DI > Ekonomi

Thursday, 21 March, 08:33

DI - 15 mar 19 kl. 20:12

Oligark stämmer USA:s finansdepartement över sanktionerOligarken Oleg Deripaska, som kontrollerar aluminiumkoncernen Rusal, har stämt USA:s finansdepartement och vill att en federal domare lyfter sanktionerna mot honom. Det rapporterar Bloomberg. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Oleg Deripaska, Rusal, Bloomberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oligark, stämmer, USA:s, finansdepartementöver , sanktioner

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Följ torsdagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45..

DI - 30 minuter sedan

Efter handelstullarna – bourbonexporten till EU minskar

USA:s beslut att införa handelstullar mot EU slår nu tillbaka mot landets whiskeytillverkare som drabbas hårt av EU:s svarstullar..

DI - 30 minuter sedan

Knowit digitaliserar interna processer med Cinode

Cinode välkomnar stolt Knowit-koncernen med verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Ett partnerskap helt i linje med Cinodes expansionsplaner..

DI - 15 minuter sedan

Enquest stärker resultatet – upprepar produktionsmål för 2019

Oljebolaget Enquest redovisar ett rörelseresultat (ebitda) på 716,3 miljoner dollar för helåret 2018, vilket kan jämföras med 303,6 miljoner året innan. Bolaget upprepar även målet om en produktionsnivå på 63.000 till 70.

DI - 45 minuter sedan

Mips vd om börsraset: Fortsatt övertygad om förmågan att nå finansiella mål

"Jag är fortsatt lika övertygad som tidigare om vår förmåga att leverera på de långsiktiga finansiella mål som vi satt som koncern"..

DI - 1 timme sedan

Skanska räknar inte med att nå byggmarginalmålet 2019-2020

Byggjätten Skanska räknar inte med att nå sitt mål om en rörelsemarginal på minst 3,5 procent i byggverksamheten under 2019 och 2020. Det framgår av ett pressmeddelande inför torsdagens kapitalmarknadsdag. .

DI - 1 timme sedan

Carlsbergs riskerar kartellböter på 2,6 miljarder i Tyskland

Danska bryggeribolaget Carlsberg kan få böta upp till 250 miljoner euro, motsvarande drygt 2,6 miljarder kronor, i ett tyskt kartellfall. Beloppet är betydligt större än vad bolaget tidigare befarat..

DI - 1 timme sedan

Scansib köpte Mellby Gårds innehav i Ferronordic

Det var Scansib Group som köpte Mellbey Gårds post om drygt 8 procent i anläggningsmaskinsåterförsäljaren Ferronordic. .

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: USA-räntor och dollarn ner efter Fed-besked

USA-räntorna sjönk efter svensk stängning på onsdagen medan dollarn försvagades mot de flesta valutor efter att Federal Reserve sänkt sin räntebana oväntat mycket, inga räntehöjningar i år, och signalerat att de avbryter minskningen av sin balansräkning i september..

DI - 1 timme sedan

Vinstlyft för Geely – aktien stiger på Hongkongbörsen

Den kinesiska biltillverkaren Geely, som bland annat äger Volvo Cars, redovisade en vinst på 12,55 miljarder yuan motsvarande 17 miljarder kronor för helåret 2018. En ökning på 18 procent jämfört med året före. Det rapporterar Reuters.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.