SVT Debatt > Opinion

Sunday, 21 April, 16:38

SVT Debatt - 19 mar 19 kl. 09:55

”När det gäller fertilitet har man inte alltid flera år på sig””Det är oacceptabelt att personer som har blivit godkända för behandling ska vänta i upp till fyra år på ägg- eller spermiedonation”, skriver representanter för Femmis, föreningen för ensamstående föräldrar med donation..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Femmis

Dela artikeln

340 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: När det gäller, fertilitethar man inte , alltid, flera år på sig
Helsingborgs Dagblad - 12 feb 12 kl. 15:40

"Alltid en fara att ge sig ut på is"

Vintern var mild länge i år, och det har gjort att isarna har lagt sig sent. Men med kylan kom de. Hittills i år har tre människor omkommit i isolyckor runt om i landet.

YLE - 29 jun 15 kl. 20:35

Cech tar farväl: ”Livet blir inte alltid som man tänkt sig”

Nu har det bekräftats att fotbollsmålvakten Petr Cech lämnar Chelsea för ärkerivalen Arsenal. I ett avskedsbrev skriver Cech att han trodde sig avsluta karriären i Chelsea. Det som i praktiken redan varit klart en god stund har nu fått sitt slutliga sigill: Petr Cech spelar för Arsenal från och med nästa säsong.

DN - 14 sep 18 kl. 12:33

Flera klubbar hotar bryta sig ur högsta innebandyligan

En konflikt råder mellan Svenska innebandyförbundet och elitföreningarna. Nu hotar flera klubbar att bryta sig ur Superligan. – De känner sig dåligt behandlade, säger Krister Kalte, ordförande i Föreningen Svenska Superligan till SVT Sport..

SmålandsPosten - 30 jun 16 kl. 15:13

Flera fackförbund motsatte sig en chefsrekrytering

Flera fackförbund reserverade sig mot att en tjänsteman skulle anställas inom Alvesta kommun. Fackförbunden ansåg inte att personen var lämplig som chef..

GöteborgsPosten - 06 apr 18 kl. 05:38

Flera personer bröt sig in i matbutik

Flera personer bröt sig under torsdagsnatten in i en livsmedelsaffär i Mölnlycke. Polisen inledde en sökinsats, men hade vid 05.30 ännu inte kunnat gripa någon misstänkt..

SVT - 23 aug 18 kl. 01:17

Flera partier säger sig vara utsatta för misstänkt valpåverkan

Nedrivna affischer, hot mot förtroendevalda och spridning av falska nyheter. Flera partier säger sig ha utsatts för misstänkt påverkan under valrörelsen. S har drabbats av tre överbelastningsattacker.

Helsingborgs Dagblad - 19 mar 19 kl. 07:58

Flera älgar rör sig vid E6

Flera älgar rör sig nära E4:an ellan trafikplats kropp och Helsingborg södra..

YLE - 18 feb 14 kl. 10:38

Flera vargar rör sig i Västnyland

Den senaste tiden har flera personer på olika håll i regionen sett vargspår. - Det observeras fler vargar nu än tidigare. Det beror på att antalet ökar då vargarna kommer in i nya områden och då syns djuren ibland för oss främst då de "upptäcker" området.

Sydsvenskan - 21 apr 16 kl. 16:59

Sturgill Simpson ställer in kompassen åt sonen och ger sig ut i vida världen.

Världen är så stor, så stor - det gäller även om din pappas rötter inte är symfonirock utan country. Format och sound behöver inte höra ihop.Sturgill Simpson skaffade sig ett rykte med tre år gamla debuten.

Barometern - 08 aug 17 kl. 10:10

Så tycker läsarna om mobilförbudet: "Finns alltid sätt att ta sig runt"

På tisdagen berättade vi om att Kalmarsundsskolan blir första skolan i Kalmar att bli mobilfri. Merparten av läsarna ställer sig positiva till beslutet – men det finns också några som är av motsatt åsikt..

Expressen - 25 feb 16 kl. 18:04

Hustrun: "Jag håller inte alltid med Donald"

Donald Trumps fru Melania har under stora delar av USA-valet hållit sig i skymundan. Men nu väljer den före detta modellen att tala ut om sitt 11 år långa äktenskap med fastighetsmiljardären. – Jag förälskade mig i hans charm och intelligens, säger Melania Trump till ABC News..

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - I förrgår: 07:00

Greenpeace: ”Vi måste flytta fokus från individen i klimatfrågan”

”Vi har tio år på oss att styra om från det ohållbara till det hållbara”, säger Wronski..

SVT Debatt - I förrgår: 07:00

”Sverige kan, bör och tjänar på att gå före”

”Vårt land bubblar av företag som är redo att leverera lösningar i en värld som tar klimatfrågan på allvar”, skriver Pihl, Ekelund, Falk och Kramers..

SVT Debatt - I förrgår: 20:59

Finalrepris väntar – Falun till Globen efter Aldeebs avgörande

I fjol vann Storvreta SM-guld efter 6-2 i finalen mot Falun. I år har Falun chans på revansch, efter att under torsdagen besegrat Mullsjö med 4-3 i den fjärde semifinalen och avancerat till Globen..

SVT Debatt - 18 apr 19 kl. 10:46

”Varför låter ni storföretag smita från skatt, finansministern?”

”Det är en fullständig skandal hur vår regering motarbetar de konkreta åtgärder som föreslås på EU-nivå”, skriver företrädare för Partiet Vändpunkt..

SVT Debatt - 17 apr 19 kl. 13:48

”Klart att det sticker i ögonen med 95 000 i månadslön”

”Det är förståeligt att det väcker frustration hos fast anställda barnmorskor att det kan komma en uthyrningsbarnmorska som får 95 000 kronor i lön och som samtidigt kan behöva en del hjälp för att kunna hitta och jobba på arbetsplatsen”, skriver Svenska Barnmorskeförbundet..

SVT Debatt - 17 apr 19 kl. 13:11

”Det finns en stor blind fläck när Indonesien går till val”

”Det flagranta ointresse som svenska nyhetsredaktioner visar för den blodiga tillvaron i Västpapua våren 2019 är inget annat än ett journalistiskt svek”, skriver Klas Lundström..

SVT Debatt - 17 apr 19 kl. 11:23

”Föräldraledighet ska inte finansieras av staten”

”Det finns alltså flera goda skäl att korta ledigheten – inte minst ur ett jämställdhetsperspektiv”, skriver Siri Steijer och Kajsa Dovstad..

SVT Debatt - 16 apr 19 kl. 11:19

”Varför togs satsningen på Äldrelyftet bort, regeringen?”

”Vår förvåning och besvikelse över att regeringen väljer att plocka bort en satsning i budgeten som (S) hade som vallöfte och som Moderaterna och Kristdemokraterna hade sett till skulle ha blivit verklighet är stor”, skriver företrädare för Riksidrottsförbundet och pensionärsorganisationerna..

SVT Debatt - 16 apr 19 kl. 07:00

”Vi fortsätter att öka vårt stöd till de fattigaste”

”Linjen ligger fast, världens resurser behöver och ska fördelas solidariskt. Sverige fortsätter öka sitt stöd till de mest fattiga länderna när andra länder backar ur”, skriver Anders Österberg (S) och Janine Alm Ericson (MP)..

SVT Debatt - 15 apr 19 kl. 15:45

”Nu vill vi se en feministisk regering i Finland”

”Kvinnorna gör ett historiskt bra val och vi utgår ifrån att det fina valresultatet också återspeglas i ministerposterna”, säger Anna Jungner Nordgren, Svenska kvinnoförbundet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.