YLE > Finland

Saturday, 23 March, 01:56

YLE - 17 mar 19 kl. 09:45

Svenska Yle live: Raseborgsmästerskapen i vintersimning avgörs i Kullasjön i Pojo på söndagPå söndag ordnas Raseborgsmästerskapen i vintersimning vid Kisakeskus idrottsinstitut i Pojo. Arrangörerna har huggit upp en 25 meter lång bassäng i isen i Kullasjön..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Yle, Kullasjön, Pojo, Raseborgsmästerskapen, Kisakeskus

Dela artikeln

42 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska Yle, live, Raseborgsmästerskapeni , vintersimning, avgörsi , Kullasjön, i Pojo på söndag
YLE - 17 mar 19 kl. 09:45

Svenska Yle live: Raseborgsmästerskapen i vintersimning avgjordes i Kullasjön i Pojo på söndagen

På söndagen ordnades Raseborgsmästerskapen i vintersimning vid Kisakeskus idrottsinstitut i Pojo. Det fanns en 25 meter lång bassäng i isen i Kullasjön..

YLE - 24 jan 19 kl. 19:39

Du ska ha is i magen om du ska delta i FM i vintersimning

Mer än 1 000 vintersimmare simmar i Aura å i Åbo då FM i vintersimning i år ordnas för 30:e gången..

YLE - 08 jul 15 kl. 05:24

Nedervetil redo för SFI-mästerskapen

IF Åsarna står den här gången värld för SFI-mästerskapen och arbetet inför tävlingarna börjar vara på slutrakan. - Vi börjar nog vara redo, visst har vi ännu lite att göra men allt går enligt tidtabellen. Stora saker som läktaren är klar så det är bara lite finslipningar kvar, säger André Forsström som är ordförande i organisationskommittén.

YLE - 29 okt 16 kl. 20:00

Styrkelyftaren Robert Salin: SFI-mästerskapen är som en släktträff

Stämningen är tät och familjär då SFI-mästerskapen i styrkelyft avgörs i Smörmagasinet i Hangö. Tävlingslokalen är liten och alldeles invid finns rummet där lyftarna värmer upp. Ett trettiotal deltagare mötte upp då Svenska Finlands Idrottsförbunds mästerskapstävlingar i styrkelyft avgjordes på lördag (29.

YLE - 17 jul 13 kl. 10:16

Storbacka tävlar i SFI-mästerskapen

IK Falkens Karin Storbacka har haft en svår säsong hittills men i början på juli gjorde hon smygpremiär som hare vid medeldistanskarnevalen i Jämsä. I helgen står Storbacka på startlinjen vid SFI-mästerskapen och då är det full fart som gäller. - Jag har länge haft som mål att tävla i SFI-mästerskapen och som det ser ut nu så kommer jag att springa 800 meter på fredagen och 3000 meter på lördagen.

YLE - 30 dec 15 kl. 04:48

Finlandssvenska orienteringsmästerskapen 2016 i Åboland

De finlandssvenska orienteringsmästerskapen år 2016 avgörs i Åboland den 12-14 augusti. Pargas stadsdirektör Patrik Nygrén är officiell beskyddare för FSOM 2016. - Orientering är en av de mest värdefulla sporter vi har i Åboland, säger Nygrén.

YLE - 16 jun 16 kl. 12:36

Sommaren är räddad! Mellan mästerskapen kan du kolla in Sportmagasinet på Arenan

Nyfiken på de OS-aktuella idrottarna, eller arbetet bakom bollsportsundret Island? Stiglöpning kanske är din grej och vad är egentligen e-sport? Det här är bara några av de teman som Sportmagasinet har bjudit på under det senaste året.

YLE - 15 jul 14 kl. 12:15

SFI-Mästerskapen avgörs i Pedersöre

Den här helgen ordnas SFI-Mästerskapen i friidrott i Pedersöre. Av de stora finlandssvenska namnen är åtminstone Sandra Eriksson och Niclas Sandells på plats. Eriksson deltar inte i sin paradgren 3000 meter hinder, utan väljer i stället 800 meter.

YLE - 12 aug 12 kl. 11:50

Åska stör PGA-mästerskapen

Den tredje rundan av PGA-mästerskapen i golf avbröts på grund av åska. Arrangörerna stoppade tävlingen då fortfarande 26 spelare var ute på banan. I delad ledning i årets sista majortävling är nordirländaren Rory McIlroy och Vijay Singh från Fiji.

YLE - 14 jan 17 kl. 08:44

S:t Karins lag redo för synkro-mästerskapen

Distriktsmästerskapen i synkroniserad konståkning samlar skrinnareliten i Åbo. Bland den S:t Karins lagen Dream Edges och Diamond Edges. På lördag avgörs distriktsmästerskapen i synkroniserad konståkning i Åbohallen i Artukais.

Fler nyheter från YLE

YLE - 5 timmar sedan

Tuberkulosfall på yrkesinstitut i Vanda - utsatta kontaktas

Ett fall av tuberkulos har upptäckts på yrkesinstitutet Varia i Sandkulla i Vanda. Enligt läroverket har en person drabbats av smittsam lungtuberkulos..

YLE - 6 timmar sedan

Stora förändringar på slutrakan: Seniorbyn kanske inte byggs som planerat - Sjundeå utreder nu om inte alla vårdfastigheter borde finnas på samma område

Sjundeå är inte färdig än med de stora planerna för äldreboendet och seniorbyn under namnet Virkkulankylä. Nu tar kommunen paus och utreder om det alls är bra att splittra vårdfastigheterna geografiskt..

YLE - 6 timmar sedan

Mörk dag för Nokia på börsen - bolaget riskerar böter i USA

Nätbolaget Nokias aktiekurs dalade ordentligt på Helsingforsbörsen under fredagen. Aktiekursen låg på -7 procent under eftermiddagen. Sen dess har Nokia försökt lugna läget och kursen ligger nu på lite över -5..

YLE - 9 timmar sedan

"Tillsammans lockar vi mera folk" - krafterna bakom Ekenäs nyaste restaurang tror på större turistflöde

Restaurangutbudet runt gästhamnen i Ekenäs blir allt tätare. Med ett större utbud kommer också flera turister att lockas till staden, tror krafterna bakom det nyaste tillskottet..

YLE - 10 timmar sedan

HUS medger problem med Apotti - slår också sista spiken i kistan för en svenskspråkig version: "Med mer tid och pengar skulle det kanske ha varit möjligt"

Det nya patientdatasystemet Apotti togs i bruk i november och nu medger HUS att systemet har skapat problem under de första månaderna. Det vardagliga arbetet går långsammare och problem med systemet har skapat frustration bland personalen..

YLE - 11 timmar sedan

Ändringarna i kollektivtrafiken syns hos de östnyländska bilskolorna

Enligt bilskollärare vill allt färre Östnyländska unga gå i bilskola. Samtidigt ansöker flera om att få köra bil med specialtillstånd redan som 17-åringar..

YLE - 12 timmar sedan

Mentala problem allt oftare bakom sjukpensionering - orken tryter då man tvingas pruta på sin arbetsmoral

De mentala problemen bland personer i arbetsför ålder ökar. Många insjuknar då det inte ges förutsättningar att göra ett gott jobb..

YLE - 12 timmar sedan

Ingå planerar höja kommuntillägget för privat dagvård - betalas till företag men inte föreningar och klubbar

Kommunen vill fortsätta erbjuda vårdnadshavarna flera alternativ inom småbarnspedagogiken..

YLE - 12 timmar sedan

Nu startar sökandet efter en ny vd för Stockmann - Ratia: Vi vill ha en person som är van vid förändringar

Knappt hade varuhuskoncernen Stockmanns styrelse fått en ny ordförande i företagsveteranen och krisledaren Lauri Ratia innan det blev klart att verkställande direktören Lauri Veijalainen lämnar huset..

YLE - 13 timmar sedan

Allt fler finländare får brev från Riksfogdeämbetet - snabblånen en orsak

Antalet utsökningar har vuxit till aldrig tidigare skådade nivåer. Riksfogdeämbetet meddelar att indrivningen i fjol var över en miljard euro. Det är 5 procent mer än år 2017..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.