ändrade

Sunday, 23 February, 00:16

Nyheter om ändrade

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 02 feb 20 kl. 05:00

Före detta stammis

Förändrade bonusregler, smygprishöjningar och brutna löften. Nu är det nog. Ica har förlorat en trogen kund..

Skånskan - 01 feb 20 kl. 19:25

Återbruk i klimatsmart galleria är igång

MALMÖ Gamla möbler, kläder, böcker och cyklar får nytt liv.
På lördagen invigdes Malmös första återbruksgalleria på Mobilia där hållbarhet och förändrade konsumtionsvanor är central i verksamheten.– Drömmen är att få jobba med det här på heltid, sa Kim Gustavsson, som parallellt med arbete i en livsmedelsbutik och på krogen, nu satsar fullt ut på personlig restaurering av gamla möbler.

NT - 01 feb 20 kl. 09:30

Vi får aldrig sluta berätta om då nu

Den här sidan var tänkt för glitter och glamour, men en resväska utanför Stadsmuseet i Norrköping ändrade på det och satte en ny rubrik för mina lördagsrader..

Jönköpingsnytt - 01 feb 20 kl. 07:37

Flaskan som förändrade allt

För tio år sedan reste Dana Simovic till Uganda för första gången i sitt liv. Det hon inte visste då var att det skulle bli startskottet på hennes nya liv.
Nu vill hon inspirera andra, och har valt att göra det genom att sätta ord på sin berättelse.

Expressen - 31 jan 20 kl. 14:55

Exparets vändning – mötet som ändrade allt

De intima bilderna på Jennifer Aniston och Brad Pitt på SAG-galan fick fans över hela världen att hoppas på en återförening av det ikoniska kärleksparet.Exmakarna har hittat tillbaka till varandra långsamt sedan Pitt kom på Anistons 50-årsfest förra året.– Ända sedan han dök upp på Jennifers födelsedagsfest förra året, så har deras relation växt, säger en uppgiftslämnare till Closer, skriver The Sun..

Skånskan - 31 jan 20 kl. 09:29

Ny Facebook-grupp sätter fokus på gränshinder för Öresundspendlare

ÖRESUND Fakta: Enligt den senast tillgängliga statistiken från 2015 pendlar 18 600 personer, inklusive övriga inkomsttagare, mellan Sverige och Danmark. Källa: ØrestatPia Jacobsen har startat Facebookgruppen ”Øresundspendler – I klemme mellem 2 lande”, som en reaktion på att hon själv som pendlare bland annat fått problem med socialförsäkringen och förlorat sin danska rösträtt. Hon hoppas att gruppens medlemmar ska kunna hjälpa varandra att hantera gränshinder och andra problem, samt lyfta dem till politiker och media.

Vestmanlands Läns Tidning - 30 jan 20 kl. 21:00

Systrar till utpressade bröder vägrade först vittna – ändrade sig i sista sekund: ”Det här är tvärt emot alla regler”

I tisdags avböjde de två utpressade brödernas yngre systrar att vittna i Västmanlands tingsrätt....

PrivataAffärer - 29 jan 20 kl. 15:04

Börsjättar bland torsdagens rapportbolag

Rapportbolag torsdag 30 januari: NCC (ca kl 7.10)
Enea (kl 7.20)
Volvo (kl 7.

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 20 kl. 08:16

SCA höjer utdelningen

Skogsbolaget SCA höjer utdelningen och redovisar en vinst före skatt på 16,6 miljarder kronor för fjärde kvartalet 2019. Det kan jämföras med vinsten på 1,1 miljarder kronor motsvarande period föregående år. Förändrade redovisningsmetoder och en omvärde.

Sydsvenskan - 30 jan 20 kl. 08:16

SCA höjer utdelningen

Skogsbolaget SCA höjer utdelningen och redovisar en vinst före skatt på 16,6 miljarder kronor för fjärde kvartalet 2019. Det kan jämföras med vinsten på 1,1 miljarder kronor motsvarande period föregående år. Förändrade redovisningsmetoder och en omvärde.

DI - 10 feb 20 kl. 07:05

Oförändrade riggsiffror från USA senaste veckan

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i USA var oförändrade under senaste rapportveckan..

PrivataAffärer - 29 jan 20 kl. 10:00

Fed väntas sitta still i båten

Goldman Sachs USA-ekonomer med Jan Hatzius i spetsen räknar med att FOMC kommer att låta styrräntorna ligga stilla, göra minimala förändringar i sitt uttalande och låta avsnittet om framtida guidning vara oförändrat. ”De ekonomiska förhållandena har knappt ändrats sedan det förra FOMC-mötet i december, medan de finansiella förhållandena har fortsatt att lätta avsevärt. Vi räknar med att Fed-chefen Powell vid sin presskonferens i stort kommer att upprepa de uttalanden han gjorde efter decembermötet, där han kopplade framtida höjningar till en betydande och ihållande rörelse uppåt för inflationen, och var nöjd med den nuvarande penningpolitiska hållningen”, skriver de i ett kundbrev.

DI - 29 jan 20 kl. 08:47

Lugn öppning väntas på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen väntas inleda onsdagens handel kring oförändrade indexrörelser, men med rapportdrivna rörelser i….

Affärsvärlden - 29 jan 20 kl. 08:48

Rapporter i fokus på börsen

Stockholmsbörsen väntas inleda onsdagens handel kring oförändrade indexrörelser, men med rapportdrivna rörelser i enskilda aktier..

PrivataAffärer - 29 jan 20 kl. 08:48

Här är onsdagens aktierekar

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Autoliv till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 715 från 680 kr. Det skriver Bloomberg News.

DI - 28 jan 20 kl. 10:27

Ingen game changer – osäkerheten består

Swedbank delar ut halva vinsten och guidar för oförändrade kostnader 2020..

Cornucopia - 28 jan 20 kl. 10:02

Antalet fall av 19-nCoV coronavirus - lägsta ökningstakten sedan 22:e januari

Nedan följer en graf över utvecklingen av antalet hos världshälsoorganisationen WHO bekräftade fall av coronaviruset 19-nCoV. Siffrorna baserar sig på organisationens dagliga lägesrapporter, som släpar efter ett dygn. Antalet fall är nu 2798, men ökningstakten om 39% på en dag är den lägsta sedan den 22:e januari.

PrivataAffärer - 27 jan 20 kl. 10:13

Carnegie mot strömmen om Ericsson

”Trots besvikelsen för det fjärde kvartalet som skickade ned aktiekursen på rapportdagen, tror vi att Ericssons återhämtning är nära och vi ser katalysatorer under det första halvåret, möjligen redan så snart som nästa kvartal om en del av den svagare säsongstrenden i USA under fjärde kvartalet vänder”, skriver Carnegie i en analys på måndagen. Vid 9.40-tiden på måndagen hade Ericssonaktien stigit med 2,0 procent till 81,30 kr, efter att ha backat närmare 6 procent på fredagen efter bolagets rapport för det fjärde kvartalet.

Skånskan - 26 jan 20 kl. 19:46

”En bra genomkörare”

HANDBOLL IFK Ystad följde upp fredagens målshow mot USA, 41-21, med seger även i söndagens träningsmatch hemma i arenan, 29-27 mot norska ligatvåan Kolstad.
– En bra genomkörare. Matchen gav oss en del svar, både positiva och negativa, hälsar Sebastian Seifert, IFK-tränaren.

Skånskan - 26 jan 20 kl. 10:58

I synk med rättskänslan

Preskriptionstiden för våldtäkt mot barn och för könsstympning på barn ska slopas, enligt ett förslag från regeringen. Det är en god idé. Ett barn som blir utsatt för den typen av brott har tyvärr många decennier på sig att lida av övergreppet.

Länstidningen i Jämtland - 26 jan 20 kl. 07:00

Toppresultat för skolorna i Krokom: ”Vi förändrade undervisningen”

Närmare 90 procent av eleverna i årskurs nio i Krokoms kommun är behöriga gymnasiet. Det visar....

Expressen - 25 jan 20 kl. 22:29

SVT ändrade Marie Fredriksson hyllningen – i sista stund

Per Gessles sista hälsning till Marie Fredriksson blev en tårdrypande historia.Backstage rann tårarna berättar Eva Dahlgren – samtidigt som SVT beslöt sig för att ändra programmet i sista stund.– Jag kan inte sjunga den utan att gråta, säger Petra Marklund märkbart rörd..

Blekinge Läns tidning - 25 jan 20 kl. 21:25

En dryg minut – sen var KHK:s ledning borta

I nästan två perioder ledde Karlskrona HK bortamötet mot hockeyallsvenskans suveräner Björklöven. En dryg minut förändrade allt. – Det var ändå ett fall framåt jämfört med den senaste tiden, säger KHK:s assisterande tränare Arto Miettinen..

Sydöstran - 25 jan 20 kl. 21:25

En dryg minut – sen var KHK:s ledning borta

I nästan två perioder ledde Karlskrona HK bortamötet mot hockeyallsvenskans suveräner Björklöven. En dryg minut förändrade allt. – Det var ändå ett fall framåt jämfört med den senaste tiden, säger KHK:s assisterande tränare Arto Miettinen..

GöteborgsPosten - 25 jan 20 kl. 18:36

Skarsgård: "Jag hade kameraskräck"

Den svenske Hollywoodikonen, på blixtvisit i Göteborg, om rollen som förändrade allt och om varför det är så kul att leka med Lars von Trier..

SVT - 25 jan 20 kl. 12:41

Lina testade sin äggreserv: ”Jag fick panik”

Lina var 30 år när hon tog ett blodprov som visade att hennes äggreserv var liten. Hon hade inte tänkt att skaffa barn då, men testet gjorde att hon ändrade sig och valde att skaffa barn på egen hand. – Jag var egentligen inte redo men fick panik av testresultatet..

GöteborgsPosten - 25 jan 20 kl. 12:00

Polisfynd i hotellrummet: Vapen i necessär

Man döms efter oväntade fyndet. Ändrade version under rättegången..

DN - 24 jan 20 kl. 17:04

Butiken där kunderna måste vara medlem för att handla

Uteblivna bonuscheckar och förlorade poäng retar svenska konsumenter. Ica-kunder har nyligen rasat över ändrade villkor….

Expressen - 23 jan 20 kl. 21:30

Biancas relationsbesked – om Alice: ”Inte det bästa”

När Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf lade ner sin podcast ”Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B” började deras fans undra om de blivit ovänner.”Wahlgrens värld”-profilen har tidigare förnekat det – men berättar nu hur podcasten förändrade vännernas relation.– Showcasten var nog inte det bästa för min och Alice relation, säger Bianca Ingrosso i torsdagens ”Wahlgrens värld”..

Expressen - 23 jan 20 kl. 14:46

Fick betala ett högt pris för jättesuccén

När Tiger Woods, 21, vann The Masters i april 1997 var det inte bara amerikanens första stora seger.Det var en triumf som förändrade allt.Men golfstjärnan har fått betala ett högt pris för framgången.

Affärsvärlden - 23 jan 20 kl. 14:20

ECB låter räntorna ligga

Europeiska centralbankens råd beslutade vid torsdagens möte att lämna räntorna oförändrade..

Expressen - 23 jan 20 kl. 10:40

”Då var det lite fult att tjäna pengar”

Torgny Mogren krossade norrmännen, och räddade den svenska hedern på hemma-VM 1993. Guldet på femmilen gjorde 29-åringen till spelens stora frälsare.Nu berättar den tidigare längdskidåkaren om de oväntade testvärdena, och dåtidens ekonomi.

Cornucopia - 23 jan 20 kl. 10:26

Stillastående lägenhetspriser i Stockholm - både faktiskt och säsongsmässigt

Lägenhetspriserna i Stockholm var i princip oförändrade under december, både i faktiska priser och säsongsmässigt. Nu är det januari månad och normalt årets starkaste månad för lägenhetspriserna.
Stockholm med Klarakyrkan till vänster och Scandic Continental till höger om det.

PrivataAffärer - 23 jan 20 kl. 09:32

Översyn i fokus när ECB lämnar räntebesked

Styrräntorna väntas alltså lämnas oförändrade och saker och ting har också sett lite bättre ut för ECB på sistone, med stabilisering av konjunkturindikatorer och upptick i inflationen. Fokus vid detta möte ligger framför allt på den strategiska översyn som ECB ska genomföra under 2020 och vilka riktlinjer för den som kan komma att avslöjas. Bloomberg News rapporterar med hänvisning till källor att översynen av ECB:s policyramverk kommer att delas upp i två – varav en del avseende inflation.

Affärsvärlden - 23 jan 20 kl. 07:21

Virusrisk i fokus på Wall Street

De ledande börserna på Wall Street handlades runt oförändrade nivåer på onsdagen samtidigt som oljepriset föll då investerare utvärderade den potentiella effekten av coronaviruset i Kina..

Kristianstadsbladet - 23 jan 20 kl. 05:00

Ändrade riktlinjer: här är fordonen kommunen ska satsa på att köpa

Kommunen ändrar sina riktlinjer för inköp av fordon för att nå målet om fossilbränslefri kommun. HVO nedgraderas och elhybrider ses som ett alternativ för verksamheter på landsbygden..

UNT - 21 jan 20 kl. 21:25

Mataffär ändrade bäst före-datum på ost

En mataffär i Uppsala satte ett längre hållbarhetsdatum på ost när den placerades ut i butiken, än vad som angavs när osten kom till affären..

Skånskan - 21 jan 20 kl. 16:35

Påstått knivoffer satt på krogen

Malmö Den 52-årige mannen slog larm till SOS om att hans före detta flickvän blivit knivhuggen och var oförmögen att själv tillkalla hjälp.
När polis kom till den uppgivna adressen i centrala Malmö mötte de en påtagligt berusad man som visade sig vara uppringaren. Det stod snart klart att allt var en bluff.

PrivataAffärer - 20 jan 20 kl. 09:09

Analytiker: Bostadspriserna snart tillbaka på toppnivåer

Läs också: Valueguard: Så rörde sig bopriserna i december ”Sammantaget har den svenska bostadsmarknaden nu nästan helt återhämtat sig från nedgången 2017 och vi räknar med att bostadspriserna fortsätter stiga”, skriver Handelsbankens seniorekonom Anders Bergvall i ett marknadsbrev. Valueguards HOX-index sjönk 0,8 procent i december, vilket säsongsrensat motsvarar en uppgång med 0,6 procent eftersom priserna normalt sjunker i december. I årstakt steg priserna 4,5 procent, samma som i november.

PrivataAffärer - 20 jan 20 kl. 07:04

Valueguard: Så rörde sig bostadspriserna i december

Bostadspriserna har sjunkit 0,7 procent under den senaste tremånadersperioden och stigit 4,5 procent under de senaste tolv månaderna. Priserna på bostadsrätter var oförändrade i december jämfört med föregående månad, medan villapriserna sjönk 1,4 procent. Säsongsrensat steg priserna på bostadsrätter 0,7 procent, medan villapriserna steg 0,5 procent.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.