Expressen > Nyheter

Friday, 26 April, 18:30

Expressen - 18 mar 19 kl. 06:30

Helle Kleins livvakt spred förakt mot invandrareI fem veckor följde livvakten varje steg som debattören och chefredaktören Helle Klein tog för att skydda henne mot nazister och högerextremister.I höstas tvingades Klein försvinna till okänd ort efter att hon upptäckt att livvakten – från ett av Sveriges största säkerhetsföretag, Avarn Security – själv spridit förakt mot invandrare och våldsförhärliganden på nätet.– Han hatar precis allt jag står för, säger Helle Klein..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kleins, Helle Klein, Klein, Sveriges, Security

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Helle, Kleins, livvakt, spred, föraktmot , invandrare
Expressen - 18 mar 19 kl. 07:06

MORGONENS NYHETER: Helle Kleins livvakt spred hat, explosion i Malmö, vapenaffären sålde gevär till terrorist

Helle Kleins livvakt spred förakt mot invandrare.■■■En explosion vid en nattklubb i Malmö krossade fönsterrutor. ■■■Vapenhandlaren i Nya Zeeland erkänner att man sålde gevär till terroristen i Christchurch.

Newsmill - 23 jan 11 kl. 21:08

Helle Klein stämplar humanistisk idékritik som islamofobi

Helle Klein stämplar reflexmässigt Sans magasin som islamofobisk, enbart baserat på att omslaget föreställer en kvinna i burka. På sådana grunder torde de flesta nyhetsreportage från Afhanistan klassas som islamofobiska i Helle Kleins föreställningsvärld. Det skriver Sara Larsson och Christer Sturmark, redaktör och chefredaktör för tidskriften Sans..

Newsmill - 09 maj 11 kl. 15:21

Helle Klein fabricerar påståenden i sin religiösa bubbla

Helle Klein påstår att "Humanisterna ser rött bara religion antyds" och "driver kravet att avskaffa alla religiösa helgdagar". Detta påstående har Klein fabricerat helt själv och har överhuvudtaget ingen förankring i verkligheten. Givetvis ska alla som vill fira Eid i Sverige!

Newsmill - 25 jan 11 kl. 19:02

Helle Klein, islamofobin och religionskritiken

Om vi ska komma åt islamofobin är det, tvärtemot Kleins hållning, viktigt att kritisera alla oacceptabla handlingar och ideologier, skriver Per Dannefjord, medarbetare i första numret av Sans..

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 11 kl. 17:21

Levande historia i Georg Kleins essäsamling

Carina Waern om Georg Kleins essäsamling "Jag återvänder aldrig"..

Nya Wermlands Tidningen - 30 jun 11 kl. 07:30

Kleins essäer i skuggan av Förintelsen

Georg Kleins nya essäsamling Jag återvänder aldrig har tillkommit i Förintelsens skugga. Myter, kulturhistoria och personliga upplevelser blandas, när han analyserar världens förhållande till judarna och judens förhållande till sig själv..

YLE - 06 nov 14 kl. 15:52

Minna Helle utnämndes till riksförlikningsman

Statsrådet har utnämnt Minna Helle till ny riksförlikningsman. Helle blir den första kvinnan på posten. Den fyraåriga mandatperioden inleds i början av nästa år.

Sydsvenskan - 16 mar 15 kl. 00:01

"Gucci-Helle hör man numera inte så mycket om."

Helle mot Løkke. Ett val mellan statsministerkandidater.Det är danska regeringens plan inför det kommande valet, som måste hållas senast i september och lär utlysas med kortast möjliga varsel, tre veckor.

Helsingborgs Dagblad - 16 mar 15 kl. 00:01

"Gucci-Helle hör man numera inte så mycket om."

Helle mot Løkke. Ett val mellan statsministerkandidater.Det är danska regeringens plan inför det kommande valet, som måste hållas senast i september och lär utlysas med kortast möjliga varsel, tre veckor.

Resume - 03 sep 15 kl. 14:21

Flera anmälningar mot Calvin Kleins nya kampanj

Calvin Kleins nya kampanj har fått hård kritik av reklamforskaren Nina Åkestam. Reklamombudsmannen har redan fått in sex anmälningar som hävdar att den är könsdiskriminerande..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Flera skogsbränder efter blixtnedslag

Flera bränder rasar i skogar norr om Oskarström utanför Halmstad.Blixtnedslag är orsaken till bränderna, skriver P4 Halland..

Expressen - 15 minuter sedan

Corbyn nobbar Trump – tackar nej till middag

Jeremy Corbyn nobbar Donald Trump vid det kommande besöket i Storbritannien.Labour-ledaren har tackat nej till den planerade middagen i Buckingham Palace och riktar samtidigt hård kritik mot den brittiske premiärministern Theresa May.– May borde inte rulla ut den röda mattan, säger han enligt Sky News.

Expressen - 30 minuter sedan

Motorcykel och traktor i olycka – en person skadad

En person har skadats efter en trafikolycka. Enligt polisen rör de sig om en motorcykel och traktor som kört ihop.Olyckan inträffade vid klockan 17:42..

Expressen - 45 minuter sedan

En person skadad efter explosion – förd till sjukhus

En person har skadats vid en arbetsplatsolycka på Preemraff i Göteborg.Enligt SOS Alarm har en svetsning av ett rör lett till en explosion.– Det är en brandskada som har skett.

Expressen - 45 minuter sedan

Superdiplomaten säljer sina medaljer och ordnar

Tidigare utrikesministern och chefen för FN:s vapeninspektörer – superdiplomaten Hans Blix, 90 – har storstädat hemma.En stor samling medaljer och ordnar är nu till salu på en auktionssajt på nätet. – Jag försöker lätta på bagaget.

Expressen - 1 timme sedan

Polis slog till mot kriminell organisation – beslagtog narkotika

På fredagen slog flera polispatruller till mot en lokal som tillhör en gruppering i 1 %-miljön.I samband med husrannsakan hittades olika former av narkotika. Insatsen genomfördes vid klockan 14:40.

Expressen - 1 timme sedan

Skolbarn fann skarp handgranat i parken

Barnen i årskurs två skickades ut i skogen för att plocka skräp som hamnat i naturen.Men mitt i arbetet hittade ett av barnen plötsligt en skarp handgranat, skriver Helsingborgs Dagblad.Enligt polisen var det ett mycket farligt föremål, potentiellt livsfarligt .

Expressen - 1 timme sedan

Uppgifter om skottlossning i Sri Lanka

Skottlossning har brutit ut under en polisinsats i en stad östra Sri Lanka, enligt nyhetsbyrån Reuters..

Expressen - 1 timme sedan

Valborgseldar ställs in – efter skogsbränderna

Marker är torra och risken för brand är hög.Högsommarvärmen som dragit in från Sydeuropa gör att kommuner tvingas ställa in valborgseldar.– Det är någonstans en månad för tidigt än vad det brukar komma, säger meteorolog Lasse Rydqvist om eldningsförbudet.

Expressen - 2 timmar sedan

Uppsalaman döms för sexuella övergrepp

En man i 25-årsåldern döms för nio fall av sexuellt ofredande och två fall av sexuella övergrepp.Mannen har i flera fall maskerat sig med munskydd när han antastat för honom okända kvinnor i centrala Uppsala..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.