Årets Advokatbyrå

Saturday, 28 March, 12:43

Nyheter om Årets Advokatbyrå

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 25 feb 20 kl. 07:00

Bokreans guldkorn

I dag drar årets bokrea igång. Kultur- och nöjesredaktionen har valt ut några av sina favoriter bland årets fynd.Thomas Almqvist: Patria av Fernando Aramburu
När separatistorganisationen ETA i Spanien meddelade att de skulle lägga ned vapnen, hoppades man att allt skulle lugna ner sig i Baskien, men efter åratal av terror och våld med vidöppna sår som följd blev det inte riktigt så enkelt.

Realtid - 18 feb 20 kl. 06:20

Därför föredrar kunderna svenska affärsjurister

Majoriteten av de advokatbyråer som svenska klienter föredrar inom företagstransaktioner och förvärv är svenska – en av trenderna i årets undersökning från analysföretaget Regi..

Realtid - 15 jan 20 kl. 12:15

Proaktivitet ligger bakom Schjødts framgångar

Hamilton/Schjødt fick dubbla utmärkelser vid analysföretaget Regis kundnöjdhetsundersökning Årets advokatbyrå. Emma Berglund Uväng, som är partner på byrån, förklarar framgångarna med att de lägger mycket vikt vi att klienterna ska bli nöjda, vilket innebär att uppföljning och proaktivitet är naturliga inslag i arbetet..

Realtid - 14 jan 20 kl. 14:55

Fastighetsinriktade AG Advokat växer snabbt

Det är ett tid i tecken att Advokatbyrån AG Advokat tog två prestigefulla utmärkelser vid Årets advokatbyrå. Det finns en stor efterfrågan på juridisk expertis inom AG:s specialstområde – fastighetsrätt och entreprenadrätt – och nu utökar byrån arbetsstyrkan..

Realtid - 10 jan 20 kl. 16:45

"Personliga möten blir allt mindre vanliga"

Vid en paneldiskussion under Årets Advokatbyrå framgick att klienterna för det mest är mycket nöjda vid M&A-transaktioner. Däremot finns tydliga brister i kommunikationen..

Realtid - 09 jan 20 kl. 14:00

Storslam för AG Advokat och Hamilton/Schjødt

Vinnarna i Årets Advokatbyrå är utsedda för 12:e året. För både AG Advokat och Hamilton/Schjødt blir det dubbelvinst i år. .

Realtid - 09 nov 19 kl. 08:30

Nasdaq tar för lätt på hotet om cyberattacker

Börsens påfallande bristande IT-säkerhet, Årets advokatbyrå och handlingen i ett svenskt Billions. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - 09 jan 20 kl. 17:23

Bilder från Årets Advokatbyrå

Seminariet Årets Advokatbyrå med prisutdelning gick av stapeln på hotellet Haymarket vd Hötorget i centrala Stockholm. Här är bilderna! .

DI - 09 jan 20 kl. 17:11

Advokatbyrån Schjødt tog hem storslam – nu ska de växa ytterligare

Advokatfirman Schjødt, tidigare Hamilton, tog hem en storslam när vinnarna i Årets Advokatbyrå utsågs under….

Realtid - 10 dec 19 kl. 14:00

Här är de nominerade i Årets advokatbyrå

Byråerna Cederquist, Delphi och Hamilton får flest nomineringar i Regis bransch- och klientstudie Årets Advokatbyrå..

Realtid - 23 maj 19 kl. 11:20

“Business och jämställdhet kan gå hand i hand”

Advokatbyrån Delphis partner Agnes Hammarstrand har utsetts till Årets Justitia för sitt jämställdhetsarbete. “Man kan vara delägare på en advokatbyrå samtidigt som man arbetar för ökad jämställdhet”, säger hon till Realtid..

DN - 23 nov 18 kl. 21:25

Nytt upprop vill göra juristbranschen tryggare för kvinnor

Nu reagerar jurister och advokater på DN:s avslöjande hur en kvinnlig jurist inte fick förlängt på en advokatbyrå sedan hon anmält en manlig kollega för våldtäkt. Uppropet följer förra årets #medvilkenrätt och kallas #upptillbevis. – Många är besvikna på sina arbetsgivare och chefer och förväntade sig att man skulle göra mer, säger Linnéa Claeson, en av personerna bakom uppropet..

DI - 13 nov 18 kl. 15:21

Varannan kund förstår inte juristfakturan

Mer än hälften av klienterna har svårt att förstå advokatbyråernas prissättning. Det visar årets upplaga av Tvistebarometern..

Skånskan - 27 jun 18 kl. 16:59

Rekordmånga utställare när lantbruksmässan fyllde jämnt

I dag slog dörrarna upp till lantbruksmässan Borgeby fältdagar. Mässan firar 20-årsjubileum med att bjuda in rekordmånga utställare.När mässan drog igång i morse var det långa köer till ingångarna.

NSD - 13 jun 18 kl. 19:35

Hon fick stipendium för sitt civilkurage

Lisa Sundström blev årets mottagare av Advokatbyrån Kaidings stipendium för civilkurage..

Realtid - 01 apr 19 kl. 07:51

Här är årets fem bästa advokatbyråer

Analysföretaget Regi har via sin undersökning bland affärsjuridikkunder utsett Årets advokatbyrå. Inköpschefsindex för den kinesiska industrin pekar uppåt och nyväl hägrar i Storbrittanien. Det är några av rubrikerna i morgonsvepet måndag..

DI - 01 apr 19 kl. 05:56

Årets advokatbyrå har fått konkurrens: ”Kartan ritas om”

Advokatbyrån Mannheimer Swartlings affärsjurister imponerar mest på potentiella kunder, visar en ny undersökning. Men i en ny genre hamnar favoriterna långt ned..

YLE - 05 jun 17 kl. 18:11

Aktieköp inför försäljningen av Sponda väcker misstankar

Affärsmannen Erkki Etola köpte i maj en stor mängd aktier i Sponda. Då hade kursen sjunkit stadigt sedan årets början. Nu har kursen stigit då amerikanska Blackstone Group har gett ett köpanbud på Sponda.

Barometern - 18 sep 18 kl. 17:22

Visioner Advokatbyrå blev årets entreprenör

Visioner Advokatbyrå blev Årets entreprenör i Nybro. Elisabeth Aronsson tog emot priset på Näringslivsdagen som hölls i Kristallen på tisdagen..

YLE - 03 apr 16 kl. 20:00

Isländsk statsminister i skatteparadis

En av de största överraskningarna i Panamadokumenten (#panamapapers) är att Sigmundur David Gunnlaugssons namn dyker upp där. Islands statsminister har tillsammans med sin fru ägt ett bolag vid namn Wintris på Brittiska Jungfruöarna. De senaste dagarna har den isländska statsministern fått utstå allt mer kritik.

Expressen - 29 jan 16 kl. 19:40

Hoppet lever för Julgalans kunder

Trots skandalerna och skulderna: Julgalan gjorde en vinst på 4-6 miljoner kronor på fjolårets turné, skriver Helsingborgs Dagblad. – I den omfattning man som gäst har grund och berättigade skäl för att få tillbaka sina pengar, kommer man att få det, säger rekonstruktören Lennart Olsson, på advokatbyrån Nordia, till tidningen..

Realtid - 29 jan 16 kl. 10:11

Här är årets advokatbyråer

Delphi toppar två kategorier..

Skånskan - 05 dec 15 kl. 14:00

Sug efter Grisham-thrillers

Deckarspalten Under en period slukade jag alla John Grisham-böcker jag kunde komma över. Bland favoriterna fanns så väl debuten Juryn från 1989 som de populära Firman och Pelikanfallet och så De utvalda. På senare år har jag läst Grisham mer sporadiskt men Den oskyldige mannen från 2006 och Bekännelsen från 2010 är böcker som fastnat.

Nerikes Allehanda - 02 dec 17 kl. 10:48

Lindahl – decenniets bästa advokatbyrå

Under fredagen fick advokatbyrån Lindahl, med kontor bland annat i Örebro, ta emot utmärkelsen Årets advokatbyrå 2008-2017..

NSD - 27 okt 17 kl. 22:48

Syskonen fick pris för Årets Guldkorn

När det var dags att utse Årets Guldkorn stod Advokatbyrån Kaiding på scenen för att ropa upp vinnarna..

Realtid - 22 apr 15 kl. 14:06

MSA vinner prestigefyllt pris

Utnämnd till årets advokatbyrå i Sverige under europeisk ceremoni i London..

Nyan - 27 feb 15 kl. 18:52

Nathalie Jansson fick juriststipendium

Juridikstuderande Nathalie Jansson, hemma från Jomala men studerande i Åbo, får årets stipendium från advokatbyrån DKCO. – Hon visar verklig kämparanda och Åland behöver den här typen av resurspersoner i framtiden. Nathalie är ett föredöme för andra unga studeranden och är vi stolta över att vi kan göra hennes studievardag lite lättare, säger Jorunn Skogberg vid DKCO i ett pressmeddelande.

HBL - 30 jul 14 kl. 04:44

Sonera skolar sig i etik och hederlighet

Flera frågor och utredningar återstår, trots en omfattande rapport om Telia Soneras affärer och misstänkta mutbrott i Uzbekistan. Nu tar företaget tag i problematiken och har inlett utbildning kring antikorruption. Det dröjer ändå länge innan man kan lägga mutskandalerna bakom sig.

Corren - 25 jan 17 kl. 21:13

De blev årets advokatbyrå

Delphi är årets advokatbyrå för andra året i rad..

HBL - 28 nov 13 kl. 09:41

Lemminkäinen fälldes i asfaltkartell

Asfaltbolaget Lemminkäinen betalar 34 miljoner euro i ersättningar i kartellhärvan kring upptrissade asfalteringspriser. Tingsrättens domar föll i dag. Helsingfors tingsrätt har dömt bolag som deltagit i en asfaltkartell att betala över 37 miljoner euro i ersättningar till kommuner för överprissatta asfalteringsarbeten.

NT - 25 jan 17 kl. 21:13

De blev årets advokatbyrå

Delphi är årets advokatbyrå för andra året i rad..

Realtid - 06 nov 13 kl. 16:56

Nomineringarna till Årets advokatbyrå

31 byråer nominerade i sju kategorier..

SmålandsPosten - 04 jun 13 kl. 08:14

Positivt i Växjö Lakers bokslut

Den sportsliga målsättningen med en slutspelsplats nåddes aldrig. Ekonomiskt går det bättre för Växjö Lakers. Förra säsongen slutar med ett plus på en miljon kronor.

Realtid - 30 dec 14 kl. 14:44

Årets klickbomber

Året 2014 har kantats av politiskt kaos, finansmingel, större inblick i HQ-målen, stämningar, grova eko-brott, sålda lyxlyor, banker och advokatbyråer som flyttar, vd-byten, familjefejd och time outs och mycket mer..

Realtid - 21 dec 12 kl. 11:38

Fjärrstyrd advokatbyrå

Årets julkort via webcam..

Realtid - 15 nov 12 kl. 13:26

Magnusson vann årets advokatbyrå

På onsdag kvällen prisades vinnarna i undersökningen årets advokatbyrå vid en ceremoni på Berns..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Vinnarna i Årets Advokatbyrå

Delphi utses till Årets Advokatbyrå och Stora Klientpriset går till Mannheimer Swartling i Regis årliga branschstudie där kundnöjdheten mäts bland Sveriges advokatbyråer specialiserade inom affärsjuridik. .


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.