Aldrig

Sunday, 17 February, 14:45

Nyheter om Aldrig

Sortering: Relevans | Senaste
SmålandsPosten - 29 jan 19 kl. 04:00

Mer krävs av Damberg

När den socialdemokratiske trotjänaren Mikael Damberg blev utnämnd till inrikesminister, med ansvar för rättsfrågorna, var det många som höjde på ögonbrynen. Inte för att det nödvändigtvis är ett dåligt val, utan mest för att Damberg Aldrig förknippats med frågorna. Damberg påvisar förvisso krisinsikt vad gäller den eskalerande brottsutvecklingen i de intervjuer han hittills hållit.

SmålandsPosten - 28 jan 19 kl. 16:52

Långläsning: När krisen kom till Växjö Lakers

Växjö Lakers har Aldrig åkt ur en serie eller råkat ut för någon rejäl sportslig motgång. Ekonomiskt däremot var klubben bara dagar ifrån att raderas från hockeykartan under den turbulenta våren 2008..

YA - 29 jan 19 kl. 00:01

Insändare: Jag kommer aldrig att parkera hos Q-Park igen

Läste en artikel i YA lördag 26 januari där Joosefin Tinglöf berättar hur hon blivit behandlad av Q- Park efter att kastat om bokstäver och siffror i registreringsnumret..

SVT - 28 jan 19 kl. 21:19

Pixbo pressade av jumbon i derbyt

Jumbon Lindås gjorde verkligen vad de kunde i derbyt mot Pixbo. Med två minuter kvar reducerade de till 4-5 och på slutet pressade de på. Till sist fick de dock ge sig, med andan i halsgropen kunde till sist Pixbo vinna med 5-4.

Dagen - 17 jan 19 kl. 11:34

”Fastan är aldrig ett andligt triathlonlopp”

I sin nya bok vill Peter Halldorf lyfta fram fastetiden som en gåva snarare än ett krav..

Ekonomistas - 25 jan 19 kl. 12:02

Behöver Sverige en ny skattereform?

Talet om skattereform i Sverige har hörts allt oftare på senare tid. Men vad menas egentligen med ”skattereform”? Är det fråga om en genomgripande förändring eller handlar diskussionen snarare om marginella förändringar inom ramen för det befintliga systemet?

Skånskan - 28 jan 19 kl. 14:04

Operanoter borta inför premiären

Partituret till Wagneroperan Den flygande holländaren på Malmö opera har försvunnit, bara en vecka före premiären.
– Det är en stor katastrof, det här partituret är unikt och tar tid att återskapa, säger Torgny Nilsson, pressansvarig på Malmö Opera.Partitur:
Ett partitur är ett notblad som innehåller alla stämmor i ett musikaliskt verk.

Skånskan - 09 jan 19 kl. 20:00

Skeppsbron tillbaka – med nytt koncept

Malmö Restaurangen Skeppsbron 2 har gjort sitt. Men snart öppnar lokalen igen i en helt ny utformning. Krögarparet Andreas och Linda Pieplow har nya mål i sikte och satsar på lösningar för företag och event.

Skånskan - 28 jan 19 kl. 16:50

Här jublar Rydsgård över historiska triumfen

FOTBOLL Favoriterna föll pladask. Då passade arrangerande Rydsgårds AIF på att ta sin första titel i Nils Holgersson Cups 15-åriga historia.
– Lite förvånad är jag.

SR - 27 jan 19 kl. 19:08

Danmark är världsmästare i handboll

Det blev Aldrig någon riktigt spänning i VM-finalen. Danmark övertygade och gav Aldrig Norge någon riktig chans..

Skånskan - 28 jan 19 kl. 14:36

Biodlare stillade nerverna med sprit

Biodlaren drack sprit för att lugna nerverna inför sitt möte med bina och satte sig i bilen. Nu döms kvinnan för grovt rattfylleri.Det var i slutet av juli som den 75-åriga kvinnliga biodlaren var på väg mot sin biodling i södra Skåne.

YA - 24 jan 19 kl. 06:00

Polisen vill ha hjälp att hitta Julians mördare: Benrester hittades i aska på gården – för snart 18 år sedan

2001 mördades Julian Wysoczanski. Resterna av hans kropp hittades på en ensligt belägen gård utanför Ystad. Mordet löstes Aldrig och nu vädjar polisen om tips som kan leda utredningen vidare..

SVT - 27 jan 19 kl. 15:32

Rösta: Borde Frida Karlsson köra VM-stafetten?

Johanna Ojala tycker att 19-åriga supertalangen Frida Karlsson borde köra VM-stafetten, trots att hon Aldrig tävlat i världscupen. Vad tycker du?.

Sydsvenskan - 28 jan 19 kl. 13:31

Italiensk minister sågar Higuain

Anfallsstjärnan Gonzalo Higuain har lämnat Milan för Premier League-laget Chelsea. Italiens inrikesminister Matteo Salvini, stor Milansupporter, sörjer inte – tvärtom. – Jag är glad att Higuain är borta och jag hoppas att vi Aldrig ser honom i Milan ige.

Cornucopia - 27 jan 19 kl. 17:18

Glöm självkörande förarlösa bilar vid vinterväder

"It never rains in southern California."Tekniknaivisterna som tror att självkörande bilar ska konkurrera ut jobb har som bekant dålig koll på verkligheten. Det räcker att en promille - egentligen bara en meter - av en körsträcka inte går att robotköra så faller hela konceptet att man ska göra sig av med förare.

UNT - 28 jan 19 kl. 12:28

Vårdboendet utbildade inte personal

Chefsbyten och hög personalomsättning ledde till att nödvändiga utbildningar Aldrig genomfördes..

Skånskan - 28 jan 19 kl. 11:10

Satte eld på skolans soffa

ESLÖV En 14-årig elev satte i onsdags förra veckan eld på en soffa i ett uppehållsrum med hjälp av en tändare. Det uppstod ett tre gånger fem centimeter stort brännhål i soffan.
Det är oklart hur elden släcktes men andra elever såg det hela och brandkåren ska Aldrig ha behövt rycka ut.

SVT - 10 jan 19 kl. 06:28

Oro inför LSS-utredningen: ”Förtvivlan är stor”

Turerna kring den statliga LSS-utredningen har varit många. På torsdagen presenteras vilka villkor för personlig assistans som regeringens utredare tänker sig i framtiden. – Jag hoppas att de här förslagen Aldrig blir verklighet, säger Maria Persdotter, ordförande för RBU..

SVT - 16 dec 18 kl. 08:00

Hugh Grant gör sin bästa roll hittills i miniserien En engelsk skandal

Grattis alla anglofiler – En engelsk skandal (A very english scandal) får svensk premiär. Hugh Grant briljerar som samvetslös, men älskvärd maktman som faller från hög höjd. Seriens återhållna, gripande och very english känslospel gör att man Aldrig mer vill se en amerikansk thriller..

Dagens PS - 14 jan 19 kl. 12:25

Direkt: V släpper inte fram Löfven

Jonas Sjöstedt håller presskonferens. ”Förutsätter man våra mandat är det orimligt att vi ställs utan inflytande, det är för oss helt oacceptabelt.” Sjöstedt slår fast att partiet inte ställer sig bakom den regeringskonstellation som nu lagts fram, S-MP, C och L, om V inte får något inflytande.

YA - 28 jan 19 kl. 06:00

Martina Bigert: ”Jag vill berätta en historia som saknas”

Martina Bigert följer sin magkänsla och ger Aldrig upp. När hon får korn på en angelägen historia vinnlägger hon sig om att fullfölja berättandet. SVT-aktuella “Systrar 1968” jobbade hon med i sju år..

Skånskan - 27 jan 19 kl. 08:26

Perfekta blåsan till bröllopet

KÖPENHAMN.
Återanvändning är det senaste även inom modevärlden. En som länge handlat med vintagekläder är modeskaparen och skräddaren Pauli Tvilling i Köpenhamn med butiken och skrädderiet FN92.

DN - 27 jan 19 kl. 12:05

Djokovic historisk – tog sjunde titeln i Australian Open

Förväntningarna var skyhöga, men det blev Aldrig riktigt spännande. Novak Djokovic krossade Rafael Nadal och tog sin sjunde titel i Australian Open – fler än någon annan i historien. Segern innebär att Djokovic kliver förbi Pete Sampras på listan över flest antal vunna grand slam-titlar.

Sydöstran - 27 jan 19 kl. 18:15

Sölvesborg föll i toppmötet

Sölvesborgs IK lyckades inte få med sig några poäng hem från Sävsjö. HA74 ryckte åt sig 2–0 i den första perioden och släppte sedan Aldrig ledningen..

DN - 27 jan 19 kl. 21:01

”Jag har nog aldrig haft så mycket mjölksyra”

Efter lördagens oväntade sjunde plats på 100 meter fjärilsim avslutade Sarah Sjöström årets första tävling med en seger. På söndagen vann hon 100 meter frisim. – Det har varit kul att tävla, men nu ser jag fram emot en längre träningsperiod, säger Sarah Sjöström..

YLE - 27 jan 19 kl. 20:13

Historiska danskar knep landets första VM-guld i handboll på hemmaplan, framför näsan på grannlandet Norge

Danmark fick fira ett historiskt VM-guld i handboll på hemmaplan i Herning på söndagen. Aldrig förr har danskarna kammat hem ett VM-guld, men i år klaffade allt. Grannlandet Norge hade inget att sätta emot i finalen..

Expressen - 09 jan 19 kl. 15:32

Stal elcykel – återvände för att köpa laddare

När den 27-årige mannen fick lov att testköra en elcykel kom han Aldrig tillbaka utan stal den i stället från sportbutiken i Växjö. Han ringde upp butiken och sade att någon hade stulit cykeln när han stannat för köpa något att dricka..

Skånskan - 27 jan 19 kl. 19:07

Danskt VM-guld

Handboll Danmark är världsmästare i handboll.
Inför en fullsatt kokande hemmahall i Herning på Jylland fullkomligt pulvriserade danskarna Norge i VM-finalen. Danmark vann med 31-22 (18-11) och kan för första gången genom tiderna titulera sig som världsmästare på herrsidan.

Blekinge Läns tidning - 27 jan 19 kl. 18:15

Sölvesborg föll i toppmötet

Sölvesborgs IK lyckades inte få med sig några poäng hem från Sävsjö. HA74 ryckte åt sig 2–0 i den första perioden och släppte sedan Aldrig ledningen..

Skånskan - 26 jan 19 kl. 21:05

Lågan körde över Hök

HANDBOLL Serieledande IK Lågan tog en förkrossande 41-27 (21-12)-triumf hemma mot HK Hök i division 2 södra-handbollen.– Jätteskönt och härligt att få revansch för förlusten på bortaplan. Samtidigt kom den i ett svårt läge då vi radat upp segrar, sa tränare Mikael Ekdahl efter lagets tredje raka tvåpoängare.

Blekinge Läns tidning - 27 jan 19 kl. 16:37

Drömfinal väntar för KHK:s damer

Karlskrona HK:s damer behövde bara 16 sekunder för att koppla grepp på gästande Hvidovre. Ett grepp laget sedan Aldrig släppte. Nu är KHK:s damer en match från en drömfinal mot Malmö i kampen om SDHL-kval..

GöteborgsPosten - 27 jan 19 kl. 17:19

Karlsson berättar om missfallet

För drygt ett år sedan förlorade NHL-stjärnan Erik Karlsson, 28, och hans fru Melinda sitt ofödda barn. Nu berättar Karlsson om sorgen efteråt.
– Det är något som jag hoppas att vi Aldrig behöver gå igenom igen, säger han till SVT Sport..

GöteborgsPosten - 25 jan 19 kl. 09:00

Så har du aldrig sett det det klassiska göteborgska världsrekordet

Samma sekund – olika perspektiv. GP:s Kristian Wedel hittar okända detaljer om ett magiskt göteborgskt idrottsögonblick..

Skånskan - 26 jan 19 kl. 15:00

Kommunen: Vi har bara försökt hjälpa dem

ESLÖV Mark- och exploateringsingenjören Patrik Larsson på Eslövs kommunledningskontor beklagar att ägarfamiljen är missnöjd.
– Vi har försökt hjälpa dem men har inte kommit överens.Enligt Patrik Larsson har Eslövs kommun Aldrig godkänt att arrendeavtalet skulle flyttas från bolaget som övertog konkursboet 2016.

DN - 19 jan 19 kl. 12:56

”Instant Playhouse” fixar snabbteater i rasande tempo

Idé, repetition och premiär – allt inom loppet av 24 timmar! För fjärde året i rad blir det uppiggande snabbteater på Playhouse i Stockholm, för välgörande ändamål.  – Så här blottade och sårbara men samtidigt lekfulla får man Aldrig se skådespelare annars, säger Maria Lundqvist som är med och regisserar..

Skånskan - 23 jan 19 kl. 05:00

Hotade bränna ner bil och hus

Höör Höörsbon hotade att bränna ned en annan mans hus och bil, ta ut honom i skogen, misshandla och sätta fyr på honom – om han inte betalade honom 50 000 kronor. Nu döms Höörsbon för försök till utpressning.Under flera veckor i april förra året ska Höörsbon, som är i 25-årsåldern, ha setts till flera gånger utanför målsägandes bostad.

Sydsvenskan - 27 jan 19 kl. 05:31

Personlig Perrelli gör show med självdistans

Turnén fick skjutas upp när graviditeten kom i vägen, men nu är Charlotte Perrelli på väg ut på de svenska vägarna. Med sig har hon berättelser ur sitt eget liv. – Jag blir väldigt, väldigt personlig.

Skånskan - 24 jan 19 kl. 10:07

MFF-supporter kastade flaska i huvudet på fotograf

MALMÖ En 26-årig MFF-supporter åtalas för att ha kastat en flaska i huvudet på en kvinnlig fotograf. Händelsen inträffade under matchen mot Midtjylland den 23 augusti förra året.
Mannen hade egentligen tillträdesförbud efter tidigare ordningsstörningar, men lyckades ändå ta sig in på Stadion.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.