DI > Ekonomi

Friday, 26 April, 18:07

DI - 18 mar 19 kl. 07:00

PE Accounting tar in SEB som delägare, vill öka innovationstaktenPE Accounting, som har en egenutvecklad digital ekonomitjänst, går in i ett unikt samarbete med SEB. Det innebär att SEB blir delägare och att de tillsammans utvecklar nya bättre företagstjänster. Målet är att i snabbare takt automatisera den manuella administrationen och därmed förenkla kundernas vardag..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Accounting, SEB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PE Accounting, tarin , SEBsom , delägarevill , öka, innovationstakten
Barometern - 03 dec 18 kl. 06:00

Kalmarföretag tar in delägare från Stockholm

Kalmarbaserade nättjänstföretaget Nallebudet har legat i träda några år. Men nu har företaget gjort en rejäl nystart genom att plocka in en ny delägare från Stockholm. ”Jag har alltid gillat Nallebudet”, säger Andreas Hellmers..

DI - 23 sep 15 kl. 21:59

Wallenberg försvarar sin vd och tar SEB:s ägare i örat

SEB:s ordförande Marcus Wallenberg försvarar sin vd Annika Falkengren efter Di:s rapportering om kritiken mot hennes uppdrag i Volkswagens styrelse. Samtidigt tar han de institutionella ägarna i örat med en uppmuntran om en "personlig diskussion"..

Realtid - 18 mar 19 kl. 08:31

SEB går in som delägare i PE Accounting

SEB går in som  delägare i ekonomitjänsteföretaget PE Accounting. Syftet är att tillsammans utveckla nya företagstjänster..

YLE - 09 jul 15 kl. 11:23

Rehn vill se Fortum som delägare i Fennovoima

Näringsminister Olli Rehn (C) säger att Fortum fortfarande kan komma in som delägare i Fennovoima, trots att utredningen för kärnkraftsverkets bygglov redan påbörjats. Fortum har tidigare sagt att de går med i Fennovoima förutsatt att de ror hem en vattenkraftsaffär i Ryssland. Ett kriterium för Fennovoimas bygglovsansökan är att minst 60 procent av bolaget ägs av inhemska aktörer.

BT - 19 dec 14 kl. 21:42

Trio blir delägare i Norrby Trä

XL-Bygg Norrby Trä plockar in nya delägare med tanken att de senare ska ta över företaget. Det handlar om säljarna Sören Fredriksson, Henrik Sporre och Henrik Axelsson. – Tanken är att de ska kunna ta över när vi sedan gör generationsskifte, säger nuvarande majoritetsägaren och vd:n, Björn Peterson.

YLE - 19 mar 14 kl. 04:37

Fennoivoima har nya delägare till sommaren

Fennovoima förhandlar med nya delägare och till sommaren är allt klart om det går som planerat, säger Katternös vd Stefan Storholm. - Vi har siffror som visar att Fennovoima fortfarande är lönsamt. Krimkrisen och rubelns fall är osäkra faktorer men Rosatom är fortfarande med.

HBL - 16 feb 15 kl. 18:43

Staten kan vara delägare i nytt Talvivaara

Staten kan ingå som delägare i ett nytt gruvbolag som tar över efter Talvivaaras konkursbo. Däremot har staten inte något intresse av att driva bolaget, säger Sirpa Paatero (SDP), minister med ansvar för statens ägarstyrning. Det behövs både kunnande och kapital från en pålitlig aktör inom gruvbranschen.

Kristianstadsbladet - 16 okt 12 kl. 06:30

Ikea blir delägare i Ryds bilglas

Familjen Ryd som äger Ryds bilglas tar in Ikea som delägare. 40 procent av aktierna i Ryds bilglas säljs till Inter Ikea investments.
?

Barometern - 07 feb 14 kl. 08:04

Delägare: ?Vi har en mix av anställda?

Andreas Ekberg, delägare i Royal Design, menar att praktiken är en chans för unga att få ett jobb, men att en del blir besvikna när de inte får stanna. När jag besökte lagret i Orrefors i höstas sade du att ”här har man jobbet direkt och man kan bara förlora det om man missköter sig”. Nu har många fått sluta, har så många misskött sig?

YLE - 02 jul 15 kl. 05:11

Fennovoima får kritik av delägare

Regeringen ska inte godkänna Fennovoimas bygglov. Det säger Jarl Haga i Kronoby elverk. Elverket är delägare i Fennovoima och förlorar pengar om kärnkraftverket inte byggs.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Lugn fredag på Europabörserna – Renault steg

Det var små rörelser på Europabörserna under fredagen. .

DI - 5 minuter sedan

KD vill lätta på bolånetaket – ”människor drivs in i nyproducerat”

Kristdemokraterna vill mjuka upp kreditrestriktionerna på bostadsmarknaden och se över både bolånetaket och de skärpta kraven på amorteringar. Samtidigt vill partiet införa ett nytt subventionerat bosparande och statliga startlån för förstagångsköpare..

DI - 15 minuter sedan

Nordenbörser: Norwegian och Metsö Board rasade

De nordiska börserna utvecklades blandat på fredagen då ett par rapporterande bolag i Helsingfors hamnade i fokus medan Norwegian rasade i Oslo. Det nordiska samlingsindexet Vinx 30 steg 0,4 procent till nivån 962..

DI - 30 minuter sedan

Blandad utveckling på Wall Street – Ford rusar medan Intel rasar

New York-börserna återfanns runt oförändrade nivåer under fredagens inledande handelstimmar.   .

DI - 30 minuter sedan

Hårt slag mot SAS på uppgång: ”Ledningen har allt att förlora”

Pilotstrejken har blivit en svår huvudvärk för SAS.  Kostnaden landar på mellan 60 och 80 miljoner kronor per dygn och resenärer flyr till andra bolag. ”Ledningen har verkligen allt att förlora här”, säger analytikern Jacob Pedersen..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen stängde kring nollan – Evolution fortsatte rusa

Stockholmsbörsen avslutade fredagen strax under nollan. Bland dagens vinnare hittar vi bland annat Evolution Gaming som rusade 8,3 procent till nya rekordnivåer och Cloetta som rusade 9,1 procent efter rapport. .

DI - 45 minuter sedan

Chockhöjda skatter – akut elbrist hotar Stockholm: ”Allvarligt och oroväckande”

Chockhöjda skatter på kraftvärme tvingar Stockholm Exergi att minska elproduktionen kraftigt. Beslutet gör att risken för elbrist ökar i Stockholm, varnar både Stockholm Exergi och Svenska Kraftnät. Moderaterna går till hårt angrepp mot regeringen efter beskedet..

DI - 1 timme sedan

Prishöjningarna har en baksida för Electrolux

Electroluxrapporten bjöd på både vin och vatten. Effekten av handelstullarna minskar och prishöjningarna går enligt plan, men samtidigt sänkte vitvarutillverkarna utsikterna på den viktiga nordamerikanska marknaden. .

DI - 1 timme sedan

Miljardböterna en spottstyver – inget bromsar jättarna

Techjättarnas rapporter överträffar förväntningarna och visar att användarna fortsätter att flockas kring bolagen. Microsoft blev tredje bolaget i den exklusiva tusenmiljarderdollars-klubben och är nu det företag i världen med högst marknadsvärde. .

DI - 1 timme sedan

Hyresgästföreningen: Inför statliga topplån

DEBATT. Bostadsbristens konsekvenser blir allt mer uppenbara, vilket i nästa led kommer att slå mot tillväxten. Därför föreslår vi nu statliga topplån som ett sätt att förmå marknaden att fortsätta producera bostäder när konjunkturen viker, skriver Marie Linder och Martin Hofverberg på Hyresgästföreningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.