Annas

Monday, 10 December, 11:31

Nyheter om Annas

Sortering: Relevans | Senaste
Kristianstadsbladet - 30 okt 18 kl. 12:37

Två av 100 utvalda hotell ligger i nordöstra Skåne

Både Annas hotell i Kristianstad och Wanås Restaurant Hotel är med bland de 100 utvalda hotellen i White Guides första guide till hotell och barer..

Kristianstadsbladet - 12 okt 18 kl. 00:01

Ruin kan bli ny fikaplats – nytt bageri öppnas

I december blir Klosterbageriet ett nytt tillskott till Åhus fikautbud. Det byggs just nu bredvid Rönnowsgården på Köpmannagatan och kommer att släppa in kunder genom ruinen av Sankta Annas kapell..

Länstidningen i Jämtland - 27 sep 18 kl. 08:40

Anna Erlandsson får Östersunds kulturpris – "stor humor och glimt i ögat"

Konstnären och filmaren Anna Erlandsson får Östersunds kulturpris 2018 med motiveringen: "Annas....

BT - 13 okt 18 kl. 18:50

Marktalangen imponerade – men var ensam

Talangen Anna Golob, 19, blixtrade till – men det var hon ensam om. Mark föll stort mot topplaget Alvik. – Annas hunger måste smitta av sig på övriga, säger coachen Joey Cafferky Jr..

Expressen - 15 aug 18 kl. 16:35

Annas katt sköts med hagelgevär

Dan och Anna Olssons älskade katt Zingo jamade utanför dörren mitt i natten.– Han orkade inte öppna kattluckan själv. Ena benet hängde löst och han hade ett stort sår fullt av fluglarver, säger Anna.

Trelleborgs Allehanda - 09 okt 18 kl. 15:47

Larm om trafikolycka

Klockan 15.35 fick SOS Alarm larm om en trafikolycka på Falsterbovägen i Ljunghusen. Enligt larmet är tre bilar inblandade i olyckan som inträffat i höjd med Annas bageri..

Blekinge Läns tidning - 03 okt 18 kl. 20:00

Gympa med Svea, Kerstin och Anna

Hitta flytets Kerstin Porshed och hennes svärmor Svea Porshed testade att gympa på stolen. Här är Annas program som hela familjen kan hänga med på..

Skånskan - 19 sep 18 kl. 06:00

No­vell­bio nytt på årets fes­ti­val

För fjär­de året i rad ar­ran­geras No­vell­fest i Lund i helgen. Nytt för i år är kon­ceptet No­vell­bio, en för fes­ti­valen in­spelad upp­läs­ning med för­fat­ta­ren Julian Barnes.
– Jag vet inte om det nå­gon­sin gjorts ti­digare, säger för­fat­ta­ren Oli­ne Stig som är ord­fö­ran­de i Lit­te­ra­tur­hus Lund och pro­gram­an­sva­rig för No­vell­fest.

Expressen - 24 jul 18 kl. 06:00

Annas hund är dödssjuk efter bad i skånsk sjö

Hunden Eddie kämpar för sitt liv sedan han badade i en skånsk sjö – veterinärerna har konstaterat att han blivit förgiftad av alger.Nu vill matte Anna Hanson varna andra.– Jag var inne och dubbelkollade men står det ingen varning någonstans så tar man för givet att det är okej, säger Anna Hanson..

SmålandsPosten - 29 aug 18 kl. 06:00

Annas fans finns på …läktarplats

I morgon och på tisdag spelar Sverige måstematcher i VM-kvalet. Under den första, mot Ukraina på Gamla Ullevi, kommer Anna Anvegård att stöttas från läktarplats av en egen klack..

Länstidningen i Jämtland - 24 aug 18 kl. 13:30

Annie Lööf (C) fick höra om Annas väguppror: "För mig blir det personligt"

Anna Olofsson Frestadius från Offerdal kämpar för bättre standard på länets vägar. På torsdagen....

GT - 22 aug 18 kl. 15:02

Mamma Annis skarpa uppmaning till bilisterna

Anni Lindquists dotter Anna, 16, var på väg hem från träningen på sin cykel när en parkerad bil utan förvarning svängde ut framför henne.Anna välte omkull och slog upp sitt nyopererade knä.– Det här kunde gått riktigt illa.

Kristianstadsbladet - 01 sep 18 kl. 00:01

Klädbutik på landet lyckat koncept: ”Det är enormt roligt”

Hon trodde stenhårt på sin idé om en klädbutik och i dag, fem år senare, kan Anna Nilsson som driver Annas Biocare konstatera att det har gått bra, till och med över förväntan..

Aftonbladet - 31 aug 18 kl. 22:55

Annas motorlista

GöteborgsPosten - 11 aug 18 kl. 12:15

Snart 90-åriga Dorothy debuterar som romanförfattare

Dorothy Bryngelson hamnade i rampljuset när hon som 87-åring blev den dittills äldsta vinnaren i tv-succén Smartare än en femteklassare. Prispengarna använde hon till att följa i fotspåren till föräldrarna Annas och Davids öden och äventyr i USA på 1910-talet.
– Jag ville se var de arbetade och bodde, säger hon..

Kristianstadsbladet - 21 aug 18 kl. 04:00

Livsglädje ger Åhus identitet och trivsel

Skulptören Nils Möllerbergs vackra konstverk, ”Livsglädje”, möter alla de åhusbor och tillresta som rör sig i centrum, där hon står i sitt fontänkar vid Köpmanna- och Vallgatans korsning. Betraktaren kan fortsätta västerut på parkvägen S:ta Annas gång för att se sarkofagen, diabaskonst, Helgeandskapellet och Karl-XI:e-stugan för att inte nämna parkarbetarnas ömt vårdade blomsterrabatter..

NT - 14 aug 18 kl. 06:00

Svårt att ta sig till skolan för ungdomar

Höstterminens start är ett problem för många gymnasieungdomar i S:t Annas skärgård..

Kristianstadsbladet - 12 aug 18 kl. 21:02

Ersätt inte ”Livsglädje” med en gigantisk vodkaflaska

Jag, liksom många med mig upprörs över planerna att ersätta konstverket Livsglädje på S:t Annas stig i Åhus med en gigantisk vodkaflaska. Med det skrivet vill jag direkt påpeka att vi (de allra flesta av oss) Åhusbor känner en kollektiv stolthet över "Spritan" och ser fram emot att besöka Absolut Home..

Expressen - 01 jul 18 kl. 07:00

Annas skräck på resan: ”Livrädd”

Anna Dahl Steen och hennes familj skulle resa till Varberg med tåg. Tåget ställdes in och en ersättningsbuss beställdes – men det som anlände till stationen var en stadsbuss utan bälten.– Vi fick sitta på en så gott som fullsatt stadsbuss i nästan två timmar utan bälten och som körde i 90-120 kilometer i timmen.

Sydöstran - 02 okt 18 kl. 15:37

Nu öppnar Annas återbruk

– Jag har alltid velat ha en loppis, säger Anna Holmberg ny ägare till Brokiga boden - nu Annas återbruk..

Expressen - 30 jun 18 kl. 05:00

Polisens arbete ett hån mot döda Annas familj

Polisen har valt enklaste vägen kring tveksamma obduktionsresultat i fallet med Anna Spång-Lyng. Och de har inte ens skrapat på ytan i fråga om motivbild, skriver juristerna Anton Strand, Harri Keränen och kriminaltekniker Sonny Björk..

Nya Wermlands Tidningen - 24 jun 18 kl. 15:19

Annas och Theas kamp om en fallen präst

Äntligen fick prästen vad han förtjänade!Och kanske är det Gud fader själv som straffar Karl-Artur Ekenstedt, virrhjärna och allt annat än god make till dalkullan Anna Svärd.Hur det går för Anna själv, denna goda människa, det sägs inte rent ut i Selma Lagerlöfs ”Anna Svärd”, nu sommarspel på Västanå Teater.

Expressen - 21 maj 18 kl. 08:30

Annas 6-åriga dotter blev utbränd – ville inte leva

I november kom Anna Carlssons 6-åriga dotter, som har både adhd och autism, hem från förskolan och sa att hon ville dö.Sedan den dagen har dottern varit hemma från skolan med ångest och sömproblem, och enligt läkarna var hon utbränd.– Hon ville dö, säger Anna Carlsson..

GöteborgsPosten - 08 jul 18 kl. 20:11

SDN-ordföranden: "Kritiken av socialtjänsten är berättigad"

Ivo:s granskning av Annas fall ger henne rätt. Socialtjänsten på Norra Hisingen får allvarlig kritik. Patrick Gladh (S), ordförande i SDN Norra Hisingen, är inte förvånad.

Alingsås tidning - 29 jun 18 kl. 05:30

Fyra Alingsåsekipage i SM

I helgen avgörs agility-SM i Sundsvall. Alingsås Brukshundklubb deltar med fyra ekipage.
Siffran ligger i linje med vad Alingsås Brukshundklubb mönstrat i de svenska
mästerskapen de senaste åren.

Expressen - 21 maj 18 kl. 20:11

Annas Postnord-ilska: ”Förlusten är oersättlig”

Nedfrusna prover till ett uppskattat värde av 105 000 kronor har förstörts.Enligt Anna Hagelin, projektledare på länsstyrelsen i Västra Götaland, är anledningen att Postnord misslyckade med att leverera ett företagspaket i tid.– Jag är väldigt arg och ledsen och uppgiven.

Expressen - 30 apr 18 kl. 19:44

Annas ilska mot de tre bröderna: ”Så äckligt”

När Anna Eriksson, 29, kom hem från jobbet stod ytterdörren, fönster och altaningången öppna på vid gavel – hela huset var genomsökt av tjuvar.Nu ställs tre bröder inför rätta misstänkta för att ha slagit till på 30 orter runtom i Sverige.– Det var jättejobbigt, säger Anna som blev av med guldsmycken som hon fått av sin mamma..

Expressen - 29 apr 18 kl. 14:38

Här charmar Annas små grabbar Victoria och Daniel

Anna Swic, 31, var på väg hem till Sverige från Riga – när hennes tvillingson Maximilian fick två oväntade kompisar på flyget:Kronprinsessan Victoria och prins Daniel.– De var så varma och väldigt barnkära, säger tvåbarnsmamman..

NT - 06 jun 18 kl. 19:51

Lokalkändisar frog folk

De folkkära artisterna Peter Johansson och Matilda Grün drog som vanligt många besökare då de uppträdde under nationaldagsfirandet vid Sankt Annas skärgårdsskola..

GT - 13 apr 18 kl. 16:31

Sköterskan Annas ilska mot kränkande orden

Undersköterskan Anna Skarsjö, 44, reagerade starkt när hon såg jobbannonsen för äldreboendet.Nu riktar hon skarp kritik mot texten i annonsen – som hon menar är nedvärderande mot yrkeskåren.– Den genomsyras av ett sätt att se på oss och vilken inställning man har mot undersköterskor.

GT - 23 maj 18 kl. 15:32

Annas efterlysning: Vem är smitaren?

Anna Janssons bil blev påkörd när hon handlade mat på Willys – av en man som försvann spårlöst från platsen.Nu efterlyser hon vittnen till händelsen.– Han körde därifrån med full fart utan att ta sitt ansvar, säger hon..

Expressen - 17 maj 18 kl. 12:36

Polisen: Annas död var en olyckshändelse

Efter hård kritik mot polisen i bland annat SVT:s "Veckans Brott" så återupptogs förundersökningen gällande mord på Anna Spång Lyng i oktober förra året.Nu har polisen avslutat utredningen och kommit till samma slutsats som man gjorde första gången: Anna Spyng-Lyngs död var en olyckshändelse.De skriver polisen i ett pressmeddelande..

Expressen - 01 apr 18 kl. 05:00

Låt mitt cancersjuka barn få riktig mat och frisk luft

Oscar, 12, är svårt sjuk i cancer. Här är hans mamma Annas rapport inifrån Nya Karolinska sjukhuset: "För flera av barnen på onkologen är tiden utmätt. Låt dem få andas frisk luft och känna vinden i ansiktet.

Barometern - 11 maj 18 kl. 15:51

Syskonkärlek: Lottas gåva räddade Annas liv

Anna Wahlstam drabbades av leukemi för fem år sedan. Storasyster Lotta Evertsson gav av sig själv för att ge Anna ett bättre liv..

Expressen - 21 mar 18 kl. 18:12

Anna, 35, slåss mot den usla sjukhusmaten

Anna Lindelöw Mannheimer, 35, har startat ett stort uppror mot dålig sjukhusmat.12 000 har skrivit på protesten som lades ut på årsdagen efter att Annas make Gabriel gick bort i cancer.– Nu hoppas jag kunna påverka politiker på högre nivå, säger Anna Lindelöw Mannheimer..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.