Anmäler

Tuesday, 23 July, 07:17

Nyheter om Anmäler

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 03 jul 19 kl. 08:06

Patientjournaler upphittade – på golvet på Ica Maxi

Flera borttappade journaler hittades på golvet på Ica Maxi av en privatperson, skriver Skånska Dagbladet. Nu Anmäler en berörd patients fru tandläkaren till IVO. .

YLE - 02 jul 19 kl. 07:07

Övervakande vårdmyndigheten: allt fler anmäler brister i hemvården

Myndigheterna får fler klagomål om hemvården än tidigare. Det uppger man vid Valvira som är den myndighet som övervakar vården i Finland..

Världen Idag - 11 jul 19 kl. 08:08

Hon ber på arbetstid – anmäler sig själv

I Bromölla är det sedan en tid förbjudet för kommunanställda att be på arbetstid. Socialsekreteraren Pernilla Franklin är kristen och ber dagligen till Gud för att kunna göra ett bättre jobb. Nu väljer hon att anmäla sig själv till kommunstyrelsen..

PrivataAffärer - 28 jun 19 kl. 10:06

Ras i Oasmia efter usel morgon

Oasmia redovisar ett resultat efter skatt på -48,7 miljoner kronor för det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret (-32,1). Resultatet per aktie uppgick till -0:23 kronor (-0:18). Nettoomsättningen uppgick till 0,3 miljoner kronor (0,8).

SR - 10 jul 19 kl. 09:45

Anmäler sig själv för att ha bett på arbetstid

I början av sommaren beslutade Bromölla kommun att kommunanställda inte får be på arbetstid. Nu Anmäler en kristen kommunanställd sig själv för att ha gjort just det..

Expressen - 10 jul 19 kl. 09:19

Kommunanställd bad till Gud på arbetstid – anmäler sig själv

I början av sommaren beslutade Bromölla kommun att kommunanställda inte skulle ha rätt att be på arbetstid, oavsett religion. Nu Anmäler en kristen kommunanställd sig själv för att ha gjort just det – bett till Gud på arbetstid, rapporterar Kristianstadsbladet..

Sydsvenskan - 10 jul 19 kl. 08:37

Bad på arbetstid – anmäler sig själv

I början av sommaren beslutade Bromölla kommun att kommunanställda inte skulle ha rätt att be på arbetstid, oavsett religion. Nu Anmäler en kristen kommunanställd sig själv för att ha gjort just det – bett till gud på arbetstid, rapporterar Kristianstad.

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 19 kl. 08:37

Bad på arbetstid – anmäler sig själv

I början av sommaren beslutade Bromölla kommun att kommunanställda inte skulle ha rätt att be på arbetstid, oavsett religion. Nu Anmäler en kristen kommunanställd sig själv för att ha gjort just det – bett till gud på arbetstid, rapporterar Kristianstad.

GöteborgsPosten - 10 jul 19 kl. 08:37

Bad på arbetstid – anmäler sig själv

I början av sommaren beslutade Bromölla kommun att kommunanställda inte skulle ha rätt att be på arbetstid, oavsett religion. Nu Anmäler en kristen kommunanställd sig själv för att ha gjort just det – bett till gud på arbetstid, rapporterar.

Skånskan - 27 jun 19 kl. 12:58

Skolsystern struntade i elev

Höör En förälder till ett barn med sned rygg Anmäler en skola i Höör för att skolsköterskan inte undersökt eleven, och därmed inte kunnat upptäcka möjlig förvärring, vid två tillfällen.
Det var någon gång förra året som föräldern kontaktade skolans dåvarande skolsköterska för att be om en ryggkontroll åt sitt barn, då hon misstänkte att något inte stämde.
Mycket riktigt var ryggen i dåligt skick.

Sydsvenskan - 10 jul 19 kl. 09:49

Anmälan: Fick gå smutsig i familjehem

Barnet gick runt i trasiga skor och smutsiga kläder och reagerade med glädje och förvåning när det fick mat. Den ansvariga nämnden i en kommun i Kalmar län lex Sarah-Anmäler nu sig själv för hanteringen av ett barn som placerats i ett outrett familjehem.

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 19 kl. 09:49

Anmälan: Fick gå smutsig i familjehem

Barnet gick runt i trasiga skor och smutsiga kläder och reagerade med glädje och förvåning när det fick mat. Den ansvariga nämnden i en kommun i Kalmar län lex Sarah-Anmäler nu sig själv för hanteringen av ett barn som placerats i ett outrett familjehem.

Kristianstadsbladet - 10 jul 19 kl. 05:00

Anmäler sig själv – har bett på arbetstid

Hon är kristen och har flera gånger vänt sig till gud i bön – på arbetstid. Nu väljer Pernilla Franklin, som jobbar som socialsekreterare på Bromölla kommun, att anmäla sig själv..

Blekinge Läns tidning - 10 jul 19 kl. 05:00

Anmäler sig själv – har bett på arbetstid

Hon är kristen och har flera gånger vänt sig till gud i bön – på arbetstid. Nu väljer Pernilla Franklin, som jobbar som socialsekreterare på Bromölla kommun, att anmäla sig själv..

Helsingborgs Dagblad - 27 jun 19 kl. 09:00

Vårdtagare lämnades naken när personal tog rökpaus

Äldreboende i Örkelljunga Lex Sarah-Anmäler att en vårdtagare lämnats utan omvårdnad..

SR - 09 jul 19 kl. 13:38

Moderaterna KU-anmäler miljöministern Isabella Lövin

Den moderata riksdagsledamoten Jessica Rosencrantz KU-Anmäler miljöminister Isabella Lövin (MP) för vilseledande rapportering till riksdagen om det så kallade Klimatklivet..

Nyan - 26 jun 19 kl. 12:22

Åland gallup: Vad tycker du är det viktigaste inför valet?

Infrastruktur, ekonomisk utveckling, kommunreform eller kanske klimatet? Vi vill veta vilken fråga som är viktigast för dig i höstens val. Klicka här för att delta i gallupen!

Skånskan - 09 jul 19 kl. 15:30

IVO åtalsanmäler medicintjuven

Kävlinge Den medarbetare inom hemsjukvården som stulit stora mängder narkotikaklassade läkemedel åtalsanmälts av Inspektionen för vård och omsorg, IVO.Under våren har hemsjukvården i Kävlinge nystat upp en stor medicinskandal inom hemvården.
En anställd med rätt att dela ut läkemedel hade systematiskt och under lång tid stulit hundratals narkotikaklassade läkemedel.

NSD - 09 jul 19 kl. 10:15

Saknar loggposter – anmäler psykiatrin

En man i Boden har JO-anmält psykiatrin vid Sunderby sjukhus..

Skånskan - 25 jun 19 kl. 20:00

Musikkollo är tillbaka på Arena 305

Malmö För andra året i rad arrangerar Arena 305 MusiCamp305 för ungdomar i Malmö.
Sju stycken är i full gång med att repa inför den avslutande konserten på torsdag.Arena 305 är ett musik- och kulturhus beläget i centrala Malmö och riktar sig till de ungdomar, mellan 15-25 år, som vill spela musik, repa med sitt band, dansa eller skapa film.

PrivataAffärer - 09 jul 19 kl. 06:06

ARN: Rekordökning av anmälningar

Svenskarna klagar på varor och tjänster till Allmänna reklamationsnämnden som aldrig förr.  Så mycket att väntetiden kommer att öka. – Ökningen av inkomna ärenden är dramatisk och det innebär stora utmaningar att hantera den här tillströmningen.

Trelleborgs Allehanda - 25 jun 19 kl. 12:00

Miljöbrott: Anmäler granne som eldar på tomt

En man bosatt i Beddingestrand har polisanmält en granne som eldar på sin tomt. Mannen misstänker att grannen eldar renoveringsavfall, då röken är svart och luktar illa. Det framkommer av polisanmälan..

Blekinge Läns tidning - 08 jul 19 kl. 12:53

Patient fick narkotikaklassat läkemedel med sig av misstag - vården anmäler sig själv

Region Blekinge lex Maria Anmäler två händelser från hösten 2018 till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo)..

Barometern - 08 jul 19 kl. 12:07

Just nu: Kommunen anmäler misstänkt fiffel med hyreskontrakt

En enhet inom Kalmar kommun misstänks ha hyrt tre utrymmen av en av de egna anställda – till ett värde av nästan 100 000 kronor. Utrymmena har sedan inte använts till någonting. Nu polisAnmäler kommunen händelsen..

Skånskan - 07 jul 19 kl. 16:30

Krav på skola efter anmälan

Eslöv Efter en anmälan till barn- och elevombudet om att en elev känt sig kränkt av en annan elev tidigt i våras beslutas skolan nu uppfylla flera krav, snarast.
Vid alla incidenter hade eleven vänt sig till lärare. Även rektorn och annan skolpersonal informerades av anmälaren.

Skånskan - 21 jun 19 kl. 05:30

Skulle frisläppas – hamnade i finkan

Malmö Ett sent mejl ledde till att en man som gripits för att ha misskött kontakten med frivården fick tillbringa en natt i buren på Fosieanstalten i stället för att släppas fri.Nu Anmäler Kriminalvården händelsen till myndighetens personalnämnd.
Mannen greps i slutet av februari sedan han misskött sina kontakter med frivården.

GöteborgsPosten - 20 jun 19 kl. 19:33

Gekås anmäler falska checkar

Företaget har övervakningsbilder från händelsen..

Expressen - 20 jun 19 kl. 18:10

Gekås i Ullared anmäler köp med falska checkar

Shoppingmeckat Gekås i Ullared har polisanmält en person för bedrägeri, skriver Hallands Nyheter.  Personen har betalat sin shopping med falska checkar och sedan lämnat varuhuset utan att bli upptäckt. Händelsen utreds som grovt bedrägeri alternativt urkundsförfalskning..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.