åka skridskor

Saturday, 28 November, 19:24

Nyheter om åka skridskor

Sortering: Relevans | Senaste
Dalarnas tidningar - 06 nov 15 kl. 09:17

Populär bytesmarknad under lördagen

Mellan klockan 10 och 12 kan intresserade lämna in vinterutrustning såsom skidor, pjäxor, snowboards, skridskor och kläder..

DalaDemokraten - 06 nov 15 kl. 09:17

Populär bytesmarknad under lördagen

Mellan klockan 10 och 12 kan intresserade lämna in vinterutrustning såsom skidor, pjäxor, snowboards, skridskor och kläder..

YLE - 05 nov 15 kl. 19:40

Finland besegrade Ryssland

Efter två spelade perioder var ställningen 1–1 men i den sista sköt Petri Kontiola in segermålet. De första tio minuterna var rätt händelsefattiga. Bägge lagen hade några halvfarliga chanser men den finska burväktaren Juha Metsola och kollegan i det ryska målet Ilya Sorokin hade inga problem att stoppa puckarna.

YLE - 05 nov 15 kl. 19:40

Finland besegrade Ryssland – Kontiola segerskytt

Efter två spelade perioder var ställningen 1–1 men i den sista sköt Petri Kontiola in segermålet. De första tio minuterna var rätt händelsefattiga. Bägge lagen hade några halvfarliga chanser men den finska burväktaren Juha Metsola och kollegan i det ryska målet Ilya Sorokin hade inga problem att stoppa puckarna.

Länstidningen i Jämtland - 31 okt 15 kl. 14:48

Fyndläge på bytardag inför vintersäsongen

Ett 20-tal personer hade lämnat in begagnade skidor, skridskor, hjälmar och andra saker som besökarna kunde köpa. 20 procent av intäkterna gick till femteklassarna som planerar för en skolresa framöver..

NSD - 03 nov 15 kl. 14:48

Få frakturer trots isgatorna

Det åktes skridskor på gatorna i Kiruna i helgen..

YLE - 25 okt 15 kl. 19:02

”Roligt med ett riktigt hockeylag i byn”

Söndagen den 25 oktober 2015 skrevs en bit historia i Raseborg. På eftermiddagen spelade nämligen stadens ishockeylag Ice Team sin första hemmamatch i herrarnas division 4. En riktig tävlingsmatch.

SN - 03 nov 15 kl. 21:28

Försenat Gnesta spurtade i sista

Vid ställningen 4–1 slutade Gnesta IK åka skridskor, och det höll på att straffa sig mot Linden. Men i tredjeperioden i derbyt vände allt igen. GIK vann till slut matchen med 7–4..

YLE - 23 okt 15 kl. 05:47

HIFK erbjuder gratis istid för tjejer

Nu får flickor träna gratis skridskoåkning och ishockey i Helsingfors ishall. Gimmat skulaa Nordiksella-satsningen började i höst. - Det är skojigast att göra mål, berättar Sara Loikkanen, 8, som spelat ishockey sedan hon var tre.

GT - 30 okt 15 kl. 19:14

Frölunda fyllde isen med åkande fans

När Frölunda bjöd supportrarna på allmänhetens åkning blev det fullt på isen. A-lagsspelarna minglade runt med skridskor på fötterna och klubba i händerna. – Jättekul att så mycket folk vill träffa oss, säger backen Frölunda-backen Christoffer Persson..

Blekinge Läns tidning - 22 okt 15 kl. 15:27

Svårt att stå på isen? – snart blir det omöjligt att ramla

Selar från taket ska ge fler möjlighet att åka skridskor i ABB Arena. Ett stort bidrag gör att tekniken snart kan finnas på plats..

Expressen - 16 okt 15 kl. 23:09

Norska skräckskadan: 'Skar som en osthyvel'

Att åka skridskor är inte ofarligt - fråga bara norrmannen Håvard Holmefjord Lorentzen. Han råkade ut för en otäck olycka på träning och skar upp hela benet. – Det såg ju helt förfärligt ut, säger han till NRK..

GöteborgsPosten - 21 okt 15 kl. 17:29

Frölunda försöker sälja in hockeyn i Angered

Frölunda storsatsar i Angered – under tre veckor har 500 sjuåringar fått lära sig åka skridskor. Nu bjuds barnen in till Scandinavium.– En självklarhet för oss, säger ordförande Mats Grauers..

YLE - 24 okt 15 kl. 09:45

Kul kväll för Kemppainen

Fram till igår hade Joonas Kemppainen bara fem matcher och knappt 60 minuter istid bakom sig i NHL - inga mål, inga framspelningar. I natt noterades nykomlingen för 1+1 och utsågs till matchens lirare. Joonas Kemppainen öppnade sitt målkonto i hockeyligan NHL då hans Boston Bruins vann med 5-3 över New York Islanders.

Expressen - 02 okt 15 kl. 21:58

Knöt upp skridskor på motståndare – utvisad

Almtunas Oscar Milton blev utvisad i matchen mot Oskarshamn, för ett något ovanligt tilltag. Inför en tekning böjde sig 21-åringen sig ner och knöt upp skridskosnörena på Filip Engsundh. – Det är alltid kul att retas och jävlas lite, säger Milton..

NSD - 18 okt 15 kl. 11:35

Något för alla på fyndmarknaden

"Vi kom för att köpa skridskor men det blev mycket annat också"..

YLE - 20 okt 15 kl. 14:10

Förbundspennan: En god grund möjliggör elitsatsning

Barn borde inte sitta stilla mer än en timme åt taget. I dag har vi ettåringar som inte kan sitta upprätta för att de aldrig behövt använda sina mag- och ryggmuskler. Låt barnen åla, krypa, klättra, snurra, dansa, springa och hoppa.

GöteborgsPosten - 21 okt 15 kl. 17:29

Frölunda försöker sälja hockeyn i Angered

Frölunda storsatsar i Angered – under tre veckor har 500 sjuåringar fått lära sig åka skridskor. Nu bjuds barnen in till Scandinavium. – En självklarhet för oss, säger ordförande Mats Grauers..

Skånskan - 20 okt 15 kl. 23:15

Utvisningarna fällde Redhawks

Ängelholm Det bjöds på pangpang-hocket i det stekheta Skånederbyt.
Med medan Rögle sköt vilt från höften satt Malmö kvar i utvisningsbåset med lösa skott.
– Vi måste sluta ta utvisningar.

Helsingborgs Dagblad - 18 okt 15 kl. 18:08

"Vi ser vad som finns på marknaden"

Rögle har spelat två matcher i veckan sedan SHL-premiären. Nu kliver laget in i en tuffare period: kommande två veckor ska sex matcher spelas. Då är frågan när de skadade backarna Jens Hellgren och Jesper Williamsson kan återinträda i tjänst.

UNT - 17 okt 15 kl. 18:59

Familjer fyndade på Studenternas

Att köpa nya skridskor och bandyutrustning till barn kan vara både dyrt och miljöovänligt..

Nyheter 24 - 16 okt 15 kl. 12:03

Är det här säsongens galnaste hooking?

Arizona Coyotes-backen Connor Murphy gick in i en duell med Minnesota Wilds Jason Zucker och kom ut utan klubba. LÄS MER: Stjärnan pressas på pengar med nakenselfieI duellen lyckades de både nämligen med konststycket att få in Murphys klubba mellan BÅDA av Zuckers skridskor. Coyotes var för tillfället i ett fyra mot fem box-play, så Murphy lät gladeligen sin klubba sitta mellan Zuckers griller.

Blekinge Läns tidning - 19 okt 15 kl. 04:30

Idrott integrerar nyanlända

17-årige Majd Makki är en av de nyanlända ungdomarna som längtar efter att få åka skridskor igen för andra gången i sitt liv. Han och många fler får nu en snabbare väg in i samhället..

Uppsalanyheter.se - 16 okt 15 kl. 00:48

Odiciplinerat Almtuna föll mot Mora

Allsvenskan: Almtuna startade torsdagens match i HockeyAllsvenskan mot Mora bra, man åkte mycket skridskor och höll uppe tempot, men ju längre matchen spelades tappade man fart och körde fast i Moras försvarsbox.Almtuna startade torsdagens match i HockeyAllsvenskan mot Mora bra, man åkte mycket skridskor och höll uppe tempot, men ju längre matchen spelades tappade man fart och körde fast i Moras försvarsbox.   Assisterande tränaren Tobias Pehrsson skriver i programbladet inför matchen att "det är dags att hitta ett bättre hemmaspel" och syftar på att laget måste höja prestationerna hela tiden för att nå dit.

Nerikes Allehanda - 12 okt 15 kl. 05:41

Hällefors IK hoppas hitta ännu fler unga hockeytjejer

Det bästa med hockey är gemenskapen i laget, träningen på isen och att spela match, tycker spelarna.– Man får åka skridskor och ha kul, säger nioåriga Sanna Elmbark Sandström..

Sydsvenskan - 17 okt 15 kl. 07:13

Zetterberg poängkung i NHL

Henrik Zetterberg gick upp i ledning i poängligan i NHL i natt efter att ha gjort ett mål och slagit en fenomenal målgivande passning bakom ryggen till landsmannen Gustav Nyquist. "Zäta" är nu uppe i åtta poäng på fyra matcher. Men det räckte inte, hans Detroit åkte på säsongens första förlust och Carolina vann med 5—3.

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 15 kl. 07:13

Zetterberg poängkung i NHL

Henrik Zetterberg gick upp i ledning i poängligan i NHL i natt efter att ha gjort ett mål och slagit en fenomenal målgivande passning bakom ryggen till landsmannen Gustav Nyquist. "Zäta" är nu uppe i åtta poäng på fyra matcher. Men det räckte inte, hans Detroit åkte på säsongens första förlust och Carolina vann med 5—3.

Skånskan - 15 okt 15 kl. 22:14

Andrén nollade serieledarna

MALMÖ Serieledande AIK, med flest gjorda mål i allsvenskan hittills, körde blankt mot Pantern som längst bak hade en levande vägg i form av Viktor Andrén, 21 och vann med 4-0 (0-0, 2-0, 2-0).– Min första nolla. Det känns bra såklart, log Andrén efter Panterns solklara seger.

Expressen - 21 okt 15 kl. 17:02

Här lär Frölunda barn att åka skridskor

ANGERED. Här lär Frölunda barnen i stadsdelen Angered att åka skridskor. Flera av sjuåringarna hade aldrig sett is förr.

Uppsalanyheter.se - 10 okt 15 kl. 20:18

Almtuna föll stort mot nya serieledarna AIK

HockeyAllsvenskan: Almtuna inledde piggt och följde sin gameplan med snabb skridskoåkning och hög intensitet men åkte på ett tidigt baklänges mål. AIKs effektivitet var mördande men man var det klart bättre laget sett över hela matchen och vann stort med 1-5.Almtuna inledde piggt och följde sin gameplan med snabb skridskoåkning och hög intensitet men åkte på ett tidigt baklänges mål.

ÖstersundsPosten - 15 sep 15 kl. 17:50

Prisades för innovation som utvecklar skridskor

Det är på 15 000 kronor och ska ge stöd åt innovatörer för att uppfinningar ska utvecklas till produkter som kan komma ut på marknaden. Priset är instiftat till minne av Alfred Nobel. SKAPA:s ordförande Mats Olsson fanns på plats på Gamla teatern liksom landshövding Jöran Hägglund.

NSD - 30 sep 15 kl. 11:30

Stjärnans hemliga vapen

Här är Jonathan Sigalets unika skridskor – som är handgjorda i Kanada..

Sydöstran - 29 sep 15 kl. 18:30

Idrottsbibliotek ska få fler unga att idrotta

Just nu utreder kommunen möjligheten att öppna ett nytt bibliotek. Men i stället för att låna böcker skulle det vara möjligt för invånarna låna idrottsutrustning som skridskor och racketar..

Uppsalanyheter.se - 19 sep 15 kl. 19:38

Almtuna körde över seriefavoriterna

Allsvenskan: Almtuna stod för en riktigt fin insats i sin andra hemmamatch för säsongen då man mötte VIK Västerås och vann med 3-1. Även om siffrorna skvallrar om en jämn match så körde Almtuna över Västerås.Almtuna stod för en riktigt fin insats i sin andra hemmamatch för säsongen då man mötte VIK Västerås och vann med 3-1.

Skånskan - 19 sep 15 kl. 21:30

Succé för Redhawks i historiska hemmapremiären

MALMÖ Det blev succé direkt i Malmö Redhawks historiska SHL-premiär i Malmö Arena inför 8816 åskådare.
Mest njöt förmodligen målvakten och Malmösonen Oscar Alsenfelt som fick hålla nollan i sin första seriematch för Redhawks.– Det var jättekul.

Dalarnas tidningar - 14 sep 15 kl. 08:07

Det gick att åka skridskor på tredje våningen

– Yllefabriken hade stängt 1976 och det var tomt i de lokaler Skandinaviska Jute hade haft exakt de år som de statliga stödreglerna då krävde. De hade gjort i ordning 1 600 kvadratmeter och vi (Axel Eliassons Konstförlag) hyrde 800 kvadrat-
meter som till sist blev 10 000 kvadratmeter, minns Göran Östh..

Uppsalanyheter.se - 08 sep 15 kl. 19:45

Uppsala får nya sportarenor

Förslaget till bygge av nya sportarenor i Uppsala presenterades vid en pressträff idag. Det innebär en årlig kostnad på 40 miljoner kronor och en sammantagen kostnad på 560 miljoner.Förslaget till bygge av nya sportarenor i Uppsala presenterades vid en pressträff idag.

Magazin24 - 01 sep 15 kl. 11:06

Blue Hammers testar kanadensare

Try-outs i Surahammar. Två jämnåriga kanadensare.Blue Hammers kan eventuellt få med två kanadensare på isen i höst och vinter, två spelare från Ontario är på try-out i Surahammar.

ÖstersundsPosten - 13 aug 15 kl. 22:23

"ÖIK spelade bra"

Visst märktes divisionsfaktorn. Framför allt i första perioden och även i andra periodens inledning. Timrå rullade stundtals upp Östersund genom att flytta pucken snabbt och åka skridskor över hela banan..

Magazin24 - 22 aug 15 kl. 13:37

IFK har snörat på sig skridskorna

ISHOCKEY IFK Arboga gick under föregående vecka ut på isen i Köpings ishall, men sedan i lördags har de startat träningarna i sin egen hemmaborg i TBO/Ågården Arena.
Magazin24 tog tempen på IFK Arboga IK efter deras ispremiär förra veckan genom att höra med tränaren Anders Svedlund hur formen ser ut inför den kommande säsongen.– Vi åkte ganska mycket skridskor och hade teknikträning.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.