl. 12:03

Spritjättens klimatknep: Whisky i pappflaska

En av världens största sprittillverkare Diageo intensifierar sitt miljöArbete..

DN - 13 jul 20 kl. 10:09

Hon förlorade jobbet: ”Fortfarande chockad”

Plötsligt stod hovmästaren Astrid Alexandra De Almeida utan Arbete. Coronavirusets framfart satte käppar i hjulet för hennes….

SVT - 13 jul 20 kl. 09:35

Peterson är tillbaka som mästare: ”Mycket hårt arbete bakom”

Efter fyra månaders skadeuppehåll och arbetslöshet gick 44-rankade Rebecca Peterson in och vann sommartourtävlingen i Falkenberg under helgen. Nu har hon siktet inställt på att tävla utanför Sverige. – Det har varit kul att få tävla skadefritt igen, säger hon till SVT Sport..

Cornucopia - 12 jul 20 kl. 18:54

Undervärdera inte handslaget - är fungerande distansarbete bara tillfälligt - bygger på inarbetade sociala nätverk?

Många inom privilegierade tjänstemannayrken har med gott resultat jobbat hemifrån på distans under våren och coronapandemin, och flera arbetsgivare tittar nu på möjligheten att permanenta distansArbete och minska på lokalytorna. Men frågan är om det välfungerande distansArbetet bara fungerar initialt på grund av att man använder redan inarbetade sociala nätverk, både inom arbetsplatser och kontra kunder? I takt med att kund- och leverantörskontakter och medarbetare byter jobb kommer därmed det lyckade resultatet att vända till ett misslyckande?

Expressen - 11 jul 20 kl. 18:03

JUST NU: Presenterad som ny ÖFK-tränare

Från division fyra till allsvenskan. Amir Azrafshan är ny tränare för Östersunds FK.– Det är ett hårt Arbete som ligger framför oss, säger Azrafshan.

SR - 11 jul 20 kl. 15:39

Oroligheter i Mali försvårar FN:s fredsarbete

Upprepade demonstrationer i Mali i Västafrika försvårar FN:s Arbete med att genomföra ett fredsavtal i landet. Sverige har deltagit i FN-insatsen, Minusma, sedan 2014 med mål att införa ett fredsavtal..

Expressen - 10 jul 20 kl. 22:39

Icke godkända visir kostar miljonbelopp

All omvårdnadspersonal i hela Halland har jobbat med icke godkända visir, under hela coronapandemin.Nu tvingas regionen återkalla visiren och köpa in nya för miljonbelopp, rapporterar Hallands Nyheter. – Dessa visir är bara enklare stänkskydd som aldrig varit godkända för Arbete där det förekommer risk för smitta, säger Magnus Henriksson på Arbetsmiljöverket till tidningen..

Sydsvenskan - 10 jul 20 kl. 20:00

Nu kommer den andra pandemin – den psykiska ohälsan blir sämre

Fredrica Larsson Lombard efterlyser förebyggande Arbete med psykisk ohälsa..

Aftonbladet - 10 jul 20 kl. 18:09

Ska ha jobbat trots corona – misstänks för brott

▸ En kvinna i Örebro län misstänks för försök till grov misshandel för att ha gått till sitt Arbete på ett äldreboende….

Sydsvenskan - 10 jul 20 kl. 18:09

Ska ha jobbat trots corona – misstänks för brott

En kvinna i Örebro län misstänks för försök till grov misshandel för att ha gått till sitt Arbete på ett äldreboende trots att hon testats positiv för covid-19, rapporterar P4 Örebro. – Det är en samhällsfarlig sjukdom och utifrån att det finns en risk.

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 20 kl. 18:09

Ska ha jobbat trots corona – misstänks för brott

En kvinna i Örebro län misstänks för försök till grov misshandel för att ha gått till sitt Arbete på ett äldreboende trots att hon testats positiv för covid-19, rapporterar P4 Örebro. – Det är en samhällsfarlig sjukdom och utifrån att det finns en risk.

GöteborgsPosten - 10 jul 20 kl. 18:10

Ska ha jobbat trots corona – misstänks för brott

En kvinna i Örebro län misstänks för försök till grov misshandel för att ha gått till sitt Arbete på ett äldreboende trots att hon testats positiv för covid-19, rapporterar.

PrivataAffärer - 09 jul 20 kl. 23:20

Allt fler svenskar börjar med daytrading

Trots en tråkig börsvår ökar intresset för börsen och ekonomifrågor. Idag kan man följa många traders via kanaler i sociala medier. I flera olika podcaster kan man höra traders berätta om läget på börsen och vilka bolag de tror på (eller inte tror på).

Vestmanlands Läns Tidning - 08 jul 20 kl. 09:05

Debatt: Det är dags att visa hur mycket samhällsbärarnas arbete är värt

Hatten av till alla medlemmar i Kommunal som har gått till jobbet som vanligt under den långa tid....

Cornucopia - 08 jul 20 kl. 09:00

Regeringen lämnar utökat uppdrag på Försvarsmakten - utan extra pengar - slutet på yrkesförsvaret?

Regeringen lämnade igår ett utökat uppdrag på Försvarsmakten, långt över det försvaret sagt att de kan leverera med anslagna medel. Enda sättet att finansiera detta kommer vara att reducera yrkesförsvaret och ersätta det med ett värnpliktsförsvar som inte övar, men ser fint ut på pappret. Bland annat ska två nya regementen etableras som glesbygdspoltiik fast Försvarsmakten sagt att man inte har pengar till detta.

Nyan - 07 jul 20 kl. 15:38

De har lärt politiker om FN:s barnkonvention

Rädda barnens barnkonventionspiloter avrundade under förra veckan sitt fyra veckor långa Arbete med att lära sig och lära ut barnkonventionen och barns rättigheter till unga och vuxna på Åland..

UNT - 07 jul 20 kl. 14:52

Stora Enso tar över lastverksamhet i Skutskär

Stora Enso tar över Yilports verksamhet i vid massafabriken i Skutskär. Totalt berörs 23 personer som nu erbjuds nytt Arbete på Stora Enso..

DalaDemokraten - 07 jul 20 kl. 09:15

TV: 40 kommuner bakom 70 procent av dödsfallen på äldreboenden – här presenteras IVO-granskningen

Under tisdagen presenterades IVO:s granskning av äldreomsorgens Arbete under coronapandemin under....

Nyan - 07 jul 20 kl. 06:17

Nya Slottsbanan ett lyft för ÅGK

Vackrare, svårare och med hemligheter: det var några av beskrivningarna av den nya Slottsbanan i Kastelholm som nu har invigts efter fem års Arbete med ombyggnaden..

GlobeNewswire - 06 jul 20 kl. 16:10

Företrädesemission i Stockwik Förvaltning övertecknad mer än 5 gånger – även övertilldelningsemissionen fulltecknad

Stockwik Förvaltning AB (”Stockwik”) - noterat på Nasdaq OMX Stockholm Small Cap - har slutfört en företrädesemission och en övertilldelningsemission. Tilldelning har även kunnat göras i övertilldelningsemissionen till följd av överteckning i företrädesemissionen. Genom företrädesemissionen tillförs 12,48 MSEK före emissionskostnader och genom övertilldelningsemissionen tillförs 1,87 MSEK före emissionskostnader, således sammantaget 14,35 MSEK före emissionskostnader.

Cornucopia - 06 jul 20 kl. 13:56

Regeringen ger myndigheter uppdrag att förbereda för en andra våg av Covid-19 till hösten - dock inte till sjukvården

Regeringen meddelade idag att man ger Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen, Läkemdelsverket, MSB samt länsstyrelserna i uppdrag att förbereda för en ny andra våg av coronavirussjukdomen Covid-19 till hösten. Man ger dock inte något uppdrag till sjukvården i form av regionerna, eller vården i form av kommunerna, eftersom dessa inte är statliga och inte styrs av regeringen. Södersjukhuset.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.