Anders Swahn

Monday, 25 March, 23:23

Nyheter om Anders Swahn

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 25 okt 18 kl. 21:18

Nominerad mot sin vilja

Lund Socialdemokraten Anders Almgren blev vid torsdagens kommunfullmäktigesammanträde mot sin vilja nominerad till posten som kommunstyrelsens ordförande.Bakom förslaget stod Sverigedemokraterna.
– Vi vill maximera vårt inflytande och utnyttja vågmästarpositionen, förklarade Hans-Olof Andersson (SD).

Skånskan - 01 sep 18 kl. 05:00

Kallade statsministern landsförrädare

BURLÖV En vecka innan valet kommer besked från Sverigedemokraterna att Lars-Anders Espert, lokal partiordförande för SD i Burlöv, kommer att uteslutas ur partiet.
Nya valsedlar utan Esperts namn håller redan på att tryckas.Droppen för partiledningen blev av allt att döma Lars-Anders Esperts kontroversiella uttalanden nu senast där han i ett eget partimanifest anklagade bland andra statsminister Stefan Löfven för landsförräderi.

Kristianstadsbladet - 04 sep 18 kl. 14:24

Samtal om krisen i KFC: ”Saknat en kompetent styrelse”

Fotbollsprofilen Anders Swahn gästade Duvanders Idrottskafé på tisdagsmorgonen. Det blev ett ”gott-och-blandat-samtal” där åhörarna mest ville prata lokal fotboll och Kristianstad FC. – Fel personer har tyvärr tagit på sig att utföra saker som de inte har någon kunskap om, var en av Anders Swahns förklaringar till raset i Kristianstad FC..

Kristianstadsbladet - 25 sep 17 kl. 17:15

KFC vann enkelt mot Rosengård

Kristianstad FC vann kvällens viktiga hemmamatch mot jumbon Rosengård med 4–0 (1–0). Därmed tog KFC ett stort steg mot nytt kontrakt i söderettan. KFC gjorde en stabil match och en stor arbetsinsats efter turbulensen som varit de senaste dagarna, då både tränaren Joakim Persson och sportchefen Anders Swahn lämnat klubben..

Kristianstadsbladet - 25 sep 17 kl. 15:51

KFC och sportchefen går skilda vägar

I fredags fick tränaren Joakim Persson sparken. Under måndagen blev det också klart att sportchefen Anders Swahn lämnar Kristianstad FC..

Kristianstadsbladet - 25 sep 17 kl. 22:50

Patric Nilsson: Det här var väntat

I fredags eftermiddag fick Joakim Persson beskedet att han sparkas som KFC-tränare. I går lämnade sportchefen Anders Swahn föreningen. Besked som slagit ner som en bomb för många – internt som externt.

Kristianstadsbladet - 08 sep 17 kl. 23:30

Derbyplanen: Här tar KFC emot Mjällby

Kristianstad FC gör en tillfällig flytt i höst. Det är nu helt klart att derbyt i oktober mot Mjällby AIF kommer att spelas på Vilans IP. – Det har aldrig varit någon diskussion.

Kristianstadsbladet - 06 jun 18 kl. 22:46

Swahn klar för Mjällby – kritiserar KFC: ”Hemskt att se”

Han sparkades som sportchef i Kristianstad FC. Nu är Anders Swahn klar för Mjällby AIF, där han kommer att träna klubbens U16-lag. Samtidigt delar han ut en tuff passning till sin förra klubb.

Kristianstadsbladet - 27 jul 17 kl. 20:00

Baggner lämnar Kristianstad FC

Han gjorde tre mål för KFC under vårsäsongen – nu har den 22-årige forwarden Michael Baggner gjort sin sista match i klubben. – Vi har kommit överens om att han inte kommer att spela mer med oss den här säsongen, säger KFC:s sportchef Anders Swahn..

Kristianstadsbladet - 15 jul 17 kl. 18:43

Nyförvärvet lämnar efter en halv säsong

Robin Clason och Kristianstad FC går skilda vägar efter bara en halv säsong. Nyförvärvet från Kalmar FF gjorde sin sista träning med KFC i torsdags och återvänder nu till Småland. – Vi försökte, men det fungerade inte.

Kristianstadsbladet - 20 jun 17 kl. 23:46

Intensiv start på augusti för KFC

Det blir en hektisk inledning på augusti för Kristianstad FC. Två cupmatcher följs av omstarten i division I. – Det blir perfekt om det blir tre onsdagar i rad, säger Anders Swahn, sportchef och assisterande tränare i KFC..

Kristianstadsbladet - 04 apr 17 kl. 00:01

Argentinsk forward på väg in till KFC

Paulo Ippolito är redan på plats. I slutet av veckan kommer Andrés Mansilla, 21. – En kvick och teknisk anfallare.

Kristianstadsbladet - 25 mar 17 kl. 19:37

Positivt svar för KFC i Bosnien

Ett fysiskt starkt Celik Zenica gav Kristianstad FC hårt motstånd. – De smällde på ganska bra, men vi stod upp, säger KFC:s assisterande tränare Anders Swahn..

Kristianstadsbladet - 11 mar 17 kl. 15:07

Argentinskt samarbete på gång för KFC

Om några veckor är tanken att representanter från den argentinska klubben Atlético San Jorge ska komma till Kristianstad för att diskutera ett samarbete med KFC. – Vi håller på att etablera en kontakt, säger KFC:s sportchef Anders Swahn..

Kristianstadsbladet - 20 jan 17 kl. 03:00

KFC: Vi går all-in på Oliver

Kristianstad FC är nära en fortsättning med Fredrik Widlund. Det som är kvar då innan truppen spikas är en ny mittback. – Vi går all-in på Oliver (Ekroth) som är vårt hetaste spår.

Kristianstadsbladet - 16 jan 17 kl. 17:48

KFC nöjda med Ekroth – Sehovic kvar i träning

Kristianstad FC för fortsatta diskussioner med mittbacken Oliver Ekroth. Samtidigt är det klart att unge bosniern Ramo Sehovic stannar en vecka till. – Han har tagit sig mer och mer.

Kristianstadsbladet - 10 jan 17 kl. 22:10

Här är mittbackarna som testas av KFC

Etablerade division I-spelaren Oliver Ekroth, 24, och unge bosniern Ramo Sehovic, 18. Där har ni mittbackarna som testas just nu av Kristianstad FC. – Oliver har vi koll på sedan tidigare och det handlar mer om att lära känna varandra och se om det känns bra, säger sportchefen Anders Swahn efter årets första fotbollspass..

Kristianstadsbladet - 02 dec 16 kl. 09:10

Klart: Skyttekungen lämnar KFC – ryktas gå till rival

Nu är det definitivt klart. Kristianstad FC:s poängkung under 2016, Izuchukwu Emeh, lämnar division I-klubben. – Han kommer inte att spela med oss nästa säsong, säger KFC:s sportchef Anders Swahn..

Kristianstadsbladet - 10 jan 18 kl. 23:59

Swahn: Trodde inte det var sant

Det har varit tyst kring Anders Swahn sedan han fick lämna uppdraget som sportchef i Kristianstad FC. Nu ger han sin syn på det som hände och hur han ser på framtiden. – Jag trodde inte det var sant när jag fick beskedet, säger KFC:s före detta sportchef..

Kristianstadsbladet - 12 okt 16 kl. 23:00

"Vi ska försöka spetsa till det lite"

Ungefär hälften av spelarna i Kristianstad FC har kontrakt över 2017. – Vi ska försöka spetsa till det lite om ekonomin medger det, säger Anders Swahn, sportchef i KFC..

Kristianstadsbladet - 30 sep 16 kl. 11:22

KFC-dominans i talangmatch

Fem spelare i Kristianstad FC och fyra från Mjällby är uttagna till Morgondagens Stjärnor-matchen. – Vi är glada att det går åt rätt håll, säger KFC:s sportchef Anders Swahn..

Kristianstadsbladet - 11 sep 16 kl. 21:18

Stort intresse för KFC:s guldklimp

Izuchukwu Emeh fortsätter att göra mål för sitt Kristianstad FC. Mot Höllviken (2–0) kom forwardens nionde mål för säsongen, ett mål som tog upp 24-åringen till delad andraplats i skytteligan. – Går vi inte upp i superettan är han nog förlorad för oss, konstaterade KFC:s sportchef Anders Swahn..

Kristianstadsbladet - 08 sep 16 kl. 03:00

Säsongen över för KFC-backen

Jesper Modigs säsong är över – men fortfarande finns det hopp om att korsbandet är helt. – Han ska till Malmö inom en vecka för att få en fullständig diagnos, säger sportchefen Anders Swahn..

Kristianstadsbladet - 21 aug 16 kl. 23:00

Duon kan missa resten av säsongen

Kristianstad FC saknade tre tunga mittfältare mot Landskrona. För två av dem kan säsongen vara över. I Saikou Jawnehs fall handlar det om att få till en operation.

Kristianstadsbladet - 29 nov 17 kl. 18:49

Swahn aktuell för tränarjobb i Asarum

Kristianstad FC:s förre sportchef Anders Swahn har fått ett nytt tränarerbjudande. Enligt Blekingsport är Swahn aktuell som för division II-laget Asarum..

Kristianstadsbladet - 17 jul 16 kl. 13:50

Astrit Seljmani förstärker KFC

Fem mål hemma mot Prespa Birlik. Då värvar Kristianstad FC en forward. Astrit Seljmani, 19, från Ängelholms FF.

Kristianstadsbladet - 16 jul 16 kl. 20:00

KFC värvar från superettan

Fem mål hemma mot Prespa Birlik. Då värvar Kristianstad FC en forward. – Han kommer från superettan.

Kristianstadsbladet - 07 jul 16 kl. 23:05

Nyckelspelare kan lämna KFC

Vårens succéback i Kristianstad FC kan försvinna om ett par veckor. – Vi hoppas att vi ska komma överens, säger KFC:s sportchef Anders Swahn om 21-årige Jesper Modig..

Kristianstadsbladet - 07 jul 16 kl. 03:00

Glasgow Rangers studerade Mohlin

I måndags satt det en scout från Glasgow Rangers på Idrottsplatsen för att studera en KFC-spelare. Källor till Bladetsporten hävdar att det rör sig om målvakten Sixten Mohlin. – Det stämmer att det finns ett intresse från Rangers kring en av våra spelare men jag säger inte vilken, säger Anders Swahn..

Kristianstadsbladet - 03 jun 16 kl. 03:00

Sportchef och tränare eniga om förändringar

Sportchefen menar att Kristianstad FC har underpresterat under säsongsstarten. Och nu är förändringar att vänta. – Jag tycker att de rutinerade spelarna ska ta ett större ansvar, säger Anders Swahn..

Kristianstadsbladet - 22 apr 16 kl. 03:00

KFC och Nosaby inleder samarbete

Det var på gång redan under fjolårssäsongen. Men nu väljer nybildade Kristianstad FC och Nosaby IF att inleda ett samarbete, där båda föreningarna talar om en win-win-situation. – Våra yngre spelare som inte tar plats i A-laget har ingenstans att spela och behöver Nosaby hjälp så finns de här spelarna till förfogande, säger KFC:s sportchef Anders Swahn..

Kristianstadsbladet - 15 apr 16 kl. 03:00

Kommer Nahom Girmais genombrott denna säsong?

Är det i år Kristianstad FC:s tekniske mittfältare Nahom Girmai, 21, ska få sitt stora genombrott? Mycket tyder på det. – Jag känner att Nahom har mognat.

Kristianstadsbladet - 12 apr 16 kl. 03:00

Grönt ljus för Andreas Grahm

Så har då Andreas Grahm fått besked från magnetröntgen. Och KFC-spelaren fick grönt ljus. – Underbara besked, säger sportchefen Anders Swahn..

Kristianstadsbladet - 29 mar 16 kl. 03:00

Kristianstad FC förstärker

I fredags testade Kristianstad FC Mamudo Moro. På måndagen Jesper Modigh. A-l-l-t talar nu för att KFC förstärker truppen med båda spelarna.

Kristianstadsbladet - 25 mar 16 kl. 21:55

Testades av Kristianstad FC – gjorde fyra mål

Kristianstad FC testade Mamudo Moro i träningsmatchen mot FK Karlskrona. Och IFK Hässleholms skyttekung fick det att vattnas i munnen på sportchefen Anders Swahn. Moro gjorde fyra mål (!

Kristianstadsbladet - 17 mar 16 kl. 16:57

KFC har värvat sista pusselbiten

Den sista pusselbiten i KFC-bygget är nu på plats. Nu står det klart att islänningen Bjarni Mark Antonsson skrivit på för klubben. – Vi är väldigt glada över värvningen, nu känns truppen färdigställd, säger Anders Swahn, sportchef i Kristianstad FC..

Kristianstadsbladet - 29 jan 16 kl. 03:00

KFC väntar på svar från två spelare

Kristianstad FC har för avsikt att förstärka på "flankerna". 20-årige Fredrik Widlund kan vara spelaren som KFC söker. – Han har fått ett kontraktsförslag och nu väntar vi på svar, säger Anders Swahn, sportchef i KFC..

Kristianstadsbladet - 14 jan 16 kl. 03:00

Ratar konstgräset: Går inte att spela där

Konstgräset på Kristianstads IP har gjort sitt – och nu väljer de båda ledande fotbollsklubbarna bort planen av säkerhetsskäl. – Skaderisken är hög och det kan vara farligt, säger Anders Swahn, sportchef i KFC..

Kristianstadsbladet - 09 jan 16 kl. 03:00

Nyförvärv på gång till KFC

På måndag startar Kristianstad FC upp säsongen. Och man gör det förmodligen med ett färskt nyförvärv i truppen. – Vi har varit överens muntligt en längre tid, säger KFC:s sportchef Anders Swahn..

Kristianstadsbladet - 09 jan 16 kl. 03:00

Nyförvärv på gång till KFC

På måndag startar Kristianstad FC upp säsongen. Och man gör det förmodligen med ett färskt nyförvärv i truppen. – Vi har varit överens muntligen en längre tid, säger KFC:s sportchef Anders Swahn..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.