Anpassningspensioner

Thursday, 25 April, 11:48

Nyheter om Anpassningspensioner

Sortering: Relevans | Senaste
YLE - 18 maj 18 kl. 13:24

Riksdagsledmöternas anpassningspensioner slopas – i stället ska alla få anpassningspenning

Riksdagens talman Paula Risikko och riksdagsgruppernas ordförande, förutom Sannfinländarnas, har tillsammans beslutat att systemet med Anpassningspensioner för riksdagsledamöterna ska slopas. I stället ska alla riksdagsledamöter få en anpassningspenning..

YLE - 18 maj 18 kl. 13:24

Riksdagsledamöternas anpassningspensioner slopas – bidrag på 5000 euro försvinner

Riksdagens talman Paula Risikko och alla riksdagsgruppernas ordförande, förutom Sannfinländarnas, har tillsammans beslutat att systemet med Anpassningspensioner för riksdagsledamöterna ska slopas. I stället ska alla riksdagsledamöter få en anpassningspenning..

YLE - 15 mar 18 kl. 16:16

Kommentar: Att slopa riksdagsledamöternas anpassningspensioner är lättare sagt än gjort

Det är inte första gången som riksdagsledamöternas Anpassningspensioner är under lupp. Att ändra på systemet är ändå inte det lättaste, skriver Rikhard Husu..

YLE - 10 jan 18 kl. 12:20

Initiativ om att slopa ledamöters anpassningspensioner samlade 50 000 underskrifter - nu går frågan vidare till riksdagen

Ett medborgarinitiativ som syftar till att avskaffa riksdagsledamöternas Anpassningspensioner har samlat över 50 000 underskrifter. Det här betyder att initiativet kommer att behandlas i riksdagen..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.