Ansiktet täckt

Wednesday, 23 January, 14:18

Nyheter om Ansiktet täckt

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 04 nov 18 kl. 17:38

Klåfingrigt EU inför ny elstandard

Sannolikt är det många som står långa i ansiktet efter årsskiftet när de flyttar till en ny lägenhet och upptäcker att deras taklampor inte kan anslutas med de gamla lampkontakterna. Inom EU har man kommit överens om en ny standard för elkontakter – DCL – vilket är kontakter av ett slag som är helt annorlunda än de lampkontakter vi haft som standard.
Redan för tio år sedan enades EU om denna nya gemensamma standard, men först från 1 april 2019 blir det skarpt läge.

GöteborgsPosten - 18 okt 18 kl. 21:20

Säsongens sämsta period när Frölunda förlorar

Säsongens allra sämsta period – och kvällen är förstörd. Frölunda tappar ledningen hemma mot Luleå – när 1–0 blir 1–5 till slut. Och Max Friberg skadas otäckt med skridskoskena mot ansiktet..

Skånskan - 08 okt 18 kl. 11:39

Ingen gripen för brutala rånet mot Höllvikenfamilj

HÖLLVIKEN Polisen håller i dag måndag ytterligare förhör med den barnfamilj som i lördagskväll utsattes för ett brutalt rån i sitt hem i Höllviken.
– Det här är en väldigt ovanlig händelse men något motiv bakom det vet vi inget om i nuläget, säger Karl-Magnus Hansson, förundersökningsledare vid polisen i Trelleborg.Klockan var strax före 21 när tre män med hot och våld uppges ha träng sig in i en bostad i nordöstra delen av Höllviken där ett par i 40-årsåldern med barn bor.

Skånskan - 25 jun 18 kl. 08:00

Läs vår skånska sommarthriller!

sommarföljetongen del 2 Den nyutkomna thrillern En helt vanlig familj är redan såld till 29 länder. I centrum för handlingen står just en alldeles vanlig familj i en villaförort till Lund. När dottern i familjen anklagas för mord rasar hela deras tillvaro samman.

Dagens PS - 21 jun 18 kl. 09:51

Ledarkoll: Årets vemodigaste högtid är här

Varje dag läser Dagens PS ett antal ledarsidor och serverar sedan det viktigaste ni behöver för att känna er uppdaterade. Striden om vinster i välfärden har börjat Äntligen börjar det bli lite hetta i allt som har med valrörelsen att göra.Di skriver om att striden om vinster i välfärden har startat: “I grunden är det fortfarande friheten att lämna en kommunal skola som provocerar S.

Expressen - 20 apr 18 kl. 19:01

Jag vågar inte öppna dörren om jag inte har ansiktet täckt

När jag klär på mig på morgnarna tänker jag på Nejlikan. Min bästa vän i Syrien. .

Skånskan - 26 apr 18 kl. 08:34

Seriemördare fast – efter 40 år

12 mord, åtminstone 45 våldtäkter och 125 bostadsinbrott. The Golden State Killer - eller East Area Rapist som han också är känd som - har gäckat polisen sedan 1976.
Men nu kan han vara fast.

Dagens PS - 13 apr 18 kl. 12:06

Snart är det helg

”Är det våren, är det våren, är det våren?” Vi är många som gluttat på persiennerna och spanat efter sol och värme den här veckan. Långsamt har det blivit varmare.

Expressen - 09 mar 18 kl. 08:35

Läskiga scener som skrämmer hela laget

LOS ANGELES. Det var en smäll, som fick allt att avstanna i Staples Center mitt under matchen mellan Los Angeles Kings och Washington Capitals.Nicklas Bäckströms kedjekamrat, Tom Wilson, föll till isen efter att ha träffats av ett slagskott i ansiktet.

GT - 27 dec 17 kl. 06:00

Eriks fotokupp mot fräcka inkräktaren

Under julhelgen har en inbrottsvåg svept över Västsverige. En som hade påhälsning var Erik Wikenhed i Mölndal.På hans övervakningskamera syns en man rycka i dörren till huset och i bilarna som stod parkerade utanför.

Nya Wermlands Tidningen - 02 dec 17 kl. 06:00

Om mörker

Det är november. Dagarna pendlar mellan tätt duggregn och oroliga stormnätter. Vinden piskar upp flisor i ansiktet och kylan äter sig in i märgen.

GT - 10 sep 17 kl. 15:55

Snattare sprutade vätska på personal – två till sjukhus

Snattaren la benen på ryggen när han blev upptäckt i butiken i Götene.Två ur personalen tog upp jakten men den tog snabbt en ny vändning.– Han vänder sig då om och sprutar någon slags vätska i ansiktet på personalen innan han försvinner, säger Jenny Widén, polisens presstalesperson i region Väst..

YLE - 11 sep 17 kl. 05:38

Lärare från Saudiarabien fortbildas i Mattliden - i klassrummen ska niqaben bort

Esbo tar emot över 50 lärare och rektorer från Saudiarabien som ska fördjupa sig i den finländska pedagogiken. Biträdande rektorn vid Mattlidens gymnasium vill inte svara på frågan om samarbetet med diktaturen väckt diskussion i skolan. Lärarna och rektorerna från Saudiarabien kommer under projektet att följa med undervisningen i engelska och undervisningen vid den internationella IB-linjen vid Mattlidens gymnasium.

GöteborgsPosten - 10 jul 17 kl. 17:07

Ulla skickades hem med Alvedon – dog av blödande magsår

Efter att ha besökt Mölndals lasarett två dagar på raken, dog Ulla ensam i sitt hem. Det skriver SVT Nyheter Väst. – Hon låg över ett element, täckt av sitt eget blod och exkrementer.

Expressen - 23 apr 18 kl. 19:55

Hon gjorde hemsk upptäckt – när hon drog av sin peruk

Helzie Amnell-Connor, 24, vaknade med blod i hela ansiktet.Nu varnar hon andra för faran med att använda peruker som sitter för tajt.– Jag gick in till badrummet och såg hur blodet vällde fram ur mitt ansikte, säger hon till Mirror..

GöteborgsPosten - 10 jul 17 kl. 15:31

Ulla dog av blödande magsår – skickades hem med Alvedon

Efter att ha besökt Mölndals lasarett två dagar på raken, dog Ulla ensam i sitt hem. Det skriver SVT Nyheter Väst. – Hon låg över ett element, täckt av sitt eget blod och exkrementer.

YLE - 11 jun 17 kl. 05:22

Förståelsen för miljökänslighet ökar småningom - drabbade pekas inte längre ut som sinnesförvirrade

Situationen för personer med miljökänslighet lyfts fram i medierna med jämna mellanrum. Det saknas dock fortfarande objektiva mätare för problemet. Några tusen personer i Finland uppskattas vara permanent arbetsoförmögna på grund av överkänslighet mot vanliga fenomen i miljön.

YLE - 30 jun 17 kl. 06:04

Morgonkollen: Regeringen förhandlar om vårdreformen, varning för storm på de södra havsområdena

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget inrikes: Biträdande justitieombudsmannen och Europarådets kommitté för förhindrande av tortyr prickar polishäktet Esbo för att det finns en bältessäng i fängelset. Bältessängen har använts för att binda fast personer i flera timmar med ansiktet nedåt.

Nyan - 19 jun 17 kl. 06:00

”Han hade mask och en pistol. Jag blev helt stum”

Under söndagen är de två rånoffren fortfarande väldigt tagna av händelsen. Trots detta har de valt att gå tillbaka till jobbet i dag.

– Det känns inte bra men vi måste arbeta.

Nyan - 09 jun 17 kl. 13:00

”Det passar mig perfekt”

Anne-Helena Sjöblom var vinnaren i Nyans morsdagstävling. Priset bär hon på sig – en sprillans ny frisyr.
I samarbete med Hair by Julia arrangerade Nya Åland en morsdagstävling där priset var en omgörning med hårfärgning, klippning och smink.

Skånskan - 23 maj 17 kl. 22:30

Läs vinnarnovellen här

ERWP.fif(0)Svart skymning
Av: Stina Nilsson Solens bortdöende strålar målade himlen röd och lyste upp nejden. Trädens grenar avtecknade sig som svarta skuggor mot solens ljusa strålar, och Kassandra ryste när hon såg dem.

YLE - 03 maj 17 kl. 12:04

"Jag skämdes för att min flickvän slog mig" - Svenska Yles läsare berättar om våld i parrelationen

Män som blir slagna av sina kvinnliga partners är fler än vad statistiken visar. Det här är en grupp som man sällan talar om eftersom våldet mot kvinnor ändå är så pass mycket större. Vi vet att 10-20 procent av de grova våldsbrotten begås av kvinnor, och man tror att mörkertalet kan vara stort.

Expressen - 18 apr 17 kl. 12:16

Flygbolaget i ny skandal – kastade av bröllopspar

United Airlines har hamnat i skandalbråk med passagerare igen. Detta bara en vecka efter flygbolaget väckt upprörda känslor världen över genom att avhysa en passagerare så hårdhänt att han fick blödande sår i ansiktet. Nu är det ett bröllopspar som anser sig ha blivit brutalt avvisade utan vettig orsak..

Expressen - 18 feb 17 kl. 07:00

Här går de svenska huliganerna till attack

Här går IFK Göteborgs huliganer till attack – mot AIK:s Firman Boys utanför sportbaren Cheers mitt i centrala Göteborg.– Vi kan inte göra nåt, hörs en av civilpoliserna säga på filmen när de inte längre lyckas hålla stånd mot huliganerna som ryker ihop i ett vilt slagsmål.Nu åtalas en 27-årig göteborgare – för att ha täckt ansiktet med en snusnäsduk under bråket..

YLE - 22 mar 17 kl. 20:59

Stenhård tackling samtalsämne i Kuopio – JYP jublade efter förlängningsseger

Taavi Vartiainens visade ingen pardon då han åkte in i Niko Mikkola med hög hastighet. På annan ort var JYP bättre än HPK efter en slutspurt som bar frukt. Justitiemord eller en slutspelstackling som hör till?

GT - 18 feb 17 kl. 07:00

Här går huliganerna till attack – mitt i stan

Här går IFK Göteborgs huliganer till attack – mot AIK:s Firman Boys utanför sportbaren Cheers mitt i centrala Göteborg.– Vi kan inte göra nåt, hörs en av civilpoliserna säga på filmen när de inte längre lyckas hålla stånd mot huliganerna som ryker ihop i ett vilt slagsmål.Nu åtalas en 27-årig göteborgare – för att ha täckt ansiktet med en snusnäsduk under bråket..

Skånskan - 23 jan 17 kl. 15:18

Kvinna i slöja förolämpad på bank

LIMHAMN Den 59-årige bankkunden hävdade att människor med slöja var terrorister och självmordsbombare. Nu fälls mannen för att ha förolämpat en praktikant som haft slöja på sig. ERWP.

Länstidningen i Jämtland - 19 dec 17 kl. 11:30

25-åring om överfallet när näsan knäcktes: "Jag vaknade av en smäll på ansiktet"

Ingen av de åtalade säger sig ha utövad något våld, trots att mannen de besökte togs in på sjukhus med knäckt näsa och andra huvudskador..

Cornucopia - 14 nov 16 kl. 15:01

Så hur lagar vi svenskt debattklimat?

Svenskt debattklimat har blivit allt mer utvecklingsstört (eng retarded). Själv bidrar jag förstås genom att kalla socialister för socialister, sverigedemokrater för folkhemsfundamentalister, rasister för rasister, putinister för putinister, faktaresistenta vetenskapsförnekare för nötter och idioter för idioter. Frågan är om det går att göra något åt eller är debattklimatet helt bortom all räddning?

YLE - 26 okt 16 kl. 12:35

Incestpappan i Uleåborg hotas av åtta års fängelse

Häradsåklagare Sari Kemppainen kräver att den incestmisstänkte 51-årige pappan i Uleåborg döms till åtta års fängelse för grovt sexuellt utnyttjande av barn. Själv har mannen erkänt sitt brott. Dottern, som mannen utnyttjade i nio års tid, kräver 45 000 euro i skadestånd.

Helsingborgs Dagblad - 22 nov 17 kl. 02:40

Vanvårdad hund hade stor tumör i ansiktet

En kvinna och en man i Umeå döms för djurplågeri sedan polisen upptäckt en mycket sjuk hund när de var hemma hos paret i ett annat ärende, skriver Västerbottens-Kuriren. Två dagar efter det första besöket återvände polisen tillsammans med två djurskyd.

BT - 22 nov 17 kl. 02:40

Vanvårdad hund hade stor tumör i ansiktet

En kvinna och en man i Umeå döms för djurplågeri sedan polisen upptäckt en mycket sjuk hund när de var hemma hos paret i ett annat ärende, skriver Västerbottens-Kuriren. Två dagar efter det första besöket återvände polisen tillsammans med två djurskyddshandläggare och en veterinär.(TT).

Kristianstadsbladet - 22 nov 17 kl. 02:40

Vanvårdad hund hade stor tumör i ansiktet

En kvinna och en man i Umeå döms för djurplågeri sedan polisen upptäckt en mycket sjuk hund när de var hemma hos paret i ett annat ärende, skriver Västerbottens-Kuriren. Två dagar efter det första besöket återvände polisen tillsammans med två djurskyddshandläggare och en veterinär.(TT).

UNT - 22 nov 17 kl. 02:40

Vanvårdad hund hade stor tumör i ansiktet

En kvinna och en man i Umeå döms för djurplågeri sedan polisen upptäckt en mycket sjuk hund när de var hemma hos paret i ett annat ärende, skriver Västerbottens-Kuriren..

Blekinge Läns tidning - 22 nov 17 kl. 02:40

Vanvårdad hund hade stor tumör i ansiktet

En kvinna och en man i Umeå döms för djurplågeri sedan polisen upptäckt en mycket sjuk hund när de var hemma hos paret i ett annat ärende, skriver Västerbottens-Kuriren. Två dagar efter det första besöket återvände polisen tillsammans med två djurskyddshandläggare och en veterinär.(TT).

SmålandsPosten - 22 nov 17 kl. 02:40

Vanvårdad hund hade stor tumör i ansiktet

En kvinna och en man i Umeå döms för djurplågeri sedan polisen upptäckt en mycket sjuk hund när de var hemma hos paret i ett annat ärende, skriver Västerbottens-Kuriren. Två dagar efter det första besöket återvände polisen tillsammans med två djurskyddshandläggare och en veterinär.(TT).

Barometern - 22 nov 17 kl. 02:40

Vanvårdad hund hade stor tumör i ansiktet

En kvinna och en man i Umeå döms för djurplågeri sedan polisen upptäckt en mycket sjuk hund när de var hemma hos paret i ett annat ärende, skriver Västerbottens-Kuriren. Två dagar efter det första besöket återvände polisen tillsammans med två djurskyddshandläggare och en veterinär.(TT).

YA - 22 nov 17 kl. 02:40

Vanvårdad hund hade stor tumör i ansiktet

En kvinna och en man i Umeå döms för djurplågeri sedan polisen upptäckt en mycket sjuk hund när de var hemma hos paret i ett annat ärende, skriver Västerbottens-Kuriren. Två dagar efter det första besöket återvände polisen tillsammans med två djurskyddshandläggare och en veterinär.(TT).

Sydöstran - 22 nov 17 kl. 02:40

Vanvårdad hund hade stor tumör i ansiktet

En kvinna och en man i Umeå döms för djurplågeri sedan polisen upptäckt en mycket sjuk hund när de var hemma hos paret i ett annat ärende, skriver Västerbottens-Kuriren. Två dagar efter det första besöket återvände polisen tillsammans med två djurskyddshandläggare och en veterinär.(TT).

YLE - 06 sep 16 kl. 17:51

Siwabutik rånades i Vasa

Det var vid 22.50 tiden rånet skedde i Siwa. Gärningsmannen hotade expediten med kniv och tvingade till sig pengarna i kassan varefter han försvann.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.