Anders

Friday, 17 August, 21:33

Nyheter om Anders

Sortering: Relevans | Senaste
BT - 27 jun 18 kl. 18:10

Anders Svensson firade 3-0 segern med tacos: ”Var aldrig ens orolig”

”Var aldrig ens orolig.”.

Nyan - 22 jul 18 kl. 10:48

Sverige nästa för Wiklöfs gratisshow?

Affärsmannen Anders Wiklöf funderar på att bjuda på en ny gratiskonsert med kända svenska artister. Någonstans i Sverige. Anders Wiklöf bekräftar för Nya Åland att han tror det är möjligt, även om inget är bestämt ännu.

Skånskan - 28 jul 18 kl. 22:32

Rösler: ”Spelarna gav mig allt de hade”

fotboll Det var varmt och känsloladdat när Malmö FF och IFK Norrköping drabbade samman.
– Spelarna gav mig verkligen allt de hade idag, säger Uwe Rösler.Lördagens stormatch mellan Malmö FF och IFK Norrköping började i ett högt tempo och redan i den femte minuten tog hemmalaget ledningen efter att lagkaptenen Markus Rosenberg dragits ner i motståndarnas straffområde.

Expressen - 06 jul 18 kl. 21:16

Ilskan efter bilderna: ”Det där är förfärligt”

Neymar har kritiserats under hela mästerskapet för sina filmningar.I kvartsfinalen mot Belgien var det dags igen.– Neymar ska varnas där, det är rejält osportsligt, säger kommentatorn Jesper Hussfelt i TV4.

Expressen - 21 jun 18 kl. 09:59

Nobbade Bröndbys miljoner – för MFF

Malmö slog Molde och Anders Christiansen var tillbaka som mittfältsmotor.Kvällsposten kan nu avslöja att "AC" avböjde betydligt större pengar i danska Bröndby för att få återvända till Malmö.– Det fanns intresse från Danmark, men för mig var det bara Malmö som gällde, säger Christiansen..

Expressen - 19 jul 18 kl. 14:14

Var fjärde svensk: Slopa bankkontoren

Bankkontoren kan dö sotdöden.En ny undersökning visar nämligen att var fjärde svensk tycker att bankkontor är överflödiga i den digitala tidsåldern.– Det är en utmaning för de traditionella bankerna, säger Anders Lidefelt, vice vd för Svea Ekonomi, som beställt undersökningen..

Länstidningen i Jämtland - 28 jul 18 kl. 09:01

Nya ägare till tomten på Österuppland 430 i Mörsil

Fastigheten på adressen Österuppland 430 i Mörsil har fått nya ägare. Martin och Anders Olofsson,....

Skånskan - 28 jul 18 kl. 09:00

Nya ägare till gård i Vollsjö

Vollsjö Försäljningen av fastigheten på Pregestadsvägen 172 i Vollsjö är nu klar. Nya ägare är Conny Sundberg, 52, och Isa Nolkrantz, 22, och säljare är Nils Åke Anders och Martina Welinder. På gården finns ett hus med boyta på 111 kvadratmeter och 4 hektar åkermarker.

Skånskan - 28 jul 18 kl. 09:00

Tomt i Höörs kommun har fått ny ägare

Anders Martin Lundqvist, 71 år, från Lund, är ny ägare till tomten Tjörnarp 3:27 i Höörs kommun. Säljare är Lars Nöglebäk och Anne Mai Skjödt Pedersen. Ägarbytet blev klart i juli 2018 och priset blev 250 000 kronor.

PrivataAffärer - 27 jul 18 kl. 09:44

Starkt resultat av Hoist

Jämförelsestörande poster före skatt uppgick till -24 miljoner och avser övertagandet av en tidigare externt hanterad fordringsportfölj samt kostnader för föreslagen centralisering av den brittiska verksamheten till Manchester. Resultat före skatt exklusive jämförelsestörande poster blev därmed 165 miljoner kr. I kvartalet förvärvade bolaget fordringsportföljer till ett värde om 2 341 miljoner kr (786).

Helsingborgs Dagblad - 28 jul 18 kl. 04:00

”Det som igår var otänkbart, att begränsa föreningsfriheten, är tydligen tänkbart idag.”

Anders Sannerstedt, docent i statsvetenskap vid Lunds universitet..

BT - 13 jul 18 kl. 18:07

Just nu: Anders Svensson tillbaka i Elfsborg – som tränare

Elfsborg organiserar om, då öppnas dörren igen för Anders Svensson..

DN - 04 jul 18 kl. 11:41

Morgan Johansson: Enda sättet är att sätta hårt mot hårt

Justitieminister Morgan Johansson (S) ska under dagen ha samtal med rikspolischefen Anders Thornberg om de senaste dödsskjutningarna i Malmö och Örebro. – Det enda sättet man kan gå åt det är att sätta hårt mot hårt, säger Morgan Johansson..

NSD - 18 jul 18 kl. 17:39

Känslostorm i Kaunisvaara

Med några få ögonblick kvar till den första salvan tog känslorna över för den förre näringsministern Anders Sundström: ”Ingen kommer att kunna stoppa det här projektet..

SmålandsPosten - 27 jul 18 kl. 15:55

Stängsel leder inte el i torkan

Antikhandlaren Anders Granrots får rymmer så gott som varje dag. Marken är så torr att den inte jordar elstängsel ordentligt. – De går rakt igenom stängslet.

Skånskan - 27 jul 18 kl. 15:01

Ges

GES,
Mölleplatsen, Malmö den 26 juli
BETYG: TREDen första comebacken tog nio år, och kom 2003. En evighet i popsammanhang, naturligtvis. Så vad ska man då säga om att GES dröjde helt femton år för att få till årets återkomst?

Skånskan - 26 jul 18 kl. 14:00

Kristallkulans hemlighet

SKURUP På fredag är det premiär för årets sommarlustspel på Svaneholms slott.
I år spelar ensemblen inomhus med publiken på en ny gradäng.Grevinnan Ylwa von Ysther, spelad av Charolotta Wallenholm, minns alla sina repliker mycket väl när hon kliver in på ”Antes Antikvariat”.

Realtid - 27 jul 18 kl. 09:09

Starkt kvartal av Hoist Finance

Hoist Finance levererade ett starkt kvartal. Resultatet före skatt med 36 procent, till 141 (104) miljoner kronor. Ett resultat av de kostnadsbesparingar nya vd:n Klaus-Anders Nysteen låtit göra.

DI - 24 jul 18 kl. 23:01

Ålandskungen bjuder på megakonsert

Anders Wiklöf, Ålandsbankens storägare och Nordens största enskilda företagsägare, trappar upp som konsertproducent. Den 25 juli bjuder han på megakonsert på hemmaplan för att nästa år gå in i Sverige..

BT - 27 jul 18 kl. 06:19

Nere på botten, här är det toppen

Hur ser det egentligen ut i våra grunda vatten? En ny snorkelled på Getterön i Varberg visar nyfikna vad som finns under ytan och vikten av att ta hand om våra grunda vatten. – Det vi gör har en påverkan på miljön i vattnet, säger Anders Olsson från Naturskyddsföreningen i Varberg..

GöteborgsPosten - 27 jul 18 kl. 07:24

Ny ägare – nya utmaningar för Volvo

I december köpte kinesiska Geely in sig som största ägare i AB Volvo.
GP besökte grävmaskinsfabriken i Shanghai för att ta reda på om de nya ägarna hunnit göra något avtryck.
– Om man kunde kopiera utvecklingen som har varit på bilsidan så hade jag varit väldigt nöjd, säger Kina-chefen Anders P Larsson..

GöteborgsPosten - 26 jul 18 kl. 17:20

Delfin filmad vid Balgö

Tångabergsbon Anders Kondrup bjöds på en makalös naturupplevelse vid Balgö i Varberg på onsdagsmorgonen..

Expressen - 26 jul 18 kl. 15:43

Oj, vilken härlig fest när miljardären fyllde 72 år

Ålandsprofilen och miljardären Anders Wiklöf fyllde 72 i onsdags och bjöd in allmänheten till en konsert med många kända artister.Själv tog han gitarren och spelade med i låtarna.– För två år sedan firade vi min födelsedag, i fjol firade vi Finland och i år firar vi Åland och ålänningarna, säger han, enligt Ålandstidningen.

YA - 27 jul 18 kl. 00:01

Laddade inför kvällens premiär på slottet

En spåkvinna står i centrum i årets lustspel på slottet. Svaneholmsteatern ger Kristallkulan, en lättsam komedi skriver av Anders Ruud, med premiär i riddarsalen i kväll, fredag..

SVT - 07 jul 18 kl. 18:48

Expertens bästa tips: Så klarar du ekonomin i sommar

Svenskarnas skuld till Kronofogden växer och under sommaren riskerar många att skuldsätta sig. Här ger ekonomisk rådgivaren Anders Lindén sina bästa tips på hur du fixar ekonomin i sommar..

Corren - 26 jul 18 kl. 16:00

LiU-professor får prestigepris

I oktober kommer Anders Ynnerman ta emot IEEE VisualizationTechnicalAchievement Award i Berlin..

Sydöstran - 22 jul 18 kl. 17:55

”Jag fick panik och kunde inte andas”

Sydöstrans chefredaktör Anders Nilsson är utmattad, men mycket nöjd och glad i dag. I lördags genomförde han tillsammans med sin lagkamrat Fredrik Hedlund Swimrun 2XU Island Challenge. – I början höll jag på att ge upp, men sedan var det som om ingenting kunde stoppa mig..

Sydsvenskan - 23 jul 18 kl. 09:00

När journalistiken drogs in i Metoo-stormen

Anders Mildner om pressen och moralen..

DN - 26 jul 18 kl. 12:11

Minnesord: Margareta Weidhagen-Hallerdt

Tidigare museichefen, fil.lic. Margareta Weidhagen-Hallerdt har avlidit i en ålder av 91 år.

UNT - 26 jul 18 kl. 11:00

Landsbygdsutvecklare på Wikmans önskelista

Kommunalrådet Anders Wikman (NE) ser mer än gärna att Nystart Enköping får fortsatt möjlighet att påverka lokalpolitiken och betonar att partiet är oberoende i förhållande till traditionell höger-vänster skala..

DI - 26 jul 18 kl. 11:18

Efter kursraset – Kindred-topparna tankar

Spelbolaget Kindred föll under onsdagen nära 13 procent. Då passar styrelseordföranden och storägaren Anders Ström på att fylla på portföljen..

DN - 26 jul 18 kl. 09:51

Minnesord: Margareta Weidhagen-Hallerdt

Fil. lic. Margareta Weidhagen-Hallerdt, Stockholm har avlidit i en ålder av 91 år.

DN - 06 aug 18 kl. 06:00

DN gratulerar: Anders Wejryd, ärkebiskop emeritus

Som ärkebiskop hade Anders Wejryd mod att genomföra en av de känsligaste förändringarna i Svenska kyrkans ordning: samkönad vigsel. Däremot var han lite skraj innan han tog sig an uppdraget som kyrkans överhuvud..

Länstidningen i Jämtland - 26 jul 18 kl. 09:01

20-åring ny ägare till lantbruksfastighet i Föllinge – prislappen: 750 000 kronor

Emil Håkan Öberg, 20 år, har tagit över fastigheten på Åkersjön 293 i Föllinge från Anders Olov Bruno Olofssons dödsbo. Ägarbytet blev klart i juli 2018 och köpesumman blev 750 000 kronor. Huset är....

Länstidningen i Jämtland - 26 jul 18 kl. 09:01

30 kvadratmeter stor stuga i Funäsdalen såld till nya ägare

Nu är det klart vem som köpt huset på Messlingen 200 i Funäsdalen av Marie Hjelm och Mats Jörgen Mattsson. Nya ägare är Frida och Anders Karl-Johan Hedlund, 31 och 33 år, från Vänge. Priset blev....

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 16:00

Säkra jordbruket genom vegetabilisk matproduktion

Vi hoppas att Miljöpartiet verkar för att säkra svensk jordbruksproduktion genom att stödja omställningen bort från djurhållning och mot produktion av vegetabilisk mat. Det är bara så vi minskar vår sårbarhet för extremt väder och torka, skriver Per-Anders Jande, Svensk mat- och miljöinformation..

BT - 24 jul 18 kl. 19:18

Sommar som sticker ut – tusentals drabbade

I sommar har Anticimex blivit nedringda av fastighetsägare runt om i Sjuhärad som får tampas med getingbon. ”Det kan röra sig om fem till femton aktiva bon per fastighet”, säger platschef Anders Skeppstedt..

Sydsvenskan - 24 jul 18 kl. 08:00

Känslan säger att det här inte är ett bra hörn för MFF

”Viktigt att Anders Christiansen går igång i Bachirous frånvaro.”.

BT - 25 jul 18 kl. 19:46

BT träffade musikfantaster på vinylmässan: ”Jag skulle kunna gå här i timmar”

Några trappsteg ner från korsningen Kungsgatan - Skolgatan söker vinylvänner svalka på onsdagens minimässa. Runt 5000 LP plus singlar och CD finns i Anders Ahlbäcks utbud. Vi kollar i strömmen av besökare..

DN - 25 jul 18 kl. 20:55

Minnesord: Margareta Weidhagen-Hallerdt

Förra museichefen Margareta Weidhagen-Hallerdt, Stockholm, har avlidit vid 91 års ålder. Hennes närmaste  är döttrarna Katarina Weidhagen, Miriam Andersén och Malena Hallerdt, samt bonusbarn med familjer.  Hon var 1949-60 gift med Stig Weidhagen och från 1968 med  Björn Hallerdt, som avled 2015.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.