Anna

Tuesday, 23 October, 14:04

Nyheter om Anna

Sortering: Relevans | Senaste
Blekinge Läns tidning - 03 okt 18 kl. 20:00

Gympa med Svea, Kerstin och Anna

Hitta flytets Kerstin Porshed och hennes svärmor Svea Porshed testade att gympa på stolen. Här är Annas program som hela familjen kan hänga med på..

Skånskan - 02 okt 18 kl. 15:00

”Bäst att ha alla på samma skola”

eslöv Paviljongerna, med plats för 125 elever, kommer sannolikt att samlas på en och samma skola i stället för att placeras ut på flera olika.– Det är bättre att få till en bra paviljonglösning på ett ställe än flera dåliga på flera skolor. På det här sättet slipper vi även leta efter andra tillfälliga lokaler.

Skånskan - 01 okt 18 kl. 16:09

Kävlinge föll med flaggan i topp

handboll Kävlinge HK:s damer föll med flaggan i topp i sin division 1-debut.
Efter 24-32 mot seriefavoriterna S-hof var tränaren Fredrik Andersson ändå nöjd.-Vi sålde oss dyrt och det var först i andra halvlek som vi tvingades släppa taget.

Expressen - 17 sep 18 kl. 07:18

”Min kropp gick sönder – fick vårdas på sjukhus”

Anna-Carin Zidek, 45, vann OS-guld i skidskytte 2006.Nu väljer hon att berätta om dramatiken bakom guldet:- Min kropp gick sönder av träningen. Jag fick magkramper och vårdades på sjukhus.

Corren - 02 okt 18 kl. 21:00

Lämnar toppjobbet för att starta eget

På tisdagen meddelade Anna Lövheim att hon lämnar sitt jobb som näringspolitisk chef på Östsvenska handelskammaren..

Sydsvenskan - 30 sep 18 kl. 19:14

Håkan Sandell årets Ferlinpristagare

Årets Ferlinpristagare är utsedd och det är poeten Håkan Sandell som kammar hem priset för sin lyrik. Vissångerskan Anna Döbling får årets trubadurpris. Sandell får 2018 års pris för att hans diktning enligt juryn innehåller både tradition och förnyelse.

Nyan - 01 okt 18 kl. 12:03

Paf köper bingoleverantör

Idag har Paf undertecknat köpet av den svenska bingoleverantören Proactive Gaming Scandinavia ab. Som Nya Åland skrev redan förra veckan stod åländska Paf i beråd att köpa det svenska spelteknikbolaget. Kontraktet undertecknades idag, måndag.

SmålandsPosten - 19 sep 18 kl. 08:12

När gjorde femklövern en helhjärtad insats för Araby?

Den 12 september publicerade svt.se en intervju med Anna Tenje (M) kring hennes valanalys av det låga stödet/förtroendet för Moderaterna på Araby. Vi häpnar över att hon drar den ena felaktiga slutsatsen efter den andra.

Sydöstran - 02 okt 18 kl. 15:37

Nu öppnar Annas återbruk

– Jag har alltid velat ha en loppis, säger Anna Holmberg ny ägare till Brokiga boden - nu Annas återbruk..

Skånskan - 02 okt 18 kl. 13:30

145 kvadratmeter stort hus i Harlösa sålt

Harlösa Nu är det klart vem som köpt huset på Hästhovsvägen 5 i Harlösa av Anna Cecilia Stenbäck och Mattias Malteby. Ny ägare är Olof Lindh, 53 år. Priset blev 2 500 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i september 2018.

Nyan - 16 sep 18 kl. 16:53

ÅU vann seriefinalen – har häng på guldet

FOTBOLL. Åland United är nu bara en poäng bakom serieledande HJK.
Det efter att ha vunnit söndagens seriefinal med 2-1.

Alingsås tidning - 02 okt 18 kl. 10:06

Företagsklimat: Vårgårda upp – Alingsås ner

Vårgårda ligger kvar på tio i topp, Herrljunga backar något medan Alingsås sjunker ytterligare 37 placeringar till en ny bottennotering i Svenskt Näringslivs rankning av företagsklimatet. Men Alingsås har laddat med åtgärder för att vända trenden. Idag, tisdag, presenterar Svenskt Näringsliv 2018 års rankning av företagsklimatet i Sveriges 290 kommuner.

Expressen - 12 sep 18 kl. 19:25

”Då hade de kanske inte varit vid liv nu”

Malmö FF-spelarna Carlos Strandberg och Isak Ssewankambo fastnade långt ute på havet efter att ha vält med en vattenskoter.Nedkylda och utmattade plockades de upp – och nu ska deras hjältar, Michael Palmgren och Anna Särnblad, hyllas.– Det är roligt för både Anna och mig men det viktigaste är att killarna är vid liv, säger Palmgren..

Trelleborgs Allehanda - 25 sep 18 kl. 21:50

Matematik med gosedjur och potatis

Nallar, pinnar och potatisar – allt kan bli matematik. På tisdagen var förskollärare Anna Kärre från Nacka i Trelleborg för att inspirera hela Trelleborgs förskolepersonal för ämnet ”lekfull matematik”..

Nyan - 28 sep 18 kl. 14:26

Fredlund blir politisk vilde i lagtinget

Fredrik Fredlund lämnar Obunden samlings lagtingsgrupp. Såhär skriver lagtingsledamot Fredrik Fredlund i ett pressmeddelande på fredagseftermiddagen: ”Med hänsyn till den massmediala uppståndelse som Ålands tingsrätts dom 20.9.

BT - 02 okt 18 kl. 07:39

Efter cancerbeskedet: Förverkligar drömmen om ett café

För mindre än ett halvår sedan fick Anna Malm veta att hon har bröstcancer. Men trots de tunga behandlingarna öppnar hon snart en raw food-bar tillsammans med systern Sarah Malm. – Man måste leva i nuet, säger hon..

Expressen - 31 aug 18 kl. 22:04

Henemark utkastad – efter orden mot Anka: ”Skrek”

Anna Anka blev upprörd efter att en person skrikit "håll tyst och prata svenska" till henne under Kristallengalans förgala. Nu träder Camilla Henemark fram och berättar att det var hon som skrek – och att ordningspersonal bad henne lämna galan under sändning.– Jag gjorde bort mig, det var klantigt.

Expressen - 27 sep 18 kl. 13:31

Att låta brunkolet stanna i marken var inte möjligt

Vattenfall svarar Slöseriombudsmannen: Vår tidigare brunkolsverksamhet står för omkring tio procent av Tysklands elproduktion. Det är tyska politiker som sätter ramarna för den tyska energiförsörjningen, skriver finansdirektör Anna Borg..

Trelleborgs Allehanda - 27 sep 18 kl. 10:00

Små tryck som gör stor skillnad

En inkilad tumme hittar en punkt längst ner på stortåns insida och trycker bestämt till under cirka tre minuter. Smärtan är påtaglig, men behandlingen snabb och effektiv. Mikromassage är Anna Olssons väg till välmående..

Nya Wermlands Tidningen - 19 sep 18 kl. 06:00

Mäklaren Anna Henriksson startade eget

Hemvändaren är nybliven vd på Mäklarhuset i Karlstad.

YLE - 01 okt 18 kl. 20:29

Riksdagsledamöter i Vasa valkrets kräver stöd åt flygtrafiken vid Kronoby flygplats

Jutta Urpilainen (SDP), Anna-Maja Henriksson(SFP) och Peter Östman (KD) med flera riksdagsledamöter kräver i en gemensam budgetmotion att flygtrafiken till Kronoby flygplats bör få ett stöd på 350 000 euro i nästa års statsbudget..

Expressen - 26 sep 18 kl. 15:44

Först då vill vi lyssna på metoo-männen

Anna Axfors fortsätter debatten om metoo-männen och yttrandefriheten..

Kristianstadsbladet - 30 sep 18 kl. 11:48

Misstänkt grovt våldsbrott utreds i Bromölla

Polisen är på plats i centrala Bromölla och har spärrat av en förmodad brottsplats. Anledningen är ett misstänkt grovt våldsbrott. - Vi larmades dit 08.

UNT - 01 okt 18 kl. 18:24

"I värsta fall måste studenterna avbryta sina studier"

Situationer som 19-åriga Saras är inte ovanliga enligt Anna Jonsäll och Kristin Sverredal från Studentboet..

Expressen - 11 jul 18 kl. 11:27

Holmlunds glädjande besked: ”Jag kan gå”

Anna Holmlunds rehabilitering ser ut att gå mot nya triumfer.Enligt 30-åringen själv har hon gjort ett avsevärt framsteg den senaste tiden. .

GT - 30 aug 18 kl. 17:22

Klart: Yüksel plockas bort från vallistorna

Centerns riksdagskandidat och vice ordförande i Göteborg, Mikail Yüksel, kan plockas bort från vallistorna.Det har Länsstyrelsen i Västra Götaland beslutat.– Vi har gjort bedömningen att då ett parti får bestämma vilka kandidater som ska företräda partiet genom att anmäla kandidater, ska partiet också kunna återkalla en kandidatanmälan, säger Anna Blomberg, valansvarig på Länsstyrelsen i Västra Götaland..

YLE - 27 sep 18 kl. 11:53

Närheten till havet har betydelse – Henriksson talar för räddningshelikopter till Vasa

SFP:s partiordförande, riksdagsledamot Anna-Maja Henriksson har träffat Familje- och omsorgsminister Annika Saarikko för att diskutera läkarhelikoptern placering i Österbotten..

Expressen - 19 sep 18 kl. 05:00

Peter Settman – så skyddar han sina miljoner vid skilsmässan

Peter Settman och Anna Settman gifte sig för elva år sedan. Nu har de beslutat att gå skilda vägar. Enligt äktenskapsförordet får Peter Settman behålla sin egen förmögenhet.

Expressen - 02 sep 18 kl. 14:57

Lindmarkers upplägg – med kärleken Lasse

Vid 57 års ålder debuterar Anna Lindmarker som programledare för partiledardebatten och statsministerduellen.– När man har varit med länge i gemet är det bra att utmana sig själv och göra saker man är lite rädd för, säger TV4-ankaret och tillägger lite kaxigt att hon faktiskt tycker att det var självklart att hon skulle tillfrågas om uppdraget..

DN - 10 sep 18 kl. 16:24

Svagt stöd för AFS och NMR i valet

På sociala medier är de högerpopulistiska partierna stora och har skapat stort engagemang under valrörelsen.  Trots det blev det valfiasko för de högerradikala partierna Medborgerlig samling och Alternativ för Sverige.  – Knäckfrågan här är om det behövs ett parti som är något extremare än SD, säger författaren Anna-Lena Lodenius..

Supermiljöbloggen - 29 sep 18 kl. 16:10

Redaktionens favoritfilmer om miljön

Ibland blir till och med vi på redaktionen trötta av att läsa FN-rapporter och behöver sätta oss ner framför en riktigt bra film. Kulturredaktören frågade några av våra redaktionsmedlemmar om vilka deras favoritfilmer med miljötema är. Anna Ljungström Avatar (2009) "Om vi pratar spelfilm tillhör James Camerons Avatar en favorit, delvis av nostalgiska skäl.

Kristianstadsbladet - 24 sep 18 kl. 19:30

Ny gruppledare för M i Skåne

Moderaterna i Region Skåne har utsett Anna Jähnke, Helsingborg, till ny gruppledare..

Sydsvenskan - 30 sep 18 kl. 20:39

Prestigefylld seger i Kanada för Hasselborg

Lag Anna Hasselborg kom tillbaka snabbt efter finalförlusten i curlingens nya World Cup. De svenska OS-guldmedaljörerna vann den första deltävlingen på den kanadensiska Grand Slam of Curling-touren efter seger i finalen mot lag Tirinzoni, Schweiz. Seger.

Helsingborgs Dagblad - 30 sep 18 kl. 20:39

Prestigefylld seger i Kanada för Hasselborg

Lag Anna Hasselborg kom tillbaka snabbt efter finalförlusten i curlingens nya World Cup. De svenska OS-guldmedaljörerna vann den första deltävlingen på den kanadensiska Grand Slam of Curling-touren efter seger i finalen mot lag Tirinzoni, Schweiz. Seger.

DN - 30 sep 18 kl. 20:18

Karriärens första grand slam-titel för lag Hasselborg

I februari stod de överst på pallen i Pyeongchang. Nu fortsätter framgångarna för lag Hasselborg. OS-guldmedaljörerna i curling vann på söndagen karriärens första grand slam-turnering.

Helsingborgs Dagblad - 30 sep 18 kl. 19:14

Håkan Sandell årets Ferlinpristagare

Årets Ferlinpristagare är utsedd och det är poeten Håkan Sandell som kammar hem priset för sin lyrik. Vissångerskan Anna Döbling får årets trubadurpris. Sandell får 2018 års pris för att hans diktning enligt juryn innehåller både tradition och förnyelse.

SR - 11 okt 18 kl. 17:48

Anna, 91, räddades undan nazisterna i Danmark 1943

I dag är det 75 år sedan närmre 7000 danska judar räddades till Sverige, undan nazisterna. En av dem är 91-åriga Anna Grüner..

Barometern - 30 sep 18 kl. 15:54

Misstänkt skottlossning mot bostadshus

Polisen utreder en misstänkt skottlossning mot ett flerfamiljshus i stadsdelen Nydala i Malmö. - Ingen person har träffats, säger Anna Göransson, presstalesperson vid polisen i region Syd. Det är oklart när de eventuella skotten avlossades, men polisen larmades på söndagsmorgonen.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.