UNT > Utrikes

Saturday, 23 March, 11:23

Liknande nyheter

Taggar: Självmordsbombare, slogtill mot , civila
NSD - 23 maj 13 kl. 13:23

Självmordsbombare slog till i Niger

Två självmordsbombare slog på torsdagen till mot en militärbarack och en urangruva i norra Niger. Inga dödsfall utom förövarna har rapporterades, men minst 13 människor ska ha skadats vid attackerna i städerna Agadez och Arlit, över 100 mil nordost om huvudstaden Niamey..

FriaTider - 22 okt 13 kl. 21:56

Kvinnlig självmordsbombare slog till i Ryssland

En kvinnlig självmordsbombare slog till mot en buss och dödade minst sex personer i Volgograd på måndagen, strax efter klockan två på eftermiddagen..

GöteborgsPosten - 15 mar 19 kl. 19:21

Självmordsbombare slog till mot civila

Tre självmordsbombare klädda i kvinnokläder har slagit till mot civila som flydde från terrorgruppen IS-fästet al-Baghuz i östra Syrien och dödat sex personer..

Dagen - 29 jun 16 kl. 15:02

Självmordsbombare slog till mot kristna i Libanon

Fem personer dog och 15 skadades svårt sedan flera självmordsbombaresprängde sig själva i luften i den huvudsakligen kristna byn Oaa I Bekaadalen i måndags. Senare slog ytterligare självmordsbombare mot de sörjande vid kyrkan - och skadades 13..

Dagen - 29 jun 16 kl. 15:02

Självmordsbombare slog till mot kristna i Libanon

Fem personer dog och 15 skadades svårt sedan flera självmordsbombaresprängde sig själva i luften i den huvudsakligen kristna byn Oaa I Bekaadalen i måndags. Senare slog ytterligare självmordsbombare mot de sörjande vid kyrkan - och skadades 13..

BT - 24 jun 14 kl. 12:49

Självmordsbombare slog till i Beirut

En säkerhetsvakt dödades och ett 20-tal kafégäster skadades när en självmordsbombare utlöste en sprängladdning i Beirut på måndagskvällen. Gärningsmannen som också dog sprängde sin bil invid ett kafé där folk satt och tittade på fotbolls-VM på tv.I stadsdelen bor mestadels människor som sympatiserar med den shiitiska gruppen Amal som står nära shiamuslimska Hizbollah.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Självmordsbombare slog till i moské

Fem människor dödades när en självmordsbombare detonerade sin sprängladdning i en moské i staden Maiduguri i Nigeria.Måltavlan tros ha varit en lokal guvernör och en lokal religiös ledare som besökte moskén för att delta i fredagsbönen, men de klarade sig. Ytterligare sex personer skaades dock.

UNT - 16 jan 13 kl. 21:01

Självmordsbombare slog till i Kabul

Sex självmordsbombare utförde en samordnad attack mot den afghanska underrättelsetjänsten i Kabul i dag. I attacken dödades två personer, medan 30 andra skadades.(TT).

Kristianstadsbladet - 22 sep 13 kl. 22:01

Självmordsbombare slog till i Irak


En självmordsbombare tog minst 12 människor med sig i döden vid en attack mot ett begravningsfölje med sörjande sunnimuslimer i Bagdad på söndagen, uppger myndigheter.Dådet sker bara dagen efter att över 70 människor mist livet vid bombdåd i shiamuslimska Sadr city i norra Bagdad.Våldet i Irak har ökat igen i år, tillbaka till liknande nivåer som 2008 då landet var drabbat av en djup konflikt mellan sunni- och shiamuslimska sekter.

BT - 22 sep 13 kl. 22:04

Självmordsbombare slog till i Irak

En självmordsbombare tog minst 12 människor med sig i döden vid en attack mot ett begravningsfölje med sörjande sunnimuslimer i Bagdad på söndagen, uppger myndigheter. Dådet sker bara dagen efter att över 70 människor mist livet vid bombdåd i shiamuslimska Sadr city i norra Bagdad.Våldet i Irak har ökat igen i år, tillbaka till liknande nivåer som 2008 då landet var drabbat av en djup konflikt mellan sunni- och shiamuslimska sekter.

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Bombdåd mot regeringsbyggnad i Somalia

En bilbomb har exploderat i Somalias huvudstad Mogadishu, och strider uppges pågå i en regeringsbyggnad..

UNT - 45 minuter sedan

Expert: Det virtuella kalifatet finns kvar

IS sista fysiska utpost i Syrien må ha fallit..

UNT - 45 minuter sedan

Nära 700 bekräftat döda efter cyklonen Idai

Dödstalet efter cyklonen Idais härjningar i sydöstra Afrika fortsätter att stiga..

UNT - 1 timme sedan

Fyra döda på arena i södra Afghanistan

Minst fyra personer har dödats och över 30 skadats i ett bombdåd i provinshuvudstaden Lashkar Gah i södra Afghanistan..

UNT - 1 timme sedan

Kraftig explosion i Mogadishu

En stor explosion har hörts i Somalias huvudstad Mogadishu, uppger ett vittne för Reuters..

UNT - 2 timmar sedan

Populär sjö borta i Chile – bara öken kvar

Av det som en gång var ett utflyktsmål för att bada, åka vattenskidor eller enbart svalka sig i den chilenska sommarhettan, återstår i dag en sandöken..

UNT - 2 timmar sedan

Två döda i bombdåd i södra Afghanistan

Två personer rapporteras ha dödats och 23 skadats efter det att två stora explosioner hörts i staden Lashkar Gah i södra Afghanistan..

UNT - 3 timmar sedan

Terrorgruppen IS besegrad i Syrien

IS har besegrats i Syrien, skriver en talesperson för den kurdiskledda USA-stödda SDF-alliansen på Twitter..

UNT - 3 timmar sedan

Explosioner i södra Afghanistan

Offer befaras efter det att två större explosioner hörts i staden Lashkar Gah i södra Afghanistan, enligt myndigheterna..

UNT - 3 timmar sedan

SDF: IS är besegrat i Syrien

Terrorgruppen IS har besegrats i Syrien, skriver en talesperson för den kurdiskledda USA-stödda SDF-alliansen på Twitter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.