Analys

Saturday, 08 August, 01:37

Nyheter om Analys

Sortering: Relevans | Senaste
Dagens Medicin - 17 jul 20 kl. 07:00

”Det var inte oväntat att covid-19 slog så ojämlikt”

Vi efterlyser en Analys av olika gruppers behov i såväl statens pandemiplan som för all annan katastrofplanering, skriver flera specialistläkare i socialmedicin..

DI - 27 jul 20 kl. 12:37

Analys: Storbritanniens ekonomi fullt återhämtad först om fyra år

Enligt en Analys från revisions- och konsultföretaget EY kan det ta uppemot fyra år innan den brittiska ekonomin återhämtat sig och nått….

Cornucopia - 12 jul 20 kl. 15:17

Är fundamental aktieanalys död?

Med de eviga centralbanksinterventionerna vid varje kris kan man ställa sig frågan om fundamental Analys är död. Det är inte längre meningsfullt att försöka Analysera ett bolags värden och framtid, eftersom det inte längre spelar någon som helst roll för värderingen. Allt som finns kvar är att köpa index och möjligen använda teknisk Analys för att avgöra när det är dags att kliva av.

SVT - 14 jul 20 kl. 10:44

Frölunda: Vi vill låta vår process ha sin gång

I går blev det klart att NFL-laget Washinton tar bort ”Redskins” ur namnet. Frölunda Indians däremot står fast vid att ett besked om namnbyte kommer komma först till hösten. – Vi vill låta vår process och den Analys som görs ha sin gång, säger säger Christian Lechtaler, Frölundas klubbdirektör, till SVT Sport..

Expressen - 14 jul 20 kl. 10:08

”Vilket annat lag kan matcha sådan klass?”

Det har gått fyra månader sedan säsongen avslutades i SHL.Det återstår samtidigt snart bara två månader till seriestart igen, enligt nuvarande spelschema.Hur är läget i SHL-lagen?

Expressen - 13 jul 20 kl. 09:19

"Här finns det ett par riktigt lysande stjärnor"

Det har gått ungefär fyra månader sedan säsongen avslutades i SHL.Det återstår samtidigt snart bara två månader till seriestart igen, enligt nuvarande spelschema.Hur är läget i SHL-lagen?

PrivataAffärer - 13 jul 20 kl. 09:01

Zalando köpvärd

Deutsche Bank höjer sin rekommendation för Zalando till köp från behåll. Riktkursen höjs till 84 från 42 euro. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Expressen - 12 jul 20 kl. 23:01

Analysen: S vinner väljare från alla partier i pandemin

Socialdemokraterna har vunnit väljare från alla andra partier sedan coronakrisen bröt ut.Liberalerna har haft svårast att behålla väljare – och har bara kvar 40 procent, enligt en Analys av DN/Ipsos vårmätningar.– Alla partier har ett ökat flöde av väljare till Socialdemokraterna, säger Ipsos opinionsanalytiker, Nicklas Källebring, till DN..

DN - 12 jul 20 kl. 20:46

Väljarströmmarna som fått S-siffrorna att lyfta

Har vunnit väljare från alla andra partier, visar DN/Ipsos Analys av vårens mätningar..

Cornucopia - 09 jul 20 kl. 15:49

Finanskursen med hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding - fem procent rabatt med Cornucopia?

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Finanskursen som erbjuder 5% i rabatt på kursavgiften om du uppger rabattkoden CORNU i samband med betalning. För mer information och anmälan använd denna länk.
Finanskursen är en distansutbildning på tolv veckor vilken tagits fram av hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding.

PrivataAffärer - 10 jul 20 kl. 11:23

Trading Direkt: Finns risk att EU rasar samman

  I dagens Trading Direkt gästas vi av kredithedgefondförvaltaren Sean George som förklarar hur stödpaketen fungerar, vad det finns för nackdelar och varför Riksbanken nu ger sig in på företagsobligationsmarknaden. Han beskriver även läget i Europa och konstaterar att den kommande veckan kommer vara mycket volatil när blickar riktas mot Italien. Därefter låter vi i vanlig ordning Tobbe Rosén göra teknisk Analys på 15 tittarönskemål.

Expressen - 11 jul 20 kl. 09:25

”De borde ha höga krav – med tanke på lönerna”

Det har gått ungefär fyra månader sedan säsongen avslutades i SHL.Det återstår samtidigt snart bara två månader till seriestart igen, enligt nuvarande spelschema.Hur är läget i SHL-lagen?

Cornucopia - 11 jul 20 kl. 08:30

Färre konkurser per capita i Sverige än Norge och Danmark under coronavåren

Svenska Dagbladet rapporterar att statistik från Bisnode visar på färre konkurser per capita i Sverige än i Norge och Danmark under coronakrisen. För att få klick och delningar från coronahaveristerrna rubriksatte man dock det hela till att det skulle vara fler konkurser i Sverige, utan att ta hänsyn till storleken på länderna.Fler konkurser per capita, trots oljan och vattenkraften.

PrivataAffärer - 09 jul 20 kl. 08:55

Här är torsdagens färska köprekar

Pareto inleder bevakning av Surgical Science med en köprekommendation och riktkurs 97 kr. Det framgår av ett marknadsbrev. Surgical Science stängde på 76,40 kr på torsdagen.

Nyteknik - 24 jul 20 kl. 12:57

Första analys klar – ”Ett olaga ingripande mot planet”

En preliminär Analys av ”svarta lådorna” från det passagerarflygplan som sköts ned av iranskt luftvärn i Iran har avslutats av det internationella utredningsteamet, meddelar Kanadas transportmyndighet (TSB). Men rönen offentliggörs inte ännu..

GöteborgsPosten - 24 jul 20 kl. 11:46

Första analys av svarta lådor från Iran klar

En preliminär Analys av "svarta lådorna" från det passagerarflygplan som sköts ned av iranskt luftvärn i Iran har avslutats av det internationella utredningsteamet, meddelar Kanadas transportmyndighet (TSB). Men rönen offentliggörs inte ännu..

PrivataAffärer - 10 jul 20 kl. 22:20

Det här ska du veta om lån utan UC

Så hänger det ihop För att förstå varför det kan vara bra eller mindre bra att ta lån med eller utan UC behöver man förstå vad en UC är. När man lånar pengar från en långivare i Sverige hör det till vanligheten att man tar en kreditupplysning. En kreditupplysning kan alltså göras både på en privatperson och på ett företag, båda kan ju vara i behov av att låna pengar vid olika tillfällen.

Aftonbladet - 24 jul 20 kl. 07:08

Analys klar av svarta lådor från Iran

▸ En preliminär Analys av "svarta lådorna" från det trafikflygplan som sköts ned av iranskt luftvärn i Iran har avslutats….

Helsingborgs Dagblad - 24 jul 20 kl. 07:07

Analys klar av svarta lådor från Iran

En preliminär Analys av "svarta lådorna" från det trafikflygplan som sköts ned av iranskt luftvärn i Iran har avslutats av det internationella utredningsteamet, meddelar Kanadas transportmyndighet (TSB). Men rönen offentliggörs inte. "Nedladdningen och.

Sydsvenskan - 24 jul 20 kl. 07:07

Analys klar av svarta lådor från Iran

En preliminär Analys av "svarta lådorna" från det trafikflygplan som sköts ned av iranskt luftvärn i Iran har avslutats av det internationella utredningsteamet, meddelar Kanadas transportmyndighet (TSB). Men rönen offentliggörs inte. "Nedladdningen och.

Aftonbladet - 24 jul 20 kl. 07:08

Första analys av svarta lådor från Iran klar

▸ En preliminär Analys av "svarta lådorna" från det passagerarflygplan som sköts ned av iranskt luftvärn i Iran har….

PrivataAffärer - 08 jul 20 kl. 08:55

Här är onsdagens färska köprekar

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Fabege till köp från behåll. Riktkursen höjs till 140 från 125 kr. Det framgår av en uppdatering från banken.

Expressen - 10 jul 20 kl. 10:07

Glöm förra starten – min skrällchans ska räknas

NYHET!Nu är stjärntränaren Robert Berghs V75-genomgång ännu bättre – och informationen om hans hästar mer utförlig! I genomgången får du:√ Matig Analys av varje V75-lopp√ Berghs getingbetyg på vinstchanserna√ Huvudlag, vagn och balans på alla hans V75-hästar.

Nerikes Allehanda - 10 jul 20 kl. 05:53

Padelboomen i Örebro – professorns analys: ”Kan vara Sveriges padeltätaste”

Padel har blivit enormt populärt på kort tid. Bara i Örebro kommer det finnas uppemot 20....

DN - 09 jul 20 kl. 19:19

Koppling mellan läkemedel och svårare covid-19 undersöks

Vätskedrivande medel kopplas till svårare covid-19-sjukdom medan statiner verkar ge ett gynnsammare förlopp, visar Socialstyrelsens Analys….

Cornucopia - 09 jul 20 kl. 11:54

Tillväxtverket: Elbristen leder till upp till 280 000 förlorade jobb i storstadsområden och närliggande - och bostadsbrist

Tillväxtverket har gjort en Analys av konsekvenserna av elbristen för Mälardalen och Stor-Stockholm, Skåne och Västra Götalands län. Regeringens nedstängning av kärnkraften och oförmåga att ordna fram överföringskapacitet av el från bland annat Norrland kommer till år 2040 leda till upp till 280 000 förlorade jobb i dessa tre regioner. Dessutom leder det till relativt sett minskad befolkning på grund av bostadsbrist eftersom nu bostadsområden inte kan byggas.

Expressen - 09 jul 20 kl. 08:57

Dödligheten på IVA har minskat kraftigt

Dödligheten på landets intensivvårdsavdelningar har minskat kraftigt.Det visar en genomgång av SVT.– Det är hoppingivande och glädjande, men kräver också en djupare Analys, säger Björn Persson vid Karolinska universitetssjukhuset till kanalen..

Dagens Media - 09 jul 20 kl. 07:24

Karl-Oskar Tjernström: ”Fokusera mer på affären än på varumärket”

Analys. Varför drar så många företag ned på marknadsföringen i kristider – trots all fakta som säger att det är fel väg att gå? Karl-Oskar Tjernström, tidigare marknadschef på Samsung, tror sig vara svaret på spåren..

Expressen - 09 jul 20 kl. 07:41

”Känns som att de löser båda drömvärvningarna”

Det har gått ungefär fyra månader sedan säsongen avslutades i SHL.Det återstår samtidigt snart bara två månader till seriestart igen, enligt nuvarande spelschema.Hur är läget i SHL-lagen?

Världen Idag - 08 jul 20 kl. 19:30

Genombrott: Forskning pekar på intelligent design

Det är mycket osannolikt att de komplexa mekanismerna inuti levande celler har uppkommit av en slump. Det hävdar en norsk och en svensk professor, som använt sig av statistisk Analys för att utmana evolutionsteorin. Nu har deras artikel publicerats i den prestigefyllda vetenskapliga tidskriften Journal of Theoretical Biology..

PrivataAffärer - 07 jul 20 kl. 12:03

Trading Direkt om lärdomar från coronakrisen

  Därefter låter vi i vanlig ordning Tobbe Rosén göra teknisk Analys på tittarönskemål. Bolag som nämns i intervjun: Home Depot, Louis Vuitton, Beazley Teknisk Analys i dagens avsnitt: OMXS30, S&P 500, DAX, EUR/SEK, USD/SEK, GBP/SEK, Koppar, Silver, guld, Brent (Olja), Bonava, Castellum, Cellink, Docusign, Elanders, Litium, Lucara, Lundin Gold, Midsona, Pandox, Scandic Hotel, SEB, Zignsec  .

PrivataAffärer - 07 jul 20 kl. 08:55

Här är tisdagens köprekar

Pareto Securities höjer riktkursen för Leo Vegas till 51 kr från 45 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Dagens Medicin - 08 jul 20 kl. 12:24

Socialstyrelsen: ”Anledning att studera loop-diuretika hos covidpatienter”

Socialstyrelsen presenterar en första Analys av läkemedelsanvändningen hos personer som intensivvårdats eller avlidit till följd av covid-19..

Cornucopia - 08 jul 20 kl. 08:29

Nedrekyl på börserna - men fortsatt uppåt i Kina

Gårdagen bjöd på en nedrekyl på börserna, men i Kina fortsätter det uppåt. Börsen anses dels vara överköpt och dels handlar det om ökande fall av coronavirus och tillhörande oro.I Australien stänger man ner hela Melbourne i kväll och sätter staden i karantän i ett antal veckor på grund av nytt utbrott av Covid-19.

Dagens Medicin - 08 jul 20 kl. 07:45

Ivo-analys av iva-prioriteringar klar efter sommaren

I några regioner gjordes i inledningen av pandemin inga individuella bedömningar av personer på äldreboenden. Det konstaterar Ivo efter sin senaste tillsyn..

SVT - 08 jul 20 kl. 02:01

Grekland pekas ut för dödligt skott vid gränsen

Det är ”mycket troligt” att grekisk militär använde skarp ammunition mot människor som försökte korsa gränsen mellan Turkiet och Grekland i mars och dödade en 22-årig syrisk man. Det visar en ny utredning av researchgruppen Forensic Architecture som lagt ett omfattande pussel av videofilmer, vittnesmål och brottsteknisk Analys..

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 20 kl. 15:09

Indianerna om namnet: Följer utvecklingen

NFL-laget Washington Redskins ska byta namn eftersom Redskins används som ett nedsättande ord om USA:s ursprungsbefolkning. Flera svenska elitlag funderar på att följa samma exempel. SHL-laget Frölunda Indians ska göra en Analys om sitt namn för att eve.

Sydsvenskan - 07 jul 20 kl. 15:09

Indianerna om namnet: Följer utvecklingen

SHL-laget Frölunda Indians ska göra en Analys om sitt namn för att eventuellt byta varumärke..

GlobeNewswire - 07 jul 20 kl. 09:30

Underskott för staten i juni 2020

Statens betalningar resulterade i ett underskott på 56,5 miljarder kronor i juni. Riksgäldens prognos var ett underskott på 70,5 miljarder kronor. Skillnaden beror till större delen på högre skatteinkomster än beräknat.

Dagensanalys.se - 07 jul 20 kl. 09:44

Läs våra senaste nyheter på LinkedIn

Våra senaste nyheter hittar du numera på LinkedIn. Om du vill fortsätta läsa det senaste inom Analys och marknadsföring ska du följa vårt konto på LinkedIn. Här är vår sida på LinkedIn: https://www.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.