Anders Astonsson

Thursday, 28 January, 12:50

Nyheter om Anders Astonsson

Sortering: Relevans | Senaste
DI - 08 aug 19 kl. 14:00

Lockpriserna på väg bort – men anmälningarna ökar

Lockpriserna är på väg bort från bostadsmarknaden, visar nya siffror från Booli. Glappet mellan utropspris och slutbud har minskat för andra året i rad.  Samtidigt ökar antalet anmälningar mot mäklare på grund av ett för lågt utgångspris.

DN - 24 apr 18 kl. 05:00

Anmälningarna mot mäklarna ökar kraftigt

Anmälningarna till Fastighetsmäklarinspektionen var rekordmånga 2017. Förtroendet för mäklaren och mäklarens agerande står för den procentuellt största ökningen. Men även anmälningar som gäller budgivning har ökat mycket.

DI - 16 jan 18 kl. 09:54

Rekordmånga mäklare anmälda

Rekordmånga mäklare anmäldes 2017, skriver nyhetsbyrån Sirén. Vanligaste orsakerna är lockpriser och hur budgivningen gått till. ”Det skvallrar om att vi har ett antal besvikna spekulanter” säger Anders Astonsson, kommunikatör på FMI, till nyhetsbyrån Sirén..

DN - 25 okt 17 kl. 11:19

Antalet anmälningar mot mäklare på väg att slå rekord 2017

Antalet anmälningar mot Stockholms mäklare ökar. Hittills i år har 172 Stockholmsmäklare anmälts till Fastighetsmäklarinspektionen, FMI. – Det är den högsta noteringen vi har sett, säger Anders Astonsson, kommunikatör på FMI..

Expressen - 25 okt 17 kl. 14:24

Rekordmånga mäklare anmäls av sina kunder

Allt fler Stockholmsmäklare anmäls till Fastighetsmäklarinspektionen (FMI).Siffran kan bli rekordhög för 2017 – hittills har 172 mäklare anmälts.– Det är den högsta noteringen vi har sett, säger Anders Astonsson på FMI, till Dagens Nyheter.

Nya Wermlands Tidningen - 03 maj 13 kl. 22:43

Hur kunde er hemsida ligga nere nästan ett dygn?

...Anders Astonsson, kommunikatör på KBAB som hade stora dataproblem under torsdagen och fredagen..

Nya Wermlands Tidningen - 19 sep 12 kl. 11:10

KBAB byter tv-leverantör

Bostadsbolaget KBAB har beslutat att byta leverantör av kabel-tv. Ut med Comhem ? in med Sappa.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.