åka skridskor

Tuesday, 17 January, 01:52

Nyheter om åka skridskor

Sortering: Relevans | Senaste
Vagabond - 20 dec 16 kl. 13:52

Münchens flygplats bjuder på en julmarknad utöver det vanliga

Ta en sväng på skridskor medan du väntar på flyget i München..

NSD - 17 dec 16 kl. 07:00

Isprinsessa för en dag

Duos redaktör Josefin Wiklund har alltid drömt om att kunna åka skridskor precis som en riktig isprinsessa..

Nerikes Allehanda - 12 dec 16 kl. 12:57

Unga ger sig gärna ut på hal is i Råsshallen

– Åka skridskor är väldigt roligt. Och så slipper man gå, säger Alexander Karlsson som är en av många barn som gärna deltar i hockey- och skridskoskolan inom Guldsmedshytte SK..

Västerbottens Folkblad - 20 dec 16 kl. 20:54

Film om integrationsdag gör succé på Facebook

I helgen hade Bolidens förening för idrott, BFFI, en integrationsdag i Boliden, Skellefteå, där svenska barn lärde invandrare att åka skridskor. Ungdomar från föreningen lvar lärare och hjälpte även till att knyta skridskor. Dagen dokumenterades på video och lades ut på Facebook, där den redan gjort storsuccé, med över 2 200 visningar.

NT - 20 dec 16 kl. 10:18

Ishallen stängd för reparation

Om du blir lite sugen på att åka skridskor under måndagen eller tisdagen, blir det lite problematiskt..

NSD - 15 dec 16 kl. 17:18

Holländska TV-profilerna om Luleå: "Det är så galet vackert!"

Ett holländskt tv-team tillbringade hela torsdagen på isen i Norra hamn när tv-stjärnorna Geraldine Kemper och Jan Versteegh skulle ta sig an utmaningen att åka 20 mil på skridskor - utan att ha tränat tidigare..

DalaDemokraten - 14 dec 16 kl. 12:23

Ishalka på vägarna i Åre - Se den galna skridskofilmen här

När blankisen lade sig på vägarna i Åre passade David Kantermo på att ta fram skridskor och ispik..

ÖstersundsPosten - 14 dec 16 kl. 10:35

Ishalka på vägarna Åre - Se den galna skridskofilmen här

När blankisen lade sig på vägarna passade David Kantermo på att ta fram skridskor och ispik..

SN - 12 dec 16 kl. 17:25

Skridskor och beachvolley ska fylla Stora Torget

Hockeystopp och skjuta hare – i februari kan man ställa sig på grillorna på Stora torget där en ny skridskobana tar plats i samband med firandet av Gästabudsåret..

YLE - 08 dec 16 kl. 16:44

Havet har frusit till utanför Helsingfors - farligt att röra sig på isen utan rätt utrustning

Att åka långfärdsskridskor ger härliga naturupplevelser, men rätt utrustning är a och o. Eva-Lotta Backman-Winqvist älskar turerna ute på isen utanför Helsingfors. I fjol vintras var det många som gick igenom isen på Bodom träsk i Esbo, en person drunknade..

LV - 07 dec 16 kl. 14:00

Dags igen för tomteverkstad på Stora torget

Också i år kommer Stora torget i Västervik att förvandlas till ett glittrande vinterlandskap under julen. Det går till och med att kika in i tomtens verkstad. Och åka skridskor, förstås.

Blekinge Läns tidning - 04 dec 16 kl. 18:14

OIK gjorde 4–2 i öppen kasse

Olofströms IK har fått fart på både skridskor och resultat. Fjärde raka segern kom hemma mot Motala, 4–2..

Sydöstran - 04 dec 16 kl. 18:14

OIK gjorde 4–2 i öppen kasse

Olofströms IK har fått fart på både skridskor och resultat. Fjärde raka segern kom hemma mot Motala, 4–2..

BT - 03 dec 16 kl. 18:27

TV: Vacker show när isbanan invigdes

Isbanan i stadsparken har invigts för året med pompa och ståt - eller åtminstone med en pampig uppvisning i konståkning. Nytt för i år är att skridskor finns till gratis utlåning..

Expressen - 03 dec 16 kl. 17:04

Man gick genom isen under skridskotur

En person gick genom isen på en sjö utanför Reftele under lördagseftermiddagen.Mannen var ute och åkte skridskor tillsammans med ytterligare en person när isen brast.– Räddningsstyrkan skickade ut ytbärgare som tog in honom till land, säger Dan Öberg, yttre befäl vid räddningstjänsten, till Värnamo Nyheter..

Nerikes Allehanda - 02 dec 16 kl. 11:16

Fritidsbanken i Askersund öppnar på måndag

Skridskor, skidor, fotbollsskor och inlines. På måndag öppnar Fritidsbanken i Arbetsmarknadsenhetens lokaler. Där kan privatpersoner och skolor låna sport- och fritidsutrustning gratis..

Corren - 02 dec 16 kl. 07:30

Då är det dags för ispremiär

Dags att förbereda med varm choklad, ostmackor och nyslipade skridskor..

Nya Wermlands Tidningen - 01 dec 16 kl. 15:00

Fritidsbanken gör vintern roligare

På Fritidsbanken Kronoparken/Karlstad finns tält, tennisracket, skidor, fotbollar, badmintonskor, skridskor, hockeyhandskar, snowracers, snowboards, skateboards, rockringar, hjälmar och... ja, allt egentligen, och alltsammans är gratis att låna för vem som helst..

Sydöstran - 27 nov 16 kl. 10:00

Ny teknik ger nya möjligheter

Lite försiktigt på vingliga ben testar barnen från grundsärskolan, klass 1-4 på LKC, att åka skridskor i ishallen på ABB Arena. Med hjälp av särskilda selar och skenor i taket riskerar de inte att trilla och slå sig..

Expressen - 25 nov 16 kl. 10:12

"Två kompisar fick bära mig"

Alhassan ”Crespo” Kamara, 23, hade aldrig åkt skridskor tidigare.Men det hindrade inte anfallaren från att hänga med lagkompisarna i Häcken när de skulle spela ishockey.– Jag var inställd på att spela ishockey i toppklass.

Dalarnas tidningar - 24 nov 16 kl. 14:35

Efterlyser utrustning till sportotek

Har du urväxta skridskor, fotbollsskor eller innebandyklubbor liggandes hemma som inte används? Nu kan de komma till nytta för någon annan..

DalaDemokraten - 24 nov 16 kl. 14:35

Efterlyser utrustning till sportotek

Har du urväxta skridskor, fotbollsskor eller innebandyklubbor liggandes hemma som inte används? Nu kan de komma till nytta för någon annan..

YLE - 23 nov 16 kl. 18:04

Stafettkarnevalsfader anser att OS i Helsingfors är ett orealistiskt förslag

Tidigare i veckan föreslog Finlands olympiska kommités blivande ordförande att Finland med Helsingfors i spetsen ska ansöka om få ordna vinter-OS 2026. Den finlandssvenska idrottsprofilen Carl-Olaf Homén tror inte att Helsingfors har en chans. - Själva målsättningen och idén är ganska bra.

LV - 31 okt 16 kl. 13:04

Hultsfred först ut i hela Småland

Hultsfred blir först i hela Småland. I ett störtregn av pingisbollar invigdes Fritidsbanken. En bank där vem som helst kan låna fritidsprylar av alla de slag.

YLE - 22 nov 16 kl. 09:40

Helsingfors stad ger tummen upp för vinter-OS

I måndags föreslog Finlands olympiska kommittés blivande ordförandeTimo Ritakallio att Finland, i praktiken Helsingfors, ska ansöka om att få ordna vinter-OS 2026. Helsingfors stadsdirektör Jussi Pajunen ger tummen upp åt förslaget. – Visst är det en trevlig tanke att Helsingfors, eller Finland, skulle arrangera vinter-OS.

YLE - 19 nov 16 kl. 09:01

Poutala kroknade på slutet – slutade tia i Nagano

Mika Poutala var länge på väg mot en topplacering i världscupstävlingen på 1000 meter i hastighetsåkning på skridskor i Japan, men fick ge sig på det sista varvet. Poutala tävlade Kjeld Nuis i det sista paret och låg länge före holländaren. På sista varvet tog ändå orken slut och Nuis kunde vinna loppet enkelt.

Västerbottens Folkblad - 11 nov 16 kl. 15:26

Nyanlända på is med polis

I vinter kommer nyanlända bjudas in för att lära sig åka skridskor med poliser i Umeå. – Jag tror att om vi åker skridskor tillsammans kommer vi närmare varandra, säger Mats Bäckström, kommunpolis. Polisen skriver på sin hemsida att de ofta blir tillfrågade att besöka boenden för nyanlända och berätta vad svensk polis står för.

LV - 17 nov 16 kl. 12:00

Jobbig debut för Mitch

På onsdagen gjorde han sin första träning med sin nya klubb. Och en hel del nyfikna ansikten fanns på plats för att få se fjolårets allsvenska skyttekung Mitch Wahl i aktion. – Jag har inte åkt skridskor på över två veckor, så jag är helt slut nu, pustade amerikanen med ett brett leende efter träningen..

Länstidningen i Jämtland - 13 nov 16 kl. 16:14

Många ville prova på sporterna i arenan

Många försökte hitta rätt balans på skridskor och i gympasammanhang, när arenan i Östersund höll öppet för allmänheten under söndagen..

Dalarnas tidningar - 10 nov 16 kl. 12:32

TV: Här hämtar Henrik posten på skridskor

Minns du vintern december 2015, då det var glashalt i Dalarna? Här kommer en favorit i repris!.

YLE - 07 nov 16 kl. 19:39

Norrmännen käkar kyckling i Kina

Norges landslag i hastighetsåkning på skridskor befinner sig i Kina för att ladda upp inför världscupen som börjar på fredag. Norrmännen har valt att satsa på en specialdiet för att inte åka fast för dopning. Det norska landslaget befinner sig i Harbin i nordöstra Kina.

SN - 07 nov 16 kl. 21:00

Här är Trosas nya hockeyrink

Förra vintern spolade man is på Vitalisskolans skolgård. Nu är även en nybyggd hockeysarg på plats. – Det är ett jättestort intresse för att åka skridskor i Trosa, säger eldsjälen Roger Törnkvist..

YLE - 03 nov 16 kl. 20:09

Marjamäki: "Vi saknade struktur och tålamod"

Chefstränaren Lauri Marjamäki kom inte med några bortförklaringar efter förlusten mot Ryssland i Helsingfors. Vårt spel med pucken höll inte den klass det borde ha gjort, summerade Marjamäki efter 1-5 förlusten. För Marjamäki var matchen den sjätte i följd utan seger.

Expressen - 04 nov 16 kl. 15:47

FBK-forwarden har fått spricka i huvudet

Färjestads Per Åslund är skadad och blir borta i omkring tre veckor. Åslund träffades av en puck i huvudet i matchen mot Leksand - och nu har det konstaterats att han har en spricka. – Han blir borta från spel i cirka 3 veckor men kan under tiden fysträna och åka skridskor på egen hand, säger klubbens medicinskt ansvarige Mattias Hell till klubbens hemsida.

Dalarnas tidningar - 03 nov 16 kl. 19:30

Ensamkommande barn och unga provar på hockey i Borlänge

Många trillar – några tycks ha stått på skridskor förr. Sällan skrattas det så mycket i ishallen som när Borlänge Hockeys integrationsprojekt har ispremiär..

Skånskan - 28 okt 16 kl. 14:00

Unga delar med sig av erfarenheter

SVEDALA Integrationsprojektet Unga möter unga har slagit väl ut och i nästa vecka deltar fem ungdomsledare i en nätverksträff i Stockholm. ERWP.fif(2)Projektet ingår numera i det rikstäckande projektet PI, Passion och inkludering.

Västerbottens Folkblad - 25 okt 16 kl. 16:44

Missar Lövenmatchen

Björklöven besöker Västerås i morgon onsdag och hemmalaget är försvagat efter att Linus Svedlund blivit avstängd efter en slewfooting. Det var i matchen mot Södertälje som Linus Svedlund och Södertäljes Petter Lindberg hamnade i en situation i sarghörnet. Svedlund satte armen mot Lindberg samtidigt som han sparkar undan motståndarens skridskor.

GöteborgsPosten - 18 okt 16 kl. 18:53

Frölunda öppnar dörren – låter fansen åka med spelarna

Succén är tillbaka. Frölunda bjuder in allmänheten till Scandinavium för att åka skridskor med stjärnorna i Frölunda..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.