Aftonbladet

Saturday, 23 February, 06:57

Nyheter om Aftonbladet

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 27 jan 19 kl. 20:38

Fånge misstänks ha våldtagit präst på anstalt

En fånge i 50-årsåldern som sitter på en högsäkerhetsanstalt misstänkts för att ha våldtagit en präst på fängelset, det skriver Aftonbladet. .

DN - 31 jan 19 kl. 14:54

Åkesson motiverar kappvändningen i EU-frågan

Länge har Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet haft en sak gemensamt: båda vill att Sverige ska lämna EU.  Men nu har SD bytt taktik och tycker sig ändå se vissa fördelar med det europeiska samarbetet.  ”Men för att motverka dagens överstatlighet behöver man vara pragmatisk och fullt ut nyttja de möjligheter som finns”, skriver partiledaren Jimmie Åkesson (SD) på Aftonbladet Debatt.

Skånskan - 31 jan 19 kl. 08:20

Vändningen: SD vill inte längre lämna EU

Inrikes Sverigedemokraternas EU-parlamentariker Peter Lundgren säger till SVT att partiet inte längre vill driva frågan om en folkomröstning om Sveriges EU-medlemskap.Under valrörelsen drev SD frågan om att Sverige skulle göra en liknande resa som Storbritannien och hålla en folkomröstning om medlemskapet i EU. Omröstningen skulle ske redan under den kommande mandatperioden.

Dagens Media - 13 feb 19 kl. 08:51

Duo tar över printledningen på Aftonbladet

Michael Fristedt och Erika Scott tar över ledningen för affärsområdet Aftonbladet Print när Martin Wåhlstedt i vår lämnar rollen som printchef..

Aftonbladet - 04 feb 19 kl. 04:00

Kritikerns val


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.