3 saker nybörjare bör veta

Sunday, 17 February, 19:42

Nyheter om 3 saker nybörjare bör veta

Sortering: Relevans | Senaste
Dalarnas tidningar - 27 maj 18 kl. 13:01

Från fjällmaraton i Sälen till Mora Trail – här är sommarens traillopp: "3 saker nybörjare bör veta"

Både antalet lopp och deltagare växer i en rasande takt – traillöpning är en av de allra snabbast växande tränings- och tävlingsformerna i Sverige just nu. Bara i Dalarna finns ett flertal lopp att välja på. – Många är less på asfaltslöpning i stan och söker sig ut till naturen och vyerna, säger Andreas Svanebo, elitlöpare och ambassadör för traillöpning..

Länstidningen i Jämtland - 22 maj 18 kl. 20:01

Från Åre till Vemdalens fjällmaraton – här är sommarens traillopp: ”3 saker nybörjare bör veta”

Både antalet lopp och deltagare växer i en rasande takt – traillöpning är en av de allra snabbast växande tränings- och tävlingsformerna i Sverige just nu. Bara i Jämtland finns ett flertal lopp att välja på. – Många är less på asfaltslöpning i stan och söker sig ut till naturen och vyerna, säger Andreas Svanebo, elitlöpare och ambassadör för traillöpning..

YLE - 28 jun 17 kl. 20:46

Vuxna på seglingskurs lärde sig sjöräddning

Vilka blir följderna när segelbåtens bom kommer farande och smäller skepparen i huvudet så att han trillar i sjön? Den frågan fick deltagarna i Borgå segelsällskaps seglingskurs för nybörjare fundera på vid kursens sista lektion ute på Kugghamn i Borgå på onsdag. Sjöräddare Hans Haase från Borgå Sjöräddare rf förklarade att allt kan verka lugnt till sjöss och man kanske tycker att man har full kontroll, men plötsligt kommer det en svallvåg från en motorbåt och bommen kommer farande.

Skånskan - 18 dec 16 kl. 13:05

Lokal hästprofil startar ny ridskola i Skurup

Sandåkra Jennie Rosewall som har drivit Stall pållen och pyret i Ystad flyttar verksamheten till Sandåkra utanför Skurup.
– Planen är att dra igång en ny ridskola hösten 2017, säger hon. ERWP.

Nyheter 24 - 27 maj 16 kl. 15:32

Elena Lövholm: "Kul att få hjälpa någon att uppleva deras dröm"

Next in Football har gått in i den sista fasen. Tävlingen där vinnaren blir Nyheter24:s reporter på plats i Frankrike och EM har du blivit en webbtv-serie. 300 deltagare har blivit 9 och i fyra avsnitt får du se deltagarna testas i olika situationer av profilerna Patrick Ekwall, Jesper Hussfelt och Elena Lövholm.

Trelleborgs Allehanda - 11 mar 14 kl. 09:56

Kvinnor i fokus i nytt gangsterdrama

Kriminalitet, rädsla och mod. Den nya svenska filmen "Tommy" har sin grund i verkliga händelser. - Folk som är insatta i Stockholms undre värld kommer veta vad som har inspirerat till den här historien, säger filmens regissör Tarik Saleh.

Kristianstadsbladet - 11 mar 14 kl. 09:56

Kvinnor i fokus i nytt gangsterdrama

Kriminalitet, rädsla och mod. Den nya svenska filmen "Tommy" har sin grund i verkliga händelser. - Folk som är insatta i Stockholms undre värld kommer veta vad som har inspirerat till den här historien, säger filmens regissör Tarik Saleh.

Trelleborgs Allehanda - 24 okt 12 kl. 14:15

Smygehem vill aktivera byns pensionärer

Foto: Tomas Nyberg
Är du pensionär, bor i Smygehamn och har det tråkigt? Då väntar ljusa tider för dig. På Smygehem öppnar man upp för fler aktiviteter och man vänder sig nu främst till de som bor själva.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.