Amfa Finans

Tuesday, 12 November, 19:12

Nyheter om Amfa Finans

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 06 nov 14 kl. 08:32

De tjänar mest på flyktingvågen

Största vinnarna på flyktingvågen: Attendos vd Henrik Borelius, Amfa Finans och förre skivbolagsdirektören Bert Karlsson. Karlsson dominerar och kan efter en kraftig expansion den senaste tiden nu varje dag skicka en räkning på 829 000 kronor till Migrationsverket för tillfälliga flyktingboende. Han nöjer sig inte med det - för att göra större vinst har han skaffat ett centralkök i Lidköping och räknar med att ta hem fler kontrakt efter att ha skaffat fler boenden..

Kristianstadsbladet - 28 jul 12 kl. 13:48

Pengar kom fel - företag i knipa

Terrawatt Värme begärdes i konkurs av Skatteverket efter att inte ha betalat in sin skatt, men pengarna hade hamnat på fel konto.
Staten ansöker genom Skatteverket om att Terrawatt Värme AB i Näsum begärs i konkurs.Anledningen enligt ansökan är att bolaget har uppmanats enligt konkurslagen att betala in 75 105 kronor vilket bolaget inte har gjort.

Realtid - 07 jun 12 kl. 08:04

Amfa finans får banktillstånd

Ska erbjuda betalningsförmedling via ett generellt betalsystem..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.