Annas

Saturday, 18 August, 06:47

Nyheter om Annas

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 30 jun 18 kl. 05:00

Polisens arbete ett hån mot döda Annas familj

Polisen har valt enklaste vägen kring tveksamma obduktionsresultat i fallet med Anna Spång-Lyng. Och de har inte ens skrapat på ytan i fråga om motivbild, skriver juristerna Anton Strand, Harri Keränen och kriminaltekniker Sonny Björk..

Nya Wermlands Tidningen - 24 jun 18 kl. 15:19

Annas och Theas kamp om en fallen präst

Äntligen fick prästen vad han förtjänade!Och kanske är det Gud fader själv som straffar Karl-Artur Ekenstedt, virrhjärna och allt annat än god make till dalkullan Anna Svärd.Hur det går för Anna själv, denna goda människa, det sägs inte rent ut i Selma Lagerlöfs ”Anna Svärd”, nu sommarspel på Västanå Teater.

Skånskan - 02 aug 18 kl. 14:00

Brevbäraren räddade Annas ring

Höör Anna Svendsen skulle skicka en ring med posten för att få den lagad. Två timmar efter att hon lagt den på lådan tutar en brevbärare utanför hennes hus – för att berätta att hon glömt sätta på frimärke.Det hela utspelade sig under tisdagen.

Expressen - 21 maj 18 kl. 08:30

Annas 6-åriga dotter blev utbränd – ville inte leva

I november kom Anna Carlssons 6-åriga dotter, som har både adhd och autism, hem från förskolan och sa att hon ville dö.Sedan den dagen har dottern varit hemma från skolan med ångest och sömproblem, och enligt läkarna var hon utbränd.– Hon ville dö, säger Anna Carlsson..

GöteborgsPosten - 08 jul 18 kl. 20:11

SDN-ordföranden: "Kritiken av socialtjänsten är berättigad"

Ivo:s granskning av Annas fall ger henne rätt. Socialtjänsten på Norra Hisingen får allvarlig kritik. Patrick Gladh (S), ordförande i SDN Norra Hisingen, är inte förvånad.

Alingsås tidning - 29 jun 18 kl. 05:30

Fyra Alingsåsekipage i SM

I helgen avgörs agility-SM i Sundsvall. Alingsås Brukshundklubb deltar med fyra ekipage.
Siffran ligger i linje med vad Alingsås Brukshundklubb mönstrat i de svenska
mästerskapen de senaste åren.

Expressen - 21 maj 18 kl. 20:11

Annas Postnord-ilska: ”Förlusten är oersättlig”

Nedfrusna prover till ett uppskattat värde av 105 000 kronor har förstörts.Enligt Anna Hagelin, projektledare på länsstyrelsen i Västra Götaland, är anledningen att Postnord misslyckade med att leverera ett företagspaket i tid.– Jag är väldigt arg och ledsen och uppgiven.

Expressen - 30 apr 18 kl. 19:44

Annas ilska mot de tre bröderna: ”Så äckligt”

När Anna Eriksson, 29, kom hem från jobbet stod ytterdörren, fönster och altaningången öppna på vid gavel – hela huset var genomsökt av tjuvar.Nu ställs tre bröder inför rätta misstänkta för att ha slagit till på 30 orter runtom i Sverige.– Det var jättejobbigt, säger Anna som blev av med guldsmycken som hon fått av sin mamma..

Expressen - 29 apr 18 kl. 14:38

Här charmar Annas små grabbar Victoria och Daniel

Anna Swic, 31, var på väg hem till Sverige från Riga – när hennes tvillingson Maximilian fick två oväntade kompisar på flyget:Kronprinsessan Victoria och prins Daniel.– De var så varma och väldigt barnkära, säger tvåbarnsmamman..

NT - 06 jun 18 kl. 19:51

Lokalkändisar frog folk

De folkkära artisterna Peter Johansson och Matilda Grün drog som vanligt många besökare då de uppträdde under nationaldagsfirandet vid Sankt Annas skärgårdsskola..

GT - 13 apr 18 kl. 16:31

Sköterskan Annas ilska mot kränkande orden

Undersköterskan Anna Skarsjö, 44, reagerade starkt när hon såg jobbannonsen för äldreboendet.Nu riktar hon skarp kritik mot texten i annonsen – som hon menar är nedvärderande mot yrkeskåren.– Den genomsyras av ett sätt att se på oss och vilken inställning man har mot undersköterskor.

Nya Wermlands Tidningen - 10 jul 18 kl. 11:56

Gudstjänst vid Mor Annas stuga

I bästa tänkbara sommarväder avslutades Kilaveckan med sommargudstjänst vid Mor Annas stuga på Harnäs..

GT - 23 maj 18 kl. 15:32

Annas efterlysning: Vem är smitaren?

Anna Janssons bil blev påkörd när hon handlade mat på Willys – av en man som försvann spårlöst från platsen.Nu efterlyser hon vittnen till händelsen.– Han körde därifrån med full fart utan att ta sitt ansvar, säger hon..

Expressen - 17 maj 18 kl. 12:36

Polisen: Annas död var en olyckshändelse

Efter hård kritik mot polisen i bland annat SVT:s "Veckans Brott" så återupptogs förundersökningen gällande mord på Anna Spång Lyng i oktober förra året.Nu har polisen avslutat utredningen och kommit till samma slutsats som man gjorde första gången: Anna Spyng-Lyngs död var en olyckshändelse.De skriver polisen i ett pressmeddelande..

Expressen - 01 apr 18 kl. 05:00

Låt mitt cancersjuka barn få riktig mat och frisk luft

Oscar, 12, är svårt sjuk i cancer. Här är hans mamma Annas rapport inifrån Nya Karolinska sjukhuset: "För flera av barnen på onkologen är tiden utmätt. Låt dem få andas frisk luft och känna vinden i ansiktet.

Barometern - 11 maj 18 kl. 15:51

Syskonkärlek: Lottas gåva räddade Annas liv

Anna Wahlstam drabbades av leukemi för fem år sedan. Storasyster Lotta Evertsson gav av sig själv för att ge Anna ett bättre liv..

Expressen - 21 mar 18 kl. 18:12

Anna, 35, slåss mot den usla sjukhusmaten

Anna Lindelöw Mannheimer, 35, har startat ett stort uppror mot dålig sjukhusmat.12 000 har skrivit på protesten som lades ut på årsdagen efter att Annas make Gabriel gick bort i cancer.– Nu hoppas jag kunna påverka politiker på högre nivå, säger Anna Lindelöw Mannheimer..

Expressen - 01 apr 18 kl. 07:00

Då väntas nya svaren om Annas mystiska död

Anna Spång-Lyngs mystiska död avfärdades som en olycka och utredningen lades ner av polisen – men efter massiv kritik från familjen och även polisprofessorn Leif GW Persson så återupptogs fallet.Då med rubriceringen misstänkt mord.Inom kort kommer polisen presentera nya slutsatser kring hur Anna miste livet.

NSD - 19 apr 18 kl. 07:00

Hon lägger bakandet på hyllan

Hon har drivit Annas naturliga i fem år men nu blir det andra bullar..

Nya Wermlands Tidningen - 14 apr 18 kl. 06:00

Tre Annor om sin roll i Gropa

– Rena drömrollen! säger Emelie Hebbe, 26, om det som väntar henne i juni.Då är hon Anna i Ransäterversionen av ”Värmlänningarna”, det snudd på tragiska sångspelet om Annas och Eriks (Ole Bang) unga kärlek.

Expressen - 14 apr 18 kl. 20:00

Polisens nya drag – efter Annas död

Leif GW Persson har hårt kritiserat polisens utredningar av dödsfall med unga personer – däribland utredningen av 32-åriga Anna Spång-Lyngs mystiska död. Nu har utredningsenheten i region väst fått i uppdrag att gå igenom alla dödsfallsutredningar i Halland sedan 2015.– Vi kommer att gå igenom varje ärende för att lära och se så att inget av värde för en rättssäker bedömning har missats, säger Helena Trolläng, chef utredningsenheten region Väst, i ett pressmeddelande..

Expressen - 24 mar 18 kl. 15:48

Annas "arga" lapp i tvättstugan fick alla att reagera

Den arga lappen kommer i många former.Anna Larsson från Stockholm tröttnade på slarvet i tvättstugan på arbetsplatsen – och bjöd in till en kurs i "luddborttagning".– Folk tar till sig, säger hon om den roliga lappen.

DN - 30 mar 18 kl. 21:41

Socialtjänsten kritiseras för hanteringen av en 13-årings dotter

När Annas flicka föddes ångrade hon sitt beslut om adoption – ett beslut som socialtjänsten inte tog hänsyn till..

NT - 29 mar 18 kl. 20:16

Bestals på större båtmotorer

Två båtägare har blivit bestulna på större båtmotorer i Uvmarö i S:t Annas skärgård i under veckan..

Alingsås tidning - 16 mar 18 kl. 05:30

Centern prisade Anna Andersson

Det är en tradition att Centerpartiet och Centerkvinnorna i Vårgårda utser årets kvinnliga företagare i kommunen i samband med Internationella kvinnodagen den 8 mars. I år fick Anna Andersson ta emot utmärkelsen. Anna Andersson, som driver Annas Textil, fick diplom, blommor och en rosa Annietårta.

GT - 25 jan 18 kl. 10:54

Annas sista meddelande innan hon blev ihjälslagen

I ett av sina sista meddelanden skrev 25-åriga Anna till en väninna att den unge mannen försökte ta på henne på ett sätt hon inte ville.En stund senare slog han ihjäl henne i hennes lägenhet.Nu faller domen mot 20-åringen som tingsrätten redan slagit fast gjort sig skyldig till mord..

Expressen - 22 feb 18 kl. 19:40

Annas otäcka uppvaknande: ”Jag blev så klart jätterädd”

Anna Molander hörde något som knakade utanför sovrumsfönstret – och plötsligt lyste någon med en ficklampa rakt mot henne.En våg av inbrott har svept över norra Sverige den senaste veckan med minst 22 anmälda fall.– Jag blev så klart jätterädd, säger Anna..

Skånskan - 17 mar 18 kl. 14:00

Dags att fira busschauffören

RATTAR. – Det var en slump, svarar Kenth Lorich på frågan om varför han blev busschaufför. Att han är kvar i yrket efter med än trettio år säger han beror på friheten och kontakten med människor.

GT - 21 jan 18 kl. 19:27

Annas shoppingvrede – varnar efter upptäckten

Anna Holmberg från Habo klickade hem ett par snygga stövlar från skosajten. Några månader senare upptäckte hon vad företaget hade gjort. Nu vill hon varna andra för företagets knep.

Uppsalanyheter.se - 05 mar 18 kl. 00:26

Recension: Anna Stadlings röst och skön musik värmde Kulturoasen

Recension: Det var en mycket trevlig och varm musikstund som Kulturoasens publik fick uppleva när Anna Stadling och hennes två medmusiker, Therése Börjesson och Carl Ekerstam, spelade på söndagseftermiddagen. Det var en mycket trevlig och varm musikstund som Kulturoasens publik fick uppleva när Anna Stadling och hennes två medmusiker, Therése Börjesson och Carl Ekerstam, spelade på söndagseftermiddagen.   Efter Kent Wennmans traditionsenliga presentation av hur det fungerar på Kulturoasen så kliver de tre musikerna upp på scenen.

GT - 25 feb 18 kl. 15:15

Annas parkeringsilska: "Vad tänker folk med?"

Anna Lo Tiderman, 60, behöver stå på handikapparkering.Men ofta är de tagna – av bilar utan tillstånd.Nu har hon fått nog.

Expressen - 14 feb 18 kl. 21:12

Annas bulle har sparats i 118 år: ”Är inte möglig”

Året var 1900, när Anna Nilsson bakade en bulle i småländska Älmeboda.118 år senare har hennes brors dotterdotter Gunnel Johansson kvar den i sin ägo.– Det står att det är ett osyrat bröd, utan jäst, och det är kanske därför den inte har möglat, säger hon..

GT - 08 feb 18 kl. 18:28

17-åriga Annas råd till politikerna

Förra veckan hade eleverna på Aniaragymnasiet i Göteborg ”klimatvecka”.Den utmynnade i tio klimatåtgärder – som på onsdagen överlämnades till kommunfullmäktiges ordförande, Lena Malm (S).– Efter detta har jag mycket bättre koll på hur jag ska bli mer klimatsmart, säger Anna Larsson, 17, som läser Hotell- och turismlinjen..

NT - 17 feb 18 kl. 16:00

I Annas hus är Ernst en husgud

Glad, lugn, pigg, lycklig, inspirerad..

GT - 22 jan 18 kl. 14:47

Familjens mardröm: Varför dog Anna, 32?

Flera gånger har polisen varit på Gits gård i Falkenberg, där Anna Spång-Lyng, 32, hittades mystiskt död för drygt ett år sedan.För Annas familj är det en tuff väntan på svar i mordutredningen.– Jag hoppas av hela mitt hjärta att vi får sådana, säger mamman Git Spång..

Expressen - 18 jan 18 kl. 19:50

Annas svåra kamp med vanliga sjukdomen

Anna Sjödin lider av epilepsi sedan flera år tillbaka. Hon drabbas dagligen av anfall – som ofta resulterar i att hon skadar sig.Nu berättar Anna hur man som vittne ska agera om någon plötsligt drabbas:– Många vet inte hur de ska göra när någon får ett anfall, det är riktigt farligt, säger hon..

Expressen - 09 maj 18 kl. 06:00

Då kommer svaret om Annas mystiska död

Anna Spång-Lyng, 32, hittades mystiskt död på en gård, men fallet avskrevs som en olycka.I dagarna väntas polisen lämna sitt besked om den återupptagna mordutredningen.– Jag hoppas att vi kan få klarhet i vad som har hänt.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.