Sydsvenskan > Inrikes

Sunday, 21 April, 16:56

Sydsvenskan - 19 mar 19 kl. 15:00

Självklart ska inga barn behöva växa upp på ett vandrarhemMagnus Olsson (SD) svarar Sedat Arif (S) om bostäder för hemlösa familjer..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Olsson, Sedat Arif

Dela artikeln

1336 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Självklartska , inga, barn, behöva, växaupp på ett , vandrarhem
Expressen - 03 dec 13 kl. 06:38

"Inga barn ska behöva gå hungriga eller lida"

I går berättade Elisabeth, 58, om hur det är att behöva leva i fattigdom i Sverige i dag. Nu startas allt fler grupper för att hjälpa fattiga och utsatta i samhället. - Inga barn ska behöva gå hungriga eller behöva lida för den situation som föräldrarna råkar befinna sig i, säger Natalia Bosak, initiativtagare till gruppen Donationer i Malmö..

HBL - 01 jan 14 kl. 16:47

Sextio barn behöver omplaceras

Under nyårsaftonen totalförstörde en eldsvåda daghemmet Lintula i Alberga i Esbo. Nu måste sextio barn placeras på annat håll.Daghemmet Lintula i Alberga i Esbo har totalförstörts i en brand på nyårsaftonsnatten.

SVT Debatt - 22 dec 13 kl. 13:00

Barn behöver inte julklappar, de behöver kärlek!

JULKLAPPAR Nu under julen försöker stressade föräldrar döva sitt dåliga samvete genom att köpa massvis med leksaker till sina barn. Trots att de innerst inne vet att det inte är det som barnen behöver. Många föräldrar är tyvärr så upptagna av att tillfredsställa barnens alla önskningar att de glömmer bort att tillfredsställa barnens grundläggande behov av tid och kärlek, skriver psykologen Alf B Svensson.

SvD - 14 jun 15 kl. 09:17

Bah Kuhnke (MP): "Självklart inga roliga siffror"

Miljöpartiet, som i helgen håller kongress i Örebro, får de sämsta siffrorna i SvD/Sifo sedan 2006. Samtidigt är Alliansen för första gången större än de tre rödgröna partierna. – Det är självklart inga roliga siffror, säger kulturminister Alice Bah Kuhnke (MP) till SvD..

SmålandsPosten - 19 jan 18 kl. 05:30

Självklart att Sverige behöver ett stärkt försvar

Det är självklart att Sverige behöver ett stärkt försvar och att det måste ges hög politisk prioritet. Vi moderater driver därför på för ökade resurser till Försvarsmakten, ett svenskt Natomedlemskap och en bättre krisberedskap med ett totalförsvar som kan möta alla slags hot, skriver Johan Hultberg (M)..

SmålandsPosten - 19 jan 18 kl. 08:45

Självklart att Sverige behöver ett stärkt försvar

Det är självklart att Sverige behöver ett stärkt försvar och att det måste ges hög politisk prioritet. Vi moderater driver därför på för ökade resurser till Försvarsmakten, ett svenskt Natomedlemskap och en bättre krisberedskap med ett totalförsvar som kan möta alla slags hot, skriver Johan Hultberg (M)..

HBL - 29 aug 13 kl. 05:01

"Barn behöver vännerna och rutinerna på dagis"

Barn behöver träffa jämnåriga och de behöver regelbundenheter i vardagen. Om regeringen tummar på den subjektiva rätten till dagvård drabbar det barnen.Föräldrar som Hbl har talat med kan tänka sig att det är rimligt att de barn som har föräldrar hemma erbjuds 80 procents eller till och med 50 procents rätt till dagvård.

YLE - 19 aug 17 kl. 10:21

Barnpsykoterapeut: Barn behöver känna att de kan söka skydd hos vuxna

Barn behöver kunna tala om tunga saker som våldsdåd. En förälder eller annan vuxen behöver inte vara rädd för att visa sin egen sorg inför barnet, säger barnpsykoterapeut Mirjam Kalland. - Det viktiga är att barnet får ställa frågor och undra tillsammans med vuxna och med sina föräldrar.

Dagens PS - 20 apr 18 kl. 13:14

Barn behöver en vuxen att lita på

SPONSRAD AV IQ. ”Snälla, alla andra får ta sista bussen hem!” eller ”Hur kul tror du det är att vara den som ALLTID måste åka hem först?

Jönköpingsnytt - 21 mar 18 kl. 06:11

Barn behöver hjälp tidigare

Barn behöver tidigare få stöd och hjälp. Det visar en ny studie från Jönköping University som visar att barn med koncentrationssvårigheter behöver hjälp redan på förskolan. Madeleine Sjöman menar i sin doktorsavhandling att barn som är aktiva i förskolan mår både bättre och utvecklas mer än barn som inte är aktiva.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Turkiets oppositionsledare attackerad

Ledaren för det turkiska oppositionspartiet Republikanska folkpartiet (CHP), Kemal Kilicdaroglu, attackerades på söndagen i Turkiets huvudstad Ankara när han deltog vid en begravning, uppger partiet. En video från händelsen visar hur Kilicdaroglu får mi.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Eidevalls val: Mittag bänkad i toppmötet

Tidig seriefinal mellan Rosengård och Kristianstad i Malmö..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Expert om dåden: Svårt att se inhemskt motiv

Sri Lanka har en våldsam och blodig historia. Men det är svårt att hitta motiv till attackerna i någon inhemsk konflikt, menar freds- och utvecklingsforskaren Camilla Orjuela. Trots en konfliktfylld historia har något som liknar söndagens attacker, med.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Polischefen om dubbelmordet: "Troligen en isolerad händelse"

Polisen ser inga tecken på eskalerat våld efter nattens dödsskjutning..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Hur kan man arbeta 50 år utan en budget?

Lars tretvold förundras över pensionärer som aldrig lagt undan pengar..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Publiken vallfärdar till platserna där berömda ”Game of thrones”-scener spelats in

Benjamin Peetre ger sig hän åt turismen som följer i seriens fotspår..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Sprängdåden i Sri Lanka – detta vet vi

Flera blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 150 personer har dödats i attacker mot kyrkor och hotell. – Åtta explosioner har rapporterats, två av dem flera timmar efter de första dåden.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

... och på tredje dagen?

Uppståndelse kan inträffa där du minst anar det, konstaterar Håkan Engström..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Lågt valdeltagande väntas i Nordmakedonien

Nordmakedonien går till val för att utse en ny president för första gången sedan landet bytte namn i höstas. Det finns farhågor för att valdeltagandet ska bli så lågt att valet blir ogiltigt. Trots att presidenten innehar främst en ceremoniell post utan.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

”GoT”-stjärnan om depressionen

Den brittiska "Game of thrones"-stjärnan Sophie Turner berättar nu att hon lidit av depressioner sedan 17-årsåldern. I en intervju med tv-psykologen Dr Phil, som refereras av CNN, säger nu 23-åriga Turner att kritiken mot henne i rollen som Sansa Stark.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.