Anklagas

Sunday, 18 November, 15:50

Nyheter om Anklagas

Sortering: Relevans | Senaste
Jönköpingsnytt - 23 okt 18 kl. 17:44

Här åker tjuven fast efter stöldturnén

Nu väcks åtal mot en man i 45-årsåldern, som Anklagas för att ha genomfört en lång rad stölder på olika platser i Jönköpings kommun. Värdet av stöldgodset uppgår till en bra bit över 100 000 kronor.
.

UNT - 28 okt 18 kl. 15:00

Kommun anklagas för att fördröja köp

Företaget Koggbron som ska bygga bostäder på Karlholms Strand har ekonomiska problem..

UNT - 28 okt 18 kl. 15:00

Kommun anklagas för att fördröja köp

Företaget Koggbron som ska bygga bostäder på Karlholms Strand har ekonomiska problem..

DN - 27 okt 18 kl. 16:12

Misstänkte mannen – en udda figur med högerextrema åsikter

En udda figur med långt brottsregister som bodde i sin vita skåpbil och jobbade extra på en strippklubb. 56-årige Cesar Sayoc Anklagas för att ha skickat minst 14 brevbomber till kända Trumpmotståndare. På sociala medier har han delat många inlägg med högerextrema budskap..

SR - 27 okt 18 kl. 11:57

Polisen anklagas för censur inför valet i Brasilien

Inför presidentvalet i Brasilien i morgon har polis gått in på ett 20-tal universitet för att konfiskera banderoller och pamfletter mot fascism. Aktionen, som enligt polisen har stöd i Brasiliens vallag, kritiseras nu av riksåklagaren. I går protesterade studenter i flera brasilianska städer..

Trelleborgs Allehanda - 22 okt 18 kl. 23:07

Nya styret anklagas för att sätta demokratin ur spel. ”Köpt opposition”.

Fem partier hade gått ihop för att förhindra att Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna fick igenom sin överenskommelse att dela upp posterna i kommunfullmäktiges presidium sinsemellan. Det hjälpte inte..

SVT - 19 okt 18 kl. 04:34

Högerextreme Bolsonaro leder stort – anklagas för valfusk

Högerextreme Jair Bolsonaro leder stort i opinionsmätningarna inför den andra omgången i Brasiliens presidentval. Samtidigt dras han nu in i en skandal som skulle kunna få honom diskvalificerad. Presidentkandidaten påstås ha brutit mot Brasiliens kampanjfinansieringslagar genom att låta företag köpa fejkade nyheter från trollfabriker – och sprida dem på Whatsapp..

Expressen - 20 okt 18 kl. 00:24

Storbankernas skattesvindel – det skulle 70 miljarder räcka till

Flera storbanker i Europa, däribland SEB Anklagas för delaktighet i ett miljardbedrägeri på minst 70 miljarder kronor i skattemedel.En summa som skulle räcka till hela den svenska barnomsorgen, eller till statens förvarsanslag i 16 månader, skriver SVT. .

IDG - 26 okt 18 kl. 09:56

Googles svar på kritiken – har på två år sparkat 48 efter sexuella trakasserier


Efter att Google Anklagas för att ha skyddat tidigare chefer som sparkats efter sexuella trakasserier svarar koncernchef Sundar Pichai med en siffra på hur många bolaget tvingats avskeda de senaste två åren..

Computer Sweden - 26 okt 18 kl. 09:56

Googles svar på kritiken – har på två år sparkat 48 efter sexuella trakasserier


Efter att Google Anklagas för att ha skyddat tidigare chefer som sparkats efter sexuella trakasserier svarar koncernchef Sundar Pichai med en siffra på hur många bolaget tvingats avskeda de senaste två åren..

UNT - 23 okt 18 kl. 07:04

Tappar avtal värt 80 miljoner

Markona Anklagas för att ha lämnat felaktiga uppgifter till Uppsala kommun..

Dagens Medicin - 25 okt 18 kl. 07:00

”Jag önskar bara att vi hade gjort större motstånd”

”Man är sällan upprörd av de skäl man tror”, skrev Kay Pollak. När jag läser Lars-Bertil Arvidssons inlägg undrar jag vad han egentligen upprörs över? Han ser en kår i hemstickade offerkoftor men läxar upp oss med samma ensidighet vi Anklagas för.

Jönköpingsnytt - 25 okt 18 kl. 08:15

Efter innebandybråket - nu har domen kommit

Växjö-spelaren Jesper Sankell, som Anklagas för att ha fällt en homofobisk kommentar mot JIK:s Otto Weidman, frias nu av innebandyns juridiska nämnd.
.

Expressen - 15 okt 18 kl. 23:46

Nytt kryphål kan få Ronaldo friad

Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo Anklagas för våldtäkt av amerikanskan Kathryn Mayorga. Ronaldo nekar till brottet – och enligt portugisiska Sabado har hans advokater hittat ett kryphål som kan få fallet nerlagt. .

Sydsvenskan - 04 okt 18 kl. 17:44

"Historiskt" SD-kommunalråd i Hörby anklagas för att ha skrämt väljarna

Stefan Borg hånade HBTQ-personer på Facebook..

GöteborgsPosten - 24 okt 18 kl. 20:23

SD-politiker i Göteborg polisanmäld – ska ha hotat skolpersonal

En SD-politiker i Göteborg har blivit polisanmäld för ofredande med hatbrott som motiv. Han Anklagas för att ha betett sig hotfullt och kallat en elevassistent för "en jävla invandrare" på en skola i Göteborg.
– Det var väldigt skrämmande, säger elevassistenten som gjorde polisanmälan..

Sydsvenskan - 22 okt 18 kl. 08:01

Sveriges fulaste stad framröstad

Borlänge är Sveriges fulaste stad. I varje fall enligt den omröstning som föreningen Arkitekturupproret ordnat i sociala medier. Lite drygt 1 000 personer av alla de närmare 7 000 som lade en röst valde Borlänge.

GöteborgsPosten - 23 okt 18 kl. 23:29

Anställda på Västtrafik anklagas för att ha sålt droger på arbetstid

Tre personer som varit anställda på Västtrafik har fått sparken efter anklagelser om att de köpt och sålt droger på arbetsplatsen. Ytterligare tre konsulter har fått lämna arbetsplatsen, skriver GT. Affärerna ska ha skett på bolagets egna datorer.

DN - 19 okt 18 kl. 12:18

Lärare tagen ur tjänst – utreds efter anklagelser om sexuella närmanden

Ett gymnasium i Stockholm tillkallade på fredagen polis efter att elever demonstrerat mot en lärare som Anklagas för sexuella närmanden mot en elev. – Vi var tvungna att tillkalla polis för att kunna garantera lärarens säkerhet, säger skolans rektor. Den utpekade läraren är tagen ur tjänst under pågående utredning..

GöteborgsPosten - 23 okt 18 kl. 13:40

Saudiarabien anklagas för mord på Khashoggi

Mordet på journalisten Jamal Khashoggi på Saudiarabiens konsulat i Istanbul var både planerat och politiskt motiverat. Det säger Turkiets president Recep Tayyip Erdogan som kräver att de skyldiga lämnas ut från Saudiarabien..

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 18 kl. 08:01

Sveriges fulaste stad framröstad

Borlänge är Sveriges fulaste stad. I varje fall enligt den omröstning som föreningen Arkitekturupproret ordnat i sociala medier. Lite drygt 1 000 personer av alla de närmare 7 000 som lade en röst valde Borlänge.

DN - 20 okt 18 kl. 15:19

Ingmar Nevéus: Utpressning bakom ja till Makedoniens namnbyte

God morgon, Nordmakedonien! Makedoniens namnbyte kan bli verklighet efter stor dramatik i parlamentet sent på fredagskvällen. Vägen till medlemskap i Nato och EU öppnas för Balkanlandet.

Skånskan - 22 okt 18 kl. 10:06

Svensk gränsbevakning sågas av EU

Skåne EU-kommissionens kritik mot den svenska gränsbevakningen ska vara värre än vad som tidigare varit känt.Detta uppger Sveriges Radio Ekos som har granskat en hemligstämplad rapport.
Hela uppbyggnaden och organisationen sågas totalt i rapporten, där Sverige Anklagas för att bryta mot Schengenreglerna.

SVT - 19 okt 18 kl. 16:06

Kronprinsens vakt på bilder utanför konsulatet

De 15 män som Anklagas för att ha rest från Saudiarabien till Turkiet för att mörda Jamal Khashoggi knyts allt mer till den misstänkta brottsplatsen. Deras fingeravtryck ska ha påträffats på konsulatet och övervakningsbilder visar hur de vistats på flera av platserna som polisen tidigare knutit till journalistens försvinnande. Nu förhörs anställda på konsulatet av turkiska utredare, uppger Reuters..

SVT - 02 okt 18 kl. 21:53

Klädjättar anklagas för att svika arbetare: ”Lönerna går inte att leva på”

De stora klädföretagen HM, Kappahl, Lindex och MQ bryter mot sina egna uppförandekoder i Bangladesh. Det hävdar organisationen Fair Action som träffat sömmerskor i fabriker som levererar kläder till Sverige. – Sömmerskorna får löner som det inte går att leva på, säger talespersonen Maria Sjödin till SVT..

Computer Sweden - 22 okt 18 kl. 06:01

EU fortsätter pressa techjättarna – anklagas för handelskrig


Rekordböter, granskningar och nya regleringar. EU pressar de stora teknikjättarna på många områden. Vad är det som pågår egentligen?.

IDG - 22 okt 18 kl. 06:01

EU fortsätter pressa techjättarna – anklagas för handelskrig


Rekordböter, granskningar och nya regleringar. EU pressar de stora teknikjättarna på många områden. Vad är det som pågår egentligen?.

NSD - 22 okt 18 kl. 05:00

Bluffmakaren även misstänkt för barnporr

Den brittiske man i 50-årsåldern som Anklagas för att ha ljugit i den uppmärksammade pedofilutredningen Operation Midland och under flera månader hållit sig gömd i Överkalix överlämnades i helgen till rättsväsendet i Storbritannien – även misstänkt för barnpornografibrott..

Skånskan - 22 okt 18 kl. 05:00

”Tar på största allvar och agerar”

ESLÖV Sverigedemokraterna centralt har inga speciella synpunkter på hur Expressen och ETC kommit över sina uppgifter om de båda Eslövsborna.– För att kunna företräda Sverigedemokraterna är det centralt att man delar partiets grundläggande värderingar och åsikter. När det inkommer uppgifter som tyder på motsatsen tar vi det på största allvar och agerar.

Sydsvenskan - 22 okt 18 kl. 03:54

Ny kritik mot svensk gränsbevakning

Kritiken mot svensk gränsbevakning är värre än vad som tidigare varit känt, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Hela uppbyggnaden och organisationen sågas i en sekretessbelagd EU-rapport, där Sverige Anklagas för att bryta mot Schengenreglerna. – Det är na.

YA - 22 okt 18 kl. 03:54

Ny kritik mot svensk gränsbevakning

Kritiken mot svensk gränsbevakning är värre än vad som tidigare varit känt, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Hela uppbyggnaden och organisationen sågas i en sekretessbelagd EU-rapport, där Sverige Anklagas för att bryta mot Schengenreglerna.(TT).

BT - 22 okt 18 kl. 03:54

Ny kritik mot svensk gränsbevakning

Kritiken mot svensk gränsbevakning är värre än vad som tidigare varit känt, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Hela uppbyggnaden och organisationen sågas i en sekretessbelagd EU-rapport, där Sverige Anklagas för att bryta mot Schengenreglerna.(TT).

Sydöstran - 22 okt 18 kl. 03:54

Ny kritik mot svensk gränsbevakning

Kritiken mot svensk gränsbevakning är värre än vad som tidigare varit känt, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Hela uppbyggnaden och organisationen sågas i en sekretessbelagd EU-rapport, där Sverige Anklagas för att bryta mot Schengenreglerna.(TT).

SmålandsPosten - 22 okt 18 kl. 03:54

Ny kritik mot svensk gränsbevakning

Kritiken mot svensk gränsbevakning är värre än vad som tidigare varit känt, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Hela uppbyggnaden och organisationen sågas i en sekretessbelagd EU-rapport, där Sverige Anklagas för att bryta mot Schengenreglerna.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 18 kl. 03:54

Ny kritik mot svensk gränsbevakning

Kritiken mot svensk gränsbevakning är värre än vad som tidigare varit känt, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Hela uppbyggnaden och organisationen sågas i en sekretessbelagd EU-rapport, där Sverige Anklagas för att bryta mot Schengenreglerna. – Det är na.

Blekinge Läns tidning - 22 okt 18 kl. 03:54

Ny kritik mot svensk gränsbevakning

Kritiken mot svensk gränsbevakning är värre än vad som tidigare varit känt, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Hela uppbyggnaden och organisationen sågas i en sekretessbelagd EU-rapport, där Sverige Anklagas för att bryta mot Schengenreglerna.(TT).

Kristianstadsbladet - 22 okt 18 kl. 03:54

Ny kritik mot svensk gränsbevakning

Kritiken mot svensk gränsbevakning är värre än vad som tidigare varit känt, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Hela uppbyggnaden och organisationen sågas i en sekretessbelagd EU-rapport, där Sverige Anklagas för att bryta mot Schengenreglerna.(TT).

Barometern - 22 okt 18 kl. 03:54

Ny kritik mot svensk gränsbevakning

Kritiken mot svensk gränsbevakning är värre än vad som tidigare varit känt, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Hela uppbyggnaden och organisationen sågas i en sekretessbelagd EU-rapport, där Sverige Anklagas för att bryta mot Schengenreglerna.(TT).

DN - 19 okt 18 kl. 16:28

Lärare anmäld för sexuella närmanden – får jobba kvar

En lärare på en skola i centrala Stockholm varnas för att ha haft en olämplig relation med en elev. Läraren Anklagas för att ha gjort sexuella närmanden mot den minderåriga flickan. Han ska även tidigare ha uttryckt känslor för elever på skolan.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.