Expressen > Kultur

Friday, 26 April, 18:02

Expressen - 18 mar 19 kl. 17:14

I det ögonblicket blir offren trovärdigaI ”Leaving Neverland” beskriver de båda männen en stark kärlek till sin förövare.Jonas Gardell om igenkänningen, mammornas svek och att ett utsatt barn aldrig kan få upprättelse..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Leaving Neverland, Gardell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I det ögonblicketblir , offren, trovärdiga
SmålandsPosten - 29 jan 14 kl. 06:44

S presenterar inga trovärdiga förslag

Kommentar till Anna Fransson och Åsa K Björkmarker om att vi kan och ska ta gemensamt ansvar för våra äldre.
? Anna Fransson och Åsa K Björkmarker skriver i en insändare den 30 december att de vill lösa utmaningar­na genom att utveckla och stärka den svenska välfärdsmodellen med en gemensam och solidariskt finansierad sjukvård och omsorg.

Sydsvenskan - 30 aug 15 kl. 19:34

Det krävs trovärdiga svar på väljarnas berättigade oro.

På söndagen begärde EU:s tre tyngsta medlemsländer i ett gemensamt utspel ett akut möte om flyktingkrisen.Tyskland, Frankrike och Storbritannien ser det som nödvändigt att "omedelbart ta fram åtgärder för att möta utmaningen från ökningen av migranter".Trycket från flyktingströmmarna över och runt Medelhavet får EU att knaka i fogarna.

Helsingborgs Dagblad - 30 aug 15 kl. 19:34

Det krävs trovärdiga svar på väljarnas berättigade oro.

På söndagen begärde EU:s tre tyngsta medlemsländer i ett gemensamt utspel ett akut möte om flyktingkrisen.Tyskland, Frankrike och Storbritannien ser det som nödvändigt att "omedelbart ta fram åtgärder för att möta utmaningen från ökningen av migranter".Trycket från flyktingströmmarna över och runt Medelhavet får EU att knaka i fogarna.

Nyhetskanalen - 27 jun 12 kl. 07:04

Novus: (S) mest trovärdiga parti

Socialdemokraterna befäster sin ställning som mest trovärdiga parti i fyra av de fem frågor som väljarna rankar som viktigast.

Detta enligt en mätning som Novus gjort åt TV4-Nyheterna. .

Sydsvenskan - 19 okt 14 kl. 07:37

Expert: Uppgifter om ubåt trovärdiga

Ryssland kan ligga bakom undervattensverksamheten som orsakat den stora operationen i Stockholms skärgård. Enligt en expert är uppgifterna trovärdiga, och Rysslands viktigaste mål är att ingen hittar farkosten..

BT - 19 okt 14 kl. 07:32

Expert: Uppgifter om ubåt trovärdiga

Ryssland kan ligga bakom den främmande undervattensverksamheten som orsakat Försvarsmaktens stora operation i Stockholms skärgård. Enligt uppgifter till Svenska Dagbladet finns tecken som tyder på att en skadad rysk ubåt kan befinna sig i svenskt vatten. Försvarsmakten skriver i ett uttalande på hemsidan att man varken vill bekräfta eller dementera uppgifterna.

DN - 19 okt 14 kl. 19:07

Försvarsmakten: Tre trovärdiga observationer

Försvarsmakten håller presskonferens om operationen i Stockholms skärgård. Myndigheten säger att det har gjorts tre trovärdiga observationer i Stockholms skärgård. .

SR - 21 okt 14 kl. 20:58

Forskare: Försvaret kan ha egna trovärdiga observationer

Försvarsmakten berättade på tisdagen att den arbetar med två nya observationer i den pågående operationen i Stockholms skärgård, som man bedömer som trovärdiga. Båda ska vara gjorda av privatpersoner, medan Försvarets egna spaningar inte har ska ha gett resultat. Men enligt Tomas Ries, forskare på Försvarshögskolan, behöver det inte vara så..

SvD - 29 jul 15 kl. 21:28

Vita huset: Uppgifter om mulla Omar trovärdiga

Enligt Vita huset är uppgifterna om talibanledaren mulla Muhammad Omars död trovärdiga, rapporterar AP och AFP..

Kristianstadsbladet - 27 okt 15 kl. 09:20

"Jag är enda trovärdiga alternativet"

Musa Bility, ordförande i Liberias fotbollsförbund, är en av åtta kandidater till posten som ny ordförande i det internationella fotbollsförbundet efter Sepp Blatter. Och enligt Bility själv är han det enda trovärdiga alternativet.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Håll ungdomen borta från både Bard och Peterson

Manligheten är i kris och ungdomen erbjuds konservatism och könsfixering.Joakim Carlson menar att det är dags att kavla upp ärmarna..

Expressen - 1 timme sedan

Danska hygge-liberalismen kräver stramare migration

Både i Danmark och i Holland frodas ett slags invandringsfientlig liberalism där omtanken om det öppna samhället sägs stå i centrum.Isobel Hadley-Kamptz svarar Svend Dahl och Per Svensson i debatten om frihetens gränsdragningar..

Expressen - 7 timmar sedan

Sveket och smutsen haglar över sidorna

Kanadensiska författaren Rachel Cusk slog igenom med utlämnande självbiografier, men hennes ärende är större än så.Amanda Svensson läser sista delen i en trilogi om klyftornas Europa. .

Expressen - 7 timmar sedan

Svenska Akademien hade inget annat val

Mats Malm, professor i litteraturvetenskap, är ny ständig sekreterare i Svenska Akademien. Anna Hellgren ser en möjlig strimma av ljus trots församlingens fortsatta problem..

Expressen - 22 timmar sedan

”Arbetarklassen i Sverige har blivit osynliggjord”

Patrik Lundbergs essä ”Vem dödade min mor?” fick ett enormt gensvar.Nu berättar han i Kultur-Expressen om han varför han skrev den – och diskuterar det svenska klassamhället med kulturskribenten Anna Hellgren.

Expressen - Igår: 06:30

Vem är du när du förlorat ditt land?

En farmor som sörjer ett land, en far som döljer det, och en dotter fötts i ett land som aldrig blir hennes. Annina Rabe läser en vid släktberättelse som speglar den algerisk-franska historien.  .

Expressen - I förrgår: 18:00

Feminismen cementerar kvinnans underordning

Joel Halldorf skrev att män och kvinnor håller på att glida isär.Helena Granström fortsätter med att ifrågasätta den konstruktivism som håller på att lösa upp könsrollerna..

Expressen - I förrgår: 14:21

Som vanligt hypnotiserar han sin konsertpublik

Klarinettisten Martin Frösts stiftelse ska ge barn och unga runtom i världen möjlighet att lära sig spela.Gunilla Brodrej går på en behjärtansvärd konsert..

Expressen - I förrgår: 06:30

Witt-Brattström dyker i den litteraturhistoriska dyn

I ”Historiens metoo-vrål” kopplar Ebba Witt-Brattström samman litteraturen med uppropen hösten 2017.Madelaine Levy applåderar ett genialt grepp, men önskar att författaren var mindre demagogisk..

Expressen - I förrgår: 19:00

Podcast: ”Vi ska resa tre skampålar på Nybroplan”

Det nya avsnittet av podcasten Lunch med Montelius tar upp förspelet och efterspelet till ”Morgonstudion” när Gunilla mötte DN:s kulturchef Björn Wiman för att prata om krisen på Dramaten. Dessutom pratar de om sångaren på Kungliga Operan som dömts för att ha sexuellt ofredat en minderårig. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.