åka skridskor

Tuesday, 31 May, 19:53

Nyheter om åka skridskor

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 06 apr 16 kl. 06:15

Forsbergs supermål: "Vi förtjänar inte dig"

ANAHEIM. Filip Forsberg, 21, bjöd på en fräckis av världsklass i NHL i natt, svensk tid. Först lirkade han en lös puck mellan sina egna skridskor framför motståndarkassen och sedan sköt han ett mål med klubban mellan benen.

Aftonbladet - 04 maj 16 kl. 11:48

”Jag var tvungen att hämta skridskor”

Mårts svar efter missen – och så här startar Tre Kronor i VM.

YLE - 14 apr 16 kl. 05:20

"I Malax har jag funnit min andra familj"

Amir har bott på Röda Korsets flyktingmottagning i Malax i sju månader och känner sig trygg där. Före han får sitt asylbesked kan han tvingas flytta till något annat boende någon annanstans i landet. Det här är konsekvensen av att det frigörs platser på annat håll och Migrationsverket måste spara pengar.

SR - 24 apr 16 kl. 13:38

Ronnaskolans elever fick träna med Tre Kronor

Hockeyträning med Tre Kronor. Det blev verklighet för eleverna på Ronnaskolan. Träningen är en del av ett integrationsprojekt för att barnen ska lära sig åka skridskor och komma i kontakt med olika vinteraktiviteter..

Expressen - 09 mar 16 kl. 14:36

Suddens nya projekt – för att rädda hockeyn

Tre Kronor-legendaren Mats Sundin backar tillsammans med Peter Forsberg och en rad andra NHL-kändisar upp ett nytt projekt. Satsningen går ut på att fler svenska ungdomar ska få chansen att åka skridskor och spela hockey. – Det är inte längre självklart att ishockey finns i förlängningen om man inte ser till att barn och ungdomar och nyanlända får chans att prova den här sporten, säger Sundin..

Sydsvenskan - 12 apr 16 kl. 07:25

Lindholm måste tacka nej till VM

Elias Lindholm gjorde ett bra ishockey-VM i fjol. Men det blir ingen repris i år eftersom Carolina-centern måste opereras.— Det blir skönt att få det gjort, det har varit ett jävla strul i ett och ett halvt år, säger Lindholm till viasatsport.

NT - 21 mar 16 kl. 17:00

Hund anföll lekande barn

Medan deras systrar åkte skridskor lekte de två flickorna, 8 respektive 9 år, bakom ishallen..

GT - 29 feb 16 kl. 17:16

Matt Duchene skänkte pengar till Haven, 5

Femåriga Haven lider av cancerformen neuroblastom och har spenderat åtskilliga dagar på sjukhus. För att hjälpa henne och andra cancersjuka barn auktionerar den förre NHL-stjärnan Matt Duchene – med ett förflutet i Frölunda – nu ut sina specialgjorda skridskor. – Jag kan inte med ord beskriva hur tacksamma vi är.

Aftonbladet - 12 mar 16 kl. 14:02

"Han kan knappt åka skridskor"

Wikegård rasar mot Himelfarbs kritik.

NSD - 10 apr 16 kl. 18:19

På skridskor genom Padjelanta

Oskar Karlin spenderade en vecka på skridskor på nationalparkens spegelblanka sjöar..

YLE - 16 mar 16 kl. 13:11

Antidopningsarbetet ökar på farten

I början av 2000-talet var en tredjedel av individuella idrottarna dopade, idag är antalet en av tjugo utövare. Förklaringen hittas i ett effektiverat antidopningarbete som har sitt ursprung i den internationella antidopingbyrån WADA som grundades 1999. EPO-testet introduceras Det första stora steget i WADA:s arbete var introduktionen av EPO-testet 2002.

Nyheter 24 - 25 feb 16 kl. 11:20

Den här lyxvillan är till salu – och du får en egen skidort på köpet

Den här villan heter Gryffin Lodge och ligger i kanadensiska Fiddlehead Mountain och har allt en skidåkare kan tänkas vilja ha.
LÄS MER: Skidgalningen är tillbaka med ännu ett fantastiskt skidåkInte nog med att den har fem sovrum, en swimingpool och ett gym, den har också en egen ankarlift, fem olika nedfarter och två offpistbackar!Bildkälla: YoutubeLÄS MER: Du kommer att vilja flytta in i brädåkarens hus – så fort du ser detHuset har även ett biljardrum med anslutande vinkällare, och en ismaskin ingår så att du kan spola sjön på vintern för skridskor eller lite curling.

Nerikes Allehanda - 28 feb 16 kl. 16:40

En idyll som används

Det finns inget stopp på lovorden när grannar, vänner och boende i Tisaren berättar om vinterns lördagar med skridskor, korvgrillning och härlig gemenskap. Det är Torbjörn Källmyr och Bjarne Edlund som varje helg ser till att spola en skridskois och plocka med sig grillen ut för samkväm..

Skånskan - 14 mar 16 kl. 17:48

Ishall i Stångby eller Råbylund

LUND En ny helt föreningsägd ishall i Stångby eller Södra Råbylund får nu ett ja av kultur- och fritidsförvaltningen.
Även den politiska ledningen är positiv till det nya förslaget.– Vi har egentligen aldrig haft något emot att föreningarna bygger en ny ishall.

ÖstersundsPosten - 05 mar 16 kl. 21:32

Drömstart för Brunflo i hockeykvalet när Överkalix slogs tillbaka efter fin andraperiod

– Men spelet var inte mycket att yvas över. Vi åkte för lite skridskor, blev fast i för mycket närkampsspel och det är inte melodin mot ett fysiskt stort och tungt Överkalix, berättar Mats "Fimpen" Palmqvist, tränare, efter triumfen..

YLE - 10 mar 16 kl. 15:28

Nytt ryskt dopningsfall: Juniorvärldsmästare i skidskytte fast för bekant substans

Idrottare efter idrottare, framför allt från Ryssland, har testat positivt för meldonium under den senaste tiden. Det färskaste ryska dopningsfallet kommer från skidskyttet. Ryska idrottare i bland annat tennis, konståkning, hastighetsåkning på skridskor, basket och short track har åkt fast för meldonium sedan årsskiftet, då substansen blev förbjuden.

Dalarnas tidningar - 22 feb 16 kl. 16:21

Engelsmän vill lära svenskar breakdance på is

– Det är som streetdance eller breakdance på is, förklarar Luke Evans, en engelsman med förkärlek för is och skridskor..

Magazin24 - 10 mar 16 kl. 07:40

Dubbla smällar för Jansson

Gjorde först ett drömmål och fick sedan kliva av skadad. ”Når man inte bollen i bandy då får man åka skridskor” Under onsdagskvällen var det dags för den tredje matchen i semifinalserien mellan Västerås och Sandviken. Inför mötet stod det 1-1 i matcher och köpingssonen Simon Jansson hade verkligen visat framfötterna och varit VSK:s kanske [...

Sydsvenskan - 09 mar 16 kl. 14:24

Stjärntrio finansierar hockeyisar

Mats Sundin, Börje Salming och Peter Forsberg hade många små isplaner att spela ishockey på när de var små.För att dagens barn ska få samma möjlighet har stjärntrion tillsammans med fler nuvarande och före detta NHL-spelare varit med och finansierat projektet Generation hockey i Stockholm. Fler isytor ska skapas i huvudstaden, i förlängningen även i hela Sverige.

Dagen - 19 feb 16 kl. 03:00

Till minne: Åke Stenlund

Åke Stenlund är död. Han åkte hemifrån för att åka skridskor med en god vän, men de kom aldrig tillbaka..

Länstidningen i Jämtland - 05 mar 16 kl. 21:32

Drömstart för Brunflo i hockeykvalet när Överkalix slogs tillbaka efter fin andraperiod

– Men spelet var inte mycket att yvas över. Vi åkte för lite skridskor, blev fast i för mycket närkampsspel och det är inte melodin mot ett fysiskt stort och tungt Överkalix, berättar Mats "Fimpen" Palmqvist, tränare, efter triumfen..

NSD - 20 feb 16 kl. 12:57

Ska lära sig åka skridskor

Bodens hockeyförening, BHF, får 50 000 kronor av Bodens kommun i bidrag till ett integrationsprojekt tillsammans med Boden United..

Blekinge Läns tidning - 02 mar 16 kl. 16:34

Ensamkommande barn är ute på hal is

Karlskrona HK bjuder in ensamkommande barn och ungdomar att lära sig åka skridskor. Ungdomarna behöver sociala möten för att utvecklas i språket menar integrationsledaren Sid Zolfaghari..

ÖstersundsPosten - 18 feb 16 kl. 06:01

Skola krävde att eleverna tog med egna skridskor till idrottslektionerna– trots att skolor ska vara avgiftsfria

Skolan i Sverige är helt avgiftsfri, det vill säga ingen elev ska behöva betala något för att gå i skolan..

YLE - 12 feb 16 kl. 12:09

Se duellen: Komarov mot lagkamrat på isen utan skridskor

Ishockeyklubben Toronto Maple Leafs gav Leo Komarov och hans lagkamrat Michael Grabner möjlighet att göra upp i en lekfull tävling. Duellen, The Ultimate Trick Shot Challenge, bestod av sex moment där spelarna bland annat sköt puckar från läktarposition. Se videon på Torontos Youtube-kanal..

YLE - 12 feb 16 kl. 12:09

Se duellen: Leo Komarov mot lagkamrat på isen utan skridskor

Ishockeyklubben Toronto Maple Leafs gav Leo Komarov och hans lagkamrat Michael Grabner möjlighet att göra upp i en lekfull tävling. Duellen, The Ultimate Trick Shot Challenge, bestod av sex moment där spelarna bland annat sköt puckar från läktaren. Se videon på Torontos Youtube-kanal..

Corren - 15 feb 16 kl. 21:30

Många skratt och blåmärken

Det blev många skratt när ett tiotal nyanlända killar från Afghanistan för första gången stod på ett par skridskor..

GT - 15 feb 16 kl. 14:46

Sportlovsfirare och romantiker på Heden

Sol, blå himmel, ett tunt snötäcke och någon enstaka minusgrad – sportlovet och alla hjärtans dag hade knappast kunnat få en vackrare inramning. En hel del göteborgare begav sig till Hedens isbana för att njuta av vintervädret. – Vi bor i närheten och brukar komma hit rätt ofta.

YLE - 01 feb 16 kl. 06:00

Alexander Komarov: ”För mig är Leo ingen stjärna”

Leo Komarov har vunnit mycket och hunnit med mycket under sin ishockeykarriär. En ytterligare bekräftelse på hans stjärnstatus var nomineringen till All Star-matchen i NHL. Det är onsdagskväll i Nykarleby.

Nya Wermlands Tidningen - 20 feb 16 kl. 06:00

Is i Saharas minne

Arrangörerna bakom motionsevenemanget Saharas minne, Lesjöfors IF:s ungdomsbandy och Lesjöfors byalag, är hoppfulla om att det ska gå att kunna åka skridskor på Stålvallen under lördagen..

Dalarnas tidningar - 09 feb 16 kl. 11:34

Genom projektet "Sture på is" får barnen prova på att åka skridskor

Ladda ner den nya DT-appen i Appstore för Iphone eller här i Google play om du har en telefon med Android..

Dagen - 19 feb 16 kl. 03:00

Till minne: Åke Stenlund

Åke Stenlund är död. Han åkte hemifrån för att åka skridskor med en god vän, men de kom aldrig tillbaka..

YLE - 03 feb 16 kl. 18:00

Bilal vill ha uppdrag - kan fixa vad som helst

För den som bor på en flyktingförläggning och väntar på besked gällande sin asylprocess blir tiden oändligt lång. Hur ska det bli? Får jag stanna här?

YLE - 03 feb 16 kl. 05:43

Instagram ger föräldrar insyn i dagisvardagen

På Gustavsborgs daghem i Vasa har man haft en sluten Instagram-profil i ett halvår. På initiativ av föräldrar laddar personalen upp bilder som beskriver barnens vardag på daghemmet. - Föräldrarna ville ha en blogg där vi skulle skriva om barnens vardag och vad vi gör på daghemmet.

YLE - 03 feb 16 kl. 05:43

Bilden ger föräldrarna 1000 ord

På Gustavsborgs daghem i Vasa har man haft en öppen Instagram-profil i ett halvår. På initiativ av föräldrar laddar personalen upp bilder som beskriver barnens vardag på daghemmet. - Föräldrarna ville ha en blogg där vi skulle skriva om barnens vardag och vad vi gör på daghemmet.

Jmini.se - 09 feb 16 kl. 07:01

Två män döda efter skridskotur

Två män hittades sent igår kväll avlidna efter ett sökpådrag. De hade åkt skridskor och trillat i en vak. De båda männen, som enligt flera medier, var i 70-årsåldern, hade begett sig ut på sjön Loren, norr om Adelöv, för att åka skridskor.

Jönköpingsnytt - 08 feb 16 kl. 22:40

Pådrag efter försvunna skridskoåkare

Två män i 70-årsåldern saknades sedan de gett sig ut på skridskor på sjön Loren mellan Gränna och Tranås. De återfanns dock vid 22-tiden på måndagskvällen..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.